2010 Nisan Anneleri

Tarhan cnm nasılsın
ınsallah guzel gecer su 2 gununuz
benı de sanırım eŞım yemege cıkaracak
gebzede nereyı tavsıye edersın
degısıklık olsun bu sefer

slm kızlar.....
eşim bana sevgliler gunu hediyesi hazırlamış bir gün önceden verdi.....
çok duygusal bir slayt hazırlamış ,içinde minik kuzeyin ninnisi var....
bayıldım ,şok oldum,sevindim,ağladım,karmakarışık duygular içindeyim....
hiç beklemezdim vlla biz sevgilimiyiz derken böle bişiyle karşılaşmak harika oldu.....

iyi günler kızlar.. daha doğrsu iyi akşam üzerleri diyiim :)))

bugün alt kattaki eltimin kızı gelmiş.. yeni hamişti... 6-7 haftaık fln... geçen çarşamba düşük yapmış.. yeni evli zaten 7 aylık.. ilk bebeği düşünce üzgün haliyle ama her işte bir hayır vardır... neyse onun yanına indim.. muhabbet sohbet derken giremedim sabahtan beri.. herkes iyidir umarım.. kocişim gelmeden bi bakim dedim...

amaannn haftasonu vurmuş şimdiden buraları :)) 1 sayfa mı yazışıldı sabah ben çıktıımdan beri :)

bu arada kocam geldi ama çook sinir oldum yaa mafoldumben yarın çalışıcakmış mafoldumben bütün fabrika çalışıcağı için ayarlayamamış... ama kaçta eve gelir bilmiyorum.. belki erken kaçabilirim dedi mafoldumben en kötü sevgililer günüm olucak sanırım.. hadi geçtim sevgililer gününü yarın benim doğum günüm yaaa mafoldumben

slm annişler nasılısnız epey sayfa birikmiş dünden beri.bugün oğlumla açık görüş günümüzdü çok şükür ki mutlu haberlerle geldim..işe de gitmedim bugün rapor alacağım die ama doktorum rapor vermedi malesef mafoldumben haftaya salı günü doluyomuş zamanım.o güne kadar çalışacağım malesef kızlar yaa..ama yarını da kendime tatil ilan ettim gitmeyeceğim işe.kocişle romantik bi sevgililer günü geçireyim diorum..aklinialirimsmile

gelelim oğluşuma..teyzeleri oğluşum bu kez naz yapmadı bize..yüzünü döndü.o bal suratına bol bol baktık.çenesinde aynı bende olan bi gamzesi bile mevcut oğlumun.bayıldım bayıldımm varya..hala kendime gelemedim..aşık oldum oğluma.oğlum tersti biliosunuz çok şükürki dönmeye başlamış normal doğum pozisyonu alıo dedi doktor amcamız..ama umrumda değil çünkü normal doğurmayacam..karnım haddinden büyük olduğu için erken doğum riskim hala varmış.bebek gittikçe karnıma sığmayabilirmiş.mart 15 i atlatalım dedi doktor gerisinde doğsada önemli değil dedi.teyzeleri oğlum tam tamına 1.927 gr olmuş.çok ii dedi doktor.9.ayında 3.5-4 kg ile doğar dedi.herşey çok iyiymiş suyum bebeğim allahıma binkez şükürler olsun..allah herkezi ii haber almaktan ayırmasın size yazmak için girdim nete şimdi çıkıom kocişe mama hazırlayacam p.tesi görüşürüz kızlar..

gelincik maşallah canım oğluşna kocaman olmuş.. demek gamzeside varmış ayy yerim ben onu.. gamzeli bebişler çook tatlı oluyor.. inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olur canım...

mrb.bız geldık ama bıtek ılkecım var.gelıncık maas.poyraza evet cnm ben ogunu sana yazacaktım ama dr belkı verır dıye soylemedım.32 dolması lazım.olsun cok az var .ben daha 2 hafta gıdıcem dogum sonrasına atmak ıcın

dun gece cok kaynattık bu aksam kımsecıkler yok 2 den sonra neler olmus bı bakalım.bu arada bız bugun ufak eksıklerı tamamladık.tırnak makası camasırlık sepetı gıbı....bıtmıyor bıtmıyor....babmız evde varya sepet nıye alıyoz ben anlamadım dıyo..olmazzzzz oglusumuzun ayrıı olcakkk...dedımmm ve noktayı koydummmkaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar nasılsınız bakalımbizde meyvemizi yedik geldik :)))

gelinciğim maşallah poyraz beyimize canım demek gamzesi var yaaa maşşallh annesi severim ben gamzesini demek gülerken gamzeleri çıkacak canım olsun salı gününe çok yok o kadar canım çalıştın salı günüde sana vız gelir canım bende çarşamba gideceğim canım inşallah benim kzımda bana yüzünü gösterir bu sefer çok ösledim çünkübayanssulusmile

slm özlemciğim,sedacığım nasılsınız teyzoşlar valla ben dün 1 buçukta yattım ama sabahta hamileliğim boyunca bu kadar geç kalkmamıştım gerçi krampler fazla izin vermiyo ama bir sağ bir sol işte uyuduk

ıyım zeynepcım.bızde gecenın ardından 12 de kalltık yatıs pozısyonu bulmakla 1 sat gecıyo zaten bende kramp yok ama senı anlayabılıyorum.bırazcık daha sabır zeynepcımaz kaldı.

slm zeynepcimm ve hayatsnn.. kızlar bizde oğluşla tv izliyoruz babamız uyudu..

sizler nasılsınız ??

sedacığım şükürler olsun iyiyiz canım benim sen nasılsın doktor kontrolünüz varmı bu aralar ben çarşamba gideceğim inşallah rabbim izin verirse canım daha sık gel canım valla dün gece baya bir doluydu topik canım sorma gece kuşu olduk artık son aylarımız yaklaştıya :)))keşke sende gelseydin dün yaaa ne güzel olurdu olumunekankayizsmile

özlemciğim sorma canım yaa valla dün gece neydi o anlamadımbilmiyorumkismile gündüz bile o kadar olamıyuoruz burada iyi oldu keşke her gece yapsak pijama partisi ne güzel olurdu ayyy yarın topikte kimsecikler olmaz 14 şuabatya bakalım bizde bilet bulursak recep ivediğe gideceğiz eşimi yemeğe çıkartıcam onun öncesinde biz onun doğum günü ve nişanlılık yoıldönümüzü kutlarız bir aksilik çıkmazsa bilet bualabilirsek olmazsa pazartesi gideriz ne yapalım bizim için pek bir önemi yok illa 14 şubat diye benim takıntılarım yok canı sağolsun kocacığımın biz bu sene en güzel hediyemeizi ağustos 4 te aldık rabbimden kızımızın olacağını öğrendik gerisi bizim için boş:umursamaz:

canım benim kontrolüm 1 martta.. çok özledim oğlumu..
ben bir türlü gece sohbetlerine katılamıyorum..
uykum geliyr hemen ( gece uyandıgımdada ağrılarım
oluyor pc başına geçemiyorum..
inşallah uykum gelmezse katılırım:))

senin az kalmış canımcım gizemciği görmeye bayanssulusmile ne güzel..

slm erkflzciğim hoşgeldin canım nasılsınboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…