aman be aysecim olsun ,sağlık olsun,demek zor biliyorum insanın içine oturuyor ewt ama elden gelen bişi yok be tatlım...
aslında insanın içinde olduğu zaman hergun sevgiller gunu.....
romantizm bizdede yok be tatlım....ama önceden vardı eşim gece aklına eser mumlar yakar müzik dinlerdik,bu bile bana yeterdi....
ama hamişlikle hepsi kayboldu tabi bizde daha duygusal oldukta daha farklı ilgiler bekliyoruz....hiçç belli olmaz be aysecim belki doğumdan sonra eşin sana yeniden aşık olur ve aranızda hergun sevgillir gunu gibi gecen gunleriniz olur inşhhhhhh:lepi:
kızlar ya bu adamlar hep böle demekki....
evlenmeden önce melek,evlendikten sonra kelek çıkıyolar hehehhehhe:)))
benimkide aynı ya valla kızlar ya.....
bence artık aşk bitti,bağlılık basladı....
ama hiç bum kraterlere uymayan erkek modelleri de var onlar hangi dönemin eseri merak ediyorum......:roflol:
biz geldik amanın sevgileiler gününü hiç takmıyorum boşver be ayşeciğim beni bir gün hatırlayacak adam hiç hatırlamasın valla benim bitane amca oğlum var gelinimizin nerdeyse kardeşinin evlilik yıldönümünde bil yemeğe çıkartıcakkaydirigubbakcemile3 o kadar yani light hiç sevmem ben bu tür olmasınıda hem bakarsın bi buket çiçek getirir canım yemekleride beraber hazırlarsınız daha güzel olur canım hem 14 şubat bizim ayrıca nişan tarihimiz canım ben mektup yazacağım bugün bakalım kızımın ağzından babasına doğum günü hediyesi gerçi benim eşimde benden öyle pek hediye onu şunu beklemez bir öpücük dahi yeter ona ama olsun bu sene kızıyla kutlayalım dışarda ordanda sinemaya gideriz o kadar doğum günü hatrına
dünürcüğüm bende doğum hediyesi ondan ay yıldızlı kolyeler varya ufak altın onlardan istiyorum dur bakalım soracakmı demiştim bir ara taaa hamileliğimin başında o kolyeyi beğendimi biliyo bakalım canı sağolsun almasada kız sen ne diyosun biz nişanlıyken onu azmı beklettim erzurumun soğuklarında anam şimdi 1 saat dışarda beklemez soğukta kaydirigubbakcemile3
oyyy kızlar doğum hediyesi konusu açılmış....
valla ne yalan söliyim ben bilezik bekliyorum ama alırmı almazmı ona kalmış,yeri geldimide sölüyorum,bukadar seye rağmen oğlunun anasına bi dal bileziği çok görmessin inşlh diye:))))
ya bşi alsın da bana hatıra kalacak ne alırsa alsın artkın.....
belkide bi çiçek falan dermişim hehehhe:))))
hiçç gerekk yok diyemiycem bunun için ama......
kız bütün erkeklerde var eşofmanlarını giyip evde oturmak bizimkide öyle ama o sever gezmeyi yeri geldimi biz çok gezeriz bu sene o diyo illa ankara istanbul gidelim gezelim bebişle diyo bakalım canım valla gençken gezmek lazım sende oturtturma evde canım hadi gidelim de o zamn gider merak etmeboshayallersmile
kızlar az önce bi yakınım dogum yaptı gittim baktım.35 hftlık ikiz bebek,c/s kız 2880, oglan 2780 ,cok tatlılardı....darısı bize.....:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?