ama irileşmek falan çok normal bende heryerimi daha şiş hissediyorum. ama tabi yesek de yemesekde daha çok uyuyoruz daha az hareket ediyoruz biraz şişmek normal galiba.)
aslında çok yemiyorum ama bulnatımda yok yani az da yemiyorum:) ben zaten kiloluyum o yüzden hedefim ilk 3 ayda kilo almamaktı fakat sanırım değiştircem hedefi akannehir bir kilo daha almamak yeni hedefim:)))
canımm dikkat etmemiz lazımm şimdiden birkilo alırsakk sonuna ne oluruz bilemem
ya ben anlamıyorumm adam akıllı bişi yediğimde yokk ama irileşiyorumm :kedi:[/
bende aldım yaaa hatta birbuçuk bıle olmuş olabılırım ilk hamilelliğimdede 18 kg almıştım bundada cok alacam anlaşılan ve yıne kocaman gergın bır göbişim olacak :)kocaman göbişim olmasından şikayetçi degılım ama 18 kg kötüü oluyoo napacaz bu kıloların önüne geçmek imkansızmı acaba?
ama irileşmek falan çok normal bende heryerimi daha şiş hissediyorum. ama tabi yesek de yemesekde daha çok uyuyoruz daha az hareket ediyoruz biraz şişmek normal galiba.)
aslında çok yemiyorum ama bulnatımda yok yani az da yemiyorum:) ben zaten kiloluyum o yüzden hedefim ilk 3 ayda kilo almamaktı fakat sanırım değiştircem hedefi akannehir bir kilo daha almamak yeni hedefim:)))
aynen canım bende ilk 3 ay kilo almak istemiyorummm :gitme:
bende zayıf diilim mafoldumben
ama nasıl olcak bu kilo almamak kafayı kaldıramıyorum
uyumadan napimm ne edimm bilemedimm şimcik :uhm:
benim kardeşim geldi bana bakmaya evde elimi işe sürmüyorum
o gidince mecbur kalırımm :bbo: ama benim koca iş yaptırmıyor ya
makinaya dizmediği tencereleri bile elinde yıkıo adam sen dokunma
dioo bu durumda benim kilo almamam içten bile diilll akannehir
nerdeeee sen sonra nelerden bahsettıklerını anlat canım banada
beni neyin şişirdiğini anladımmmmmmmmmmmmm
çubuk krakerr tuzluya anam ben buna bi sardımm
heryerim su topladıı şiştimm gıııııııııı :sinifsinif:
Merhabalar... Bir 6+4luk 2010 nisan annesi daha..
Merhabalar... Bir 6+4luk 2010 nisan annesi daha..
Hayırlısı.. son gunlerde en cok kullandıgım kelıme. Sagol a.almina. tam diken ustundeyız...
Neyın aynısı olursa birperi ben 343 sayfa okumaya usendım. bayagı bıhaberım yanı.
Simdi ogrendım birperi cok gecmıs olsun ama ne ıyı ogrendıgım sey eskıye de strese de bulasmamak. hepımız hayırlısıyla kavusacagız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?