Günaydın kızlar .Nasılsınız?
Sevgililer günü için plan yapmak istiyorudum ama bütün hevesim suya düştü.Neden hep biz yapıyoruz neden hep biz uğraş içindeyiz.Kocamla başbaşa romantik bir yemek istiyorum dışarıda.Ama nerdeeee.Evlendiğimizden beri çıkmadık ya köfteyice ya mc e ya da kebapçıya:gitme:
Bundan sonra da olmaz zaten olamaz...Bebiş geliyor ya.Off yaaaaa
oyyy canım benim yaa günaydın bebeğim benim yaa olsun ayşeciğim canım bizde çıkıcaz ama öyle çokta lüks bir yere gitmeyiz ağzım burnumda zaten hem 14 şubat diye değil ya 14 ya 15de eşimi ben götüreceğim canım doğum gününde çalışcağı için bence biz birbirimize bu senenin en güzel hediyeleri karnımızda canımcım benim üzülme sakın mehmet salihimiz götürür ilerde annesini canımcımcokacimcoook
canım yaaa çok çok geçmiş olsun inşallah geçicek canım az kaldı son aylarda bunlar normalmiş canım pekmez falan bol yee canım kansızlığın içinde
özgecim yaa üzülüorum senin adına canım..ben 2-3 kez yaşadım o uyku arası krampları canım çıkıo sandım valla yok böle bi acı..sen herakşam nasıl dayanıon kuzum o acıya yaa..üstelik uykuda yok allah yardımcın olsun ne diyim..herkezin bi acısı ağrısı var ana olmak kolay değilmiş hiçde..allah evlatlarımızı hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
Sevgililer günü için plan yapmak istiyorudum ama bütün hevesim suya düştü.Neden hep biz yapıyoruz neden hep biz uğraş içindeyiz.Kocamla başbaşa romantik bir yemek istiyorum dışarıda.Ama nerdeeee.Evlendiğimizden beri çıkmadık ya köfteyice ya mc e ya da kebapçıya:gitme:
fundacım ben okadar kan ilacı yüklemesine,vitaminlere karşın yapılan testlerimde hep değerlerim olması gerekenin çok altında cktı....
bebişim benim depolarımı resmen kurutmuş....
bende zaten doğuştan anemi hastalığı var....(akdeniz anemisi)
doktorum son gidişimde bundan şüphelendi....
tahminimde ağrılarım kramplarım bundan....
baska baska kan yükleme ilaçları yazdı bakalım inşlh fayda eder....
aman bebişim sağlıklı olsunda,alsın tüm kanımı,ben gece gündüz ağrı cekmeye razıyım.....
artık hayıflanmıyorum zaten ne yapalım ,gece oturuyoruz oğlumla,kek yiyiyoru ,koca bi bardak süt içiyoruz...
geçmiş olsun özgecim kramplar zor ya.en kısa sürede düzelir umarım.
Zannetmem be özgecim.Yapmamıştır.Bebiş gelince yapamayız biliyorum.Aslında nedir bu sevgilier günü yaaa.Romantizim yok bizde artık.Duygusallık var ama ronamtizm yok.Hem dediğin gibi biz artık sevgili değiliz.Bu mantığı beynime yerleştirmem lazım....:gitme:aysecim, ya bende istyrum şöle hoş bi yerde yemek yemeği....
ama bi yandanda düşünüyorum şimdi kociş gelse ,güzel bi yerde yer ayırttım dese,ilk olarak ne giycem ben sorunu yaşıycam,oraya uygun hamiş kıyafeti bulma derdine gircem,masraf yapcam falan filan.....
yani ben öle düşünüyorum en azından....
valla tatlım biz artık sevgili değiliz ki mantığı içindeyiz ikimizde.....
haaa normaldede olsa hiç fena olmaz hani,baska zaman gidersiiz inşlh,oğluşunuzla birlikte...bende hep hayal etmişimdr başımda kemanlar çalacak kız kulesinde denize nazır başbaşa bir yemek yiycez,ama hayal olrak kaldı işte....
oyyy aysecim karartma içini tatlım ya....
bebiş gelincede kısmetse yaparsınız,belkide eşin sana bi süpriz ayarlamıştır kim bilir.....
günaydın kızlarrrrr
günaydın canım nasılsın*sana bişey sorcam her hafta gitmeye başladınya kontrole hafta arası kaç gram almıştı?
günaydın gelinciğim ,sarımelek,dünürcüğüm az sonra gelicem kahvaltıdan sonra görüşrüz
Zannetmem be özgecim.Yapmamıştır.Bebiş gelince yapamayız biliyorum.Aslında nedir bu sevgilier günü yaaa.Romantizim yok bizde artık.Duygusallık var ama ronamtizm yok.Hem dediğin gibi biz artık sevgili değiliz.Bu mantığı beynime yerleştirmem lazım....:gitme:
günaydın canım iyiyim çok şükür .150 200 gr kadar.ama her hafta aynı olmazmış.
canım benim günaydın.
bu yıl bende hazırlamıyorum bişey hatta hediye dahi almayacağım.
okulda çalışırken her ayın 15 inde tanışma günümüz okula bir buket çiçek yollayan adamdan eser kalmadı.hatta eylül ayındai doğum günümde bile bizim en güzel hediyemiz çocuğumuz diye geçiştirdi.o yüzden hiçbişey almayacağım ben.önceden masa kurardım mumlar falan.tek bizimki sevgililer günübilmiyorumkismile
bu adamların evlendiken sonra ara ara hödükleşmelerine ifrit oluyorum.benimkide yapıyor arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?