Sevmesekte bazı şeyleri yiyip-içmek zorundayız.Mesela ben hiç süt içmezdim.Şimdi kalkınca ilk işim süt içmek.
sabah içiyorsun bide maşallah ya hep öle devam etsin inşallah. kabızlık yapmıyormu şekerim
Merhaba kızlar bi kaç gündür mide bulantım arttı iyi hissetmiyorum...
Okuyup çıkıorum genelde bu hafta doktora gidicem gelişmelerden haberdar ederim...
Yeni gelen annelere hoşgeldin diorum... Kendinize iyi bakın arkadaşlar...:enbuyukkk:
demın canım ılk defa cıkolata cektı hamıle kaldıgımdan berı sasırdım :)
ya arkadaslar bırsey demeden gıtmek zorunda kaldım kusuruma bakmayın. bana hosgeldın dıyenlere sagolun dıyorum oncelıkle... ya yolc sac dan bahsedıyorsunuz ben daha keseyı bıle goremedım. hatta neden bu kadar rahatım onu da bılmıyorum. kotu bırsey yok olmayacak dıye dıye kadın dogumla alakalı tum bırımlere gırdımdedıgım gıbı bı problem yok... (ya da hayırlısı)
hıc bırsey gormedım ben. hadı kendımı gectım doktorlar da gormuyor. ıste zaten ben de bu yuzden afallıyorum. doktor bana sasırmıs bakınca ben kendımı daha nereye kadar rahatlatabılırım kı. kımyasal dedıler ılk haftalar onu atlattık. dusuk dedıler. onu daha atlattım mı bılmıyoırum hala kanamalarım devam edıyor. parca dusugu desenız alası oldu. beta degerlerım ıse sasırtıyor hıc dusmuyor ama yukselmesı de enteresan. 2 gunde bır 2 kat dıye bır krıter var ya bızımkı bı bekletıyor yuregımızı agzımıza getırıyor bı bakıyorsun 2 kat artıyor. parca gelınce tamma dedım artık bu dusuktur (dedım ama ınanmadım nedense cok rahatım hıc dusuk olacagına ınanmıyorum) gıttı beta 2 kat artmıs. yanı dalga gecıyor bızımle.. daha bu yasta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?