2010 Nisan Anneleri

aaa aşkitom bu arada bu gelgör çeyizin karşısında bir bebek mağazası vardı kapanıyo şimdi ellerindeki malları bitiriyolar orası varya wenice nin bayiisi olacakmış bizim sıpalara bir mağaza geliyo:)

buarada dogum fıyatını sordunmu cnm
bızım bı ark
3gun once merkezde dogurdu
sezeryan 320tl
ama yuzyılda 650tl mıs sezeryan dıye duydumm

:))))) aşkitom alemsin yaaa eskihisar da bu saatte ayyaşlar kalmıştır kızzzz gerçi yanımızda ömercik var korur bizikaydirigubbakcemile3

buarada dogum fıyatını sordunmu cnm
bızım bı ark
3gun once merkezde dogurdu
sezeryan 320tl
ama yuzyılda 650tl mıs sezeryan dıye duydumm
yok canım tembellik işte hastaneye gitmedim daha. sormadım ama bende 750 civarını bulur diye tahmin ediyodum zaten. epidural normal olacak gibi görünüyo benimki. merkezle yüzyılın arası niye o kadar farklı acaba

wenice ye bende çok sevindim birde mothercare olsa şöyle fabrika satış mağazası ne güzel olcak çokmu şey istiyom:)))

kızlaryaa tam girdim çıkacağım yine eşimin bütün uyuzluğu üstünde
neysee iyi geceler tatlı rüyalar şimdiden
öpüyorum her birinizii

annemın kucagında emıyorum jale teyze

ahmet kardes nasıl
ayyyyyyy yerim ben onu yaaa emsin de büyüsün

tugba
herıflerlen gıtcez herhal
hay allah ben de kız kıza sandıydımdelikafadulden
oyy yesin onu teyzesi yaaa
ahmet yusufumda uyuyor abisi bugün pek bi yoruldu :)
jalecim garibim ahmet yusufun yorulmadığı gün yokki annesi hiperaktif ayolkaydirigubbakcemile3

ayy şimdi koca katili olcam valla yaa... adam boyunluğu 24 saat çıkarmıcak..anladık dr. dedi.. ama bir ay sonra kontrol de demiş.. bu kez bende gidicemm.. eğer boyunluğa devam derse mümkünse o zaman kocam sizde uyusun dr. bey dicem :)) kükrüyo adam resmen yaa ( ayyyy...

refişim iyigeceler hayatım. tatlım eşin neden boyunluk takıyo geçmiş olsun yoksa kaza falanmı oldu??
bir debu kükreme boyunluktan dolayımı kaydirigubbakcemile3

tuğbacım.. 2-3 hafta kadar önce omuz ağrısıyla gidip boyun fıtığı teşhisi ve elinde bir boyunlukla çıkageldi... ayy kıyamıyorum.. hiç rahat edemiyo..hele gece boynunda sünger bi boyunlukla uyyumak ölüm gibi olmalı ama.... 24 saat çıkarmadan takıcaksın demiş dr.. ama valla gözüm dönüyo bazen yaa.. zaten oğlu uyutmuyo bi de o horull horull... ayy valla kıyabilsem bi tepik atıcam kafasına yaa...

ayyyy canım yaaa çok geçmiş olsun ben nasıl kaçırmışım bu olayı ya da acaba okudum da unuttummu bilmiyom.
tatlım valla geceleri ben de kendime fazla geliyom e bari boyunluk çıkana kadar ayrı yat be bacım. ama onada kıyamazsın sen bence ben kıyamazdım özlerdim valla eşimi şahsen.
sen yataktan mı kalktın yoksa horlama yüzündenkaydirigubbakcemile3

ayy bide benim boğazlı kazakla bile daraldığımı getirdim de aklıma :) boğuluyo gibi oluyorum boynuma dayanınca yakası.. adam napsın :))) eheeh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…