2010 Nisan Anneleri

ayy evett yaa.. yattımda kalktım valla yaa.. pijamalarım ve içimde tepinen oğlumla yoklamaya katılayım bari dedim amateksen kalmışsın güzelim...

edoşu yıkadımda,ben gelip yatana kadar kociş uyumuş bile tabi.. en sevmediğim şeydir benden önce uyuyan koca :))) önce ben uyuyiim sonra horlasın zırlasın kükresin umrum olmaz:))) hahah.. eda da uyudu.. bi oğluşumla ben ayaktayız :))

kızz ona da kıyamıyorum kii. onsuz da uyuyamam kii... ben gidip edanın yanına büzülürüm uyurum ama sabah onun yanında uyanırım yine.. yada edanı yatağına o gelirsıvışır yanımıza :)))

canım valla bende öyleyim bütün gece azıcık boğazıma değse üstümdeki çekiştiriyom
tatlım ben kaçıyom eşim çağırıyo artık:) iyigeceler canımmm yarın görüşürüzzz

amann biz deniz teyzemizin yolladığı ninniyi dinliyelim bu arada bari.. oğlum etkilenir de o uyur diye umarak :) minik utku.. uyusun da büyüsüün.. :))

iyi geceler tuğbacım.. bende iyice uyku bastırana kadar takılıp yatıcam bi şekilde :)))

yada kocişi uyandırıp ben uyuyiim o sonra uyusun bu daha iyii...

neyse görüşürüz canımm.. çook öptük kaan la senii..

günaydın güzel nisan anneleri ve bebekleri...........
uyku tutmadı baya gezdim şubat ve mart annelerine baktım.
şubat anneşerinden doğurmayanlar var hala, mart annelerindense 2 kişi doğurmuş............
neyse ben gideyim biraz uzanayım belki uykum gelir

günaydın kızlar..

bikaç gündür hamileliğin başındaki gibi mide bulantılarım oluyordu ama aralıklıydı ve kısa sürede geçiyordu...
bu sabah hepten coştu..kalktığımdan beri midem dönüyor, zor tutuyorum kendimi.. yemek yedim hepten beter oldum..
niye böyle oldu ?
bir aksilik yoktur di mi ?

canım gunaydın....
benim de akşam yatarken mide bulantım tutdu iki akşamdır,bide kuzeyin ayakları mideme çok baskı yapıyo,özellikle yemek yerken oğlumda coşuyo sanki,onunda karnı doyuyo sevindirik oluyo ve midemi mahvediyo bende çıkaracak gibi oluyrm.....
ama olurmuş son aylarda mide bulantısı....
son üç ay ayn ilk üç ayımız gibi gecermiş.......boshayallersmile

öyle mi diyorsun özgecim..

ben çok şükür rahat bir hamilelik geçiriyorum
ağrım sızım mide yanmam hiçbir şeyim yok. şimdi bu sabah böyle kötü uyanınca acayip panik oldum... doğum habercisi olabilir mi, dila'da bir sorun olabilir mi diye gerildim..

öff... normal herhalde ha..

Allah'ım hayırlısıyla şu 2 ay da geçse, hayırlısıyla alsam yavrumu kucağıma....
böyle sürekli pipiriklenmekten, işkillenmekten, panik halde yaşamaktan delirivericem.

caım evet mide bulantısı beklenen bişi panik yok.....

benimki de iki gündür delirmiyor karnımda sinir oldum. hareket var ama. dürtmeden yapmıyor gıcık:))))))

günaydın canım ofis sesizken bir geçmişi okuyayım dedim.bu aralar yine mide bulantılarım başladı,sütü ilk defa zorla içtim,ama mecburum gerekirse günde 1 lt.içicem yeterki oğlum gelişsin...

caım evet mide bulantısı beklenen bişi panik yok.....

benimki de iki gündür delirmiyor karnımda sinir oldum. hareket var ama. dürtmeden yapmıyor gıcık:))))))

kızlar sizler de normal dediniz daha da rahatladım.

hayırlısıyla şu nisanı bi bulsak...

ebram, günde 1 lt süt nası içiyosun ya :) ben 1 bardak içersem amenna... peynirle, yoğurtla falan dengeliyorumdur diye umuyorum.

nazlıcım.. benim kız da seninki gibi sakin dünden beri.. arada "korkma anne ben iyiyim" der gibi pıtlatıyo, hepsi o :)
doğsun da, mıncırıp bağırtıcam onu :) çıkarıcaz bu sessiz günlerimizin acısını

günaydın kızlar geçmişe pek bakamadım dün gce eşim çok hasta oldu mide bulantısı falan inat etti doktorada gitmek istemedi o kadar çok üzüldümkü ağladımki anlatamam sanırım midesini üşütmüştü hiç bişey yiyemedi canım yaa elim ayağıma dolaştı tam anlamıyla hiç böyle görmemiştim eşimi o beni çok etkiledi sanırım neyseki sabah işe gitti iyiydi biraz daha çok kötü bir gece geçirdik mafoldumben

geçmş olsun güzelim
hay allah.. niye inat etti ki eşin doktora gitmemek konusunda..

peki öyle bir geceden sonra kalkıp işe nasıl gidebildi
hepten kötülemese bari..

zeyracım bi gitseydiniz dr a keşke... geçmiş olsun....

zeynepçim kedili olan ben yarın zaten dr a gidicem nst için. bebeğimi göremicem ama olsun.. en azından bi sorun var mı yok mu onu görücdez..

zeyracım bi gitseydiniz dr a keşke... geçmiş olsun....

zeynepçim kedili olan ben yarın zaten dr a gidicem nst için. bebeğimi göremicem ama olsun.. en azından bi sorun var mı yok mu onu görücdez..

aa ne güzel, yarın haber alıcan bebişinden :)

bu ilk nst'n mi olacak nazlı ??
kaçıncı haftadan sonra gerek duyuyormuş doktorlar?
artık rutin olarak girecek miymişsin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…