özgecim.. günaydın canımm.. iyi olmanıza o kadar sevindim ki anlatamam canım arkadaşım yaa.. inşallah bi daha kramp sıkıntın olmıcak...
bizde gece iyi uyumuşuz :) normalde de pek sıkıntım olmuyodu da..2-3 akiamda bir sabahlıyoruz bizde :)) uykuya dalana kadar zor.. pozisyon beğenemiyoruz uyku için.. sonra sabahı etmişim bende.. bi ara bebişimim hıçkırık tuttu sanırım 3 buçuk gibiydi saat.. tık tık diye 15-20 kez titredi göbüşüm sonra uyumuşuz ikimizde :) ay inşallah doğduğunda da gece uykuları düzenli olur bizim yavrularımız .. amiin..
günaydın kızlar....
hem kahvaltı yaptım hemde bi yandan gecmişi okumaya çalıştım,anam ne çok konuşmuşunuz valla helal olsun....
bizim bugun keyfimiz yerinde....
çünkü akşam bir kez kalktık oda wc molası içindi ve kramp gelmeye baslamadan sürdüm kremi yattım hiç uyanmadan sabahı etmişiz.....
ayy bilmiyorum psikolojik bişimi oldu bende hani bilinç altımda ilacın iyi geleceğini falan düşündüm ondanmı ....
yoksa benim doktor gene nokta atışı yaptı ve isabetli bi secimle bunudamı gecirdi....
bilmiyrumm ama bu akşamda deniycem,ağrısız uyursam pazartesi sabah çiçekle gitcem doktora,valla çok sevaba gecti canım doktorum benim:)))
acayip bi yağmur var istanbulda hava kapalı pöfff......
Ayyy özgeee çok sevindim canım benim yaa.Sonunda rahat uyumulsun ya ohh valla.Bende çiçek gönderecem doktoruna arkadaşımı iyi uyutu diye....:lepi:
özge içtiğin ilaçların adı nedir.benmde huzursuz bacak sendromum var.ilaçla iyi oluyor ama günde 3 defa alırsam geçiyor ancak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?