2010 Nisan Anneleri

iyi geceler kızlarr
dün çok kötü bir gece geçirdim ne uzanabildim ne oturabildim sıkıntı bastı sürekli
şimdide uykum var ama yatağa girmekten korkuyorum
sizler nasılsınız ?

ıyı aksamlar kızlar.sanırım ben gıbı cogu annişin eşleri yok sımdı denetıme gıttı esım.nazlıcım ya cok merak ettım bende bakmak ıstıyorum burayada koyabılırmısın resmı

jalecım bende uyuyamadım dun gece cok yorgundum uyumak ıstedım ama olmadı.ıcım daraldı benımde karnımı bırı sıkıyodu sankı nefeste alamadım

jalecım bende uyuyamadım dun gece cok yorgundum uyumak ıstedım ama olmadı.ıcım daraldı benımde karnımı bırı sıkıyodu sankı nefeste alamadım
aynen canımyaa uzanabilmek ne mümkün zaten
rabbim kolaylık versin hepimize
canım ya kıyamam arada banada oluyo hep dua ediyorum rahat rahat uyuyabilmek için...

sorma canımm dün etmediğim dua kalmadı zaten bide o kadar uykum gelmiştiki yanımda eşim uyuyor ona bile sinir oldum:) ben uyuyamıyorum o mışıl mışıl uyuyor diye

nazlıcım feceden fotolarına baktım.çok güzelle.nerden aldın o tşörtleri ya.kıskandım ben de istiyorum:)

canım boşuna demiyolar anaların hakkı ödenmez diye eşlerimiz horul horul uyuyolar ne çekersek hep biz çekiyoruz:Çok üzgünüm çoook

KIZlar faceye gırdım nısan annelerı dıye ama gerısı gelmıyo ben nazlınn tısortunu merak etım nasıl bakıcam.dıdem sen gordunmu

canım boşuna demiyolar anaların hakkı ödenmez diye eşlerimiz horul horul uyuyolar ne çekersek hep biz çekiyoruz:Çok üzgünüm çoook
çok haklısın canım şimdi daha iyi anlıyorum annemi

KIZlar faceye gırdım nısan annelerı dıye ama gerısı gelmıyo ben nazlınn tısortunu merak etım nasıl bakıcam.dıdem sen gordunmu

canımcım KK 2010 NİSAN ANNELERİ diye aratman lazım

slm kızlar biz geldik meyvemizi yedik elevitimizi içtik şimdi sohbet zamanı nasılsınız bakalım

zeyracım hoşgeldin bitanemm
ama sen geldin ben çıkıyorum maleseff
eşim girecekmiş nete
hepinize iyi geceler kızlarr

teşekkürler didem teyzesi zaten işimiz gücümüz homini gırtlak canım sormakaydirigubbakcemile3

kızlar onay bekleyen arkadaşı kabul ettim. hayatsn sendin herhalde.
güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.beğenmenize çok sevindim. tish-o.com'dan aldım. 44 tl ikisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…