fulyan.. günaydın cnımm... ayy o durum huzursuz bacak sendromu dediğin şey... hani şu yatınca bacaklarını nereye koysan bacaklarının canı sıkılıyo sankli... karıncalanıyoo.. sürekli yer değiştirmekistiyosun.. bu olay mıdırr? bende oluyo baze böylee.. kime anlattıysam gülüyo bana yaa :))) tek değilim yani...yani inş.. böyle mi oluyo senin de?
bu arada esros.. elifelif.. günaydın kızlarr.. açık görünüyosunuz :)
fulyan.. günaydın cnımm... ayy o durum huzursuz bacak sendromu dediğin şey... hani şu yatınca bacaklarını nereye koysan bacaklarının canı sıkılıyo sankli... karıncalanıyoo.. sürekli yer değiştirmekistiyosun.. bu olay mıdırr? bende oluyo baze böylee.. kime anlattıysam gülüyo bana yaa :))) tek değilim yani...yani inş.. böyle mi oluyo senin de?
refiş işte bana verdiği krem bu olayda daha etkşili,karıncalanma ve bacakta huzursuzllukta....benimki kramp olayı son noktasıymış zaten ama onda bile etki etti....
sanada tavsiye ederim tatlım.....
ben biraz geç buldum ama olsun çektiklerim yanıma kar kaldı:))))
günaydın güzel nisan annelerii vee onların minik şekerlerii.. ... herkese güzell bir gün diliyorum..
hacercim... gözün aydın canım.. iyi haberlerle gelmişsin.. bebeğin kilosunu dert etme cnm.. bence gayet iyi.. her bebek aynı kiloda olucak diye bir şey yokki.. duruşundan dolayı sezeryan ihtimalin varmış..inşallah rabbim gönlüne göre verir de döner bebişin.. ama yine de hakkınızda en hayırlısı nasılsa myle olsun canım... dr.un dediyse yürümeye çalış sen yine de... :)
*** kızlarr akşam göbüş eklerken farkettim ki.. ben diğer topiklerimizi birascık ihmal etmişim.. şimdi onlara bi bakınıyım da sonra burda geçmişe bakarım... buralardayım yani :))
bu arada zaten günaydın demiştim de yeniden diyeyim günaydın güzel nisan anneleri
canım bana doktorum etkili bi ilaç verdi magnezyum ve calsiyum içerikli ama adını bilmiyrm evde ilacım gece yatmadan alıyorum.....
onu ancak yarın söleyebilirm sana ithal bi ilaç kurum karşılamıyor ama etkili......
bana verdiği ilçaların hiçbirini kurum karşılamıyor hepsi ithal ilaçlar ama etkisini görüyorum....kramplarım için verdiği kremde ''mustela'' marka bi krem gebelikte oluşan bacak ve ayak krampları ,şişmeler,huzursuzluklar içinmiş......
mide mide problemim vardı benim gebelik reflüsü olmuştum onada verdiği ilça süper işe yaradı....
bacak sendromun için netden bu markayı araştır karşına çıkar zaten krem....
nettende sipariş verebiliyorsun.....
Günaydın canım tam da yazını okuyorudum.1500 iyi hiç te kötü değil bence.Aaaa demek ki kasık ağrısı ondan oluyormuş.Ayyy bende de çok kasık ağrısı var ondan mı ki acaba.Pazartesi öğreneceğiz işte...
Ne zaman başladın deftere onu anlamadım ben.Ama çok güzel valla.Keşke bende yazablsem.Benim bir blog var arada girersem.Şu işten ayrılayım valla yeter artıkın.Evi bile temizleyemiyorum yaaa...
İnşallah normal olur canım yaaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?