2010 Nisan Anneleri

kızlar birde rahmimde acı var benim. böle kemiklerim acıyor sanki oturup kalkerken yatakta dönerken daha çok acıyor. sanki morarmış et gibi(( yarın yada çrş dr a gidicem nst için. dr. beni görmene gerek yok ben seni ararım demişti ama onu görmem lazım. mart annelerine baktımda buna benzer bi acıdan söz ediyorlar. Allahım nolur daha doğurmayayım(

canım..
annen için çok geçmiş olsun. ciddi bir şey değildir umarım.

gizem'in de güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.

ay nazlı artık çek isyan bayrağını otur evinde... hakkaten zorlaştı artık hamilelik. evimde oturmak bile zor geliyor bana, çalışanları hayal edemiyorum..

canım.. dediğin gibi ben de hayırlısı neyse o olsun diyorum artık.
kızım iyi olsun da, sağlıkla doğsun da, gerisi hikaye..

ya bu arada.. ben dün mesaj attım cep telefonuna, iletildi raporu da geldi ama sen görmedin mi acep kuzum..
haftasonu giremedim siteye, burdan yazıp kutlayamadım ama aklımdaydın hep, o yüzden mesaj attım doğum gününü kutlamak için ama sen bişey demeyince derdi tasası düştü şimdi bana, unutmuş gibi görünmeyeyim dünürümü de :)

sedacım.. çok sağol güzelim..
valla kocaman olmuş kzım :) ben de hayret ettim.. birbirimizin hep böyle iyi haberlerini alalım , sağlıkla tüm nisan kuzularının geldiğini görelim inşallah..
bu arada çanta konusunda joker'lere bakabilirsin. çantalarda indirim vardı yanlış hatırlamıyosam. ben çantamı acayip beğenerek ordan aldım.. şimdi daha da düşmüş fiyatı.

canımm.. çok teşekkür ederim :)
gözümüz aydın hepimizin, kocaman oldu minişlerimiz:)

ay normal doğum olursa ben zaten allahın emri epiduralle doğurucam, başka türlü mümkün değil. zaten tıp bu kadar ilerlemişken insanın durduk yere o kadar acıyı çekmesi de çok mantıklı değil. ağrı kesicilerin nimetinden faydalanmak lazım.
ama işte o kesi olayı falan ürkütüyor beni.. sonrasında zor oluyormuş ama, dünyanın en güzel hediyesini verecekler kucağımıza, zorluk morluk görmez gözümüz inşallah.. bir şekilde yaşanacak bitecek bunlar..

geçmişi okumadan yazayım oğlum 1860 gr olmuş, tuuuuurrrrppp gibiymiş ama anası mort. vücut ödem toplamış, magnezyum verdi, idrar tahlili falan yapıldı protein kaçağı var mı bakılacak. kansızlık artmış kan hapım 2 ye çıktı. tuzlu, tatlı hamur işi yasak. dr. aç gez dedi. veeeeeee 12.04.2010' DA GELıYOOO BEBEĞıM...

maşallah bebişe.bende aynı sorun var canım.sık sık tansiyonumu ölçtürmem gerekliymiş.bana da aynısını söyledi.

slm kızlar

her gün girip bir bakıyorum ama bilgisayar başında oturmaya vaktim olmadığı için yazamıyorum
bizde geçen perşembe gittik doktora nst ye bağlandık normal çıktı test istedi doktor kan idrar daha sonucları söylemedim doktora ama iyi gibi ama bebeğim yine normale göre biraz zayıf 1614 gr çıktı boy 41 buçuk cm o iyi biz şimdilik iyiyiz ama çok yoruluyorum ben bu aralar en ufak iş yoruyor beni hemen uyuyasım geliyor zaten bu ara kaynım bizde kalıyor kaynanamlar görümcemin yanına gittiler bi aylığına

geçmişi okuyamadım o yüzden hasta olanlara geçmiş olsun diyorum umarım herkes iyidir

canım gözün aydın bitanem maşallah kuzucuğuna canını sıkma sakın bitanem minyondur bebişimiz belki o yüzden kilosu öyledir bence kilosuda gayet güzel ne güzel normal doğum yapman açısından sana avantaj canım kendini fazla yorma bitanem yaa çok zor oluyo değilmi evde ekstradan birini bakmak yükümlülk almak olsun canım sabret rabbim kolaylık versin:Saruboceq:

selam kızlar sabah bir göründüm sonra kahvaltıya gittim arkadaşlarla daha yeni geldim eve.....

evet bende sabah akşam ölçecekmişim. 14-9 üstü tehlikeli düşmezse hemen geliyorsun dedi. bugün ilk ölçümde 14-8 çıktı, muayeneden sonra 11-7 olmuştu. düşmezse çok tehlikeliymiş. sabah kalkar kalkmaz hemen ölç bi de akşam ölç dedi. sabahkinin yüksek olması önemliymiş.

teşekkürler sanırım oğlum minyon olacak biraz sağlıklı olsunda önemli deil bencede başta çok dert ettim ama doktor sağlıklı deyince rahatladım sanırım normal olacak doktor o yönde evet evde biri daha olması zor üstelik okula gidiyor ama asabi biraz yat desen ofluyo calıs desen ben cocuk deilim diye tirp yapıyor aman amaaaan nese deyim kaydirigubbakcemile

canım seninde yavruna maşallah.boylu poslu bi yavru olacak inşallah....canım zayıflığına takma bebekler bazen bir anda kendini toparlıyolar hiç belli olmaz canım

saol canım artık takmıyorum sağlıklı olmasını önemsemek gerek dedi doktorda zayıfta olsa olur dedi

dikkat et canım ihmal etme ama benim doktor öle aklına eserse ölçüyor önemli olduğunu hiç bilmiyordum

Merhaba kızlarrrr.
Doktordan geldik...
32 haftada M.Salih 37cm ve 1.750 olmuş.Herşeyimiz normalmiş.Doğumu sordum Nisan ayının ilk haftası konuşacağız dedi.Ama normal yaprsın büyük ihtimalle müsait bir yapın var dedi.1 ayda 1 kilo almışım.Kasık ağrılarımı sordum normal dedi.Bebebk büyüyor dedi.Beyefendi hiç hareket etmedi.Çok sakindi.Doktor dürtüyor ediyor cık banamısn.Çok nazlı bir bebek bu ya dedi.Sonra çikolata yiyip girmiştim yalanıyordu minik paşam benim.Kısaca kızlar biz çok iyiyiz.Haber vereyim dedim...

aynen bende onu düsündüm derindeniz...1 ay daha beklersem bu 4 kilo olcak...ben hep normal istiyordum....napcam bilmiyorum...erken dogum olur dedi...doktor.....sempatiksalakcinni

cnm ya benimkide öle 2 hafta önden gittigi icin martin 24 dogum tarihini koydu ama kilo almami istemiyor doktor korkuyorum yaaa 4kiloyu gecer dedieyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…