kızlar herkes sustu...bizim buralarda herkes susunca kız mı doğdu derler........
zemuszemus
kurban olsunlar kız çocuklarına (benimde kız bebeğim olucak dedide doktor erkek anneleri alınmasınlar) nesi varmış kızların berekettir uğurdur kız çocuğu.4 kızı olan onları namusuyla şerefiyle evlendiren bir ana baba cennetlikmiş derler hem.dinende makbuldür kız çocukları dimi ama şekerler
offfffff ya yalnızmı kalcam şimdi ben ya
ay fikir beyan edip banyoya gireyim. doğum hediyesi konusunda eşim noktayı koydu. 1500 tl hastaneye para ödeyecekmiş daha ne olsunmuş. sevgililer gününde de çalışacağını taaa geçen haftadan sööled zaten, hoş dün yemeğe götürdü çok sıkıştırsam ona say diyecek. ya aslında adam biraz kütük falan diyorum ama hakkını da yemiyeyim tamam bana bi şey yapmıyor ama mesela kardeşime doğumdan sonra evlende bebek için gelen altınları sana vereyim, geri de istemem demiş. bu hafta sonu dayı oğlu evleniyo istanbulda herifim gene kardeşime sana 500 tl vereyim git babanın adına altın tak mahcup kalmasın demiş. yani herifim bana höt höt de aileme 1 numara.
bayanssulusmile
maşallah ya ilginç benim eşimde aileme hediye almama karışmaz pahalısından almamı ister ama ben kendim çalışıyorum zaten bilmiyorum çalışmamsamda bu kadar bonkör olabilirmi.hayırlısı bakalım şekerim aferin kocana maşallah diyeyim aman.
son yarım saatte olanlar. banyomu yaptım. dr. bendeki akıntı sebebiyle p.tesi sabahtan hastanede olmamı istedi ve sabah kahve yapmak için altını yaktığım çaydanlık yandı. son madde yeni bi şey deil son 15 günde 6 kere yemek 3 kerede haşlansın diye koyduğum sebzeleri yaktım. bu hızla devam ederse unutkanlığım, doğum için hastaneye giderken 'biz niye gidiyoz hastaneye' diye sorcam herifime.
maşallahhh aman dikkat et şekerim.kıllar gittimi bugün biri daha epilasyona gidiyordu ilk defa bende bu akşam bakıcam icabına yarın çatala oturucazda mantarlarımıza bakıcaz ne durumda belki bebeğimizede bakar doktor teyzesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?