Aman hıc oyle dusuncelere bulasmayalım. su bırkac haftada kımyasal gebelık dusuk gebelık kesesının gorulmemsı bhcg testlerı abdomınal vajınal ultrason hakkında profesor oldum. sımdı yazınca daha bı kalabalık geldıler. oyyy oyy en ıyısıhıc dusunmemek. (en azından lafta:))[/QUO
bencede hiçböyle bişeyden bahsetmeyelim yoksa hepimiz üzülüyoz ve ister istemez hepimizin aklımızın bi köşesinde soru işareti oluyo onun için iyi güzel düşünelim iyi olsun zemuszemus
Merhabalar... Bir 6+4luk 2010 nisan annesi daha..
benım ilk bebegımın kalbı 10 haftalıkken durmustu..kontrole gittiğimde ögrenmıtstım.yine öle bısey olursa dıye korkuyorum
Slm kızlaropuyorumnanaktan
2010 Nisan anneleri nasıllar bakalım bugün???????
Ben dün akşam dayanamadım doktora gittim:jeyyar:
tabi kendi doktorum c.tesi geliceksin sabret o güne kadar dedği için başka doktora gittim:jeyyar:
Bebişim yine tam olarak görünmedi ama yolc sac göründü çok net...sağlıklı bi gebelik dedi doktor...2-3 gün içinde bebişte görünür dedi...
ben 6 haftalık olduğum için endişeleniyordum 8 haftaya kadar görünmeyebilirmiş hiç bi sorun yok de4di:)))
yani içim biraz rahatladı...
bakalım inşallah c.tesi kendi doktorum bebişimi gösterir bana:)
benımde yıyemedıklerım balık ve yumurta hamıle kaldıgımdan berı hıc yıyemedım
yumurtayı zaten sevmezdım hıc
esroscum yolk sac gorunduyse korkma bebegın gozukur cunku o bebegın saglıklı oldugunu gosterır
ya en önemli şeyleri yiyemiyoruz inşallah kısa sürer de yemeye başlarız hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?