Hayırlı pazarlar güzel bayanlar.a.s.
canım aslında bende böyle günlere pek inanmam.ama hepimizin özelliklede kadınların sevildiğini hissetmeye ihtiyacı var.erkeklerde sanırım fıtraten öyle pek sık sevgilerini göstermedikleri için hevesle bekleniyor böyle günler.doğum günü ve evlilik yıldönümüne önem veririm ,zaten doğum günümü hep unutur eşim.ama evlilik yıldönümümüzü unutmasına izin vermem asla.telefonunun ajandasını ayarlamışım hersene bir gün önceden onu uyarır.bu arada tüm sevdiklerinizle birlikte inşallah nice 6 yıllar geçirirsiniz canım.
Hoşgeldin canım.Afiyet olsun yarasın oğluşuna.Seninde sevgililer günün kutlu olsun.Biz eşimle bir güne sığdırmıyoruz sevgililer gününü o yüzden özel bir kutlamamız yok:))opuyorumnanaktansanada hayirli günler yosuncum ,nasilsin opuyorumnanaktan
ben birseyler atistirip geliyorum arkadaslar ,özledim hepinizi valla :gitme:
Hoşbuldum canım.a.s.mehtapcığım hoşgeldin canım nasılsın sanada hayırlı pazarlar canım benimolumunekankayizsmile
Hoşgeldin canım.Afiyet olsun yarasın oğluşuna.Seninde sevgililer günün kutlu olsun.Biz eşimle bir güne sığdırmıyoruz sevgililer gününü o yüzden özel bir kutlamamız yok:))opuyorumnanaktan
Hoşbuldum canım.a.s.
ayy zehirciğim gelmiş hoşgelmiş canım bizde seni öslüyoz ama gel arada sıksık ne yapim canım yaaa eşime mektup yazdım 2 gün sonra doğum günü kızımın ağzından o gün işte olacağı için bugün kutlayacağız beraber inşallah canım şimdide akşama ne giysem derdim başladı sorma canım sanki hep aynı şeyleri giyiyomuşum gibi geliyo çünkü son aylarda bişey almadım inşallah yaza alacağım dolabımı yenileyeceğim gibime geliyo eğer kilolar gitmezse bakalım canım sen nasılsın canım bende çarşamba gidiyorum açık görüşe kızımla bakalım belki doktor amacası doğum tarihini falan kesinleştirir ne diyecek inşallah minik kzızım kendini gösterir çok ösledik babasıyla onu hemde ne çokkkkkkbayanssulusmile
hoşgeldin canım.sanada hayırlı pazarlar.Hayırlı pazarlar güzel bayanlar.a.s.
sağolasın canım.ama ne yapalım.para para para.ihtiyaçlar arttı,yeni dava almıcam diyorum ama aldım bile bu gidişle oğlumun 40ı çıkana kadar evde kalabilirsem sonra onuda sırtlayıp tutacağım büronun yolunu.çay teklifin içinde sağol canım.ben pek çay içmem.ama sütlü bir nescafeye hayır demem doğrusu.selam fistik nisan anneleri hepinizin sevgililer gününü kutluyorum
benim sevgilim 22 nisanda gelicekti ama sevgililer gününde beni yalniz birakmadi gece rüyama geldi kaydirigubbakcemile3 canim oglum benim :asigim:
esim kiskanclik krizlerine girsin benim tek askim oglusumm artik naniknanik
zeyramm canim nasilsin bakim Şeniz
refiyecimm tatlim dogum günün kutlu olsun ,nice nice senelere insallahh :1hug:
budebecim canim saatin hayirli olsun ,ohh havada mis gibiymis gezmissin ,bebisinede iyi gelmistir
hayriyecimm canim benim bebisinin herseyi cok iyiymis cok sevindim canimcim ,masallahh yha
avukatcim canim yha hep bir kosturmaca icindesin,cok yoruyorsun kendiini ve melegini ama
azicik molaa ver kendine ,gel cay demliyim yorgunluk at olumunekankayizsmile
teşekkürler canım sende benim gibi düşünüyosun eşim ve benim için en önemli tarihimiz evlilik yıldönümümüz ve nedense benim doğum günüm çok önemli eşim muhakkak beni şaşırtır o günlerde hiç beklemediğim şeyler yapar şimdi ise bir tarih daha eklenecek inşallah kızımızın doğum günü rabbim nasip eğlerse o zamnda minik prensesimize beraber süpriz hazırlayacağız inşallah canım benim ben her an laubali şapur şupur adamı sevmem zaten herşeyin bence yeri olmalı benim çalıştığım okulda emeklisi yaklaşmış bir hocamız vardı nasıl ibadet gizlisi daha sevap sevgininde gizli yanlız yaşanılanı daha değerlidir derdi genç öğretmenlere bende hep onun o sözü gelir aklıma böylesi daha güzel canım her zamn istemem yoksa boshayallersmile
mehtapcığım hoşgeldin canım nasılsın sanada hayırlı pazarlar canım benimolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?