2010 Nisan Anneleri

canım bak şimdi memuru aradım bende yasal olarak 2 ay önce 2 ay sonra hakkımız var.bana dediki 32. haftayıda kapsayabilir.ama sonuçta doktorun yazacağı 32. haftadan sonra 5 hafta çalışmasında sakınca yoktur dicek.bu kadar bunuda heralde kabul ederler.ha 5 gün önce ha 3 gün sonra bence önemli değil.
bide canım doğum parası diye bişey duydunmu.ben araştırdım çok yüksek bir mebla çıktı.bizim mutemette diyoki 150 milyon doğumdan sonra kağıdını getirip alacaksın.bebek yardımıda ayda 26 milyonmuş.

Eşşek ki ne eşşekk.Bence ne dicek biliyor musun.Deniz 1 hafta daha kal yeni sekreter alana kadar diyecek.Ama bende kalamam diyeceğim.Yeter yaniii.

Valla kurtulmak istiyorum..Bıktım artık..Valla allahıma havale ediyorum ben.

Canım yaa senin işin daha zor vallahi.1 ay erken doğum yaparsan doğumdan sonra 2 ay kullanacaksın iznini canım.Stres çok fenaaa.Anlayışsız insanlardan dolayı hep.Hakkımızı helal etmiyoruz biz.Oğlumla beraber

Merhametsizler.Allah kalplerine merhamet versin valla..

Valla beni o kadar yordular ki anlatmam.Mideme giren kramplardan ekşimeye başladı.Off yaaaaa

sagolun kızlra

normalde 1 1,5 kılo aRAsı alması lazım
ama bu 25 gunde 780gr almıs

tarhan cnm
ecmel beye 10 gun sonra gıdecez
bakacak bakalım olmazsa mama vercek sanırım
ama sut versen en ıyısı dedı
ahmet beye muayene oldum
sutunu sag en ıyı cozum bu
yoksa mastıt olma yolundayım
sut pomoası baktık netten
şımdıde eşim butun gebzeyı gezıyor
ama ınan coook pahalı
elektrıklı tavsıye ettı ahmet bey,
ama alamam sanırım

canım benim elektriklli pompa en iyisi diyolar ama rakamlar nasıl? avent falan yanına yaklaşılmıyo çok pahalı ama medelanın elektriklileri o kadar da pahalı değil diye biliyom.
canım ömer seni uyutmuyo ya uykusuzlukta sütü azaltıyomuş bir düzene girseydiniz ömercik de kilo alır güzelce ama inşallah canım.
dur şu pompaya internetten bakayım bende.
en çok kullanılan şu pompa sanırım baksana bir canım:
http://www.hepsiburada.com/medela-m...ls.aspx?categoryid=301138&productid=oyunmed01

ya canım özür dilerim ben senin doğum yapmış olduğunu bilmiyordum.üzme kendini canım ya bakalım bizimkiler emecekmi canı sağ olsunda gerisi önemli değil.kimi çocuk nazlı oluyor zor büyüyor zor yiyip içiyor işte.işalllah mastit olmazsın.ağrılı olur diye düşünüyorum.Allah (c.c.) sana işallah hiç ummadığın yerden bir kapı açsın ve tüm gönlündeki güzellikle seninle olsun canım benim.niye böyle dedin deme içimden geldi niye bilmiyorum:kedi:

kızlar bende çıkıyorum yeni evde internet yok hepinizi kocaman öpüyorum Allah (cc) emanet olun.baybay şekerler ve melekleri...

tarhan cnm
sagol baktım ben buna
140tl vercek durumda degılım
zaten 2,ncı ayında rota asısı var ssk karsılamıyor
o da 140tl cıvarı
ve 2 doz vurulması lazım

sağol tatlım cvp verdiğin için.yarın rica edecem artık doktorumdan eğer günümü doldurmamışsam tabii..doğum parası konusunu muhasebemle konustum ben canım evt öle bişey var.hem doğumda hastane masrafını alıosun devletten hemde doğum parası adı altında bi ücret.tabi bunun için işlemler var yapılması gereken.doğum yaptıktan sonra eşin koşturcak elinde evraklar ssk yollaruında canım..

ilacım geldi kızlar inşlh bu gece uyuyabilcem.....

bu arada bugun recep ivedik başlıyo kızlar bu akşam gidiyoru bizde.....
bakalım ben bayıldım üç dakikalık fragmanı bile bana yetti....azcık gülelim değilmi....

iyiakşamlar kızlar hepinizi gene çok özledikŞeniz
biz çok hasta olduk çok mafoldumben bugün düzeldik ancak
annem yengem ufak yiğenim ben iki gün boyunca miğde bulantısı kusma isalkafamçokkarıştı
bitmiş durumdayız bugün evdeyim ancak işlerim bitti yemek yemeye başladım
ikigün bişiy yiyemedim poffffff:gitme: başka hasta olan varmı:uhm:

geçmiş olsun canım yaa acaba yediğiniz veya içtiğiniz sudanmı kaynaklandı hepiniz olmuşsunuz çünkü dikkat et canım belki gıda zehirlenmesi falandır rabbim korusun canım şimdi iyi olmana sevindim şükürler olsun düzelmişsin bak ne güzel suyu günlük pedlerden al canım onlardan iç bol bol sıvı tüket şimdi o zamn su iç canım ishal olan hamilelere doktorlar genelde bu tavsiye ediyolar bende hamileliğimin bazı dönemlerinde yaşadım canım su içerek dengeledim a.s

aşkitom canım benim tekrar geçmiş olsun o kadarda az değilmiş canım ömerciğin kilosu canım her bebk aynı kiloda olacak diye bişey yok sonuçta sağlıklı olması yeterli canım benim çevrende falan yokmu göğüs pompasını alabileceğin birileri canım araştır canım benim inşallah gerek kalmazda kendi emer annesi

sağol zeyracım allah razı olsun çok şükür fazla isal olmadım
sanırım sudan kaynaklandı bu sorun çünkü eşimde bişiy yok
annanemde toplandığımız gün hepimiz aynı suyu içdik
şimdi çok iyiyim hamdolsun.

pazara gittim geldim. oğluma kendime eşime ciciler aldım:) yoruldum valla çok geçmiş olsun canım aman canım dikkat et kendine. doktora gitmediniz mi peki?

tarhan cnm
sagol baktım ben buna
140tl vercek durumda degılım
zaten 2,ncı ayında rota asısı var ssk karsılamıyor
o da 140tl cıvarı
ve 2 doz vurulması lazım
ya canım o aşıları neden ssk karşılamıyo yandık valla yakın zamanda doğum yapmış birilerini araştıralım bari bende soruşturayım vardır mutlaka birilerinde. aa bak kiralama olayı da var sanırım bu pompalarda ben bir araştırayım:çok üzgünüm:

tuğbacığım hoşgeldin güle güle kullan canım cicilerinizi

şükürler olsun canım iyiyim eşim işte nöbetçi bu akşam yeğenim yanımda kalıyo hem ona ders çalıştırıyorum böylelikle canım 7. sınıfa gidiyo şu anda hazırlamış olduğum testle meşgul kendileri :)) çayımı aldım oturdum canım bende gündüzleri pek uğrayamıyosun artık valla özlettin tuğbacığım kendini haaa gel artık özletme buralar sensiz çekilmiyo (

bitanem sorma canım geceler geç yatınca sabahlarıda geç kalkıyom. sonrada evde olunca nedense bilgisayar başına daha az oturabiliyom maymun iştahlı oldum hem ev işi hem gezme hem dinlenme herşeyi yapmaya çalışıyom hepsi yarım yamalak oluyo bu koca göbeğimlekaydirigubbakcemile3
kolay diil kız 6 yıldır verdiğim en uzun ara 3 haftalık işsizlik olmuştu.
çok zor sormasaydın kız ufaklığa:) ben çocuklar ders çalışırken üzülüyom kız ne kadar saçma değilmisempatiksalakcinni eğitim çok önemli ama sanki çocukların oyun oynamaya vakitleri yokmuş gibi geliyo bana. o yüzden umarım kaan çalışkan bir çocuk olur yoksa ders çalışması için nasıl baskı yaparım bilmiyomsempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…