2010 Nisan Anneleri

fundacım ben sınıf öğretmeniyim.4 sene önce 82 ile stsnmıştım karsa.sonra eş durumundan osmaniyeye geldim.

dogum gunun kutlu olsunnnnnn sondur mumlarııııı hadı.cnm adın neydı

evet canım
yatak ortulu bez dıye sor verırler
cok buyuk degıl
ama cok kullanıslı

hoşbulduk budebecim ewt wala canım yaa bende bayağı korktum ama allahtan çıktı tatlım.şimdi bidaha hepsini ütülemek var.lülülülülülügerçi çok zevkli oluo oğlumun minicik cicilerini ütülemek yıkamak ama bide belle sırtım ağırmasaa..delikafadulden

benımmkocişte işte ama 2 saate kadr gelır.bugun evet gececıyız.

kızlar ben çıkyorum.uykum geldiiiiiiiiii.herkese iyi geceler.

tatlıms canım hoşgeldin bitanem bu aradada doğum günün kutlu olsun canım biz varız yanlız değilsin canım koca göbişlerimizle 24 kişiyiz şurada 12 görünüyoz ama beişleride sayarsak iyiki doğdun partisi yapuıyoz sana

aşkitom canım allah kolaylık versin valla en zor zamanlarınız ondan sonra sevmeye herkesler damlar ama

amanin topik patlayacak yaşasınnnnkaydirigubbakcemile3

yenı gelenler hosgeldınız
benım eşim evde
ama sabah işten geldı
bu aksam 8 de yattı garıbımmm
uyuyor cnm
ne zor eşlerımız ıcınde

tes.ömercikin gzel annesı.bu arada Allah yardımcın olsun ya varya ben olsam bı dk ıs yaptırmam san cunku gelınımızdede gordum uykusuzluğun ne demek oldugunu bayılıyodu artık oyuzden senı cok ıyı anlıyorum.

Tşk ederim zeyraa opuyorumnanaktan kızımda sağolsun tekmeleriyle tek bırakmıo beni hihoyyytte bide martın başında ew taşıcam o kafamda ooooo :umursamaz:

kızlar yakın zamanda doğum yapan yengelerimden ve çocuk drlarından biliyorum göbek düşene kadar artık bebeği yıkatmıyo drlar.ay ben zaten bebek göbeğini nasıl batikonlıyacağım diye düşünüyorum korkarım ben ya o yüzden yengemlerden yardım alacağım

canım maşallah iyi puan almışsın ya........ay keşke o kadar da ben alabilsem:Saruboceq:

H.b canım kızlar ewde tekim bugun dogum gunum ama kocacım çalışıo zavallım bizim için mecbur katlanıom ama keske yanımda olsaydı :içelim:

canım hoşgeldindoğum günün kutlu olsun.bebeğinşle eşinle sağlıklı nice yılllaraaaa

ayy evet 12 degılızkııı 24 ama onlar kucucuk demı yarımsardan 18kaydirigubbakcemile3

ahh aşkitom allah kolaylık varsin canım hepimizinkiler öyle be canım malesef benimkide üstğümde oturuyo süpürge fialn yaptıımı duyuyo ama daha 1 kere yardıma gelmedi nasıl vicdan bunlarınki bilmem ben yine hamile iki canlı insanlara hiç kıyamam.ama olsun canım takma allah görsün

herkesin kocası harıl harıl çalışıyo benimki de içerde oyun oynuyokaydirigubbakcemile3

tatlıms dogum gunun kutlu olsun
kısmetse seneye kızınızla kutlayacaksınız dusunsene hayalı bıle ne guzell

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…