budebe nasılsın cnm
gorusemedık
gunaydın canım nasılsın...yktun ne zamandır yıne....bebiş nasıl bel ağrıların falan gecmedimi hala.....
ysmnshn günaydın canım hoşgeldin nasılsın bitanem
özgecim sanırım öyle olucaz bakıyorum doğuran herkes rahat rahat açıyor:)))))
emzirme sütyenleri bu yüzden ii. üstü kapalı kalıyor çünkü sadece emeceği yer açılıyor. almışmıydın???
bende hiç sevmem öle löngürt diye göğsümü açmayı.o yüzden bncede emzirme sütyenleri çok işe yarayacak.özgecim senin dediğin gibi öyle kayınvalide falan veya başkasının yanında göğümü nasıl açacağım diye düşünüyorum.bir çaresini bulucam bende
ya bilmiyourm nazlı nası olcaz ,yada nası olacak.....
nedense belli seyden sonra utanma kalmıyor diyolar ama.....
ben daha emzirme sütyeni almadım,bana görüntü açısından çok itici geliyo,ben gene normal sütyenlerimin buyuk bedenini mi alsam diyroum.....
ya görümcem iki tane verdi ama bana olmuyor benim göğüsler baya bi buyudu çünkü.....
sanırım şuan alsam 95 beden kafi gelir,emzirme döneminde 100 takarım ohooo heheh.:))))
ayy allah yardımcımız olsun valllaaa......
çok saolasın dünürcüğüm inat etti gitmedi bilirsin karadeniz inadı tutuyo bazen bizimkisinin doktor konusundada öyledir canım bana birde kayınvalidem bizde kalırsın diyo düşünebiliyormusun ben nasıl löngürt diye açıcam hiç açamam annem ve eşim hariç birde yengemler hariç hiç emziremem öyle başkasının yanında off off bak burda bile sorun oluyolar emzirirken şimdi annem kalacak benim yanımda kayınvalidemde gelir herşeye karışır annemin kalmasını bile gözüne batar yaa ama hiç çekinmeden lafıda yer bi hareketinde lafında
çok saolasın dünürcüğüm inat etti gitmedi bilirsin karadeniz inadı tutuyo bazen bizimkisinin doktor konusundada öyledir canım bana birde kayınvalidem bizde kalırsın diyo düşünebiliyormusun ben nasıl löngürt diye açıcam hiç açamam annem ve eşim hariç birde yengemler hariç hiç emziremem öyle başkasının yanında off off bak burda bile sorun oluyolar emzirirken şimdi annem kalacak benim yanımda kayınvalidemde gelir herşeye karışır annemin kalmasını bile gözüne batar yaa ama hiç çekinmeden lafıda yer bi hareketinde lafında
canım bence de çok itici ama ilk aldığımda denemek için takmıştım hakkaten gayet rahat. bence o dönemde ii olcak göğsü sıkmıyor. üstten açtığın zman da hiçbiyerin görünmüyor. benim hoşuma gitti valla. bir tane aldım şimdilik. yıkadım hastane çamtama koydum bile.. bi kullanayım ona göre birkaç tane daha alırım. emzirme atleti almadım ama o gereksizmiş gibi geldi. alanlar b i kullansın ona göre bize tavsiye etsin veya etmesin. ama zaten normal atletlerin yakaları lastikli o yüzden gerek duymam gibi geldi. 3 tane de hamile külodu almıştım şimdi onların kurumasını bekliyorum onlarda çantaya girecek hemen. benim çanta hazır artık...
ysmnshnciğim saolasın canım şükürler olsun iyiyiz teyzoşumuz kahvaltımızı falan yaptık kızımla babamızda işe gitti öyle işte babamız biraz hasta oldu dün gece onun stresini yaşadım canım benim sorma hamileykende çok kötü oluyo insan bu tür durumlarda hiç dayanamıyorum birinin hasta olmasına bakamam bile yüzüne o an korkudan
hehhh işte beni anlayan biriisi.....
fundacım aynen katılıyorum sana.....
valla çaremi bulurum yoksa baska odayamı gecerim bilmiyorum.....
ya bide ne yapcam 40 gun çok zor gececek.....
ben kendimi biliyorum tam bi lohusalık depresyonu yaşıycam.....
şimdi kimse yanımda değil fundacım,üst katımdaki kaynanam kaç haftalık gebeyim bilmez.
ama bebiş doğunca annemde olcak ya yanımda,ohh hazır pişen ocak olcak,sırf meraktan gelcek biliyroum,bide çoluk çocuk ayy bak şimdiden dellendim.....
bizde yedik mamayı tepiniyoruz valla.geçmiş olsun canım. ben de eşimin hasta olmasına dayanamam hiç. aman onlar iyi olsunlar.şu anda eşim benim elim kolum ayağım valla. adam bi dediğimi iki etmiyo. ben de hep Allah razı olsun diyorum.her işimi her şeyimi yapıyo sağolsun.
sana aynen katılıyorum canım.şimdi yanımda kimse yok.kimse bir işimin ucundan tutmuyor ama daha 1 ay öncesine kadar bebek doğsun hep sizdeyiz lafları kayınpeder tarafından söylenmeye başladı.......artık ev tam cümbüş olurki ben hiç sevmem öyle.çünkü evim çok karışıyo temizliğe dikkat edilmiyo ekstra iş çıkar bana yani.bende senin gibi ya başka odaya geçeceğim yada üzerine tülbent falan geçircem ya da arkamı döneceğim emzirirken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?