2010 Nisan Anneleri

hadi geçmiş olsun zeynepcim..ohhh ne rahatsın şimdi çok canın acıdımı?

ay diğer yerler bir şey değil de, malum yer canıma okudu be hayriye..
bi de hamileliğin başından beri tuhaf şekilde hassaslaştı benim cildim.. ekstra bi acı hissettim..bi de işte ilk kez ağda yapıldı onun zorluğu da cabası..

eh ama akılsız başın cezasını ayaklar çekermiş
taa düğün zamanı annemleri dinleseyip ağdaya alışsaydım şimdi bu kadar zorluk yaşamazdım..

sen de niyetine girmişin tüy yolma merasiminin. darısı başına diyeyim :)

Kızlar dua edin.RApor işini patronla konuşamaya gidiyorum

canım.. hayırlısı olsun bakalım.. iyi haberlerini bekliyoruz..

Müsait değilmiş pisik.Sonra dedi.Ya valla bıktım yaa.Yemin ederim bıktım.Adam benle konuşmadan hiçbiryere gidemezsin diyor.

ay iyi de olmuşsun 32 haftalık artık. yasal hakkını istiyorsun adamdan, kaşının gözünün güzelliğine hayır istemiyorsun ki yani
hayret bişey.

sen gene germe kendini..
öyle böyle hallolacak bir şekilde.

gözünaydın canımm tertemiz oldun .. bir ay sonra yaptırırken bu kadar canın yamaz kıl kökler zayıfladığı için..

ben ağda yapardım hep ama iletişim kesilince yapamaz oldum.. bende gitmey düşünüyorum ama çok çok utanıyorum.. kızın behlülden bahsetmeside pek bir komik olmuş.. sende ben adnanı beğeniyorum deseydinn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kızlar dua edin.RApor işini patronla konuşamaya gidiyorum

canımm dularım seninle birtanemmm<:Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:

Zeynep valla gerildim.Taş gibi kesildim.Oram buram kasıldı.Karnım hele sancılar giriyor yaa.Ya nedir benim şansım yaaaaa

ay seda benim ne adnan ne behlül görecek halim vardı :))
orda canımın derdine düşmüşüm, utançtan boncuk boncuk terliyorum bayılıvericem...
kızcağız da aklı sıra aklımı dağıtacak, behlül mehlül diyo ama bilmiyo ki ben ayrı bi alemdeyim:))
tam hatırlamıyorum ama sanırım "nihal'i de çok kötü giydiriyolar yaa" gibi manasız bişey söyledim :)))

Zeynep valla gerildim.Taş gibi kesildim.Oram buram kasıldı.Karnım hele sancılar giriyor yaa.Ya nedir benim şansım yaaaaa

tatlım gerilinmeyecek gibi değil ki.
yani normal zamanında bile olsan çekilecek şey değil bu, bi de karnı burnunda hamilesin, yorgunsun, hassassın..

tam olayın içeriğini bilmiyorum ama bırakmıyorlar mı durum nedir yani ?
senin yerine bi kız gelmiştii, gerçi kaçtı gitti ama yani birini bulurlar elbet.
gelene kadar mı kal diyorlar şimdi ?

Sedacım beyefendinin işi varmış.....Pehhhhh

sakin ol şekerim aaa ucunda ölüm yokya sende.nasılsa afedersin ama eşşek gibi verecek.biraz nazlanıyor işte biliyorya onsuz olmayacak bu iş derdi odur bence.kasma kendini bu kadar.
bide şey sorucam bende 31+5 im bugün yarın doktora gidicem kısmetse çalışabilir raporu alabilirim değilmi yoksa 32 içindemi almam gerekiyor.bide kızlar doğum parası diye bişey duydum ya varmı öyle bişey varsa yaşadık valla işallah verirler ne diyelim.bebişim için yatırım yaparım saklarım o parayı gerçi devlet az verir böyle şeylere bebek yardımıda ayda 50 lira ama olsun napalım o bebeğimin parası harcamam bende.

oyyy oyyy zeynocuğum nasılsın ohh misler gibi oldun bugün hadi gözün aydın canım yaa ben hiç cesaret edemem yaa kendim eldivenle tek tük alıyorum şimdilik ne yapıcam bakalım ayyy kuaför kıza güldüm resmen demek behlülü anlatıyo sana sen orda canın yanarken yaaa komedi bazen bu insanlarkaydirigubbakcemile3

ayşeciğim valla şu patronundan bir kurtulsan artık yaa yazık yaa nedir çektiğin hiç mi vicdanı yok yaa bu insanların kıyamam sana hakkını bile konuşmak için adamların keyfini bekleyeceksin üstelikte hamile hamile rabbim bildiği gibi yapsuın daha ne diyeyim canım yaaa

bencede en iyisi eldivenle almak diyorum ama kolum yetmiyor şekerim bide ben eldivenle ancak altlarını alabiliyorum hep üst kısımları kalıyor.aman ya çok uzun ve mikrop kapacak boyutta olmadıktan sonra bence büyütülecek bişeyde yok.doktorunuz bayansa tabi erkekse daha zor bir durum olabilirde.ben çok kasmıyorum valla.doktorda saolsun gelirken jilet getir biz alırız kalan yerleri sen düşünme bunları falan dedi.

bende zaten gördüğümden değil canım öylesine çekiyorum ne bulursam kaydirigubbakcemile3

aysedeniz senle aynıyız,ben de iş stresinden muzdaribim,tüm gün ayaktayım 5 dk durmuyorum,bu hafta kendime aktarma yazımı da yazdırdım,20 marta kadara calışcam güyaa,ama 1 martta yerim değişiyoo cok daha yogun bi yere gönderilicem,son 1 ay,erken dogum yaparsam nolcak,zaten devamlı suyum gelecek korkusu var bende... bu insanları anlamıyorum,cok stresliyim ,annem arkadaşlarım diyoo sakin ol,ama olamıyorum,gevşemem lazım.karnım taş gibi oluyoo senin gibi,yazık bebişim de stress oluyooo..kariyer cocuk işi zor valla,hele de anlayışsız insanlarla calışıyorsanız..
şimdi 1 martta rapor alsan olmaz,37 haftaya kadar calışır yazısı aldım kadın dogumdan..beni en rahat yere vermeleri lazımken ben tek başıma en yogun yere sürülüyorumm...ya sabır yarabbii...patronum da bayan ayrıca...bilmiyorumkismile

slm kızlar
oglum sadece 780 gr almış
çok moralim bozuk

canım hiç panik yapma moralini bozma olabilir benim komşum 8 aylık hamileydi ben anlayamadım inanki küçücüktü bebekte 2100 falan doğdu galiba ama sağlıklı olduktan sonra ne önemi varki yeterki sağlıklı olsun boşver sen moralini yüksek tutki oda büyüsün serpilsin mutluluktan huzurdan.

canım merhabalar sanırım beraber izne ayrılıyoruz.bende araştırma görevlisiyim ve bende zaman zaman o kadar yoğun oluyorumki.ama şu kadarını söyleyeyim insanlarda hiç vicdan merhamet kalmamış yazıklar olsun.karısı hamile olan bile vicdansız ben daha ne diyeyim.ama beni çalıştırıp kendisi oturmak isteyenlerde geceleri huzursuz oluyorlar inan bana ilahi adalet herkezin mükafatınıda cezasınıda çok güzel veriyor.bende takmamayı öğrendim.çalışabilir raporunu yenimi aldın canım.ben 31+5 im yarın alıcam.sevkte kaltı.sadece gitmek yetiyor heralde rapor için değilmi.

slm kızlar
çok moralim bozuk

slm canım benim dur üzülme hemen canım doktorun ek gıda ver falan demedimi canım benim normalde kaç olması lazımdı 1 kilomu canım alması gerekliydi bilmiyorumkismile canım bundan sonra alır hemen canını sıkma sonra rabbim göstermesin sütün kesilir canım benim

merhabalar kızlarrr geldim geçmişe göz attım gidiyorum:) pazara çıkmam lazım artık ev karısıyım ya o bakımdankaydirigubbakcemile3
sevgililer günü ve doğum hediyelerinden bahsedilmiş. biz yaklaşık1 yıldır maddi krizdeyiz gözüm hediye falan görmüyo günü kurtarmanın derdindeyiz, eşime yalvarıyom özel günlerde hediye alma ya da abartma diye sonra ödemesi zor oluyo. oğlumun cicilerini aldık ya gözümde başka şey yok benim:asigim:

doğum hediyesi çok güzel bir hatıra olurdu aslında ama asla eşimden istemicem kendisi düşünürse alır. hatıra kalır o bakımdan sevinirim. ama düşünmezse de canı sağ olsun. onların böyle bir gelenekleri varmı bilmiyom. ama varsa zaten kayınvalidem le kafa kafaya verir alırlar saolsunlar:kedi:

ağda meselesine gelince ben doktoruma sordum izin verdi tüy dökücü kremle halledicem. bacakları ağdaya gidiyom ama malum bölgede ağdaya cesaret edemiyom. bugüne kadar jiletle idare ettim ama burnumdan geldi tahriş etti mahvetti beni. bundan sonrasında kremle idare etcem doğumdan sonra da doğğğruuu lazer epilasyona gidicem kurutlacam bu dertten kafaya koydumlülülülülülü
özgecim tekrar geçmiş olsun canım. yalnız krampların ya da kansızlığının akdeniz anemisinden olacağını sanmam. bende akdeniz anemisi taşıyıcısıyım ömrüm boyunca kan değerlerim normalin biraz altındaydı. hamilelikte de nerdeyse hiç değişmedi. ekstra bir kansızlık olmadı. kramp desen haftada bir falan anca kramp oluyo bende. ama ben bol peynir yerim ve hergün hiç olmazsa bir bardak süt içmeye gayret ediyom canım. ama vitamin ve demir ilacımı çok ihmal ediyom düzenli kullanmıyom.

Zannetmem be canım.Benim kaderim kötü...
Çok lüks bir yer de istemiyorum ben.Fast food olmasın.Bana beni özel hissettirsin.Neyse yaaa.Zaten iyi değilim bugün kusura bakmayın:gitme:
tatlım yaa bugün seni patronun çok üzmüş üstüne bir de eşini dert etmişsin kendini ve mehemt salihi üzme lütfen. yemek konusunda bişey diyemicem ama inan çok da önemli değil. ben de eşim bana süpriz yapmaya bayılıyo maddi sıkıntılarımız var diye her özel gün öncesinde yalvarıyom hediye ve plan yapma diye. sonrasında ödicez bitircez diye canımız çıkıyo çünkükaydirigubbakcemile3
bu sevgilliler gününde de nihayet anlaştık b irlikte çıkacaz bir limit belirledik herkes kendi hediyesini seçecekkaydirigubbakcemile3
fundacım naber bitanem senin fikrini çalmayı düşünüyom bende kaanı ağzından eşime mektup yazarım belki bi daha başbaşa bırakmıcam sizi tadını çıkarın gibilierindenaklinialirimsmile

atala,aslında 32 bitince alıyosun,ama zaten c/s bebekleri 38 biter bitmez alıyolar,ben 1 günü dahi hesaplıyorum..sevk kalktı evet direk kadın dogum sekreterinden calışabilir raporu alıp dekanlıga yazı gidiyoo,aktarmak istiyorum diyee.tek derdim dogum sonrası biraz büyüsün emsin,2 aylık bebek evde bırakıp nası işe gitcez..hakkımı helal etmiyorum bunlara,bu calışma planını yapan asistan arkadaşın da eşi gecen sene dogurdu,kimseden iyilik beklemiycen....

slm kızlar
çok moralim bozuk
aşkitom canımm normali ne kadarmış ki ne kadar alması gerekiyodu.
o kadar da az değil gibi geldi bana
peki sağlığı yerindemiymiş ecmel bey tavsiyede bulunmuştur mutlaka kilo alımı için
mastit için göründünmü doktora canım ağrın var mı hala?

ya kızlar benim hesaplamalarıma göre yarınki doktor randevümde rapor alıp izne ayrılıodum ama şimdi kafamı karıştırdılar..31+2 de neyin izni daha 1 haftan var diolar bana.ben şimdi yarın doktorumdan rapor alamayacakmıyım.1 hafta daha mı bekleyecem ayy yok artık..5 günden sebep vermeyecekmi bana rapor?

Son düzenleme:

valla canım bizim burdada biri var demişki benim için o baksın hastalara onu arayın beni aramayın.erkek yani bu.memurda demişki hocam hamile biliyorsunuz biraz idare edelim.ama adam lafı söylemiş işte.kendi hanımı ücretsiz izin almış bebekleri var.ben üzüntüden sinirden kuduruyorum.iki gün sonra anlatıyor.bebek uyumuyor geceleri hep uyanığız.okuldada uykusuzluktan çalışamıyorum diye.geçen doktora gittiler niye uyumadı diye.inan aklıma bişey gelmedi ne beddua ettim ne ah ettim ama sonuçta etme bulma dünyası.ben bide kansızım 4 katı çıkınca nefesim kesiliyor.diğer hocalar diyorki ya ne vicdansızsınız bu kızı niye hala kliniğe indiriyorsunuz yazık değilmi haline bakın şunun ama nafile herkez kendi havasında malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…