2010 Nisan Anneleri

neyse kızlr bende ahazır ömer uyumusken yatayım
ıyı geceler hepınıze canım

günaydın kızlar nasılsınız geçmie şöle bi göz attım ama fzla bakamadım umarım herkes iidir neyse gelelim havadislere
bebeğim 1500gr olmuş biraz zayıf belkide minyon tipli bir bebek olcak dedi doktor zaten 31 haftalıkmış hala 1 hafta geriden geliyormuş ama sağlıklı bir bebek çok şükür dedi bunlar ii haber kötü haber bebeğim ters doğum pozisyonu almamış bol su iç günde 1 saat yürü bide sol yanının üzerine uyu dönebilir dedi ben panik oldum tabi sezeryan hiç istemiyorum bide korkuyorum neyse dedi panik olma dediilk doğumun normal olmuş buda döner dedi beni rahatlatmak için neyse kasık ağrım bebek bacakları ile baslı ypıyomuş ondanmış kafasıda yukarda olduğu için mideme baskı oda sağ tarafta göğsüme kaburgama falanmış işe yürüyemiyorum ki yrüyüş yapayım bakalım nasıl olcak
birzda eşya aldık dönüşte kendime 2 tane piijama takımı aldım bitanesi spor bitaneside klasik biri fermuarlı biri düğmeli ikisi de birbirinden faklı tanesi 110 tl idi indirime girmişti iki tanesini 70 e aldım iç çamaşırıda aldım ten marka 2 tane ana emzirme değil oğlumd almıştım hiç takmadım bidaha almayacam demiştim almadım atlet te emzirme değilde normal aldım ama önü dantelli olanından şık yani onlarıda yerleştirdim herşey hazır şimdi bebeğimin azıcık eşyaları eksik onlarıda artık bakalım pazar günü alamazsam ki eşim pazar günü çarşıya çıkmayı sevmiyor gezelim diyor bi pazar günümüz var çarşıda heba etmeyelim yemeğe falan gidelim diyor olmazsa haft içi birgün gideriz en önemliside fotoğraf makinemiz bozulmuş almama gerekiyor belki onun çiçin gideriz büyük alışveriş merkzine bebeğimin ilk fotoğraflarını çekmem lazım
doktordan geldikten sonra bebeğime günlük tutuyorum oğlumda da yapmıştım herşeyini yazmıştım hemen duygularımı yazdım fotoğraflarını koydum arasına sadece hastane çantam kaldı onuda gelecek hafta hazırlyacam
zaten doktor alttn bakmadı 1 ay sonraya randevu verdi erken doğum tehlikesi yok sadece bebeğin dönmesini bekleyelim sonra konuşuruz doğumu dedi şu an olsa sezeryan olacak dedi neyse dua edeyim sizde edin dönsün valla ben sezeyandan çok korkuyorum sezeryan olursa doğurmayacam karnımda büyüsün diyom eşime

amanın ticker ilerlemiş ne mutlu oldum yaa
bebeğim ne olur dön bak az kaldı seni sağlıkla dünyaya getireyim

günaydın güzel nisan annelerii vee onların minik şekerlerii.. ... herkese güzell bir gün diliyorum..

hacercim... gözün aydın canım.. iyi haberlerle gelmişsin.. bebeğin kilosunu dert etme cnm.. bence gayet iyi.. her bebek aynı kiloda olucak diye bir şey yokki.. duruşundan dolayı sezeryan ihtimalin varmış..inşallah rabbim gönlüne göre verir de döner bebişin.. ama yine de hakkınızda en hayırlısı nasılsa myle olsun canım... dr.un dediyse yürümeye çalış sen yine de... :)

*** kızlarr akşam göbüş eklerken farkettim ki.. ben diğer topiklerimizi birascık ihmal etmişim.. şimdi onlara bi bakınıyım da sonra burda geçmişe bakarım... buralardayım yani :))

günaydın kızlar....
hem kahvaltı yaptım hemde bi yandan gecmişi okumaya çalıştım,anam ne çok konuşmuşunuz valla helal olsun....
bizim bugun keyfimiz yerinde....
çünkü akşam bir kez kalktık oda wc molası içindi ve kramp gelmeye baslamadan sürdüm kremi yattım hiç uyanmadan sabahı etmişiz.....
ayy bilmiyorum psikolojik bişimi oldu bende hani bilinç altımda ilacın iyi geleceğini falan düşündüm ondanmı ....
yoksa benim doktor gene nokta atışı yaptı ve isabetli bi secimle bunudamı gecirdi....
bilmiyrumm ama bu akşamda deniycem,ağrısız uyursam pazartesi sabah çiçekle gitcem doktora,valla çok sevaba gecti canım doktorum benim:)))
acayip bi yağmur var istanbulda hava kapalı pöfff......

denizcim günaydın balımm.... gözün aydınn..inşallah bir sorun çıkıcak ve sen bugün hayırlısıyla ayrılıcaksın işyerinden.. dualarım seninle canım benimm..

kızlarr geçmiş dünden beri 27 sayfa mı nebirikmiş.. valla artık o kadar sayfayı oturup okucam gücü ne kendimde ne belimde nede sırtımda bulamıyorum :))))

ama dünürcüğümün yazdıklarını gördün bi aralarda :)

zeynepçim.. benim güzell dünürüüm.. dila gelinimn şirin annesii :) geçmişolsun mu diyiim gözün aydın mı diyiim.. hiiç bilemedim valla.. çok zorlanmışsın güzelim.. ilk ya ondan da acı çekmişsin... ama bak geçmiş gitmiş işte... en azından 1 ay kadar bi rahatsın.. vee emin ol bi dahaki sefere hem daha rahat olucaksın hem de bu kadar acı çekmiceksin.. inşallah şu an daha iyisindirr.. çook öpüyorum bitanemm..

özgecim.. günaydın canımm.. iyi olmanıza o kadar sevindim ki anlatamam canım arkadaşım yaa.. inşallah bi daha kramp sıkıntın olmıcak...

bizde gece iyi uyumuşuz :) normalde de pek sıkıntım olmuyodu da..2-3 akiamda bir sabahlıyoruz bizde :)) uykuya dalana kadar zor.. pozisyon beğenemiyoruz uyku için.. sonra sabahı etmişim bende.. bi ara bebişimim hıçkırık tuttu sanırım 3 buçuk gibiydi saat.. tık tık diye 15-20 kez titredi göbüşüm sonra uyumuşuz ikimizde :) ay inşallah doğduğunda da gece uykuları düzenli olur bizim yavrularımız .. amiin..

refiyecim;valla uzun zamandır ilk kez uyumuşum rüya görmüşüm.....
valla gece uykusunun yerini hiç bişi tutmuyormuş bunu anladım....
ya yatmak genede cok zahmetli,ben karnıma destekm de koysam rahat değilim.....
ama kötünün iyisi bu diyerek kendimi avutrym....bu arada kocaman olmuş göbüşünüz ya maşlh....

Ayyy özgeee çok sevindim canım benim yaa.Sonunda rahat uyumulsun ya ohh valla.Bende çiçek gönderecem doktoruna arkadaşımı iyi uyutu diye....:lepi:

günaydın kızlar.bu gece uyuyamadım hiç.tuvalete gitmektençbir de çok zor uykuya dalıyorum.keşek başını yastığa koyar koymaz uyuyanlardan olsaydım ben de.

Ayyy özgeee çok sevindim canım benim yaa.Sonunda rahat uyumulsun ya ohh valla.Bende çiçek gönderecem doktoruna arkadaşımı iyi uyutu diye....:lepi:

aysecim saol tatlım ....
ayy valla bayılıyorum doktoruma ya.....durup durup etkili ilaçlar veriyo valla.....
midem içinde aynı sey gecerliydi valla o azaptanda beni kurtarmıştı.....:asigim:

özgecimm.. kızz gece uykusunun yerini ne tutar allah aşkına.. ohh iyi valla ne sevinçliyim senin iyi uyuduunu duydum yaa:))

bu arada teşekkür ederiz göbüş için.. utku beyde teşekkür ediyo içerde kayaraktan :))

özge içtiğin ilaçların adı nedir.benmde huzursuz bacak sendromum var.ilaçla iyi oluyor ama günde 3 defa alırsam geçiyor ancak.

özge içtiğin ilaçların adı nedir.benmde huzursuz bacak sendromum var.ilaçla iyi oluyor ama günde 3 defa alırsam geçiyor ancak.

canım bana doktorum etkili bi ilaç verdi magnezyum ve calsiyum içerikli ama adını bilmiyrm evde ilacım gece yatmadan alıyorum.....
onu ancak yarın söleyebilirm sana ithal bi ilaç kurum karşılamıyor ama etkili......
bana verdiği ilçaların hiçbirini kurum karşılamıyor hepsi ithal ilaçlar ama etkisini görüyorum....kramplarım için verdiği kremde ''mustela'' marka bi krem gebelikte oluşan bacak ve ayak krampları ,şişmeler,huzursuzluklar içinmiş......
mide mide problemim vardı benim gebelik reflüsü olmuştum onada verdiği ilça süper işe yaradı....
bacak sendromun için netden bu markayı araştır karşına çıkar zaten krem....
nettende sipariş verebiliyorsun.....

fulyan.. günaydın cnımm... ayy o durum huzursuz bacak sendromu dediğin şey... hani şu yatınca bacaklarını nereye koysan bacaklarının canı sıkılıyo sankli... karıncalanıyoo.. sürekli yer değiştirmekistiyosun.. bu olay mıdırr? bende oluyo baze böylee.. kime anlattıysam gülüyo bana yaa :))) tek değilim yani...yani inş.. böyle mi oluyo senin de?

bu arada esros.. elifelif.. günaydın kızlarr.. açık görünüyosunuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…