2010 Nisan Anneleri

ayy tugba çok fenasın
ayy evet ogece sabaha kadar uyuyamamıstım esım işteydi

bueve tasındıgımda 4,5 aylık hamıleydım
evı esımle ıkımız temızledık
eltım cadısı kapıdan bıle bakmadı ustte kaynanamla oturuyor ya
iş yaptıracam deye korktu

kımsenın kımseye faydası yok herkesın annesı kendı cocuguna yanıo valla cok dogruymus ben yanarım yavruma yavrum yanar yavrusuna baskası hıc varmıs gıbı gorunsede yokkkk

canım ya senin kayınvalidende müdahale etmeyi çok seviyo heeeeeeeklava:herşeye karışıyo ya.anam bi sussun.anneni çekemiyo sanırım.aman ne karışıyo sen istediğini giydir canım.anam bu kadar da karışılmazki.bizimkiler bana hiç karışmazlar çünkü açıkca belli ederim.hatta kayınpeder oğlana beşiğe ne gerek var dediğinde bile laf tsırnaşık şeyaşıyan görümcemle o ne karışıyo diye haber yollamıştım.sonrada biz alalım falan demişlerdi....
canım biz doğum yapıpda eve geldikten sonra onlarla bir arada kalmak istemiyorum sağolsunlar kendi evleri gibi davranıyolar yatak odama rahatça girerler hatta dolaplarımı açarlar.çok rahatlar yani

ıste fundacım bebek doğuncada emın ol farklılasırlar.sevmeye gelınce severler

canlar ben cıkıyorum ıyı geceler.babamız gelıyomuş.optum yıgenlerımı ve sızı

dogumdan sonra kaynanam 2 3 kez sutun az sutun az ıye tekrarladı
eşimde vardı
ayyy anne bunaltma benı yaaa azsa az dedım
ne yapabılırım dedım
yok bısey yapamazsında
olanı dıyrım sana dedı

ayy tugba çok fenasın
ayy evet ogece sabaha kadar uyuyamamıstım esım işteydi
canım valla seni merak ettim doğum zamanındı ondan yaniiii
canım yaa son 2 ay kaç kg almıştın sen ben korkuyom şurda 1.5 ay kaldı çok alıyom bu aralar.

kızlar ben mutfağa geçiyom acıktık biz bişeyler atıştırcazcokacimcoook

anlayamıyorum ben insanlarııı yaa onlara neki sanki kendileri zmanında yaşamışlar yaşıcaklarını rahat bıraksınlar bizide şimide biz yaşayalım artık lohusalıkta daha sonra bunaltırlar çocuk sewcez die gelip dururlar işimiz zor wala kızlar ama napalım en iisi takmayıp meleklerimizle avuncaz hep onları düşüncez işallah onları düşüğnmeye fırsat kalmıcak tabii işallah..

cnm ılk defa kac gundur 3 saaat uyudu
yenı uyandı emdı gozler kapalı
bakalım uyucak mı

kızlar bende cıkıorum az uzanım başım agrımaya başladı iyi geceler kızımın teyzeleri opuyorumnanaktan

kızlar bende yatıyorum artık sırtım fena birde annemler varken çok yorulmuştum.kendinize iyi bakın hoşçakalın

2 ayda 7 kılo aldım
toplamda 19
83 le gııttım doguma
sımdı 72yım
daha 8 kılom var verılecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…