nazlıcım merhaba...bizde sevgililer gününe özel bişey yapmadık.bikaç gündür eşime kırgındım.dün dışarı çıktık gezdik bi güzel bugünde öyle.oksa öyle hediye falan almadk birbirimize.benim bi saat houma gidiyordu onu aldım eşim almış gibi oldu o kadar.ben şimdi ısrarla eşimden doğum hediyesi beğendiğimkünyeler var ondan istiyorum ama malum altın çok yüksek benim alıcağım künyede 700-800 arası....bu masrafta biraz zor ama..........
nazlıcım merhaba...bizde sevgililer gününe özel bişey yapmadık.bikaç gündür eşime kırgındım.dün dışarı çıktık gezdik bi güzel bugünde öyle.oksa öyle hediye falan almadk birbirimize.benim bi saat houma gidiyordu onu aldım eşim almış gibi oldu o kadar.ben şimdi ısrarla eşimden doğum hediyesi beğendiğimkünyeler var ondan istiyorum ama malum altın çok yüksek benim alıcağım künyede 700-800 arası....bu masrafta biraz zor ama..........
evet canım altın çok pahalı... Saatini güle güle kullan allah içine sindirsin. Napalım bu sene de böyle olsun seneye alırız. Gerçi masraflar artık düşmez hep artar ama:))) artık herşey bebişlere:)))))
valla kızlar bizde sevgililer gunune özel bişi yapmadık....
zaten bu akşam annemlerde kalcaz benim yarın tahlilim var erkenden diye.....
akşama ne yaparız hiç bi fikrim yok....
belki hava gzl olursa azcık yürürüz....
aslında yapmamız gereken seyler var ama perde ve halımız eksik .....
benim bugun midem çok yanıyo ilacımı içmeyi unuttum,oyuzden içimden bişi yapmak gelmiyo.....
valla fundacım bende bi künye kestirdim gözüme ....
hem bozdurulmaz da....
ama genede bilmyrum vala o zamanki durum ne gösterir...
hepimizde masraflar aynı allah gönlümüze göre versin genede ya...
canım ya geçmiş olsun ilacın evde mi kaldı.insan hasta olunca hiçbişey yapmak istemiyor.yarın ne tahlilin var canım?birde hastane çantanı hazırladın mı*bebeğin poposu için temizledikten sonra ne kullanmayı düşünüyosun-*ben bepantene alcam en iyisi onu dediler...........eksiklerini tamamla canım bir an evvel gerçi sen o odaya kilim atmışsın o da güzel olmuş ama yürümeye başlayınca üşür ev sobalı olduğu için.......
canım bende künyeyi alsam daha doğrusu eşim alsa bozdurmam.şu iç içe geçen halka künyeler çok hoşuma gidiyor.malum bizim kredi borcu falanda var ama ben dedim eşime acele etme alırsın : )
batuhanım sen nasılsın cnm?
aaa tarhan gelmışşş
kacak hamiş nerdesın bakem sn
ooo kızlar gelmişsiniz slm tuğbacığım,reyhancığım,rahimeciğim nasılsınız bakalım
ohhh kayıp aranıyora verecektim kız tuğbiş seni bir kaçtın pir kaçtın ne yaptın bakalım bir laf vardırya yediğin içtiğin senin olsun yaptıklarını anlat derlerya nerelerdesin yaa özletme anam gir arada sırada yavvv
reyhancığım maşallah canım sana nasıl dayandın kız o saate kadar beni sanırım bir masanın üstünden toplarlardı canım iki masayı birleştirmiş üzerimede montumu örtmüş bir şekilde uyurdum sanırım o yüzden hiç cesaret edemezdim maşallh canım iyi yapmışsın tabi arada kocişlerinde keyfi olacak canımcım
rahimeciğim sen ne yaptın canım nasıl geçti ilk sevgililer gününüz ömercikle olan canım bence siz birbirinize en güzel hediyeyi verdiniz bile:ecrin_bebek:
reyhan eglendıgıne cok sevındım cnm
tugba ben bakana kadar gıtmıssın cnm
zeynepçım evet çok guzeldı
dısarı cıkacaktık yemege
ömerı kayınvaldeme bırakıp
sonra esım bosver anneme agız egmeyelım mırın kırın eder sımdı dedı
bızde evımızde basbasaydık,dısardan sıparıs ettık
ömer kucagımda emerken babası da benı yedırdı ellerıyle
sonra ömer yattı bızde muzık dınledık avrupa yakasını seyrettık laptotan
tabı omer uyandı kıskandı beniiii
başbaşa olmak ne güzelmişşş
hedıye almadık bu sene bırbırımızde
reyhan eglendıgıne cok sevındım cnm
tugba ben bakana kadar gıtmıssın cnm
zeynepçım evet çok guzeldı
dısarı cıkacaktık yemege
ömerı kayınvaldeme bırakıp
sonra esım bosver anneme agız egmeyelım mırın kırın eder sımdı dedı
bızde evımızde basbasaydık,dısardan sıparıs ettık
ömer kucagımda emerken babası da benı yedırdı ellerıyle
sonra ömer yattı bızde muzık dınledık avrupa yakasını seyrettık laptotan
tabı omer uyandı kıskandı beniiii
başbaşa olmak ne güzelmişşş
hedıye almadık bu sene bırbırımızde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?