2010 Nisan Anneleri

yok canım zor değil birazcık kasıyo o kadar:)))aklinialirimsmile canım abla diyo bu sorular ne böyle diyo iyiki bizim derslere girmiyosun diyo bana şimdi gerçi öyle diyor ama maşallah ilçede sbs sınavında 2. kendileri pek bir zekiler aşırı ders çalışıyo boş zamanlarını bizim kız ders çalışmakla geçiriyo şimdi birazcık adanalı izleyecekmiş:))) ayyy bir tuhaf oldum onu bile izin istiyo tuğbacığım izleyebilirmiyim abla diyo canım ya birde bu amcamın kızı babası geçen sen vefat etti mayıs ayında o yüzden gözümüzden sakınıyoruz hem onu hem 3. sınıfa giden kardeşini canım inşallah okusunda kendini kurtarır canım benim bu arada evde olmak ne kadar sıkıcı değilmi canım ben valla bu sene boğuldum evde canım yaa sorma keşke dedim eşime bazen çalışsaydım dedim neyse artık bu saaaten sonra istesemde çalışamam ne yapimboshayallersmile

zeyracım maşallah ufaklığa çok üzüldüm babasını kaybetmesine.umarım çabalaırnın karşılığını alır maşallah zehir gibiymiş bahtı açık olsun yavrumun. onun da kardeşinin de tabii.
öyle izin alarak iş yapan çocuklara bayılıyorum ne güzel terbiye almış maşallahh. ayy ne kadar imrendim nazarım değmez inşallah
canım öyle 1 yıl falan evde otursam eminim patlardım sıkıntıdan. ama daha yeni eve geçtim ve de hamilelik olunca çok isteyerek bekleyerek ayırldım biliyosun işten. o yüzden şimdilik memnunum halimden. bence çalışmaman iyi olmuş canım çok yıpratıcı oluyo hamilelikte. birde sen eğiticisin çok yorucu bir işin var gizem sultan seni oyaladı nasıl olsa bugüne kadar. boşver canım bence en doğrusunu sen yaptın çalışmayarak. ben daha karnımdayken vicdan azabı çekiyom bebeğime iyi bakamadım çalışırken diye

iyi akşamlar kızlar oğlumla bizde geldik babamız nöbetçi bu gece yalnızız yine
kızlar bugun canım sıkkın eşime doğuya (şark) gitme yazısı gelmiş bugun hep o konu üzerinde düşündük bi gidelim bi kalalım derken gitmeye karar verdik tek düşündüğümüz bebeğimizin çok küçük olması haziran ayının sonunda çıkacak olan yere gitmemiz gerekecek küçük bebekle oraya git yerleş yeni bir çevre yeni bir ortam çok zor olacak ama bir yönden de bir an önce bitsin ve yerleşik hayata geçmek istiyoruz offf offfff ne olacak bilemiyorum bilmiyorumkismile

canım benim sakın öyle düşünem tuğbacığım sende çok güzel baktın kaanımıza canım sadece annesi sen yoruldun maşallah sana canım ne diyeyim zor gerçekten hamilelikte çalışmak hem evi hem işi yürütmek hamile olmadan bile insanı yoruyo canım benim inşallah bizim bebişlerde annsi öyle olacak canım bizler gibi bilinçli anne abbaları olduğu sürece bence burada yazışmalarımız bile onlara ne kadar değer verdiğimizin bir göstergesi canım aldıkları kilolara bile kfayı takıyoruz ben ne hamileler biliyorum hiç umrunda olmayan canımcım kaanımız şanslı senin gibi bir annesi olduğu için canımcım

canım öncelikle hoşgeldin bitanem her şeyde bir hayır vardır eşin sanırım polis canım bir an önce şark görevinizi yapınki canım sonrası için zor olmasın bitanem herşeyden önce hayırlısı doğduğun değil doyduğun yerde derlerya işte:)))benim eşimde nöbetçi bu gece çok zor oluyo yaa çok özlüyorum eşimi ama 3 günde evde oluyo eşim işin o güzel tarafıda var yani bidahaki nöbeti salı günü olucak yani yarın gelince ben şimdiden onun hangi gün işte olacağını hesaplıyorum gelcek ay nöbet yeri değişince iyi oluyo gece nöbetleri olmuyo en azından bazen oluyo inşallah şu yasa çıkarda artık devlet kurumları özel güvenlik alır eşimle böylelikle masa başına geçerde 8-5 çalışır:Saruboceq: hep dua ediyorum zaten çok zor bende onunla nöbet tutuyorum çünkü:çok üzgünüm:

iyi akşamlar kızlar
bizim babamızda işte bu gece bizde kızımla buraya geldik babamız varken bize fırsat olmuyo pc başına geçemiyoruz
nasılsınız bakalım inş herşey yolundadırkaydirigubbakcemile2

hoşbulduk canım bende senin gibi düşünüyorum bunda da vardır bir hayır aahh ahh sorma o nöbetlerden neler çekiyorum bide benim eşim 12-34 çalışıyor çok zor oluyor bide gurbetteyim yalnızım kimsem yok o daha bir üzüyor insanı.canım benim eşinin işi hakkında da rabbim gönlüne göre versin onlar sayesinde gece yatağımızda rahat yatıyoruz yaa :teselli:

1453sym canım yanlış olmasın sonra didemdi değilmi ismin canım desene bu akşam kocaların genelinin nöbet günü valla çalışıyolar mecbur b1 buçuk ay sonra bebişler geliyo para gerekli değilmi ama

mehtapcığım hoşgeldin canım şükürler olsun iyiyiz canım sen nasılsın bitanem

benim ismim şeyma idi zeynepcim
öyle valla canım para lazım daha çok çalışmalılar kıyamam onlara
didemcim seni çok iyi anlıyorum canım benim eşimde 12 24 bende gurbetteyim yalnızım kimsem yok sizlerden başka
şark konusunda da bebeğiniz küçükken gidip bitirmeniz daha iyi olur bence hayırlısıyla dilediğiniz yerler çıkar inş
yosuncum hoşgeldin canım

tamam şeymacığım artık unutmam tekrar kusura bakmayın inşallah rabbim gönlümüze göre verir hepimizin bebişlerimiz için

slm kızlar
artık uzulmuyorum
ınternetten arastırdım
600gr ıle 1000gr arası almalı ımıs ılk 3 ay bebekler
bızım kı ortada cok sukur
ustelık 25 gunluk olcum bu

ben geldim hiç giremedim bugün umarım herkes iyidir. geçmişe bakamıyacağım baya bi birikmiş.... face e foto koydum kızlar. tam sizlik bakın bakalım:)))

kızlar bizde biraz dinlenelim meyva saatimiz geldi birazcık meyva yiyelim geliriz yine nede olsa gece uzun eşlerde olmayack mafoldumben görüşrüz teyzoşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…