2010 Nisan Anneleri

zemuszemus
kızlar herkes sustu...bizim buralarda herkes susunca kız mı doğdu derler........

kurban olsunlar kız çocuklarına (benimde kız bebeğim olucak dedide doktor erkek anneleri alınmasınlar) nesi varmış kızların berekettir uğurdur kız çocuğu.4 kızı olan onları namusuyla şerefiyle evlendiren bir ana baba cennetlikmiş derler hem.dinende makbuldür kız çocukları dimi ama şekerler

canım öncelikle hoşgeldin.ya canım bende bilmiyorum bu lafı neden dolayı demişler.kız olsun erkek olsun önemli olan sağlıklı olması dimi

tünaydınlarr.. iyi günler ve hayırlı cumalar kızlarr...

inşallah herkes iyidir... oğlum beni dün akşamdan beri bayaca zorladı çünkü.. yemek yiyemedim,nefes alamadım resmen baskıdan.. şimdi daha iyiceyim.. ablamızı okula gönderdik.. işlere girişmeden size bi bakayım slm veriyim dedim.. :))

bu mübarek günde herkesin dualarını kabul etsin rabbim.. amiinn... rabbim hepimize sağlıkla,sorunsuz evlatlarımzıı zamanında hayırlısıyla doğurmayı ve onları hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin inşallah.. aminn..

atalacım.. bizim burda da kız olsun da çamurdan olsun derler :))) inan ki hep demişimdir.. rabim bana ilk evladımı kız verdi ya bundan sonra ne olursa olsun hayırlısı olsun.. kızı garantilemiş olmak ne hoştur anlatılmaz.. benimki 7yaşında ama inan öyle zamanlar geliyo ki insanın eli ayağı oluveriyo.. kızlar kıyamaz ana babasına.. dağ taş ardında da olsa bulur arar :)) off desem babasından önce o koşuyo yanıma inan kii.. rabbim kızın da erkeğin de hayırlısını versin diyerek noktalıyayım ki içimdeki oğluş ta darılmasın demi ama :))))

:asigim:
offfffff ya yalnızmı kalcam şimdi ben ya

sıkılma şekercim bak biz burdayız ben gerçi 15-20 dk sonra yemeğe çıkarım ama olsun buralardayım yine 1 saat sonra falan bu ara topiklerde takılıyorum hala bir isim bulamadım onu falan araştırıyorum babamız CANSU diyor çok anlamlı geliyor bana ama cansu dere diyesim geliyor pek içim ısınmadı sanki cansuya ne bilim ama anlamıda çok hoş camın can suyu gibi canımdan bir parça gibi anowwwwwwww sevesim geldi bi doğsalardıda sıkıştıra sıkıştıra bi sevseydik kızlar ya

kızlar. akşamdan beri 20 sayfadan fazla birikince atlaya atlaya okudum :)

özgecim.. cnım yine kötü bi gece geçirmişsin kramplardan yana.. inşallah ilaın bi an önce gelir de iyi tesir eder sende rahatla geceuykunu alırsın canım.. ben ne kadar gündüz uyusamda gece uymum almazsambütün gün sersem gibi oluyorum ordan anlayabiliyorum seni cnım... hep aklım sende inan... yatakta dönerken bile gece aklıma geldin :) dedim özgecim napıyo acaba uyuyabildimi.. yada şu an halaa geziniyomu evin içinde... inşallah geçer canım bi an önce...

denizcim.. sevgililer gününü demişsin.. ben daha bişiy demicem:)) anladın sen onu.. hadi sevgili değiliz ama o gün benim hem doğum günüm yaa.. onun için bari bi dal çiçek olsa yeter valla ne diyim.. pffff... bir dokun bin ah işit durumu :))) konuştuumuz için daha fazla bu konuyu uzatmıyorum... ama inş. yunus seni çok şaşırtır da adamın günahını aldıına pişman olursun :) ehehe...

kızlarr bugün annemin doğum günü.. akşam kociş gelince gideriz .. dayımlar,teyzemler fln herkes tam kadro toplanır bizde doğum günlerinde falan... bede çıkıp hediye alayım. kıyamam yaa.. eda da karne hediyesi olan paralarından verdi kumbarasından.. anneannesine onun için de parfüm almamı istedi :))) kıyamam canım benm.. geçen yıl annelergününde de tv den duymuş da bana çaktırmadan babasını markete götürtmüş.. bana tam takım bardak takıı fln almışlardı... tamamen kendi düşüncesi .. kendi zevkii.. babasına laf bile söyletmemiş şunu alalım diye canım kızım yaaa... kendi seçmiş.. hala kutusundan çıkarmaya kıyamam 1 yıl olucak kullanır ,yıkar siler, koyarım kutusuna :) bardak sonuçta ama kırılmasın.. kızım almış... düşünceli yavrum benim.. siz de görüceksiniz kızlar.. evlat kocadan bin kat ileri geliyoo.. şimdiden nasıl sevi,yosunuz içinizde taşırken.. bi de doğsunlar bi de büyüsünler o zaman herşey daha farklı olucak...

Son düzenleme:
ay fikir beyan edip banyoya gireyim. doğum hediyesi konusunda eşim noktayı koydu. 1500 tl hastaneye para ödeyecekmiş daha ne olsunmuş. sevgililer gününde de çalışacağını taaa geçen haftadan sööled zaten, hoş dün yemeğe götürdü çok sıkıştırsam ona say diyecek. ya aslında adam biraz kütük falan diyorum ama hakkını da yemiyeyim tamam bana bi şey yapmıyor ama mesela kardeşime doğumdan sonra evlende bebek için gelen altınları sana vereyim, geri de istemem demiş. bu hafta sonu dayı oğlu evleniyo istanbulda herifim gene kardeşime sana 500 tl vereyim git babanın adına altın tak mahcup kalmasın demiş. yani herifim bana höt höt de aileme 1 numara.

bayanssulusmile
maşallah ya ilginç benim eşimde aileme hediye almama karışmaz pahalısından almamı ister ama ben kendim çalışıyorum zaten bilmiyorum çalışmamsamda bu kadar bonkör olabilirmi.hayırlısı bakalım şekerim aferin kocana maşallah diyeyim aman.

son yarım saatte olanlar. banyomu yaptım. dr. bendeki akıntı sebebiyle p.tesi sabahtan hastanede olmamı istedi ve sabah kahve yapmak için altını yaktığım çaydanlık yandı. son madde yeni bi şey deil son 15 günde 6 kere yemek 3 kerede haşlansın diye koyduğum sebzeleri yaktım. bu hızla devam ederse unutkanlığım, doğum için hastaneye giderken 'biz niye gidiyoz hastaneye' diye sorcam herifime.

ben söölüyom kimse inanmıyoo benimki ters anam ters. ben öalışırken aldığım herşeyden kavga çıkartırdı sen niye alıyon onlar alsın diye? şimdi para ondan çıkıyo ama daha bonkör...

maşallahhh aman dikkat et şekerim.kıllar gittimi bugün biri daha epilasyona gidiyordu ilk defa bende bu akşam bakıcam icabına yarın çatala oturucazda mantarlarımıza bakıcaz ne durumda belki bebeğimizede bakar doktor teyzesi.

bugün onlarla son günüm. yarın bu saatlerde ayrılmış olacağız birbirimizden.

slm kızlarr ..
benimde ananem ile kız kardeşim geliyormuş aradılar..
bıraz evi toparlayayım.. yemek yapamıcam.. dışardan
söylerim çünkü hala gribim geçmedi..

kıl konusunda bende dertliyim.. diğer bölgeleri az önce
makine ile hallettimde bir tek malum yer kaldı..
sanırım banada kuaför yolları gözüküyor :))))))

eveeet...

bugün ilk kez ağdaya gidecek olan ağda gazisi bendim.

ölmedim, geldim.
ama süründüm resmen be kızlar.

yani en ücra yerlerime kadar gördü kız resmen, aldığım pozisyonları düşündükçe kendimi camdan atasım geliyor.. bi daha bırakın aynı kuaföre gitmeyi, semtin yakınından geçmeyi düşünmüyorum.

utanç belası ayrı, hayatımda ilk kez ağda yaptırıyorum onun acısı ayrı.. ayy valla bu sabahı nasıl atlattım bilmiyorum..

bi de ben orda canımın derdindeyim, ayaklar havada salak bi pozisyonda acı çekiyorum, hatun bana aşk-ı memnu'dan behlül'ün yakışıklılığından bahsediyo..
ben bilmiyorum ama demek ağdacı jargonu böyle bir şeymiş yani. ben orda acıdan ölürken kadının behlül'ü düşünmesi.. :)

aayyh ama öyle böyle derken rahat ettim..
gerçi halen alt kısmımla bir iletişimim yok. ne haldeyim göremiyorum ama bir ay rahatım en azından..
ucunda doğumda rezil olmak olmasa, kıtır kıtır kesseler gitmezdim ben ağdaya ama işte ah kızım... senin için şeyimizi de açtık ya elalemin karısına.. ne diyeyim daha

Müsait değilmiş pisik.Sonra dedi.Ya valla bıktım yaa.Yemin ederim bıktım.Adam benle konuşmadan hiçbiryere gidemezsin diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…