2010 Nisan Anneleri

iyiyiz teyzoşumuz şükürler olsun kolay gelsin canım dünyanın en güzel işini yapıyosun desene şu anda gizemcikte ne yapıyo canım hiç bilmiyorum bir kol bir bacak tepiyo arada annesini bakacağız çarşamba günü hanfendiyi teyzoşu

slm canım hoşgeldinn opuyorumnanaktan

oğluş iyi tepinip duruyor canım ama benim belim ağrıyr biraz uzanacağım biraz.

Hoşbulduk canım, bebişler büyüyor bizlerde daha fazla yoruluyoruz. Allah'ım sağlıklı olsunlarda zamanımız az kaldı. :Saruboceq:
Bu arada göbişler kısmında fotonu gördüm. Çok güzel olmuşsun. Maşallah sana.

Canım iyi haberlerle gelin ins. :Saruboceq: Kocaman bir hanımefendi olmuştur o şimdi.
Bende ins bu hafta gideceğim henüz randevu almadım. Çok özledim bende oğluşumu.:asigim:

doğru diyosun canım oolar büyüdükçe bizler ağırlaşıyoruz...
sağol canım .. eminim sende çok hoş olmuşsundur..
buarada doktora gitmene az kalmış.. kocaman olmuştur oğluşun kesin..
benim daha ıkı haftam var (

aynen zeynepcım sevgıler gunu bu sene bebıslerımızın sayesınde zaten cok guzel demı.bızde bı yemeğe cıkıcaz yeter .ama ben gecte olsan nazlının tısörtunde almak ıstıyorum zaten hayalımde hastane cıkısında oyle bısey gıymek vardı.bakalım nasıp.bıraz once yarım saat kadar annemle konustuk bız ayrı ıllerdeyız.ta ordan benım eksıklerımı tamamlamaya calısıyo yıne zıbın tkmı almıs.tavsanlı cok guzeldı dıyo aldım dıyo.kıyamam.recp ıvedığı bende merak ettım sımdı.

Canım iyi haberlerle gelin ins. :Saruboceq: Kocaman bir hanımefendi olmuştur o şimdi.
Bende ins bu hafta gideceğim henüz randevu almadım. Çok özledim bende oğluşumu.:asigim:

canım inşallah bitanem hepimiz güzel haberlerle döneriz kocaman oldular tabide canım inşallah şunun şurasın 1 buçuk ay kaldı yaa oğluşumuzun adını belirledinizmi:asigim:

özlemciğim sana katılıyorum canım en güzel hediye göbişlerimizde tabi hatırlamak ayrı bir öpücük bile kafi canım oyyy annaanesi cicilermi almış kıyamam ben yaa ananelerde olmasa vay halimize yaa canım onlar bitane yaaa

teyzoşlar biz biraz gidelim geliriz yine inşallah belimiz çok ağrıdı fazla oturunca bizim kız rahatsız oluyo sanırım görüşmek üzere öptük kocamn

canım inşallah bitanem hepimiz güzel haberlerle döneriz kocaman oldular tabide canım inşallah şunun şurasın 1 buçuk ay kaldı yaa oğluşumuzun adını belirledinizmi:asigim:

Sorma canım, biz isimde henüz netleştiremedik hala. Babamız tek isim diyor, ben iki isim. Şimdilik aklımızda egemen, mete, anıl var.
Erkeklere çift ismi çok yakıştırıyorum ama babamız uzun olur diye istemiyor. Henüz anlaşamadık. vereliniortak

Arkadaşlar merhabalar...
Ben normalde eylül annesiyim 2009 benim ablam nisan annesi olacakta bu ara kasıklarında çok ağrı var valla ben pek bu aylarımı hatırlıyor değilim var mı böyle şikayeti olan ... bide arada ateş basması oluyomuş her hamilelik farklıdır ya sizinde fikrinizi almak istedim :)

Kızlar, biz sevgililer gününe pek önem vermeyiz. Şubatta birçok kutlamamız var, sevgililer günü önemsiz kalıyor ama yinde basitte olsa birşeyler hazırlayım istiyorum.
Akşam yemeği hazırlayacaktım ama akşam nişana davet edildik. Şimdi sabah sizce neler yapabilirim?

Canım, normal durumlar. Kasık ağrıları bebek baskı yapınca oluşuyor. Ter basmalarına benim doktorum aylardır adet olmuyorsun, menapozdaki görülen belirtiler göstermen normal dedi.

krep yapıp kalp şeklinde kesip üstünede reçek sürebilirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…