Günaydın kızlarrrr....
Refişim,özgem günaydın heriler....
günaydın kızlar..........
uykusuz bi gece,bacağımdaki kramplar ve ayak ağrılarımla burdayım........[/QUO
gunaydın fundacım.....
seni çok rahat anlayabiliyorum....
ahh ben bilrim o uykusuz geceleri.....
canım ya cok rahatsız ediyordur eminim ,doktorun bi ilaç önermedimi....
benim ki nokta atışı yaparak bi krem verdi,bende anlamıyorum ama şaka gbi artık uyanmadan (wc hariç tabi) bi gece geciyorum,en azından ağrı nedeni ile evde dolanmıyorum.....(dilimi de ısırayım bu arada:))))
ayy bu arada şafak 45 hihoyyyt bu gün itibariyle.. tabi dr.umuzun geçen ay söylediği tarihe göre... bakalım bu gidşimizde daha da netleşir gibi durumumuz... :CüvCüv:
deniz.. yaa bu arada cuma günü dr. işi sallantıya uğruyo galibaama üzülmemem aksine sevinmem de lazım biliyorum.. çünkü eda hanım kardeşini özlemiiş ve görmek istiyomuşş.. bizde büyük ihtimal onun okuldan kalmaması için c.tesi öğlene doğruya alıcaz gibi randevuyu :)) hem dönüşte de çarşıya uğrar beşiğimizi beğeniriz.. eksiklerimizi tamamlarız diyoruzz.. ben beşiği bebeğim doğduktan sonra almak istiyorum ... sonuçta ben en az 2 gün hast.de olucam.. ben beğeniyim dükkanı belirliyim kocişe gösteriyim deo biz hast.deykenalır diyorum ama bakalım.. belkim dayanamayabilirim de.. bu arada msn kapalı.. o yüzden burdan anlatıyorum uzunca :))))
özgecim.. sağlıkla gelsinler de benim 45 derken sen doğuruverirsen :))) sağlıkla ve zamanında gelsinler hepsi inşallahh... kaçlardan düştük bu sayılara düşünsene.. buna şükür...
ebramcım.. günaydın cnım.. maşallah bebişine ... ama kafana takma cnım yaa bence gayet iyi ve normal kilosu...
bizimde başta 2 hafta geriden geliyoduk.. arada satı yakaladık, bazen geri kaldık, en son da 2 hafta ilerde çıkmıştık.. bu sanırım bebişlerin her zaman aldığı kilonun eşit olmamasından kaynaklanıyoo.. ama dr.un da bişiy dememiş.. bence herşey normal cnım.. bebişin iyiyse ileride yada geride çıkmasını dert etme cnım.. bebişini de üzme annesi :) o gayet sağlıklı meraklanma sen... bak görüceksin bi dahaki kontrolde de süper iyi olucakk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?