herkesin kocası harıl harıl çalışıyo benimki de içerde oyun oynuyokaydirigubbakcemile3
23 kısıyız zeyra
ömer yatagında uyuyor yavrumm
tatlıms dogum gunun kutlu olsun
kısmetse seneye kızınızla kutlayacaksınız dusunsene hayalı bıle ne guzell
herkesin kocası harıl harıl çalışıyo benimki de içerde oyun oynuyokaydirigubbakcemile3
ahh aşkitom allah kolaylık varsin canım hepimizinkiler öyle be canım malesef benimkide üstğümde oturuyo süpürge fialn yaptıımı duyuyo ama daha 1 kere yardıma gelmedi nasıl vicdan bunlarınki bilmem ben yine hamile iki canlı insanlara hiç kıyamam.ama olsun canım takma allah görsün
ayyy canımmm hayal etmes bile çok güzelll yaa valla gelirsiniz bizimkileri beşiğe yatırıp ikisinin resimlerini çekeriz.benımkı uyuyor tugbacım
garıbım çok uykusuz
buarada ömer bıraz buyusun
kısmetse kaana bakmaya gelırız
yada carsıda bulusuruz,
abisi kardesını özlerr
kaydirigubbakcemile2 oynasın kız boşver valla kocalarımızın canları sağolsun boşver canım 1 ay sonraya zaten isteselerde oynayamazlar bebkleri sallarken fotolarını ekleriz artık burayasengözlerimebaksanabherkesin kocası harıl harıl çalışıyo benimki de içerde oyun oynuyokaydirigubbakcemile3
ahh aşkitom allah kolaylık varsin canım hepimizinkiler öyle be canım malesef benimkide üstğümde oturuyo süpürge fialn yaptıımı duyuyo ama daha 1 kere yardıma gelmedi nasıl vicdan bunlarınki bilmem ben yine hamile iki canlı insanlara hiç kıyamam.ama olsun canım takma allah görsün
ole canım naparsın
benım eşiminde hıc tatılı yok ne bayram ne bısey
guvenlık 12 24 calısıyor
merhabalar ben hamile diyilim tüp bebek tedavisine başladık bebek istiyoruz bebeğimiz olmuyor
merhabalar ben hamile diyilim tüp bebek tedavisine başladık bebek istiyoruz bebeğimiz olmuyor
tatlımsss hani doğum güü pastan?şimdi pasta olsaydı offff offffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?