2010 Nisan Anneleri

kızlar sizlerde bebğin hareketlerini sert olarak hissediyomusunuz sanki daha bir kuvvetlendiler kuzucuklar maşallah

canım senin damat güçlü tekmeleri artık nadir atıyo yeri daraldığı için.ama böyle elini ayağını içimde çevirip duruyo.karnı yükselip alçalıyo.bazen tek bir tarafıma daha fazla yatıyo resmen karnım yamuluyorzemuszemus

hoşgeldin tuğbiş valla bu gece uyumak yok banane benim eşim nöbetçi beni yanlız bırakmayın heee

demek o tepikleri sizde yiyosunuz ayyy ben şu an anlatamam nasıl tepiyo kuzucuğum yaaaa canım benim kurban olurum ben ona

1 haftayı atlattım canm 2 hafta daha calısıcam.mudur yerıme meb ten ıstedı amadaha gelmedı hoca oyuzden 2 hafta daha calısıcam unutmamıssın cnm benım

budebe adın fundaydı değil mi.benim adım da funda.sen izne ayrıldın mı.ben de öğretmenim.daha ayrılmadım ama zorlanmaya başladım.doğumun ne zaman acaba?

1 martta ayrılamyı düşünüyorum.2 haftam kaldı inşallah.

özlemciğim zor oluyodur senin için canım ders anlatmak yaaa ayakta kalıyosun devamlı efor sarfediyposun çok zor rabbim kolaylık versin canım

kızlar pekı sız sut kokusu alıyomsunuz benım kac haftadır eğıldıkce bunuma sut kokusu gelıyo sutyen resmen sut kokuyo

sorma cnm 2 dk tahta bası 10 dk sandalye bıde benım 3.katta ben derse gırene kadar mıllet derse baslamıs oluyo

1 haftayı atlattım canm 2 hafta daha calısıcam.mudur yerıme meb ten ıstedı amadaha gelmedı hoca oyuzden 2 hafta daha calısıcam unutmamıssın cnm benım

yok canım unuturmuyum hatta dün sorcaktım ama bi türlü yazmaamadım sana*ama bişey unutmuş olabilirim.ismin özlemdi dimi*:uhm:

kızlar kusura bakmayın
hazır ömer uyurken bulasıklarımı yıkadım
ömerın mıs kokulu camasırlarını astım
eşimin yarın gıyecegı elbıselerı utuledım
ohh yoruldum
yavrum 5 gundur ılk defa 2 bucuk saat uyudu
ama ben yıne dınlennemedım
zeyra sorularını yanıtlayacam

yetiştin canım benim.hoşgeldin
alkisalkisalkis

sağ baştan saymadık daha tuğbacımkaydirigubbakcemile3

hoşbulduk kızlarr zeynoyu duydunuz bu gece pijama partisi yapıyoz kimse kaçamaz:))))hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…