2010 Nisan Anneleri

saolun kızlar yaa eşim pek bir inattır benim heleki sağlık konusunda yok dedi arabayı kim kullanacak bu şekilde dedi ben zaten kullanamıyorum o yüzden inat etti gerçi bol bol uyudu sabahta işe gitme dedim iyiyim dedi şimdi telde konuştuk aradım iyiymiş ıhlamur içiyomuş ama çok korktum kızlar yaa anlatamam ben zaten aşırı pimpiriğim var sağlık konusunda annemin geçirdiği rahatsızlıktan dolayı o yüzden şimdi yoldada birine bişey olsa oturup ağlarım üstüne birde rüyamda başbakanı gördüm sormayın kabusmu hayırmı bilemicem artık((

rahimeciğim çok saolasın teyzoşumuz şu an iyiymiş sabahta iyi gördüm eşimi sanırım midesini üşütmüştü

ıkıkedılı cnm
mıde bulantıların normal panıkleme
35ten sonra 2 haftada1gıttıgın zaman
daha dogrusu benı36hafta cagırdı
onan sonra herhafta nstye gırdım
gozetım altındaydım

zeyra
tam bnm eşim modelınde eşin
inat dra gıtmesını hıç sevmez
bunlar tanısıyor mu neee
hangı burç eşin

zeynepciğim canım bendede sabahları oluyo mide bulantısı canım canını sıkma ilk 3 ayımıza geri dönüyoruz son 3 ayda o yüzden normal canım

nazlı canım hadi gözünüz aydın bende yarın göreceğim kızımı bakalım doktorum nsteye benide girdircekmi canım inşallah güzel haberlerle geliriz

benim doktor hiç nst den falan bahsetmedi.....
bende hiç girmedim şimdiye kadra zaten....
allah allah benim doktormu tuaf ki......

rahimeciğim bugün doğum günü eşiminboshayallersmile yani kova burcu canım inatlığı vardır canım doktora gitmeyi pek sevmiyo dediğin gibi gerçi araba kullanamam bu halde dedi biz bayanlar birazcık evhamlanıyoruz sanırım ömercik nasıl annesi severim ben kuzucuğumu

askitom hoşgeldin ya ben bişi sorcam ....
bu emzirme olayı nası bişi,çoğu anne başaramıyormuş falan ,hava kaçıyomuş bebişin ciğerlerine,sonra kusuyomuş yok gazlı oluyomuş falan filan.....
ya ben becerememekten korkuyorum.....
ya bide hast. yada evde üff cok kalabalık olcak başım kesin bu....
ben kimsenin içinde emziremem de,kasarım kendimi.....
offf alşıyomu insan nası oluyo.....

özge cnm
senın nst ıcın daha erken
acıl bıdurum yoksa kalp atısını duymassan hareketını duymazsan daha dogrusu
anca ozaman sokarlar durum gormek ıcın
allah korusun
erken daha

cnm emzırırsın korkma
gazı bebege gore degısır
sırtını ovalayıp popoya vurunca cıkıyor zaten
bende utanırdım ama
gecıyor,olmazsa tulbent örtersın emzırırken
ben bakamam dıye çok korkardım
oyle baktırıyor kı

bilmiyourm ki canım valla,amannn işin yoksa kaynananın yanında aç göğsünü emzir fitil olcam kesin ben bu duruma,hadi annem nese bi derece.....
zaten hiç yalnız kalamıycam ben ,aile binası girenin çıkanın haddi hesabı olmuycak,bi bebeğimle başbaşa kalamıycam....
ya bide böle heryerde toplulukta falan göğüslerini açıp emizren kadınlar vardır ya ,kimseyi tınlamazlar yani ölemi olcam sonunda diyorum.....
:)))))

tekrar günaydın kızlar........ sabahın 6 ya gelmeden bi kalktım 1 saat ayaktaydım yattım daha yeni kalktım....nasılsınız bugün*

canım bir ara banada olmuştu bol şekilde mide bulantısı....sanırım bu zamanlarda olduğunu bir yerde okumuştum ama tam olarak hatırlamıyorum.inşallah geçer canım tez zamanda.......

canım geçmiş olsun dünürüme.gribi var mı yoksa tek mide bulantısı mı vardı*sıcak bişeyler içiyomuş zaten inşallah geçer canım..........keşke biraz daha dinlenseydi.benim eşimde öyledir hemen gitmez dr a........yalvarırım yok.çok inat benimki

özgecim sanırım öyle olucaz bakıyorum doğuran herkes rahat rahat açıyor:)))))

emzirme sütyenleri bu yüzden ii. üstü kapalı kalıyor çünkü sadece emeceği yer açılıyor. almışmıydın???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…