tamam şeymacığım artık unutmam tekrar kusura bakmayın inşallah rabbim gönlümüze göre verir hepimizin bebişlerimiz için
nazlıcımmm hoşgeldiiin seni gördük daha iyi oldukopuyorumnanaktanben geldim hiç giremedim bugün umarım herkes iyidir. geçmişe bakamıyacağım baya bi birikmiş.... face e foto koydum kızlar. tam sizlik bakın bakalım:)))
afiyet olsun yarasın gizemeeee. eşim yok diye üzülme tatlım pijama partisi yaparız bizdeopuyorumnanaktankızlar bizde biraz dinlenelim meyva saatimiz geldi birazcık meyva yiyelim geliriz yine nede olsa gece uzun eşlerde olmayack mafoldumben görüşrüz teyzoşlar
önemli değil canım fazla giremediğim için unutturuyo olabilirm kendimiakannehir
afiyet olsun canım görüşürüz
nazlıcımmm hoşgeldiiin seni gördük daha iyi oldukopuyorumnanaktan
afiyet olsun yarasın gizemeeee. eşim yok diye üzülme tatlım pijama partisi yaparız bizdeopuyorumnanaktan
Hoşbuldum canımcığım.Midemi saymazsak iyiyim.:)mehtapcığım hoşgeldin canım şükürler olsun iyiyiz canım sen nasılsın bitanem
Bebişler için para lazım degil mi canım canınız saolsun.merhaba canım yalnız yalnız oturuyoz kocalarımız yok bu gece(
Hoşbuldum canım.benim ismim şeyma idi zeynepcim
öyle valla canım para lazım daha çok çalışmalılar kıyamam onlara
didemcim seni çok iyi anlıyorum canım benim eşimde 12 24 bende gurbetteyim yalnızım kimsem yok sizlerden başka
şark konusunda da bebeğiniz küçükken gidip bitirmeniz daha iyi olur bence hayırlısıyla dilediğiniz yerler çıkar inş
yosuncum hoşgeldin canım
Aşkitom hiç üzülme ayda 800 gramla 1 kg almaları lazım.Ömer çok normal şu anda.slm kızlar
artık uzulmuyorum
ınternetten arastırdım
600gr ıle 1000gr arası almalı ımıs ılk 3 ay bebekler
bızım kı ortada cok sukur
ustelık 25 gunluk olcum bu
Afiyet olsun canım.kızlar bizde biraz dinlenelim meyva saatimiz geldi birazcık meyva yiyelim geliriz yine nede olsa gece uzun eşlerde olmayack mafoldumben görüşrüz teyzoşlar
Hoşbuldum tubiciğim.zeyracım canım benim kaan sadece anne babası için değil sizin gibi tatlı teyzeleri olduğu için de çok şanslı canım:asigim:. sizler olmasaydınız annesi kafayı yer erkenden doğuruverirdi sıpasınıkaydirigubbakcemile3
mehtapcım, didem ve şeymacım hoşgeldiniz kızlarrr:1hug:
aşkitom canımm ne yaptın aklım sende kaldı ayarlayabildiniz mi pompayıa.s.
hoşgeldin nazlıcığım.Bakalım bakalım:)))ben geldim hiç giremedim bugün umarım herkes iyidir. geçmişe bakamıyacağım baya bi birikmiş.... face e foto koydum kızlar. tam sizlik bakın bakalım:)))
kızlar bende geldim.. ananem ile kız kardeşim bende .. oturuyoruz.. eşim daha gelmedi dışarda.. sıkıldım bende(
yaa nazlııı yaaaaa harika olmuş valla t-shirtleriniz çok fena pişman oldum sipariş vermediğime bayıldımmmmm aman nazar değmesin
hoşgeldin nazlıcığım.Bakalım bakalım:)))
hoşgeldin sedacığım.Sıkılma hemen daha izinin çok.
kızlar sızın gruba davet yolladım
facede
ama sonra kızdım ben nısan annesımıyım deye
adım soyadım baya uzun
anlarsınız siz
canım ben bugün hastaneye gelemedimki raporumu bile veremedim. sabaha karşı yattım elimdeki kitabı bitircem diye öyle oluncada geç kalktım aylaklık yaptım anlayacağıntarhan cnm
almadık pompayı
bakalım alırım ama manuel olanından
sen kacta geldın bugun hastaneye
ay ne güzel yaptın canım kızcak ne var sen bizim deneyimli annemizsin opuyorumnanaktankızlar sızın gruba davet yolladım
facede
ama sonra kızdım ben nısan annesımıyım deye
adım soyadım baya uzun
anlarsınız siz
ayyy hala niyetim var aslında ama sevgililer günü için geçti artık sonrasında hastane için alırız belki bizde eşime gösterdim oda beğendi:asigim:sapol tuğbacım keşke alsaydın çünkü ben eşime bi tane L bir tanede M aldım ikiside güzel oldu. bedenler arasında aman aman fark yok. sende göbüş yüüznden L alsaydın olurdu sanırım. Daha çok geç değil 3-4 günde geliyor doğuma giderken giyersin sende. şimdi arkadaşlar arıyorda bebeğimizin amcası, teyzesi siparişleri veriyorlar:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?