slm erkflzciğim hoşgeldin canım nasılsınboshayallersmile
Slm kızlar, Nasılsınız?
ıyız ılkecım sağ ol.bebısle annemızde ıyıdır ıns.
slm canım hoşgeldinn opuyorumnanaktan
oğluş iyi tepinip duruyor canım ama benim belim ağrıyr biraz uzanacağım biraz.
Bende geldimm slmmmmmm
iyiyiz teyzoşumuz şükürler olsun kolay gelsin canım dünyanın en güzel işini yapıyosun desene şu anda gizemcikte ne yapıyo canım hiç bilmiyorum bir kol bir bacak tepiyo arada annesini bakacağız çarşamba günü hanfendiyi teyzoşu
Hoşbulduk canım, bebişler büyüyor bizlerde daha fazla yoruluyoruz. Allah'ım sağlıklı olsunlarda zamanımız az kaldı. :Saruboceq:
Bu arada göbişler kısmında fotonu gördüm. Çok güzel olmuşsun. Maşallah sana.
Canım iyi haberlerle gelin ins. :Saruboceq: Kocaman bir hanımefendi olmuştur o şimdi.
Bende ins bu hafta gideceğim henüz randevu almadım. Çok özledim bende oğluşumu.:asigim:
canım inşallah bitanem hepimiz güzel haberlerle döneriz kocaman oldular tabide canım inşallah şunun şurasın 1 buçuk ay kaldı yaa oğluşumuzun adını belirledinizmi:asigim:
hosgeldınız kızlar erkflz,tatlıms
Arkadaşlar merhabalar...
Ben normalde eylül annesiyim 2009 benim ablam nisan annesi olacakta bu ara kasıklarında çok ağrı var valla ben pek bu aylarımı hatırlıyor değilim var mı böyle şikayeti olan ... bide arada ateş basması oluyomuş her hamilelik farklıdır ya sizinde fikrinizi almak istedim :)
Kızlar, biz sevgililer gününe pek önem vermeyiz. Şubatta birçok kutlamamız var, sevgililer günü önemsiz kalıyor ama yinde basitte olsa birşeyler hazırlayım istiyorum.
Akşam yemeği hazırlayacaktım ama akşam nişana davet edildik. Şimdi sabah sizce neler yapabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?