2010 Nisan Anneleri

zeyranında zehra.tarhanın tuğba.ruzenın ozge.... ben yenı oğrenıyorum

fulyancım evet adım funda canım.ben çalışmıyorum canım ücretli öğretmenlik yapıyordum daha atanamadk maalesef gerçi artık baya zorlaştı bizde .branşım tarih canım.85 üstü almam lazım

fulyancım evet adım funda canım.ben çalışmıyorum canım ücretli öğretmenlik yapıyordum daha atanamadk maalesef gerçi artık baya zorlaştı bizde .branşım tarih canım.85 üstü almam lazım

hımm anladım canım.hayırlısıyla inşallah en kısa zamanda ataman gerçekleşir.

hasta bezı 6 7 tane gıdıyor
gereklı yanı
orkıd ben 10 tane goturdum ama fayda etmıyor pek
evde kullanıslı oluyor ama
yattıgın yataga hasta bezını serıyorsun
e kendınede orkıd
ohh ne rahat
kanamalarım 20gun yogun surdu
sonrası akıntı
bıde 40 cıkmaya yakın cogalıyormus dıye duydum ama
hasta bezını yataga serılen yatak ortulu al evdede ısıne yarar
kılot gıbı olanlar pek ısıne yaramıyor ama 2 3 tanede ondan bulundursan hastane ıcın yeter
cunku orkıd kanamalara vız gelıyor
bıtane daha bısey vardı zeyra ama unuttum
1 sorudaha sormustun

ah fundacım su taban puan 100 e erıscek yaknda zaten benımde fen bıl.85. 90larda senelerdr

canım benim ismim funda.canım ben süt kokusu almıyorum ama göğsümden o ilk gelen sarı süt geliyo.hatta ennemler ablamlara derdi sütün indiğini hissediyomusunuz diye ben resmen hissediyorum göğsüm böyle taş gibi oluyo

bak rahimeciğim iyi dedin o zamn anam bende hiç bişey bilmiyommu ne yaa nerden alıcam annem bilir gerçi ama ben alırım olmazsa yolum düşerse canım eczanelerdenmi alıcağım bir sorumda göbeğini düşmesinimi beklediniz canım banyo için ona göre ben şampuanını götürürüm belki hastahaede yıkarlarsa falan diye canım

zeyranında zehra.tarhanın tuğba.ruzenın ozge.... ben yenı oğrenıyorum
delikafaduldenbunlar en kolayları ayol :dance:
benim sürekli giren arkadaşlar haricinde bilmediğim unuttuğum o kadar çok isim varkii

aşkitomm canım hep söylüyorum seni çok erken yalnız bırakmışlar daha bebek düzene girmeden. evemi yetişecen bebeğin sütüne mi klava:
keşke yardımcı olacak birileri olsa valla çok üzülüyom şu koca göbeğimle ben atlayıp gelcem yardıma en sonunda :CüvCüv: sırnaşık şey

benımde hıc gelmedı funda ama buram buram kokuyo hatta esıme demedım o bıle yanımda otururken sen surmu kokuyosun dedı.ılk bu kokuyu duydugumda oğlum aklıma geldı(zaten cıkmıyoda)))..sankı dogmusta kokuyomus gıbı.cok garıp oluyo.anne oldugumu hıssettım

bende atanamayanlar arasındayım atanamayan nisan annesiyim malesef yabancı dil benimki ama ne mümkün adamlar öğretmen almıyo alıyoz diyolar sözleşmelileri alıyolar kadroya busende hiç kendime güvenmiyorum kitabın yüünü 10 kere ancak açtım çünkülülülülülülü

zeynepcım ben hemsıreyle konustum doğum katına cıktm.kesınlıkle bebeği yıkamıyoruz bebkte kotu etkı yapıyo dedı.bende tv de ızlemıstım5-6 gun yıkamayın dıyodu.sanırım gobekte ozman duser gercı askıto daha ıyı bılırde

tuğbacığım ben zaten yakına kendi ismimi unutacağım canım sorma valla evden yanlız ayrılsam evi bulamamdan korkuyorum bunadım ben iyicene canım bu kız aklımı aldı götürdü unutkan bir karı oldum çıktım canım

tarhan de bakımm
cuma pazarının nerde oturuyorsun
canım cuma pazarının sonunda trafo var ya onun karşısında brillant perdeci var o bianın yanındaki sarı ibnada oturuyom. osmanyılmaz mah. muhtarlığı var apartmanın altında gelsene gelsene:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…