2010 Nisan Anneleri

jaleden haber yok kızlar çok merak ettim acaba teli falan avarmı sizlerde ne yaptı çok merak ettim o girerdi girmedi kaç gündür yaa

zeyracım canım benim tşk ederim..allah hepimize nasip etsin o günleri görmeyi tatlım..

günaydınlar kızlar..

haftaya sakin başlamışız :) nerelerdesiniz ?

geçmişe şöyle bir göz attım da, gece muhabbetleri almış yürümüş..
ay bende de işler tersten geliyor, artık 9 dedin mi uyuyorum valla çocuk gibi oldum kafamı tutamıyorum nerde kalmış 1lere 2lere kadar oturmak..

doktora gidenleriniz de olmuş, haberler iyi gördüğüm kadarıyla.
çok şükür..

bu arada biz de cumartesi günü doktora gittik kızımla :)
30+1'de 1.848 gram çıktı... her şey yolundaymış çok şükür...
doktorum bu devirdeki doktorlarda bulunmayacak kadar normal doğum yanlısı. ay ben korkuyorum yapamam falan dedikçe salladı beni, halbuki daha önce bir kez sezaryen falan demiştim olabilir demişti ama bu kez gayet netti. her şey gayet yolunda görünüyor ne sezaryeni dedi.. ayy cayır cayır doğurtacak beni kızlar yaaa..

canım bulmuşsun öyle doktor kıymetini bil.elimde olsa bende normal doğuracağım.ben ilk oğlumuda normal doğurmak için fazladan neredeyse 15 gün bekledim.ama kalp atışları zayıflayınca acil sezeryana alındık.şimdi bile her gidişimde normal olmazmı diye soruyorum.kadın benden bıktı.herşeyin normali güzel.şimdi birde epidural var.oh misler gibi.sezeryan nede olsa ameliyat.benim kanaatim zorunlu olmadıkça başvurulmamalı.ben çok çektim.en kolay iyileşenlerden biriyim doktoruma göre.1 hafta sonra evi süpürmeye bile başlamıştım.ama ilk günlerde ben bir daha sağımdan soluma dönemiyecekmiyim diye ağladığımı bilirim.herkes bir değil.bazısı evde doğuruyor.herkesin ağrı eşiğide farklı.bence ben yapabilirim de.inan yaparsın.zaten yapamazsan doktor müdahale ediyor.zaten zorunluysa normal mümkün değilse doktorun sana söylerdi.inşallah herşey gönlünce olur canım.

canım.. çok sağol..
insan böyle cesaretlendirici şeylere ihtiyaç duyuyor hakikaten.

ben de hamile kalana kadar hep "milyonlarca kadın bu şekilde doğuruyor, tarlada bebeğini doğurup sırtına bağlayıp evine giden kadın var" diye kendimi telkin ederdim, ama işte bebeği de biraz zor bulup senelerin sonunda hamile kalınca, ekstra kıymetli oldu kuzum..
onun için en güvenli, en risksiz yol neyse onu seçmek istiyorum.
tuhaf bir biçimde de korku başladı normal doğumdan... doğum kesisi hadisesini düşündükçe içim çekiliyor..ohaoldumsmile
ama dediğin gibi sezaryen de bal kaymak değil, onun da ayrı zorluğu var bunu da biliyorum...

öff..bakalım zaman ne gösterecek..
her şey yolundaysa ben istesem de doktor sezaryene almayacak gibi zaten, artık öyle böyle derken doğurucam normal :)

Allah bir aksilik, sıkıntı vermesin de zaten.... o zaman doğumda değil şeyimi, kafamı da kesseler umrum değil.

herkese günaydın hayırlı haftalar arkadaşlar h.sonu yine yoğun geçti akraba eş dost ziyaretleri ve misafirler derken hiç giremedim cum da hasta oldum evdeydim ama dinlendim biraz. baya ara vermiş oldum . dr a gidip iyi haberler alanların gözü aydın olsun.

canım hiç canını sıkma sen herşey yolundaymış ne güzel demekki senin minik canavar şu aralar daha iyi beslendi.

canım gözün aydın dr a gitmişsin iyi haberlerle gelmişsin heralde maşallah. geçmişi okuyamadım ama en azından iyi olduğunu anladım. maşallah. bu arada ne güzel bir gün geçirmişsin maşallah size ve gıyabında herkese diyelim. allah ağzımızın tadını bozmasın mutluluk huzur sağlık versin bizlere bebişlere de.

zeynepcim daha ne istiyosun hakkaten ya maşallah herşey yolundaymış normal doğurmaman için bi sebep yok dr da destekliyo eeee daha ne en güzel şekilde başarırsın afedersin de sezeryanda boydan boya yarılmaya razısın da 3,5 dikişlik kesiyi mi düşünüyosun allah aşkına yapma gözünü seveyim. geçen benim dr la resmen pazarlık yaptım ister kesin ister dikin ama ben olabildiği müddetçe normal doğurmak istiyorum diye. kadın bana 4 kg üstü olursa dayanamazsın yapamazsın dedikçe ben normal doğurucam diyorum. korkma allah kuvvetini verir. hayırlı doğumlar olsun hepimize öyle diye dua et sadece

ebramcığım hiç kafanı takma canım bence gayet güzel gelişimi bendede şeker çıktığı için iyi bilirim benim kızım 1 hafta önde hep ama normal dedi doktor ama satınla 1ay önde veya arkada olsa o zamn düşündürücü olurdu canım benim hiç kafanı takma gayet sağlıklı bitanem bebişlerimiz rabbimin izniyle canımcım

sağol zeyra cım.bir an önce sağlıkla gelsinler inşallah.bu arada çalışabilir raporumu aldım ama öyle bir zor geldi ki bugün işe gelmek .şöyle 3 hafta daha zorlasam kendimi hiç gücüm yok bıktım çalışmaktan.sabah ayakkabılarımı giyemedim,neredeyse oturup ağlıycaktım.allahım sen yardım et güç ver bizlere ...

slm zeynocuğum ne güzel haberlerle gelmişsiniz canım maşallah dila prensesimize canım benim yaa yüzünü gösterdimi annesi nasıldı ben bile heyecanlanıyorum yaa sen anlattıkca inşallah benim kızım bu gidişte yüzünü gösterir bize çok özledim çünkü onu bende canım keşke azıcık cesaretim olsada normal yapsam bende senin gibi düşünüyorum sağlıklı şekilde kızımı kollarıma alayımda ben sezeryana razıyım ne yapim rabbim neyi kısmet gördüyse onu yaşayacağız artık o kadar kadın doğum yapıyo birde sancı çekip çekip en son doğuma alınanlar var o daha kötü ve alttan dikiş daha kötüymüş sezeryandan neyse canımcım yaa bişekilde evlatlarımızı kucağımıza alıcaz artık zeynocuğum

ayy nankörlük ediyor gibi mi oldum böyle söylenince.. bilmiyorumkismile

çok şükür Allah'a her şey yolunda, ve tabii ki doktorum ne derse o şekilde olacak doğum ama işte bi nebze ürküyorum ama bundan sonra normalin niyetine gireyim, öyle dua edeyim, kendimi de gaza getireyim inşallah...

sen de ne güzel normal istiyormuşsun.
ben kadın vücudunun bu doğum konusunda kendine verdiği sinyallerin çok önemli olduğunu düşünüyorum..
"ben normal doğurucam, bunu çok da kolay yapıcam" diyen bir kadının doğumunun rahat olacağına inanıyorum... inşallah seninki de istediğin gibi, kolay ve rahat bir doğum olur ve sağlıkla alırsın bebeğini kucağına..

canım benim yaa kıyamam canım inşallah tez zamnda geçer 3 haftada sende dinlenirsin doğrudur canım ben azıcık yarım saat yürümeye çıkıyorum artık inan nefesi çifter çifter alıyorum ve bacaklarım sanki gitmiyo gibi oluyorum rabbim kolaylık versin zor canım ama bebişler için herşeye katlanırız yeterki sağlıklı dünyaya gelsinlerde inşallah:Saruboceq:

doğum için hayırlısı diyorum artık be zeynepçim.. kızım iyi olsun da, neremi kestiklerini gözüm görmeyecek artık :)

diloşuma gelince..
ay teyzesi, çok tatlıydı ya :)
4 boyutluyu da açtı doktoru, canlı canlı gördüm kızımı.. ama benimki pek utangaç bi şey yahu... doktor ne zaman resim alacak olsa, elleriyle pat diye kapattı yüzünü.. resmini alamadık ama doya doya seyrettik o sabah :)
sağlık haberlerini de aldık ya, çok şükür..daha ne isterim..

sen nasılsın ??
gizemimiz ne alemde :) ne zaman gideceksin doktora inşallah

zeynocuğum biz çarşamba günü gideceğiz canım inşallah teyzesi bizde inşallah senin gibi güzel haberlerle geliriz canım benim benim şimdi çıkmama lazım annemi doktora götüreceğiz ayağını inciltmiş sanırım eşim almaya gitti canım görüşrüz teyzoşumuz

merhabaa..
işe geldim ama sanırım daha fazla çalışamıcam ben.ayakta duramıyorum. sandalyede oturamıyorum.bi ateş basması, bi fenalık bişiler oluyo. allahtan kendi işimiz. şimdi aldım laptopu geçtim arkaya uzanıyorum..

oyy oyy oyy.. maşallah dila hanıma ne kadar da büyümüş annesi.. iyi beslemişsin onu... maşallah ona nazar değmesin cnım benim.. yaa herşey de yolundaymış çok şükür.. doğum konusunu da hiiç kafana takma cnım.. herşeyin doğalınormali iyi tabiki.. bende eda yı normal doğurmak için suyum azalmaya başlayana kadar bekleedim ama nasipte sezeryan olmak varmış demekki.. ama isterdim tabiki hayatım boyunca karnımın altındaki kesinin izini taşımamayı ... allahtan vücut ölçülerim bikini giymeye elverişli değil. sempatiksalakcinni hiç bi zaman da olucağını sanmıyorum da o yüzden rahatım izler görüncek derdim yok kaydirigubbakcemile3 inşallah hakkınızda hayırlısı nasılsa öyle olsun güzelim.. hep hayırlısını dile,dua et ve kendini inandır normal doğurabileceğine opuyorumnanaktan

slm kızlar.. bizde dün kocişimle çook güzel bir gün geçirdik..
havada şansımıza dün çok iyiydi:))
şimdi biraz bakabildim geçmişe zeynepcim doktora gitmişin canım maşallah dila hanıma kocaman olmuş... gelişimide gayet iyi... ee kız dediğin kendini ağırdan satmalı.. dila o kadar zeki ki şimdiden yapıyor bunu:))))

benim ev almış başını gidiyor kızlar.. makinada çamaşırım var asılacak bir posta daha atacağım şimdi.. off nasıl bitcek bu işler

birde ben hala bebek bakım çantamı beğenemedim.. dün birtane beğendim 129 tl dedi.. almadım.. yarın kadıköye bakacağım birde inşallah ucuz ve güzel birşey bulurum..

şimdi gideyimde çamaşırlarımı asayım..
yine gelirim :)))

zeynepcim maşallah dilaya..kocaman bi hanfendi olmuş..allah nazarlardan saklasın..benim doktorumda normal doğumdan bahsetti.sadece bebek iri olursa biraz zor olur dedi.yok die kıyameti kopardım..ama bilmiorum şimdi epiduralle yapılan normal doğum var onu araştırcam bakalım.rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin bize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…