2010 Nisan Anneleri

İnşallah canım inşallah...

biz geldik amanın sevgileiler gününü hiç takmıyorum boşver be ayşeciğim beni bir gün hatırlayacak adam hiç hatırlamasın valla benim bitane amca oğlum var gelinimizin nerdeyse kardeşinin evlilik yıldönümünde bil yemeğe çıkartıcakkaydirigubbakcemile3 o kadar yani light hiç sevmem ben bu tür olmasınıda hem bakarsın bi buket çiçek getirir canım yemekleride beraber hazırlarsınız daha güzel olur canım hem 14 şubat bizim ayrıca nişan tarihimiz canım ben mektup yazacağım bugün bakalım kızımın ağzından babasına doğum günü hediyesi gerçi benim eşimde benden öyle pek hediye onu şunu beklemez bir öpücük dahi yeter ona ama olsun bu sene kızıyla kutlayalım dışarda ordanda sinemaya gideriz o kadar doğum günü hatrına

canım esasında benim eşim bişey beğenemez beğensede onun beğendiğini ben beğenmem.belki de ondan almıyordur deyip kendime bi züğürt tesellisi yapayımsırnaşık şey:roflol:

kızlar eşiniz doğum hediyesi alcak mı haberiniz var mı*bn diyorum bana şöyle bi künye al ben beğenirim diyorum yok ya ....benim kocam şimdi düşünüyorumda çok değişmiş ya...başta evlendiğim adam bu değildi:mymeka:kaydirigubbakcemile3

kızlar sıkı durun bebişler olunca daha farklılaşıyomuş erkekler yeni bir döneme damga atacağız yani bakalım ne gibi değişikliklerle karşılaşacağız biz nerdeyse 10 yıl oldu çıkalı nişanlanalı evleneli ben daha 17 yaşındaydım tanıştığımızda valla bazen her sene farklı şeylerle karşılaşıyorum erkekleri anlamak mümkün değil o yüzden o güzel saçlarımı onu anlamakla geçiremem ben oluruna bıraktım keyfi gelirse yapar gelmezse yapmaz valla zorlada yapınca bir değeri yok çünkü gerçi ben şimdi eşimin hakkını yiyemem bizim özel günlerimizi hatırlar kutlar doğum günü olsun evlilik yıldönümü olsun beni en ufaktan yemeğe götürür sağolsun

dünürcüğüm bende doğum hediyesi ondan ay yıldızlı kolyeler varya ufak altın onlardan istiyorum dur bakalım soracakmı demiştim bir ara taaa hamileliğimin başında o kolyeyi beğendimi biliyo bakalım canı sağolsun almasada kız sen ne diyosun biz nişanlıyken onu azmı beklettim erzurumun soğuklarında anam şimdi 1 saat dışarda beklemez soğukta kaydirigubbakcemile3

ben oğlunun ağzıyla eşime mektup yazmıştım doğum gününde.artık eşim yapsın bi değişiklik.hep benden beklenmezki....bizim şimdiden sevgililer günü programımız hazır.eşim dediki bu hafta çok yorgunum hafta sonu bana bişey demefisfisfis-tatlicadiarzu-

o zamn hepimize bir şarkı armağan ediyorum kızlar nisan annelerine

14 ŞUBAT AHMET SORGUN

Hiç şansım olmadı aşktan yana
Hiç yüzüm gülmedi yardan yana
Hiç nasip olmadı kutlamak bana
SEVGıLıLER GÜNÜ BENıM NEYıME

14 Şubat'ta ben hüzün dolarım
Kapanır odama içer ağlarım
Bir arayanım yok ona yanarım

Bende istemiştim herkes gibi
Delice sevmeyi sevilmeyi
Cıkmadı gönülden seven biri

14 Şubat'ta ben hüzün dolarım
Kapanır odama içer ağlarım
Bir arayanım yok ona yanarım

yaaa dünür beni güldürdün heeee demek hafta sonu bir şey deme diyo o da güzel sende bu şarkıyı hediye et o zamn bu sefer

oyyy kızlar doğum hediyesi konusu açılmış....
valla ne yalan söliyim ben bilezik bekliyorum ama alırmı almazmı ona kalmış,yeri geldimide sölüyorum,bukadar seye rağmen oğlunun anasına bi dal bileziği çok görmessin inşlh diye:))))
ya bşi alsın da bana hatıra kalacak ne alırsa alsın artkın.....
belkide bi çiçek falan dermişim hehehhe:))))
hiçç gerekk yok diyemiycem bunun için ama......

ay valla ne kadar dert yanası
m varmış benimde kocamdan yahu....adam beni bir delirtti pir delirtti....-tatlicadiarzu-gerçi benim yerimde olsa herkes delirirdi.ya adamı giresuna götürmesem haftalarca evden çıkmaz pinekler öyle.millet eşiyle dışarı çıkar arkadaşlarına gider bizimki evde oturur.şark bülbülünaniknanik:roflol:sırnaşık şeykaydirigubbakcemile3

kız bütün erkeklerde var eşofmanlarını giyip evde oturmak bizimkide öyle ama o sever gezmeyi yeri geldimi biz çok gezeriz bu sene o diyo illa ankara istanbul gidelim gezelim bebişle diyo bakalım canım valla gençken gezmek lazım sende oturtturma evde canım hadi gidelim de o zamn gider merak etmeboshayallersmile

bana diyoki özge kocam ya funda zaten künye satılınca yarı fiyatına düşüyo para etmiyo ne gerek var.gerçi adamada bişey diyemiyorum 2 tüp bebek borcu var hala ödeniyor.bazen onun için diyorumya rabbimin mucizesi oğlum.o sağlıklı olsunda

valla bende bekliyorum hediye söyledimde.pırlanta küpe falan alsın artık.10 tanemi doğuruyruz.ama kocam düşüncelidir alır..

kızlar az önce bi yakınım dogum yaptı gittim baktım.35 hftlık ikiz bebek,c/s kız 2880, oglan 2780 ,cok tatlılardı....darısı bize.....:ecrin_bebek:

aşk olsun dünürcüm eşim mi gidecek Allah aşkına devletin işini yapıyomuş sabahtan akşama akşamda benim dediklerimi mi yapacakmış.kesin çıkar ben artık çok bunaldım ya evde oturmaktan....birde bizimki diyoki bebek doğunca öyle evden çıkıp gezemezsin bebekle diyo.şimdiden onun yolunuda buldu.ay adam yaşlanıyo heeee git gide huysuzlaşıyokafamçokkarıştısempatiksalakcinni

kızlar bana müsade akşama bişeyler hazırlayayım yeğenim gelicek yanımda kalmaya artık tek kalmamam lazım evde eşim izin vermiyo onun damak tadına uyan aperatifler hazırlayayım bende bakalım öptüm hepinizi görüşmek dileğiyle haftasonu buraların sessiz geçeceği şimdiden belli oldu valla kimsecikler yok başka topikler almış başını gidiyo:))

kızlar ben geldim öncelikle hepinize hayırlı cumalar diliyorum sonrada kocaman öpüyorum.geçmişi okumadum okumaya zamanım yok valla.merakta ediyorum ama şimdi hemen kalkıp dualarımı okuyayım işallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun dua edelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…