2010 Nisan Anneleri

23 kısıyız zeyra
ömer yatagında uyuyor yavrumm

hımmm olsun ben onuda saydım hiç ömerciği ayırırmıyoım ben bizden ne oluyo yatıyosa kuzucuğumuz o bizim nisan annelerinin biricik kuzucuğu onu saymadan olmz dimi amayerimseniben

ins.darısı basına fndacım.bnede korkarım ıbıme gelıyo ama bebeklerımızı gorune kendımız surmek ısterız gıbıme gelıyo

benımkı uyuyor tugbacım
garıbım çok uykusuz

buarada ömer bıraz buyusun
kısmetse kaana bakmaya gelırız
yada carsıda bulusuruz,
abisi kardesını özlerr

funda cnm
bız ılacları aldıgımız halde
hıc yapmadık pansuman
gobegı dusene dek de 2 3 kez yıkadık
7 gunde dustu göbiş

cnm bosver senden istemesınde yardımda etmesin . ben oyle dıorum hep simdi gitsem yardıma yok demez yani bosver üzüldügüne düşündügüne deymez

ole canım naparsın
benım eşiminde hıc tatılı yok ne bayram ne bısey
guvenlık 12 24 calısıyor

benımkı uyuyor tugbacım
garıbım çok uykusuz

buarada ömer bıraz buyusun
kısmetse kaana bakmaya gelırız
yada carsıda bulusuruz,
abisi kardesını özlerr
ayyy canımmm hayal etmes bile çok güzelll yaa valla gelirsiniz bizimkileri beşiğe yatırıp ikisinin resimlerini çekeriz.
biraz daha büyüdülermi doğğruuu çocuk parkına ayy yerim ben ömeri de kaanı da yaa.:asigim:

katıeleng
cnm ınsallah sızınde bebegınız olur
rabbım kımseye aratmasın
bolca dua et cnm

herkesin kocası harıl harıl çalışıyo benimki de içerde oyun oynuyokaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile2 oynasın kız boşver valla kocalarımızın canları sağolsun boşver canım 1 ay sonraya zaten isteselerde oynayamazlar bebkleri sallarken fotolarını ekleriz artık burayasengözlerimebaksanab

canım herşeyden önce vicdanı olan birisi hamile birine i
ş yaptırmaz boşver canım rabbim yukarda bu sene benim kayınvalidemler hacılıktan gelince bir bayan bana dediki sağol kızım hakkını helal et dedi bende helal olsun ama ne yaptım dedim hamilenin dedi elinden içilen yenilen şeylerde bebğinde hakkı oluyo dedi o yüzden dedi çok duygulandım çokta hoışuma gitti anlayışlı olan insanın hali başka oluyo a.s

merhabalar ben hamile diyilim tüp bebek tedavisine başladık bebek istiyoruz bebeğimiz olmuyor

canım inşallah hamile kalırsın dualarım seninle bak bizim topikye bildiğim kadarıyla bende dahil 3 kişiyiz tüp bebekle hamile kalan.rabbim bizim yüzümüze güldü inşallah sende tez zamanda müjdeli haber alırsın tatlım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ayy sankım hamıleyım
canım neler neler cekıyor
hamıleyken de gece yarısı esımı meyve almaya yollamıstım
zavallıcık getırmıs

tarhan bılırsın akse sapagını
eşim taa oarya kadar gıtmıs anca bulmustu
bılıosun burda kısın 8 dedımı dukkanlar kapalı
hatta 7de bıle
ayy cok sacma ama naparsın
cnm sen bekarken nerede oturuyordun

merhabalar ben hamile diyilim tüp bebek tedavisine başladık bebek istiyoruz bebeğimiz olmuyor

canım rabbim inşallah sana ikiz bmucizelerini nasip eğler canım benim benimkide tüp bebkle oldu canım 5 senenin sonunda rabbim yeterki ol desin bol bol dua et canım bende edeceğim zaten her zamn diyorum namazlarımda dualarımda olmayanlarada nasip eğlesin yaradanım:Saruboceq:

kızlar bende çok panik hali varya sizdede oluomu haftaya artık bütün işleri bitircem.oğlumun sepeti kaldı onu alıcam puseti bide bebek odası halımız.temizliğede gelicek annem yapıcaz gerçi daha erken gibi ama kabacasını yapalım artık perde koltuk altları filan çıksın erkenmiki yaa.ama benim ertken doğum riskimde olduunudan bebek haftasına göre 3 hafta önde gittii için doktorum erken gelemk isteyebilir dedi sanki hiçbişiy yetişmicek gibime gelio uykularım kaçıyo bitireyimde kurtulayım yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…