sağolun kızlar yaa bende çok beğendim:))))
hastane kıyafetimiz yapıcaz girerken ve çıkarken bunları giymeyi düşünüyoruz:)) inşallah planlı bi şekilde gidersek hastaneye..
iyi geceler kızlarr
dün çok kötü bir gece geçirdim ne uzanabildim ne oturabildim sıkıntı bastı sürekli
şimdide uykum var ama yatağa girmekten korkuyorum
sizler nasılsınız ?
aynen canımyaa uzanabilmek ne mümkün zatenjalecım bende uyuyamadım dun gece cok yorgundum uyumak ıstedım ama olmadı.ıcım daraldı benımde karnımı bırı sıkıyodu sankı nefeste alamadım
canım ya kıyamam arada banada oluyo hep dua ediyorum rahat rahat uyuyabilmek için...
aynen canımyaa uzanabilmek ne mümkün zaten
rabbim kolaylık versin hepimize
sorma canımm dün etmediğim dua kalmadı zaten bide o kadar uykum gelmiştiki yanımda eşim uyuyor ona bile sinir oldum:) ben uyuyamıyorum o mışıl mışıl uyuyor diye
KIZlar faceye gırdım nısan annelerı dıye ama gerısı gelmıyo ben nazlınn tısortunu merak etım nasıl bakıcam.dıdem sen gordunmu
çok haklısın canım şimdi daha iyi anlıyorum annemicanım boşuna demiyolar anaların hakkı ödenmez diye eşlerimiz horul horul uyuyolar ne çekersek hep biz çekiyoruz:Çok üzgünüm çoook
KIZlar faceye gırdım nısan annelerı dıye ama gerısı gelmıyo ben nazlınn tısortunu merak etım nasıl bakıcam.dıdem sen gordunmu
slm kızlar biz geldik meyvemizi yedik elevitimizi içtik şimdi sohbet zamanı nasılsınız bakalım[/Q
hoşgeldiniz afiyet bal şeker olsun gizem hanıma kilo olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?