2010 Nisan Anneleri

kızlar alıntıyla cevaplayamadım kusura bakmayın.evde 2 diz üstü blgisayar var ikiside çok yavaş ve bi syfa açana kadar 10 dakikayı geçiyor.....bilgisayar bozulduğu için ancak bu saatte cevap yazabiliyorum
özgecim ve nazlıcım ben sebamedin ürünlerinden almadım aslında şu johnses babynin setinden almıştım.ama bana dedilerki onun pişik kremi bebeğin tenini kırmızı yapıyomuş.o yüzden bepantene alıcam kremin.sabunu da nıvea almıştım.diyorumki şimdilik onu kullanayım iyi gelmezse sebamed alırım.bire özgecim dediğin gibi kullanmadan bilemiyosun bebeğin cildine iyi gelip gelmeyeceğini........
dünürcüm çok güzel bi gün geçirmişsiniz ne güzel........dünürümün gözleri doldu heeeeee<ay benim eşimde baya duygulanmıştı mektubu okuyunca.......
reyhancığım sizde çok güzel vakit geçirmişsiniz ne güzel....

günün ilk günaydını benden olsun.iyi haftalar diliyorum herkese:)

biz cumartesi doktordaydık herşey iyi ama kızlar kafama birşey takıldı.benim hep sattan 1 hafta önce gidiyordu ultrasonda şimdiye kadar.ama bu hafta satla aynı çıktı.benim şekerim sınırdaydı doktor eğer diyet yaptıysan şeker normale döndüyse kiloda normale dönmüştür dedi.ama ben hiç diyet yapmadım aynen yediklerime devam. buna kafayı taktım,acaba böyle böyle gerimi gidicek bebeğimin gelişimi.31+1 de 1726 gr. çıktı.kafam çok karıştı.bir daha muayeneye 3 hafta sonra çağırdı nst ye de giriceksin dedi.işte bizden böyle kızlar.

günaydınlarr kızlarr.. iyi günler herkesee... opuyorumnanaktan

okunucak bi geçmiş yok doğal olarak.. bende accık gezineyim bakalım kk de... :))

ebramcım.. günaydın cnım.. maşallah bebişine ... ama kafana takma cnım yaa bence gayet iyi ve normal kilosu...

bizimde başta 2 hafta geriden geliyoduk.. arada satı yakaladık, bazen geri kaldık, en son da 2 hafta ilerde çıkmıştık.. bu sanırım bebişlerin her zaman aldığı kilonun eşit olmamasından kaynaklanıyoo.. ama dr.un da bişiy dememiş.. bence herşey normal cnım.. bebişin iyiyse ileride yada geride çıkmasını dert etme cnım.. bebişini de üzme annesi :) o gayet sağlıklı meraklanma sen... bak görüceksin bi dahaki kontrolde de süper iyi olucakk...

özgecim... denizcim... günaydın kızlarr...

denizz.. bacım sen nerdesin? dr. a ne zaman gidiceksin?

ayy bu arada şafak 45 hihoyyyt bu gün itibariyle.. tabi dr.umuzun geçen ay söylediği tarihe göre... bakalım bu gidşimizde daha da netleşir gibi durumumuz... :CüvCüv:

deniz.. yaa bu arada cuma günü dr. işi sallantıya uğruyo galiba ama üzülmemem aksine sevinmem de lazım biliyorum.. çünkü eda hanım kardeşini özlemiiş ve görmek istiyomuşş.. bizde büyük ihtimal onun okuldan kalmaması için c.tesi öğlene doğruya alıcaz gibi randevuyu :)) hem dönüşte de çarşıya uğrar beşiğimizi beğeniriz.. eksiklerimizi tamamlarız diyoruzz.. ben beşiği bebeğim doğduktan sonra almak istiyorum ... sonuçta ben en az 2 gün hast.de olucam.. ben beğeniyim dükkanı belirliyim kocişe gösteriyim deo biz hast.deykenalır diyorum ama bakalım.. belkim dayanamayabilirim de.. bu arada msn kapalı.. o yüzden burdan anlatıyorum uzunca :))))

günaydın kızlar..........
uykusuz bi gece,bacağımdaki kramplar ve ayak ağrılarımla burdayım........

offfff ne güzelll şafak 45 diyorsun benim daha çok var ühüü ühüüüü.......boshayallersmile:sinifsinif:

özgecim.. sağlıkla gelsinler de benim 45 derken sen doğuruverirsen :))) sağlıkla ve zamanında gelsinler hepsi inşallahh... kaçlardan düştük bu sayılara düşünsene.. buna şükür...

özgecim.. sağlıkla gelsinler de benim 45 derken sen doğuruverirsen :))) sağlıkla ve zamanında gelsinler hepsi inşallahh... kaçlardan düştük bu sayılara düşünsene.. buna şükür...

ewt refiş haklısın,sağlıkla gelsinlerde meleklerimiz ...
valla ebnim daha hamiş olduğumu kk ya azdığım gun ;dün gibi aklımda.....
ne gunlerdi vallahi,ama şimciiii şu iki ay gecmiyoooooo........

günydın nisan anneleriiii biz bir bir doğurmaya başladık bile e sıra size gelio mart dedimi dökülmeye başlarsınız sizlerde.. (heycanlandıriim biraz sizi)aklinialirimsmile bndede telaş başladı altlarda baskılarım çoğaldı doğumun yaklaştığını hissediyorum fakat bir de baktım kızımın ismi yok ben hala o olsun bu olsun kara kara düşünüyorumboshayallersmile bir anket yaptım we sizlerden de katılmanızı rica ediyorum.. sewgiyle kalın

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...aldi-kizima-isim-konusunda-yardim-lutfen.html

günaydın kızlar hepimiz için hayırlı mutlu bi hafta olur inşallah..sabah işe geldim herkez şok oldu.ne işin senin burda die kaydirigubbakcemile3 okadar şafak şafak dedim tutturamadım zamanı çıkageldim onlarda haklı..

c.tesi bebeğimin gelişmelerini yazmıştım size hemen çıkmak zorunda kalmıştım.bugün bakabildim anca geçmişe..ii dilekte bulunan tüm arkadaşlar sağolsunlar..artık az kaldı allahımıza şükür ki bu günleride gördük..ii haberler aldık allah herekze nasip etsin..

dün kocişle güzel bi sevgililer günü geçirdik.ben ona kendini zorlama hediye arayışına girme,başbaşa yemek yeriz dedim.hayır filan dedi ama bana zaten dünyanın en güzel hediyelerini sırasıyla verdin dedim kocaman bi sevgi,huzur,mutluluk,oğlum ve yeni bi yuva..daha ne olsun dedim..velhasıl hoş bi yemek herşeye değerdi kocişimle..allah herkezi yuvasında mutlu huzurlu etsin..

sağol ya biraz rahatlattın içimi,endişe edicek birşey yok belki ama ben kötü düşüne düşüne çekerim kendime belayı.sağlıklı olsun kilosu önemli değil benim için.hep önde gitmesine alıştım şimdi geri kalıcak diye endişe ediyorum işte.teşekkürler

günaydın kızlar.iyi bir gün geçiririz inşallah.benim mutfağa gidip yemek yapmam gerekiyor okula gidene kadar ama ben hala burdayım........

amanın ne kadar boş bir topik yaa kimsecikler girmemişohaoldumsmile günaydın kızlar hayırlı haftalar dileğimle başlıyorum ilk önce bizimde 2 günümüz kaldı doktor amcamızla görüşmemize çok heyecanlıyım acaba ne diyecek kızım nasıl hep bir sürü soru soru aklımda inşallah güzel haberlerle geliriz hepimiz

ebramcığım hiç kafanı takma canım bence gayet güzel gelişimi bendede şeker çıktığı için iyi bilirim benim kızım 1 hafta önde hep ama normal dedi doktor ama satınla 1ay önde veya arkada olsa o zamn düşündürücü olurdu canım benim hiç kafanı takma gayet sağlıklı bitanem bebişlerimiz rabbimin izniyle canımcım

hayriyeciğim canım maşallah canım çok güzel bir 14 şubat geçirmişsiniz canım rabbim seneye bebişlerimiz kollarımızda bu günleri görmeyi nasip eğler inşallah canım

dünürcüğüm saol canım evet biz valla evliliğimizde balayı zamnımıza döndük bizim kızın sayesinde sağolsun eşim beni hiç kırmaz canım sıkıldı diyince illa biryerlere çıkarır evde kalmak beni strese sokuyo çünkü hep çalıştığım için canım ondan sanırsam kzızma dün bitane albüm aldık çok şeker canım giresuna bir yer açılmış 3 katlı herşey var canım baya bir gezdik silikon tabancamıda buldum sonunda şükürler olsun şimdi hastahane için çikolata alıp yapmaya başlayacağım artık çikolataları hastahane için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…