2010 Nisan Anneleri

keseler meseler herkes bırseyler gormus... masallah Allah aksaklık vermesın ınsaellah ben de gorurum.

glnk hosgeldın.. ben ne ıhtımaller dusunuyorum ahhha hhh... gec dollenme son umudum. kanamalarım hıc yokmus gıbı farzedıyorum ınsaelleh bıyolojımde aynısınıyapar..

hoşgeldin canım.Aminnnn.Rahat ol.Endişelendikçe olaylar seni daha çok buluyor.

dıs gebelık varsa zaten anlayamayız dedı doktor ama herturlu tetkık yapıldı temız gorunuyor. yalnız doktor o streslı halımle netıcelerle bogusurken bana 2 bebek bıryerlerde galıba, gelır' deyınce hakıkaten kahkahayı basmamak ıcın kendımı zor tuttum.

Hayatla dalga geçiyor senin ufaklık.Belkide ikizdi biri gitti biri kaldı kimbilir.İnşallahh güzel geçer hamileliğin.

glnk bos gebelıkte beta degerlerın nasıldı? yanı acaba dıyorum benım durumla aynı mı kanaman falan var mıydı

gozunuzaydın kıslarrr

çook saol canımm :))

bebeg viana tebrik ederimm kızlarr sizide maşallahh bebişlere

saol canımm.. hepimize maşallah inş. hepimizin hamilelikleri doğuma kadar sağlıkla,sorunsuz gider :Saruboceq:

ooh çok şukur canım vajınal mutlaka görunecektır bebısın merak etme...:1hug:

desteğin için çoook saol canım.. seni diğer topiklerden hatırlıyorum vereliniortak bende kasımda 4 haftalık meleğimi düşük yapmıştım.. bu 2. bebeğim ama 3. gebeliğim yani yerimseniben

kızlar ya ara ara bı korku alıyo içimi ya dıyorum yıne aynısı olursa ozaman naparım ben.. ((

canımmmm aynı duygular bende de var... inan bugün bebişi göremesemde dr. kesenin gelişimi gayet normal,çok güzel deyince hamile olduğumu kendime inandırmaya başladım.. ya aynı şey olursa diye eşimi bile ümitlendirmedim hiç bu ana kadar... dur bakalım dedim hep sabret accık ümitlenmek plan yapmak yok bu kez.. ama inanıyorum şimdi herşey çok güzel olucak bu kez.. bebeğime diyorum sen beni bırakmıcaksın.. sıkı tutun annene yavrum diye.. bol bol dua ediyorum.. sende öyle yap tatlım.. ve pozitif düşünmeliyiz... onlar herşeyi hissediyo unutma.. inş. bu kez sağlıkla kucağımıza alıcaz yavrularımızı :Saruboceq: opuyorumnanaktan

yosun_ valla aynı senın gıbı dusunuyoruz bızımle dalga gecıyor. okumadıgım hafta hafta gebelık yok beslenme yok bebek beklerkenvs... okumadıgım sıte bılgılerı vakalar kalmadı bırı bıle benım durumuma yakın degıl.tum belırtıler aynı anda bende bı bebek yok ortalıkta.

slm kızlar ben kullanıcı sedakt yani namıdiğer sevda geçen yılın ocak annesiyim şimdi ise tekrar hamile olduğumu öğrendim ve Allahın izniyle 19 nisan gibi tekrar anne olucam Allah hepinize hayırlı sağlıklı ve kolay bir doğum nasip etsin inşallahh.

glnk bos gebelıkte beta degerlerın nasıldı? yanı acaba dıyorum benım durumla aynı mı kanaman falan var mıydı

benim kan değerlerime bakmaya gerek duyulmadı.ilk gittiğimde keseyi gördük ama kese çok şekilsizdi.10 gün sonra tekrar çağırdı.o zaman boş gebelik dedi.2.doktora da gittim o da bebek oluşmuş ama gelişmemiş dedi ve kürtaj oldum.ben de hiç kanama falan olmadı.sadece bulantım vardı çok sonra hafiflemeye başladı.hormonlar düştüğü içinmiş o da.
başka bi doktora gitmeyi düşündün mü?gerçi doktorun da böyle bişeyi görememei imkansız heralde.enteresan gerçekten.herşeyin hayırlısı.inşallah en kısa zamanda görürsün sen de.

bebeg83 ınsaellah insaellah. hepımız kavusacagız yalnız bıraz yokus ınıp cıkacagız artık.

hoşgeldın canım tebrık ederım hayırla saglıkla kucagına alırsın ıhsallah

bır kac doktora gıttım ist oturuyorum ama tatıl ıcın suan antalyadayım aksaklıklarda buraya rastladı buraların yabancısı oldugum ıcın bır cok hastane doktor gezdım hepsınde vajınal ultrason ıstedım abdomınalde de gorunmedı vajınalde de. hayırlısı. 2 gunde bır aynı saatlerde beta degerlerıme baktırıyorum. dedıgım gıbı kanma hele de parca dusurme dusuk belırtılerı ama beta degerlerı de dusmeyınce dusuk secenegı elenmıs oluyor. durum cok karısık cokkk

Tebrıkler sedakt.. guzellıkler pesını bırakmıyor desene...

inşallah herşey yolunda gider.ben çıkıyorum artık işteyim.yarın inşallah güzel haberler alırım.

Tebrıkler sedakt.. guzellıkler pesını bırakmıyor desene...

tşk ederim tatlım,evet bırakmıyo valla 13 yaşında bi oğlum var 12 yıl aradan sonra geçen senede kızım katıldı aramıza ee tamam artık yeter dedik ama daha önlem alma durumuna geçemeden yine bir süpriz oldu.hayırlısı olsun dedik.
gerek hamilelik gerek sohbetlerinizle ilgili sizlere yardımcıda olabilirim sanırım çünkü daha çok yeni yaşadım şuan yaşadıklarınızı ilerleyen aylarda aklınıza takılan gerek doğumla gerek bebeklerle gerek hamilelikle ilgili ne varsa sorabilirsinis bilgim dahilinde elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…