2010 Nisan Anneleri

bu arada tavsiye ederim kızlar recep ivedik 3 harikaydı.....
çene kemiklerim ağrıdı gülmekten filmin başlamasıyla bir başladı kahkahalar bitene kadar.....
gülmekten başım ağrıyordu artık...
ben bayıldım valla tavsiye ederim kızlar.......

refiş işte bana verdiği krem bu olayda daha etkşili,karıncalanma ve bacakta huzursuzllukta....benimki kramp olayı son noktasıymış zaten ama onda bile etki etti....
sanada tavsiye ederim tatlım.....
ben biraz geç buldum ama olsun çektiklerim yanıma kar kaldı:))))

Kızlar...
Patronla konuşacağım da ama daha gelmedi.Ne diyeyim bu adama ben yaa.
Nasıl başlayayım konuşmaya biliyorsunuz nasıl katı gaddar...

günaydın refişş:))))cicilere bakayım dedim bi:))))nasılsın kuzucukların nasıl?

özgecim günaydın:)))canım o kremin adı neymiş benim annemde var o sendrom denesek bi belki iyi gelir..:Saruboceq:

çok sağol canım ne yapalım işte hayırlısı olsun kilosu hadi neyse de ama sezeryan beni çok korkutuyordu inşallah döner dönmezse sezeryana nasıl giderim bilmiyorum

bu arada zaten günaydın demiştim de yeniden diyeyim günaydın güzel nisan anneleri

Günaydın canım tam da yazını okuyorudum.1500 iyi hiç te kötü değil bence.Aaaa demek ki kasık ağrısı ondan oluyormuş.Ayyy bende de çok kasık ağrısı var ondan mı ki acaba.Pazartesi öğreneceğiz işte...
Ne zaman başladın deftere onu anlamadım ben.Ama çok güzel valla.Keşke bende yazablsem.Benim bir blog var arada girersem.Şu işten ayrılayım valla yeter artıkın.Evi bile temizleyemiyorum yaaa...
İnşallah normal olur canım yaaa....

merhaba kızlar akşam baya bir kaynatmışsınız. benim yatmamı mı beklediniz???

neyse geçte olsa hepinize kocaman GÜNAYDINNNNN

sağol özge.benim ilaçları kurum karşılıyor.aynı değil o zaman araştırdım o kremi.alayım bende en kısa zamanda.

refiye aynen dediğin gibi oluyor.çıldıracakmış gibi oluyorum bu yüzden.bazen bacağımın yerini değiştirmeyecem diye ısrar ediyorum ama olmuyor.berbat bi his ya.

benim oğlan çapraz duruyor bide elleri kolları tamamen açık ayakları ile hem sağ hemde sol tarafıma baskı yapıyor bide kafasıyla sağ göğsümün altına dr demeden kasık ağrım ondanmı dedim evet dedi yürüyemiyorum ki dedim büyürse dönmesi zorlaşıyormuş artık yavaş yavaş yürüyeyim valla sezeryandan çok korkuyorum
bebğimin karnımda olduğunu öğrendikten sonra başladım test yaptım çift çizgiyi gördüm yazmaya başladım süslü bi defter anı defteri gibi her doktora gitttiğimde ne yaşadığımı yazdım fotosunuda yanına yapıştırdım zaten cd side var onuda arasına koydum
oğlumunda var saçları hala duruyor ilk olan herşeyini yazmışım bence geç değil daha bşlayabilirsin doğduktan sonra yaşadıklarını ilk banyosu dişiilk traşı falan işte ben yazmışım tarihleri saatinide yazdım
hemen başla

gunaydınnn
nzlı facede cok tatlı cıkmıssınız masallah

ama dıgerlerı kım kımdır bılemedım

Patronla konuşmamız kızlar...
Bıktım senden bıktım dedi.Coşkun bey ama ben sizi çok seviyorum dedim.Gülemeye başladı.Nedir be senden çektiğim dedi.Hep problem hep problem dedi.Napabilirim ki dedim.Git birdaha da gelme dedi.Ne demek gelme dedim.Gelecem tabi dedim.Nereye geliyorsun sen dedi.Buraya dedim.4 ay sonra gene geleceğim dedim.Gülmeye başladı.Bıktım senden dedi.Ama neden dedim.Ben ne yaptımki dedim.ılker (yanındaki elamana)çıkar sopamı gitmeden döveyim şunu dedi.Beni böyle şeylerle korkutamazsınız hem oğlum coşken dedesini çok seviyorum dedim.Adam şokta.Hadi git dedi.Geri gelecem ama dedim oraya yazın dedim.Gülmeye başladı gene.Ben çıkarken diyordu ki.Bu kızı sevmesem 1 dakika yanımda tutmazdım dedi.Hem işini yapıyor hem neşeli güler yüzlü dedi.Bu oldu bitti yani EMPERYAL :)

günaydın kızlar ayyy ilk defa bu kadar uyumuşuz kızımla yaa gece geç yatınca birazcık kaynattık gece sohbetinde aayyyy ayşeciğim ne güzel bir diyalog keşke şunuda ekleseydin sen 'içimdeki erkek coşkun bey ona göre döverim falan ne ayak 'kaydirigubbakcemile3 deseydin bir korku verseydin adama çıkmadan fenada olmazdı hani:)))

özgeciğim canım şükürler olsun geçmiş kramplarınız canım hadi gözün aydın benimde sabahları oluyo sadece ne yapalım dayancağız 1 buçuk ay daha kuzucuğumum için:ecrin_bebek: bu arada özgeciğim kuzeye babsının aldığı takım çok güzel güle güle kullansın kuzey paşamız canım

hacerciğim canım gözün aydın demek bebişin büyümüş canım minyon bir bebk olacak demekki bitanem önemli olan sağlıklı olması kilosu bence o kadar önemli değil ne güzel fazla kilolu oluncada mecburen sezeryan yapılıyo senin normal şansın yüksek o zamn bol bol yürü canım ben çok duydum doğuma bir hafta kala dönen bebkleri canım benim ilkini normal yapmışsın buda döner büyük ihtimal canım benim

neyse ben bir sütümüz gelmiş yoğurt mayalayım gideyimde ev yoğurdumuzuyerimseniben

Askıtom saĞol canım...

Evet kım kımdır ben hepten ıpın ucunu kaÇırdım face de tartıŞma panomuza yazarlarsa arkadaŞlar takıp kolay oluyor.

kızlarr merhabalarrr. yoklama vermeye geldim. birazdan çıkıcaz akşama istanbulda bir akrabada kalacaz malum yarın da sevgililer günü muhtemelen yarın geceye kadar ben yokum. beni merak etmeyin şimdiden herkese bebişleri ve eşleriyle tatlı bir sevgililer günü diliyorum. en güzel hediye eşler ve bebekler lütfen yemeği, hediyeleri ve romantizmi dert edip güzel gününüzü kendinize zehir etmeyin

hacercimmm gözün aydın maşallah bebişine kibar minyon bir bebek olacak demekki. dönmesi için hala vakti var canım endişelenme.
özgecim doktorun süper valla kramplarının geçmesine çok sevindim. doktorun sayesinde 1 aydır ben de çok rahatım:)
denizcim gözün aydın bitanem çok şükür kurtuldun oradan ohhhh evde artık değmeyin keyfimize çokk eğlenecez çoookkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…