günaydın kızlar..
bikaç gündür hamileliğin başındaki gibi mide bulantılarım oluyordu ama aralıklıydı ve kısa sürede geçiyordu...
bu sabah hepten coştu..kalktığımdan beri midem dönüyor, zor tutuyorum kendimi.. yemek yedim hepten beter oldum..
niye böyle oldu ?
bir aksilik yoktur di mi ?
canım gunaydın....
benim de akşam yatarken mide bulantım tutdu iki akşamdır,bide kuzeyin ayakları mideme çok baskı yapıyo,özellikle yemek yerken oğlumda coşuyo sanki,onunda karnı doyuyo sevindirik oluyo ve midemi mahvediyo bende çıkaracak gibi oluyrm.....
ama olurmuş son aylarda mide bulantısı....
son üç ay ayn ilk üç ayımız gibi gecermiş.......boshayallersmile
nazlıcım günaydın bu arada..
ebram, sisi, sizler de online görünüyorsunuz.
günaydınlar..
günaydın canım ofis sesizken bir geçmişi okuyayım dedim.bu aralar yine mide bulantılarım başladı,sütü ilk defa zorla içtim,ama mecburum gerekirse günde 1 lt.içicem yeterki oğlum gelişsin...
caım evet mide bulantısı beklenen bişi panik yok.....
benimki de iki gündür delirmiyor karnımda sinir oldum. hareket var ama. dürtmeden yapmıyor gıcık:))))))
günaydın kızlar geçmişe pek bakamadım dün gce eşim çok hasta oldu mide bulantısı falan inat etti doktorada gitmek istemedi o kadar çok üzüldümkü ağladımki anlatamam sanırım midesini üşütmüştü hiç bişey yiyemedi canım yaa elim ayağıma dolaştı tam anlamıyla hiç böyle görmemiştim eşimi o beni çok etkiledi sanırım neyseki sabah işe gitti iyiydi biraz daha çok kötü bir gece geçirdik mafoldumben
zeyracım bi gitseydiniz dr a keşke... geçmiş olsun....
zeynepçim kedili olan ben yarın zaten dr a gidicem nst için. bebeğimi göremicem ama olsun.. en azından bi sorun var mı yok mu onu görücdez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?