2010 Nisan Anneleri

zeyracım canım benim kaan sadece anne babası için değil sizin gibi tatlı teyzeleri olduğu için de çok şanslı canım:asigim:. sizler olmasaydınız annesi kafayı yer erkenden doğuruverirdi sıpasınıkaydirigubbakcemile3
mehtapcım, didem ve şeymacım hoşgeldiniz kızlarrr:1hug:
aşkitom canımm ne yaptın aklım sende kaldı ayarlayabildiniz mi pompayıa.s.

nazlı canım maşaşllh çok şeker çıkmışsınız çıkmadan bir bakayım dedim ayyy çok şekersiniz yaaa ama ada daha şeker duruyo valla:CüvCüv:

ben geldim hiç giremedim bugün umarım herkes iyidir. geçmişe bakamıyacağım baya bi birikmiş.... face e foto koydum kızlar. tam sizlik bakın bakalım:)))
nazlıcımmm hoşgeldiiin seni gördük daha iyi oldukopuyorumnanaktan
kızlar bizde biraz dinlenelim meyva saatimiz geldi birazcık meyva yiyelim geliriz yine nede olsa gece uzun eşlerde olmayack mafoldumben görüşrüz teyzoşlar
afiyet olsun yarasın gizemeeee. eşim yok diye üzülme tatlım pijama partisi yaparız bizdeopuyorumnanaktan

önemli değil canım fazla giremediğim için unutturuyo olabilirm kendimiakannehir
afiyet olsun canım görüşürüz

görüşrüz canım benim artık unutmam yok canım senden değil benim hamillelik uınutkanlığımdan oluyo bunlar ahhh ahh bende bir unutkanlık var neme lazım anlatmayayım şimdi neyse canım öptüm kocamanopuyorumnanaktan

nazlıcımmm hoşgeldiiin seni gördük daha iyi oldukopuyorumnanaktan

afiyet olsun yarasın gizemeeee. eşim yok diye üzülme tatlım pijama partisi yaparız bizdeopuyorumnanaktan

tamam canım gece görürşüz canım bol bol konuşalım inşallah kadtro tamamlansın gece yoklamam var heeee:hooray:

sağolun kızlar yaa bende çok beğendim:))))
hastane kıyafetimiz yapıcaz girerken ve çıkarken bunları giymeyi düşünüyoruz:)) inşallah planlı bi şekilde gidersek hastaneye..

kızlar bende geldim.. ananem ile kız kardeşim bende .. oturuyoruz.. eşim daha gelmedi dışarda.. sıkıldım bende (

mehtapcığım hoşgeldin canım şükürler olsun iyiyiz canım sen nasılsın bitanem
Hoşbuldum canımcığım.Midemi saymazsak iyiyim.:)
merhaba canım yalnız yalnız oturuyoz kocalarımız yok bu gece (
Bebişler için para lazım degil mi canım canınız saolsun.

Hoşbuldum canım.

slm kızlar
artık uzulmuyorum
ınternetten arastırdım
600gr ıle 1000gr arası almalı ımıs ılk 3 ay bebekler
bızım kı ortada cok sukur
ustelık 25 gunluk olcum bu
Aşkitom hiç üzülme ayda 800 gramla 1 kg almaları lazım.Ömer çok normal şu anda.

kızlar bizde biraz dinlenelim meyva saatimiz geldi birazcık meyva yiyelim geliriz yine nede olsa gece uzun eşlerde olmayack mafoldumben görüşrüz teyzoşlar
Afiyet olsun canım.

Hoşbuldum tubiciğim.

yaa nazlııı yaaaaa harika olmuş valla t-shirtleriniz çok fena pişman oldum sipariş vermediğime bayıldımmmmm aman nazar değmesin

tarhan cnm
almadık pompayı
bakalım alırım ama manuel olanından
sen kacta geldın bugun hastaneye

ben geldim hiç giremedim bugün umarım herkes iyidir. geçmişe bakamıyacağım baya bi birikmiş.... face e foto koydum kızlar. tam sizlik bakın bakalım:)))
hoşgeldin nazlıcığım.Bakalım bakalım:)))

kızlar bende geldim.. ananem ile kız kardeşim bende .. oturuyoruz.. eşim daha gelmedi dışarda.. sıkıldım bende (

hoşgeldin sedacığım.Sıkılma hemen daha izinin çok.

kızlar sızın gruba davet yolladım
facede
ama sonra kızdım ben nısan annesımıyım deye
adım soyadım baya uzun
anlarsınız siz

yaa nazlııı yaaaaa harika olmuş valla t-shirtleriniz çok fena pişman oldum sipariş vermediğime bayıldımmmmm aman nazar değmesin

sapol tuğbacım keşke alsaydın çünkü ben eşime bi tane L bir tanede M aldım ikiside güzel oldu. bedenler arasında aman aman fark yok. sende göbüş yüüznden L alsaydın olurdu sanırım. Daha çok geç değil 3-4 günde geliyor doğuma giderken giyersin sende. şimdi arkadaşlar arıyorda bebeğimizin amcası, teyzesi siparişleri veriyorlar:))))

hoşgeldin nazlıcığım.Bakalım bakalım:)))

hoşgeldin sedacığım.Sıkılma hemen daha izinin çok.

hoşbulduk mehtapcımm.. sorma izin çok. ev sıkıcı oğluşum gelsede onunla vakıt geçirsem sıkılmam...

------

nazlıcım süpersiniz yaaa.. maşallah nazar değmesin.. çok cici duruyorsunuz...

facede
adım soyadım baya uzun
anlarsınız siz

Olsun askitom inan sende nisan annesi gibisin bizim için.Seni çok seviyoruz.opuyorumnanaktan

Nazlıcığım harika çıkmışsınız.Maşallah.

Son düzenleme:
Kızlar belim çok ağrıdı.Kocaman öpüldünüz.Hoşçakalın.a.s.
Daha muhabbet yeni başlayacak burada ama bir kalabilsem.ufffff

tarhan cnm
almadık pompayı
bakalım alırım ama manuel olanından
sen kacta geldın bugun hastaneye
canım ben bugün hastaneye gelemedimki raporumu bile veremedim. sabaha karşı yattım elimdeki kitabı bitircem diye öyle oluncada geç kalktım aylaklık yaptım anlayacağın
facede
adım soyadım baya uzun
anlarsınız siz
ay ne güzel yaptın canım kızcak ne var sen bizim deneyimli annemizsin opuyorumnanaktan

ayyy hala niyetim var aslında ama sevgililer günü için geçti artık sonrasında hastane için alırız belki bizde eşime gösterdim oda beğendi:asigim:

selam kizlar
gecmise bir göz attim sanirim herkesler iyi
hasta olanlarada acil sifalar diliyorum
ben artik cok agirlastim ya fazla kalamiyom oturamiyom
yatamiyom kalkamiyomkaydirigubbakcemile3
oglumdada böylemiydim ben ya???
valla böyleydisem ikinciye iyi cesaret etmisimkaydirigubbakcemile3
neyse buralardayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…