2010 Nisan Anneleri

nazlıcım merhaba...bizde sevgililer gününe özel bişey yapmadık.bikaç gündür eşime kırgındım.dün dışarı çıktık gezdik bi güzel bugünde öyle.oksa öyle hediye falan almadk birbirimize.benim bi saat houma gidiyordu onu aldım eşim almış gibi oldu o kadar.ben şimdi ısrarla eşimden doğum hediyesi beğendiğimkünyeler var ondan istiyorum ama malum altın çok yüksek benim alıcağım künyede 700-800 arası....bu masrafta biraz zor ama..........

evet canım altın çok pahalı... Saatini güle güle kullan allah içine sindirsin. Napalım bu sene de böyle olsun seneye alırız. Gerçi masraflar artık düşmez hep artar ama:))) artık herşey bebişlere:)))))

valla kızlar bizde sevgililer gunune özel bişi yapmadık....
zaten bu akşam annemlerde kalcaz benim yarın tahlilim var erkenden diye.....
akşama ne yaparız hiç bi fikrim yok....
belki hava gzl olursa azcık yürürüz....
aslında yapmamız gereken seyler var ama perde ve halımız eksik .....
benim bugun midem çok yanıyo ilacımı içmeyi unuttum,oyuzden içimden bişi yapmak gelmiyo.....

valla fundacım bende bi künye kestirdim gözüme ....
hem bozdurulmaz da....
ama genede bilmyrum vala o zamanki durum ne gösterir...
hepimizde masraflar aynı allah gönlümüze göre versin genede ya...

sağol tatlım...ya sorma çok pahalı altın.bundan sonra herşey bebişlere ben artık bi mağazaya girsem hep göktuğa bişeyler bakıyorum.herşey bebeklerimiz için

valla fundacım bende bi künye kestirdim gözüme ....
hem bozdurulmaz da....
ama genede bilmyrum vala o zamanki durum ne gösterir...
hepimizde masraflar aynı allah gönlümüze göre versin genede ya...

canım ya geçmiş olsun ilacın evde mi kaldı.insan hasta olunca hiçbişey yapmak istemiyor.yarın ne tahlilin var canım?birde hastane çantanı hazırladın mı*bebeğin poposu için temizledikten sonra ne kullanmayı düşünüyosun-*ben bepantene alcam en iyisi onu dediler...........eksiklerini tamamla canım bir an evvel gerçi sen o odaya kilim atmışsın o da güzel olmuş ama yürümeye başlayınca üşür ev sobalı olduğu için.......

canım bende künyeyi alsam daha doğrusu eşim alsa bozdurmam.şu iç içe geçen halka künyeler çok hoşuma gidiyor.malum bizim kredi borcu falanda var ama ben dedim eşime acele etme alırsın : )

yok fundacım ben sabah içmeyi unuttum,unutunca böle deliriyor midem işte....
şimdi içtim inşlh fayda eder...ya canım benim idrar testimde bakteri ve mikrop çıktı ama bend ehiç bi belirti yok,oyuzdne bide idrar kültürü yapalım doktorum oyuzden sabah en erken sekilde doktorda olmam gerekiyo....
ahh bana çanta deme...çünkü eksiklerim var hazır edemedim daha....
ya banada sebamedin ürünlerini önerdi herkez ama bilmiyorum ki...bide önerilen ürün değil de bebeğin cildine en iyi hangisi olursa onu alamyı düşünüyorum bunu da denemeden anlayamayız ki....
ya o kilim benim o odada daha öncede olan kilimmimdi,boş kalmasın diye kaldırmadım...
ama bebekli bi halı istyrm....ya benim künyem var ama çok sallantılı oluyo sevmiyorum ,şöle olmuşken bi tane olsun şık bişi olsun diyrum ama kısmet ,ya sorun değil be canım gönül neler istiyo ama olmazsada olmaz....
bakalım o anki durumlar ne göstercek....
bence kocişler bize süpriz yapar gibi geliyo.....boshayallersmile

Fundacım bana da sebamed Önerdıler 2 tane aldım bıle. PıŞık olmadan sÜrcekmıŞız zaten kı olmasın. O yÜzden 1 adet Çantaya koydum ben. GÖĞÜs kremınızı dce koyun Çantaya unutmayın.... Az Önce yatak bezı ıle pedımıde aldım. Onlarıda attım Çantaya. TaÇ almıŞtım ŞÖle gÜllÜ gÜllÜ.. AldıĞım an kaybettım. DÜŞÜrdÜm herhalde alıŞverıŞte. DÜnde evde kurdaleyle bıŞı uydurdum eskı tacıma onuda attım Çantaya. Bı gecelık koymadım daha, o kaldı. Bırde kıŞısel bakım makyaj malzemesı falan...

Son düzenleme:
slm kızlar kimsecikler yok sanırım herkes kocişiyle ilgileniyo malum 14 şubattan dolayı bugün çok güzel bir gün geçirdik eşimle ona yazmış olduğum mektubu verdim yemek yerken o kadar duygulandıki o kadar duygulandiki anlatamam gözleri doldu boğazına bişeyler tüğümlendi yaaa hiç beklemiyomuş böyle bir hediyeyi ve değeri yok bu hediyenin dedi sonra sinemaya gittik beraber ordan çıktık bebişimize fotoğraf albümü aldık sticker falan aldık albümü çok şeker bayıldım kuzucuğumun işte böyle dolu dolu bir gün geçirdik eşimle saat 2den bu yana az önce girdik kısacası çok güzel bir gündü seneye inşallah kızımızla evimizde oluruz istemem kışta kızımı dışarı çıkartmaya kıyamam ben yaaa

zeyracım
senın adına çok sevındım
gercekten guzel bır gun olmuşşş

bızımde guzeldi

batuhanım sen nasılsın cnm?

aaa tarhan gelmışşş

kacak hamiş nerdesın bakem sn

batuhanım sen nasılsın cnm?

aaa tarhan gelmışşş

kacak hamiş nerdesın bakem sn

iyiym cok sükür canim benim ama biraz yorgunum
tarhan canim sen nasilsin???
hosdgeldin bu ara

kizlar dün baha konserine götürdü esim benim
saat 9 da gittik sabah 4 de geldik ay helak olmusum be
bana göre degilmis o saate kadar
ama yinede degisiklik oldu banada esimide kirmamis oldum bu durumda
bi kac arkadas gittik ama süperdi adama bayildim zaten bayiliyordum simdi daha cok seviyomkaydirigubbakcemile3

ooo kızlar gelmişsiniz slm tuğbacığım,reyhancığım,rahimeciğim nasılsınız bakalım

ohhh kayıp aranıyora verecektim kız tuğbiş seni bir kaçtın pir kaçtın ne yaptın bakalım bir laf vardırya yediğin içtiğin senin olsun yaptıklarını anlat derlerya nerelerdesin yaa özletme anam gir arada sırada yavvv

reyhancığım maşallah canım sana nasıl dayandın kız o saate kadar beni sanırım bir masanın üstünden toplarlardı canım iki masayı birleştirmiş üzerimede montumu örtmüş bir şekilde uyurdum sanırım o yüzden hiç cesaret edemezdim maşallh canım iyi yapmışsın tabi arada kocişlerinde keyfi olacak canımcım

rahimeciğim sen ne yaptın canım nasıl geçti ilk sevgililer gününüz ömercikle olan canım bence siz birbirinize en güzel hediyeyi verdiniz bile:ecrin_bebek:

valla zeynepcim bende sastim kendime nasil dayandim diye ama adami seviyom
sarkilari mest etti beni gerci onun sahneye cikmasi saat 1 olmustu ama dj felan güzel oldu anlayacan dedigin gibi esiminde gönlü olmus oldu
bugünün hediyesidi dün gittigimiz konser

cok sagol canim iste böyle iyiyz biz yani
sen nasilsin bakim ???
canim ben bi oglusmu yikiyim yatirim geliyorum
bugün öglen uykusuna yattik onunla aksam altida kalktik ondan biraz gec yatiracam
banyo yaparsa mayisir
gelirim yarim saate canim benim burda olursan görüsürüz

reyhan eglendıgıne cok sevındım cnm

tugba ben bakana kadar gıtmıssın cnm

zeynepçım evet çok guzeldı
dısarı cıkacaktık yemege
ömerı kayınvaldeme bırakıp
sonra esım bosver anneme agız egmeyelım mırın kırın eder sımdı dedı
bızde evımızde basbasaydık,dısardan sıparıs ettık
ömer kucagımda emerken babası da benı yedırdı ellerıyle
sonra ömer yattı bızde muzık dınledık avrupa yakasını seyrettık laptotan
tabı omer uyandı kıskandı beniiii
başbaşa olmak ne güzelmişşş
hedıye almadık bu sene bırbırımızde

sevindim reyhancığım eğlenmişsiniz ne güzel canım tamam canım benim sen annesi ilgilen oğluşunla canım bende çok yorulmuşum gideyim biraz uzanayım bari öptük kocaman bu arada bahayı bende severim çok güzel sesi var bende erzurumda öğrenciyken gitmiştim konserine canım çok güzel şarkıları

maşallah canım daha ne yapsın adamcağız elleriyle doyurmuş oğluşunun annesini rabbim hep böyle güzel günler geçirmenii nasip eğler inşallah canımcımolumunekankayizsmile

ohhhhh canim bas basa bir gece
bence esin en dogrusunu yapmis annesini biliyor demekki
gercci bana nekadar uyuz olsada kadin ogluma iyi bakiyo simdi allahi var ondan
dün zorluk cekmedim ama tabi aklimda ondaydi
oda bir gercek bisey yerken gecenin 1 de bile esime acaba batuhan yedimi diye sordugum oldu anlayacan zemuszemusesimde yok ac kalmistir cocuk seni bekliyordur dedi durdu kaydirigubbakcemile3tabi annelik böyle bisey sanirim
ilk yanliz birakisimdi sabah geldigime küsmüstü bize bilmiyorumkismile
ama simdi banyo ettirdim baristik banyoydua hic sevmez agla aglaya banyo yapariz anlayacan ay benim bugün dilim cözüldü baha yaradi sanirimkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…