2010 Nisan Anneleri

Aman hıc oyle dusuncelere bulasmayalım. su bırkac haftada kımyasal gebelık dusuk gebelık kesesının gorulmemsı bhcg testlerı abdomınal vajınal ultrason hakkında profesor oldum. sımdı yazınca daha bı kalabalık geldıler. oyyy oyy en ıyısıhıc dusunmemek. (en azından lafta:))

hamilelik güzelde başka hiçbişeye tahammülüm kalmadı benim. sen nasılsın canım?

Slm kızlaropuyorumnanaktan
2010 Nisan anneleri nasıllar bakalım bugün???????
Ben dün akşam dayanamadım doktora gittim:jeyyar:
tabi kendi doktorum c.tesi geliceksin sabret o güne kadar dedği için başka doktora gittim:jeyyar:
Bebişim yine tam olarak görünmedi ama yolc sac göründü çok net...sağlıklı bi gebelik dedi doktor...2-3 gün içinde bebişte görünür dedi...
ben 6 haftalık olduğum için endişeleniyordum 8 haftaya kadar görünmeyebilirmiş hiç bi sorun yok de4di:)))
yani içim biraz rahatladı...
bakalım inşallah c.tesi kendi doktorum bebişimi gösterir bana:)

güsel anneler merhaba. hiçbi sorunum yok die die kendime nazar değdirdim galiba. iştahsızlık başladı süt içemiorum balık yiyemiorum yumurtada yiyemiorum. ama çok şükür gaz sorunum azaldı. öpüyorum hepinizi

bebeg canım çok sevindim bu arada...hadi bakalım sıra bebişlerimizi görmeye geldi......
bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizopuyorumnanaktan
hayırlı olsun inşallah bebişleriniz....

İnşallah canım hayırlısıyla görürsün.

benımde yıyemedıklerım balık ve yumurta hamıle kaldıgımdan berı hıc yıyemedım
yumurtayı zaten sevmezdım hıc

Sevmesekte bazı şeyleri yiyip-içmek zorundayız.Mesela ben hiç süt içmezdim.Şimdi kalkınca ilk işim süt içmek.

esroscum yolk sac gorunduyse korkma bebegın gozukur cunku o bebegın saglıklı oldugunu gosterır

çok sağol canım...öyleymiş....
doktor ilk başta ikna edemedi beni...15 mm üzerinde bebek görünmezse boş gebelikmiş diye okumuştum ben...doktora söyledim öyle olsa biz bebek katili olurduk dedi...ayrıca internette her okuduğunuza inanıp kafanızı karıştırmayın boşuna dedi...

valla mıgde bulantısı olunca hıc bırsey yıyıp ıcemıyorsun her ne kadar ıstesende mıgden kabul etmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…