2010 Nisan Anneleri

tm zeynepcım gulegule.hosgeldın yosun cum.ıyım erkf cım sen nasılsın cnm

myladybırd kasık agrısı bızım cogu arkadasımızda var.hatta bı ark.a dr yalancı doğum sancısı demıs.bazen bebek dık durdugundanda oluyomus.ates basması ıse bende var hırka bıle gıyemıyorum.

yanı normal ablan ıcın ben arabanın kaloıferını butun kıs actırmadım mesela

dobişko anneler
nasılsınız görüşmeyeli??beni sormayın en son bıraktığınız gibiyim. herkesi çok özledim yaa.giremiyom nete falan malesef.oturamıyom bile.bari uyusam o da yok.sizler iyisiniz inşallah.sanırım bi arkadaşımız doğum yapmış.Allah hayırlı doğumlar versin herkese.artık zar zor da olsa ayakta durarak girecem nete. çok sıkıldım lmaz:

Refiyecim.
Canım arkadaşım.Muhtemelen bu saatlerde uyuyorsundur sen.Ama ben bu saatlere kadar bekledim.Doğum günün kutlu olsun arkadaşım,dostum.ıyiki varsın.ıyiki doğdun.Sen olmasaydın bu dünya eksik kalırdı.Sen olmasaydın biz eksik kalırdık.Seni kocaman ama kocaman seviyorum.....
Arkadaşın Deniz....

REFİŞİM;
Bir yıl daha bitti, ama sakın üzülme zaman çabuk geçiyor diye... Unutma ki herkes aynı şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım "harika bir yıldı" dersin.. Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerinin gerçek olması. Geleceğini oluşturacak her yeni gün, bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olsun! Belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde bugünü seninle kutluyorum. Nice yaşlara...

Diğer doğumgününü inşallah 4 kişi olarak kutlarsınız canımcığım.a.s.Şeniz

iyi geceler kızlar...........
herkesin sevgililer günü kutlu olsun.
bu gün dr a giden arkadaşlar güzel haberlerle gelmişler gözünüz aydın kızlar bizimde son 6 günümüz çok özledik oğluşumuzu..........

biz bugün eşimle dışarı çıktık bir güzel gezdik o yüzden uğrayamadım buralara.eşim beğen bişey alalım sana dedi.benimde aklımda nicedir saat alma fikri vardı.çok hoş bi saat aldım kendime.sonrasında yemeğimizi yedik.akşamda baya kalabalık misafirlerim vardı....ohhh ne güzel bir gün geçirdim bura havada harikaydı kızlar.topik sessiz bu gece.haftasonu olduğu ne kadar da belli

kızlarr herkese günaydınlarr... eşimi işe gönderdim .. açılışı ben yapayım dedim... birde resim koyucaktım sevgililer günü tebriği için.. ama son sayafayı açmamla mafoldumben kızlarr siz var ya siz... sabah sabah o kadar duygulandım ki anlatamam.. inanın hiiç beklemiyodum karşıma bugünün ilk saatlerinde yazılan mesajların çıkacağını ...

denizcimm opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile bitanesin canım arkadaşım benim.. çok teşekkür ediyorum.. sen de iyi ki varsın ve iyi ki benim hayatımdasın..seni tanımasaydım ne yapardıminan bilemiyorum... canımsın... opuyorumnanaktan

mehtapçım... canımm... iyi ki seni tanıdım canım arkadaşım.. dert ortağım... çok teşekkür ederim tatlım.. valla çok duygulandım yaa... amiinn cnım.. bütün iyi dileklerin ve dualarının kat kat fazlası benden sana cnım... olumunekankayizsmile

nazlıcım.. opuyorumnanaktan çok teşekkürler canım benm.. amin inşalah canım.. hep birlikte inş..

sisiciiim... opuyorumnanaktan çok sağol bitanemm.. iyi dileklerin için teşekkürler.. inş.. cnımm..

hayriyecim... maşallah oğluşuna canım benim..kocaman adam olmuş annesi... herbişeyi de normalmişş... inş. hep byle mutlu eder sizi ömrünüz boyunca..

Son düzenleme:
herkesin sevgililer günü kutlu olsun ... sevdiklerimizle daha uzuun yıllara mutlu,huzurlu varalım inşallahhh....

günaydın hayırlı pazarlar şimdiden herkese bütün nisan annelerinin sevgililer günü kutlu olsun inşallah seneye bebişlerimiz kollarımızda kutlarız bugünleri sevmek ve sevilmek dileğimle inşallah

dünürcüğüm canım ohhh ne güzel gezmişsinzi bak dün bugünde hava çok güzel bizde kahvaltıdan sonra biraz yürürüz sanırım bakalım canım özlettin kendini sorma

canımmmm arkadaşım refişim ,iyiki doğdun tatlım.....eda'yla ,utku ve eşinle sana ömür boyu huzurlu mutlu günler dilerim canım benim....hersey gönlünce olsun.....iyiki doğdun.....

slmmm kızlarrrrr......
bugun sevgililer günü hepimizin tüm günleri sevgililer günü gibi gecsin arkadaslar.....
eşlerinizle be bebişlerinizle sağlıklı mutlu geçirmeniz dileğiyle......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…