2010 Nisan Anneleri

aynen canım bende ilk 3 ay kilo almak istemiyorummm :gitme:
bende zayıf diilim mafoldumben
ama nasıl olcak bu kilo almamak kafayı kaldıramıyorum
uyumadan napimm ne edimm bilemedimm şimcik :uhm:
benim kardeşim geldi bana bakmaya evde elimi işe sürmüyorum
o gidince mecbur kalırımm :bbo: ama benim koca iş yaptırmıyor ya
makinaya dizmediği tencereleri bile elinde yıkıo adam sen dokunma
dioo bu durumda benim kilo almamam içten bile diilll akannehir

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ay ne güzel daha ne istiyon bırak ilgilensin, yapsınzemuszemus ömründe kaç defa hamile kalacan kilo verilir tadını çıkar. benim eşim yorulduğum zaman yapma diyor sen yap o zaman diyom boşver ikimizde yapmayalım diyor kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

nerdeeee sen sonra nelerden bahsettıklerını anlat canım banada

riskli dogumlari anlatti ama umarim biz o grupdan kurtulduk artik gerci doktorun dedigi doguma kadar her anne riskli grupda imis ama özellikle benim gibi 35 yas ve üstü hamisler icin bilgiler verdi ama cok kisaydi sabhlari doktor diye olan programda önceden hamile ve bebk programlari oldumu sinirlenir kapatirdim hemen simdi ise 4 gözle pür dikkat dinliyorum sevgiyle kal canim

beni neyin şişirdiğini anladımmmmmmmmmmmmm
çubuk krakerr tuzluya anam ben buna bi sardımm
heryerim su topladıı şiştimm gıııııııııı :sinifsinif:

beni neyin şişirdiğini anladımmmmmmmmmmmmm
çubuk krakerr tuzluya anam ben buna bi sardımm
heryerim su topladıı şiştimm gıııııııııı :sinifsinif:

yok canım daha neler çubuk kırakerdeki tuz toplatmamışdır bence su o kadarcık tuz toplatırmı hiç????

meraba kızlar nasılsınız 4 gündür yoktum evde kayınvalidemlerdeydik nasılsınız

Hayırlısı.. son gunlerde en cok kullandıgım kelıme. Sagol a.almina. tam diken ustundeyız...

kızlar ya ara ara bı korku alıyo içimi ya dıyorum yıne aynısı olursa ozaman naparım ben.. ((

Neyın aynısı olursa birperi ben 343 sayfa okumaya usendım. bayagı bıhaberım yanı.

Simdi ogrendım birperi cok gecmıs olsun ama ne ıyı ogrendıgım sey eskıye de strese de bulasmamak. hepımız hayırlısıyla kavusacagız...

Simdi ogrendım birperi cok gecmıs olsun ama ne ıyı ogrendıgım sey eskıye de strese de bulasmamak. hepımız hayırlısıyla kavusacagız...

haklısın canımda işte bazen elımde olmuyor.düşünmemeye calısıyorum kötü şeylerı...

inşallah kavusucaz bebeklerımıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…