2010 Nisan Anneleri

oyyy canım benim yaa günaydın bebeğim benim yaa olsun ayşeciğim canım bizde çıkıcaz ama öyle çokta lüks bir yere gitmeyiz ağzım burnumda zaten hem 14 şubat diye değil ya 14 ya 15de eşimi ben götüreceğim canım doğum gününde çalışcağı için bence biz birbirimize bu senenin en güzel hediyeleri karnımızda canımcım benim üzülme sakın mehmet salihimiz götürür ilerde annesini canımcımcokacimcoook

günaydın gelinciğim ,sarımelek,dünürcüğüm az sonra gelicem kahvaltıdan sonra görüşrüz

Zannetmem be canım.Benim kaderim kötü...
Çok lüks bir yer de istemiyorum ben.Fast food olmasın.Bana beni özel hissettirsin.Neyse yaaa.Zaten iyi değilim bugün kusura bakmayın:gitme:

canım yaaa çok çok geçmiş olsun inşallah geçicek canım az kaldı son aylarda bunlar normalmiş canım pekmez falan bol yee canım kansızlığın içinde

canım benim çok saol tattlım ya,ben neler yaptım ahh ahhh.....
kaç şişe pekmez bitirdim.....
ama banamısn demiyo....
hehe:))) doğal yollardan alamıyorum sanırım....boshayallersmile

canım benim gercekten analık zor zanaatmış...
benim annem de üç cocuğundada cekmiş....
hatda erkek kardeşimde kramplardan egzersizlere baslamış doktor kontrolunde,ozaman gbelere yönelik plates varmış hastanelerde....ama ben okadar arastırdım bi tane bile bulamadım....düşün annemin zamanında varmış ama şimdi yok....
valla artık kuzucuğum içimde oynadıkça onun acısını unutmaya çalışıyrum ne gelir ki elden ....bi çözümünü bulamadık.....
yavastan gece uykularına elveda dyoruz.....

aysecim, ya bende istyrum şöle hoş bi yerde yemek yemeği....
ama bi yandanda düşünüyorum şimdi kociş gelse ,güzel bi yerde yer ayırttım dese,ilk olarak ne giycem ben sorunu yaşıycam,oraya uygun hamiş kıyafeti bulma derdine gircem,masraf yapcam falan filan.....
yani ben öle düşünüyorum en azından....
valla tatlım biz artık sevgili değiliz ki mantığı içindeyiz ikimizde.....
haaa normaldede olsa hiç fena olmaz hani,baska zaman gidersiiz inşlh,oğluşunuzla birlikte...bende hep hayal etmişimdr başımda kemanlar çalacak kız kulesinde denize nazır başbaşa bir yemek yiycez,ama hayal olrak kaldı işte....
oyyy aysecim karartma içini tatlım ya....
bebiş gelincede kısmetse yaparsınız,belkide eşin sana bi süpriz ayarlamıştır kim bilir.....

canım inşallah ilaçlar fayda eder uykuyu da alamıyınca insan sersemleşiyor.kuzey seni bolcana sömürüyor demek.işte annelik duygusu böyle bişey demek o iyi olsunda biz razıyız herşeyi çekmeye....rabbim şifanı versin canım

Zannetmem be özgecim.Yapmamıştır.Bebiş gelince yapamayız biliyorum.Aslında nedir bu sevgilier günü yaaa.Romantizim yok bizde artık.Duygusallık var ama ronamtizm yok.Hem dediğin gibi biz artık sevgili değiliz.Bu mantığı beynime yerleştirmem lazım....:gitme:

canım benim günaydın.
bu yıl bende hazırlamıyorum bişey hatta hediye dahi almayacağım.
okulda çalışırken her ayın 15 inde tanışma günümüz okula bir buket çiçek yollayan adamdan eser kalmadı.hatta eylül ayındai doğum günümde bile bizim en güzel hediyemiz çocuğumuz diye geçiştirdi.o yüzden hiçbişey almayacağım ben.önceden masa kurardım mumlar falan.tek bizimki sevgililer günübilmiyorumkismile

aman be aysecim olsun ,sağlık olsun,demek zor biliyorum insanın içine oturuyor ewt ama elden gelen bişi yok be tatlım...
aslında insanın içinde olduğu zaman hergun sevgiller gunu.....
romantizm bizdede yok be tatlım....ama önceden vardı eşim gece aklına eser mumlar yakar müzik dinlerdik,bu bile bana yeterdi....
ama hamişlikle hepsi kayboldu tabi bizde daha duygusal oldukta daha farklı ilgiler bekliyoruz....hiçç belli olmaz be aysecim belki doğumdan sonra eşin sana yeniden aşık olur ve aranızda hergun sevgillir gunu gibi gecen gunleriniz olur inşhhhhhh:lepi:

bu adamların evlendiken sonra ara ara hödükleşmelerine ifrit oluyorum.benimkide yapıyor arada.

kızlar ya bu adamlar hep böle demekki....
evlenmeden önce melek,evlendikten sonra kelek çıkıyolar hehehhehhe:)))
benimkide aynı ya valla kızlar ya.....
bence artık aşk bitti,bağlılık basladı....
ama hiç bum kraterlere uymayan erkek modelleri de var onlar hangi dönemin eseri merak ediyorum......:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…