iyi akşamlar kızlar oğlumla bizde geldik babamız nöbetçi bu gece yalnızız yine
kızlar bugun canım sıkkın eşime doğuya (şark) gitme yazısı gelmiş bugun hep o konu üzerinde düşündük bi gidelim bi kalalım derken gitmeye karar verdik tek düşündüğümüz bebeğimizin çok küçük olması haziran ayının sonunda çıkacak olan yere gitmemiz gerekecek küçük bebekle oraya git yerleş yeni bir çevre yeni bir ortam çok zor olacak ama bir yönden de bir an önce bitsin ve yerleşik hayata geçmek istiyoruz offf offfff ne olacak bilemiyorum bilmiyorumkismile
canım öncelikle hoşgeldin bitanem her şeyde bir hayır vardır eşin sanırım polis canım bir an önce şark görevinizi yapınki canım sonrası için zor olmasın bitanem herşeyden önce hayırlısı doğduğun değil doyduğun yerde derlerya işte:)))benim eşimde nöbetçi bu gece çok zor oluyo yaa çok özlüyorum eşimi ama 3 günde evde oluyo eşim işin o güzel tarafıda var yani bidahaki nöbeti salı günü olucak yani yarın gelince ben şimdiden onun hangi gün işte olacağını hesaplıyorum gelcek ay nöbet yeri değişince iyi oluyo gece nöbetleri olmuyo en azından bazen oluyo inşallah şu yasa çıkarda artık devlet kurumları özel güvenlik alır eşimle böylelikle masa başına geçerde 8-5 çalışır:Saruboceq: hep dua ediyorum zaten çok zor bende onunla nöbet tutuyorum çünkü:çok üzgünüm:
iyi akşamlar kızlar
bizim babamızda işte bu gece bizde kızımla buraya geldik babamız varken bize fırsat olmuyo pc başına geçemiyoruz
nasılsınız bakalım inş herşey yolundadırkaydirigubbakcemile2
1453sym canım yanlış olmasın sonra didemdi değilmi ismin canım desene bu akşam kocaların genelinin nöbet günü valla çalışıyolar mecbur b1 buçuk ay sonra bebişler geliyo para gerekli değilmi ama
Merhaba kızlar.a.s.Nasılsınız?
zeyracım benim adım didem di
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?