2010 Nisan Anneleri

ayyy ben o ömeri yerim yaaaa annesini de asker yaptı bu saatte.aşkitom canım yaaa ömer kucağında ne güzel düşündükçe içim bi hoş oluyo valla:asigim:
fundacım yarın yine yaparız.zaten gece muhabbetlerini ihmal ettik bu aralar bir düzene koymak lazım yoklama yapalım en iyisi:):asigim:

kızlarr böyleee şunada cevap yazayım buna da cevap yazayım diye diye gidemiyom belim koptu ama :dance:
o yüzden bu son yazım valla ikinizide kocaman öpüyom ve direk sayfayı kapatıyom yoksa gidemicem:dance:

ama şunuda yazacam : minik ömeeerr uyusun da büyüsünnn
minik ömerrrr annesinin kollarında büyüsünnnnn
bebeğim kollarımda uyuyor annesi onu çoook çook seviyor...

hayatımın ninnisi oldu bu artık beynimde yankılamıyo sürekli.:asigim:

canım arkadaşlarım..

birazdan anneme gidicem, biraz oturup ordan ağdacıya gidicez.
10.30da randevum var.
olur da dönmezsem, bilin ki heyecandan, utançtan doğurdum..
ya da daha büyük bir şey olursa akşam haberlerden izlersiniz zaten,
"flaş flaş flaş, ağda masasında doğum, göbek bağını sir ağda makinasıyla kesmişler" şeklinde.

bu ilk ağdacı tecrübem olacak. geberiyorum utançtan. hakkınızı helal edin, gidip de dönmemek var..

elvedaaaa

Günaydın,kolay gelsin ama bence dikkat et,sir agda sıcak mıcak olur dogumu tetikler.annem hep der,hamama gitti dogurdu,cok aşırı sıcak su ile banyo ,soba vs uzak durmak lazım,patlayacak bombayız şurda 1,5 ayımız kaldı nerdeyse...delikafaduldendelikafadulden

günaydın kızlar hayırlı cumalar şimdiden herkese

zeynocuğum kolay gelsin tatlım sakın kendini sıkma canım herşeyi oluruna ver ama dikkat et canım çok sıcakta iyi değil canımcım ben hala ılık banyo yapıyorum kış ortasında canım benim

gunaydın kızlar....
uykusuz bir geceden merhaba hepinize.....
artık kocişle yataklarıda ayırdık bizim kramplar yüzünden,adamcağıza da yazık,ben dönüp durdukça yatamıyor,elinden bişide gelmiyor zavallımın....
bu seferde yerimi yadırgadım uyku tutmadı sabah ezanıyla biraz dalmışm bi saat kadar sonra işe geldik zaten....
sanırım ben bunu böle çekicem doğuma kadar.....
hiç bi çıkış yolu bulamıyorum....
genede şükürler olsun oğluşum için herseye değer....

bu arada zeynocum kazan mübarek olsun,darısı başıma diyeyim ne diyeyim:)))

geçmiş olsun özge sabah bendede oluyo kramplar sadece sabah oluyo bende şükürler olsun ilacını en kısa sürede al canım kullanmaya başla geçmiş olsun

günaydın güzel nisan anneleri ve bebeklerizemuszemus

kızlar harıkasınız
darısı basınıza

tarhan supermıs nınnı

aşkolsun canım benim ninni senağlama

canım Allah kolaylık versin.şimdi ağdacıdasındır.kolay gele tatlım

özgecim krampların geçmedi he.inşallah dr un verdiğiyle geçer canım ya.süt ürünleri tüketiyomusun sen*neden bu kadar oluyo sende ya.benim bi akrabamda da kramp çok vardı günde 1 litre süt içiyordu geçmişti.geçmiş olsun canım ya

geçmiş olsun özge sabah bendede oluyo kramplar sadece sabah oluyo bende şükürler olsun ilacını en kısa sürede al canım kullanmaya başla geçmiş olsun

çok saol zeynocum....
doktorum bi krem verdi oda ithal bi ürün gelmesini bekliyorum canım....
valla bendede gece basladı ama artık tüm gün içinde oluyor....
hatda kollarımdada tutmaya baslar gibi oldu sanki....
allah kimseye vermesin ,valla insanın neresi ağrıyosa canı orda oluyo.....

fundacım ben okadar kan ilacı yüklemesine,vitaminlere karşın yapılan testlerimde hep değerlerim olması gerekenin çok altında cktı....
bebişim benim depolarımı resmen kurutmuş....
bende zaten doğuştan anemi hastalığı var....(akdeniz anemisi)
doktorum son gidişimde bundan şüphelendi....
tahminimde ağrılarım kramplarım bundan....
baska baska kan yükleme ilaçları yazdı bakalım inşlh fayda eder....
aman bebişim sağlıklı olsunda,alsın tüm kanımı,ben gece gündüz ağrı cekmeye razıyım.....
artık hayıflanmıyorum zaten ne yapalım ,gece oturuyoruz oğlumla,kek yiyiyoru ,koca bi bardak süt içiyoruz...

canım yaaa çok çok geçmiş olsun inşallah geçicek canım az kaldı son aylarda bunlar normalmiş canım pekmez falan bol yee canım kansızlığın içinde

Günaydın kızlar .Nasılsınız?
Sevgililer günü için plan yapmak istiyorudum ama bütün hevesim suya düştü.Neden hep biz yapıyoruz neden hep biz uğraş içindeyiz.Kocamla başbaşa romantik bir yemek istiyorum dışarıda.Ama nerdeeee.Evlendiğimizden beri çıkmadık ya köfteyice ya mc e ya da kebapçıya:gitme:
Bundan sonra da olmaz zaten olamaz...Bebiş geliyor ya.Off yaaaaa

ben bir gidip kahvaltı yapayım gelin kızlar bize buyurun hadi hep barabarkaydirigubbakcemile2

özgecim yaa üzülüorum senin adına canım..ben 2-3 kez yaşadım o uyku arası krampları canım çıkıo sandım valla yok böle bi acı..sen herakşam nasıl dayanıon kuzum o acıya yaa..üstelik uykuda yok allah yardımcın olsun ne diyim..herkezin bi acısı ağrısı var ana olmak kolay değilmiş hiçde..allah evlatlarımızı hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…