2010 Nisan Anneleri

jaleciğim canım hayırlı geceler canım rabbim huzurlu geceler nasip eğlesin inşallah canım

iyi akşamlarn kızlar....ay bugün annemler abimler geldi gündüzden beri bendeydiler.ay ne mutlu oldum anlatamam ya..insanın ailesi gibi yok.birde bu son günlerdeki can sıkıntımı aldılar resmen.oh rahatladım valla.yoksa cinnet geçirecektim

nazlıcım benıde kabulettınmı
ben nısan annesı degılım ama
adım rahime
size katılmak geldi içimden

zeyra canım afıyet olsun

budebe ne mutlu cnm sana

kızlar sormak ıstedıklerınız varsa
ocak anası olaraktan elımden geldınce yardımcı olabılırım
ömer uyanmadıgı surece

hoşgeldin dünürcüğüm bende nerelerde kaldı diye soracaktım şimdi seni canım ohhh ne güzel annenler de gelmiş ben yanlızları oynutyorum evde ne yapim kocacığım işte(((

rahimeciğim canım saolasın ömerciğin severim pipisini canım benim uyusun kuzucuğumuz büyüsün ben seni valla nisan annesi görüyorum canımboshayallersmile hiç farketmez canım hasta bezi muhakkak gereklimi canım birde şu an 40lısın kanama nasıl oluyo çok oluyomu ben hastahaneye bir paket orkid götürsem yetermi canım yoksa fazla alayımmı birde bebişi yıkıamaya ne zzaman izin verdi doktorun hemen yıkandımı yoksa göbeği düşüncemi ayyy çokmu sporu sordum ben yaa gevezeyimya

nazlıcım gordum cok begendım bende hep esımle gıyeılecegımhast.cıkısı bıseyler arıyodum hatta bu hafta sonu gezecektım carsıda bakınacaktım.bı sorun olmadı demı kac gunde geldı kargo.bıde kac kılosun yanı suan kac beden gıyıyosun ona gore alayımn bende. ve son sorum bebek odanıda gordum onu çilektenmı aldınız.sımdıden tes.ve ıyı gunlerde kullanın cnm

zeyra canım afıyet olsun

budebe ne mutlu cnm sana

kızlar sormak ıstedıklerınız varsa
ocak anası olaraktan elımden geldınce yardımcı olabılırım
ömer uyanmadıgı surece

rahimeciğim mrb canım nasılsın*bugün üzülmüşsün biraz canım .canım üzme kendini ömercim toparlar kendini....bizimki sık uyandığı için süt yetmiyo olabilir bence ek gıda verme.zaten hazır mamalarda gdo lu madde var diyolar.sen yemene ve ıstırahatına önem ver sütünde gelecektir.birde yine su iç.aaaaaaa bak özgecim rezene çayını iyi diyordu mur-tlaka sende kullan.ben aldım doğuma yakın içmeye başlayacağım

hoşgeldin dünürcüğüm bende nerelerde kaldı diye soracaktım şimdi seni canım ohhh ne güzel annenler de gelmiş ben yanlızları oynutyorum evde ne yapim kocacığım işte(((

dünürcüm geldim canım biraz sırtımı dinlendirdim yemekti bulaşık çay nümeyve derken yoruldum.ama olsun çok iyiş geldi bana bu.haftaya da oğlumu görcem daha ne isterim.ben hep yalnızım canım.çık uyuyan bi dünürün var.annemler gitti adam uykuya geçtikaydirigubbakcemile3

valla mı kız adam okulda çok yoruluyo demekki canım hatırla kendinden canım okula giderken bende öyle oluyodum gece kuşu derdi bana eşim hep hemen yatmaya kaçardım bende ama iyi olmuş annenlerin gelmesi canım en azından stres atmış oldun aynen canım bende şubat annelerini okuyodum doğum yapanları ayyy ne güzel emzirmelerden falan bahsediyolar rabbim bizlerede yaşatsın inşallah o günleri buralardan yazışmamızı bebişlerimiz kucağımızda olacak düşünmesi bile insanı garip yapıyo ben günler yaklaştıkca çok heyecanlanıyorum ve kızımı daha bir özlüyorum canım yaaamafoldumben

bu sat oldu.benim canım hala bişeler yemek istiyor.kendimi zor tutuyorum.birden iştahım açıldı ya.bu normalmidir sizce?

canım ben 60 kilo oldum ama bedenim zayıf sadece karnım var. medium aldım bunları çok dar değil kollarım falan badi gibi değilde tişört gibi oldu.aslında göbüş için idealde sonra bol olacak:))) olsun..... kargom 4 günde geldi sanırım hiç bi sorun yok tam istediğim gibi geldi.

bebek odam çilekten değil. kardeşler mobilya var izmir karabağlarda ordan aldım nette siteleri olması lazım ama bu takım yok sitede. sen izmirdemiydin unuttum şimdi??

nazlıcım çok güzel tişörtleriniz....çok yakışmış ikinizede...bende eşimden aylardır tişört bastıralım diyorum dikkat bebek var ve ya daha başka tarzda....ama sağolsun uyuşuk kocam hala bastıracak....

dünürcüm ben çok erkenden yatmıyodum hatta eşim nişanlıyken gece 2 lere kadar telefonda tıtıyodu beni.şimdi o günler geçti.............canım gerçekten çok iyi oldu ya.2 gündür nefes almıyomuşum nefes aldığımı hissettim.gerçi bugün telefonda eşim telafi etcem dedi ama hiç sanmıyorum onda bu hareketler oldukça...........
hani yoklama aldınızmı ben az 10 dakikalığına kaçıyorum sonra geleceğim.aaaaa tuğba yok

tuğba geleceğim demişti gece gelir belki az sonra zaten biz bu gidişle gece nöbetlerinde doğuruvereceğiz canım sormakaydirigubbakcemile3 hadi bekliyoruz canım

iyi geceler kızlarr.. annemin doğum günü için annemlerdeyiz.. millet dağılınca göbüşümü çekip ekliyim dedim... çıkmadan size de uğramadan edemedim... iyi geceler herkese.... opuyorumnanaktan

kızlar sizlerde bebğin hareketlerini sert olarak hissediyomusunuz sanki daha bir kuvvetlendiler kuzucuklar maşallah

huuuu dünür nerdesin canım nereye gittin yaaaaa hadi ama gelll

ONCEDEN TEKME ATIYODU AMA BU gunlerde tepecıkler cızıyo ındırıyo kaldırıyo bebısım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…