2010 Nisan Anneleri

hımmm anladım özlemciğim doktor söyler zaten bende hani şampuanını yanıma alsammı diye o yüzden canım sordum belki yıkanırdır diye

ah fundacım su taban puan 100 e erıscek yaknda zaten benımde fen bıl.85. 90larda senelerdr

canım sen atandın ama dimi*ya artık çok zorlaştı canım ya bende mat yok.birde ben fen edebiyat çıkışlıyım.üniv. sonra formasyon kazandım ama bi talihsizlik oldu kazanılmış hakkım gitti.bakalım fen edebiyetlılara mezunlarada formasyon verilecekmiş böyle bi çalışma var inşallah bişeyler olur canım ya.okul öncesi öğretmenler ne güzel 45 le atandıklava:

canım cuma pazarının sonunda trafo var ya onun karşısında brillant perdeci var o bianın yanındaki sarı ibnada oturuyom. osmanyılmaz mah. muhtarlığı var apartmanın altında gelsene gelsene:)

ben geliyorum tuğba canım ıhalmuru demle valla yanınada neyse söylemicem şimdi sonra söylerim aşerme topiğimizde ondan koyarsın gelirken dünürüde alırım beraber gelirizkaydirigubbakcemile

tuğbacığım bende aynen rahime gibi olacağım o yüzden inşallah bir an evvel toparlanırım diye dua ediyorum şimdiden.gerçi annem ben bakacağım sna diyo bakalım inşallah hasta olmaz.annem sinir hastası ve hasta olunca günlerce aç susuz yatar

cnm
kayınvaldem hastaneden geldıgımız gıbı soba yanıyordu yıkadı
bebek pıstı kendısı cok tıtızdır
yenı kıyaftlerını gıymeden yıkadık
pansuman ılaclarını aldık ama hıc kullanmak nasıp olmadı
7 gun dustu gobegı
bız gıbegı dusene kadar 2 3 kez yıkadık
cnm hasta bezı medıkal urunlerı satan yerde oluyor
ama ılk gıttıgın dukkandan alma 2 3 yere sor
fıyat farkı oluyor aynı marka bez bıle olsa
en azından burdakıler kazıkcı

slm güzel annelerr..pijama partisine bende katıldımm benim kocişte yok işte.ewt budebecim yıkadım canım hacı şakirin bebek tozuyla çıktı allaha şükür bayağı canım sadece 1-2 tabesinde az var.

atandım fundacım ama oyılları hatırlamak bıle ıstemıyorum 1 sene hayatla bagım olmadı hıc odam masa kurs ve yatak arasında 1 senem gectı aılemle yemek bıle yemedım saatlerce calıstım 90 la atandım cnm ama cok zor herkese allahım yardım etsın.habıre bıseylerı degıstırıyolar zaten olan bızlere oluyo.inş.verılır cnm

özlemciğim inşallah atanırız ya........

tuğbacığım dünür benden önce demiş biz gelelim miiiiii*ne yapcan bize ay bi tatlıdan bahsetmiştin sen aşerme topiğinde ondan yaparmısın*t ile başlıyo

kızlar normalde hastaneden gelir gelmez yıkarlar hatta kokmasın dıe tuzlarlar bıle bebegi :)

slm güzel annelerr..pijama partisine bende katıldımm benim kocişte yok işte.ewt budebecim yıkadım canım hacı şakirin bebek tozuyla çıktı allaha şükür bayağı canım sadece 1-2 tabesinde az var.

oooo iyi ya canım.sana söylememiştim moralini bozmamak için ama ben çıkmaz diyordum.çok sevindim canım.hoşgeldin pijama partimize.
birkaç arkadaşın eşi nöbette benimkide uyku nöbetindesırnaşık şey:roflol:

bizde yeğenlerimi hep hastaneden çöıktıktan sonra yıkarız hemen rahatlıyolar wala maşallah hiçde bişey olmadı.

askıtom yatağa serılen bezmı var bıde aa ıyımıs.ben hasta bezı almıstım sarılandan

tugba cnm
sabah esım ısten geldı kayınvaldem esım yokken bızde kalıyor 40 cıkana dek
bız hemen hastaneye gıttık
geldık makınada camasırlar temız asılacak duruyor
yemegım vardı
yanına pılav yapamadım ömerden fırsat bulup
aklına gelıp yapmamış bıle
bıraz bulasıgım var onlarda duruyordu
tek yaptıgı kendı ve benım yatagı kaldırmak 2 saatlık zamanda
namazını kılar sarjlı supurgeyle odayı supurdu
aksam oldu evıne cıkacak
hastaneden geldıgımızde bıseyler atıstırdık
onun bulasıkları duruyor halen
dıyorkı ömerı uyut bulasıkları yıka
fakırlıge sebepmişşş
demıyorkı 5 gundur uykusuzsun sende bıraz dınlen
ne dıyeyım bnm kaderım bu
eşim çok yardımcı allahtan

saolasın rahimeciğim verdiğin tecrübeler için canım çok saol

kızlar bu akşam kocaların işte olduğu nasıl belli oluyo yaaa saat kaç nerdeyse bütün anneler topikte kaydirigubbakcemile3 ayy gündüz bile bu kadar yoğun olmuyo şu an 12 kişi gözüküyo topikte
zeyra, askitom_85, budebe+, butterflydsd, er_ca, fulyan, hayatsn+, sisi07, TARHAN, TatLimS

amaninnn yetişemiyom kızlar hızınıza coştunuz valla yeni gelenler hoşgeldiii.

zeyracım fundacım atlayın gelin helikopterekaydirigubbakcemile3 siz yeterki gelin hangi tatlıydı hatırlayamadım ama yaparım şekerim isteyin yeterkiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…