zeynocuğum biz çarşamba günü gideceğiz canım inşallah teyzesi bizde inşallah senin gibi güzel haberlerle geliriz canım benim benim şimdi çıkmama lazım annemi doktora götüreceğiz ayağını inciltmiş sanırım eşim almaya gitti canım görüşrüz teyzoşumuz
merhabaa..
işe geldim ama sanırım daha fazla çalışamıcam ben.ayakta duramıyorum. sandalyede oturamıyorum.bi ateş basması, bi fenalık bişiler oluyo. allahtan kendi işimiz. şimdi aldım laptopu geçtim arkaya uzanıyorum..
oyy oyy oyy.. maşallah dila hanımane kadar da büyümüş annesi.. iyi beslemişsin onu... maşallah ona nazar değmesin cnım benim.. yaa herşey de yolundaymış çok şükür.. doğum konusunu da hiiç kafana takma cnım.. herşeyin doğalınormali iyi tabiki.. bende eda yı normal doğurmak için suyum azalmaya başlayana kadar bekleedim ama nasipte sezeryan olmak varmış demekki.. ama isterdim tabiki hayatım boyunca karnımın altındaki kesinin izini taşımamayı ... allahtan vücut ölçülerim bikini giymeye elverişli değil. sempatiksalakcinni hiç bi zaman da olucağını sanmıyorum da o yüzden rahatım izler görüncek derdim yok kaydirigubbakcemile3 inşallah hakkınızda hayırlısı nasılsa öyle olsun güzelim.. hep hayırlısını dile,dua et ve kendini inandır normal doğurabileceğine opuyorumnanaktan
slm kızlar.. bizde dün kocişimle çook güzel bir gün geçirdik..
havada şansımıza dün çok iyiydi:))
şimdi biraz bakabildim geçmişe zeynepcim doktora gitmişin canım maşallah dila hanıma kocaman olmuş... gelişimide gayet iyi... ee kız dediğin kendini ağırdan satmalı.. dila o kadar zeki ki şimdiden yapıyor bunu:))))
benim ev almış başını gidiyor kızlar.. makinada çamaşırım var asılacak bir posta daha atacağım şimdi.. off nasıl bitcek bu işler
birde ben hala bebek bakım çantamı beğenemedim.. dün birtane beğendim 129 tl dedi.. almadım.. yarın kadıköye bakacağım birde inşallah ucuz ve güzel birşey bulurum..
şimdi gideyimde çamaşırlarımı asayım..
yine gelirim :)))
zeynepcim maşallah dilaya..kocaman bi hanfendi olmuş..allah nazarlardan saklasın..benim doktorumda normal doğumdan bahsetti.sadece bebek iri olursa biraz zor olur dedi.yok die kıyameti kopardım..ama bilmiorum şimdi epiduralle yapılan normal doğum var onu araştırcam bakalım.rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin bize..
geçmişi okumadan yazayım oğlum 1860 gr olmuş, tuuuuurrrrppp gibiymiş ama anası mort. vücut ödem toplamış, magnezyum verdi, idrar tahlili falan yapıldı protein kaçağı var mı bakılacak. kansızlık artmış kan hapım 2 ye çıktı. tuzlu, tatlı hamur işi yasak. dr. aç gez dedi. veeeeeee 12.04.2010' DA GELİYOOO BEBEĞİM...
slm kızlar
her gün girip bir bakıyorum ama bilgisayar başında oturmaya vaktim olmadığı için yazamıyorum
bizde geçen perşembe gittik doktora nst ye bağlandık normal çıktı test istedi doktor kan idrar daha sonucları söylemedim doktora ama iyi gibi ama bebeğim yine normale göre biraz zayıf 1614 gr çıktı boy 41 buçuk cm o iyi biz şimdilik iyiyiz ama çok yoruluyorum ben bu aralar en ufak iş yoruyor beni hemen uyuyasım geliyor zaten bu ara kaynım bizde kalıyor kaynanamlar görümcemin yanına gittiler bi aylığına
geçmişi okuyamadım o yüzden hasta olanlara geçmiş olsun diyorum umarım herkes iyidir
günaydın kızlar..........
uykusuz bi gece,bacağımdaki kramplar ve ayak ağrılarımla burdayım........[/QUO
gunaydın fundacım.....
seni çok rahat anlayabiliyorum....
ahh ben bilrim o uykusuz geceleri.....
canım ya cok rahatsız ediyordur eminim ,doktorun bi ilaç önermedimi....
benim ki nokta atışı yaparak bi krem verdi,bende anlamıyorum ama şaka gbi artık uyanmadan (wc hariç tabi) bi gece geciyorum,en azından ağrı nedeni ile evde dolanmıyorum.....(dilimi de ısırayım bu arada:))))
canım ya valla ne zor oldu gece uykuları ya.her anuyanıyorum.kramplarda çabası.dr m magnezyum ve kalsiyum verdi ama yok geçirmiyo.artık c.tesi soracağım tekrardan....
bu arada biz de cumartesi günü doktora gittik kızımla :)
30+1'de 1.848 gram çıktı... her şey yolundaymış çok şükür...
doktorum bu devirdeki doktorlarda bulunmayacak kadar normal doğum yanlısı. ay ben korkuyorum yapamam falan dedikçe salladı beni, halbuki daha önce bir kez sezaryen falan demiştim olabilir demişti ama bu kez gayet netti. her şey gayet yolunda görünüyor ne sezaryeni dedi.. ayy cayır cayır doğurtacak beni kızlar yaaa..
amanda maşallah kızına canım.kocaman olmuş dilamız yerim ben onu ya......ya şimdi drlara sınırlama gelmiş canım eğer çok sıkıntılı bi durum yoksa normal yaptırın diye...yoksa soruşturma falan açıyolarmş.ben c.tesi gideceğim bakalım doğum konuşacakmıyız.hp daha erken diyodu.bende senin gibiyim karar veremedim.epidural normal istiyo bi yanım bi yanımda ya kordon dolanırsa iki ağrı çekmeyeyim son anda sezarya olmasın diyorum.bakalım hayırlısı artık
merhabaa..
işe geldim ama sanırım daha fazla çalışamıcam ben.ayakta duramıyorum. sandalyede oturamıyorum.bi ateş basması, bi fenalık bişiler oluyo. allahtan kendi işimiz. şimdi aldım laptopu geçtim arkaya uzanıyorum..
nazlıcım o ateş basması bende de var.çok bunaliyorum artık.resmen evde soyunuk karnım açılmış bi şekilde geziyorum.
geçmişi okumadan yazayım oğlum 1860 gr olmuş, tuuuuurrrrppp gibiymiş ama anası mort. vücut ödem toplamış, magnezyum verdi, idrar tahlili falan yapıldı protein kaçağı var mı bakılacak. kansızlık artmış kan hapım 2 ye çıktı. tuzlu, tatlı hamur işi yasak. dr. aç gez dedi. veeeeeee 12.04.2010' DA GELİYOOO BEBEĞİM...
canım maşallah oğluşuna....doğum tarihinizde kesinleşmiş ne güzel.tam gün bildiğin için geri sayım tam olarak başladıopuyorumnanaktan
slm kızlar
her gün girip bir bakıyorum ama bilgisayar başında oturmaya vaktim olmadığı için yazamıyorum
bizde geçen perşembe gittik doktora nst ye bağlandık normal çıktı test istedi doktor kan idrar daha sonucları söylemedim doktora ama iyi gibi ama bebeğim yine normale göre biraz zayıf 1614 gr çıktı boy 41 buçuk cm o iyi biz şimdilik iyiyiz ama çok yoruluyorum ben bu aralar en ufak iş yoruyor beni hemen uyuyasım geliyor zaten bu ara kaynım bizde kalıyor kaynanamlar görümcemin yanına gittiler bi aylığına
geçmişi okuyamadım o yüzden hasta olanlara geçmiş olsun diyorum umarım herkes iyidir
canım seninde yavruna maşallah.boylu poslu bi yavru olacak inşallah....canım zayıflığına takma bebekler bazen bir anda kendini toparlıyolar hiç belli olmaz canım
dünürcüm annenede geçmiş olsun umarım önemli bişeyi yoktur
canım gözün aydın bitanem maşallah kuzucuğuna canını sıkma sakın bitanem minyondur bebişimiz belki o yüzden kilosu öyledir bence kilosuda gayet güzel ne güzel normal doğum yapman açısından sana avantaj canım kendini fazla yorma bitanem yaa çok zor oluyo değilmi evde ekstradan birini bakmak yükümlülk almak olsun canım sabret rabbim kolaylık versin:Saruboceq:
canım seninde yavruna maşallah.boylu poslu bi yavru olacak inşallah....canım zayıflığına takma bebekler bazen bir anda kendini toparlıyolar hiç belli olmaz canım
evet bende sabah akşam ölçecekmişim. 14-9 üstü tehlikeli düşmezse hemen geliyorsun dedi. bugün ilk ölçümde 14-8 çıktı, muayeneden sonra 11-7 olmuştu. düşmezse çok tehlikeliymiş. sabah kalkar kalkmaz hemen ölç bi de akşam ölç dedi. sabahkinin yüksek olması önemliymiş.
bugün doktordan geldim....benim kiz 3 kilo 45 cm olmus....cok iri bi bebek dedi doktor
bugün doktordan geldim....benim kiz 3 kilo 45 cm olmus....cok iri bi bebek dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?