2010 Nisan Anneleri

selam kızlar bakıyorum lohusalık muhabbetleri başlamış valla bizim evde bayağı kalabalık olur.eşimin sülalesi bayılır kuru kalabalığa.ooooffff bende hiç sevmem.

HERKESE GÜNAYDINLAR.biz buradayız.geçmişi okuduk.bebişlerinden güzel haber alan herkese kocaman.herkes iyidir inşallah.biraz işlerim var ama buralardayım.takip ediyorum sizleri.

refişşşş ,allah kolaylık versin canım valla zor işin....
ben aşıdan çok korkarım küçüktende böleydi,hep aşı gunleri hasta olurdum kesin....
ooo acayip nazlanırdım....:)))) edayı anlayabiliyorum.....
çünkü hala tetenoz aşımın ikincisini olmaya gitmedim hehe:))
öptüm canım......boshayallersmile

hiç sevmem kuru kalabalığı bende gürültü falan ayyy yaa düşünmesi bile zor ve stresli helede yaşıtların değilse gel gör şimdi ne sorular kadınlarda ne sorular olur off off düşünmüyorum en iyisi yengem gelecek istanbuldan benim doğumuma onla ben istanbula gideyim sorun çözülür bebğimle ne güzel bol bol vakit geçiririz sülale dersen eşimin ve benimkiler bizim ilçeyi oluşturuyo o kadar yani kalabalık bir sülaleye sahibiz en ufak bişeyde kapılarda bile yer kalmaz yani o kadar kalabalık nüfüsun yarıdan çoğunu oluşturuyoruz ilçede tanımayan yok valla

ya kızlar kohusalık gercekten cok zor bir dönemmiş....
bence 9 ay rahat geciyo ama bir kadının yaşadığı 40 gun gecmek bilmiyormuş.....
bunun kitabını okumuştum ben elif şafak'ın '' siyah süt'' adlı kitabı....
gercekten birebir yaşanmış hikayeydi kendi lohusalığıydı.....
ahh ahhh biz lohusa olcaz ama cevremizdekiler bizden daha lohusa olcaklar.....

canım valla sen kaç git oralardan....
amanınnn bizim burdada akraba çok ama,senin dediğin kadar değil:)
bilirsin bide gelenler hizmet bekler,uygunsuz vakitde gelir yemek isterler,sofra kurulsun isterler...yada gelen komşu kadınları ziyarete otıurur kalır ,kalk git diyemezsn....
şimdiye kadra görmediğim bilmediğim,tanımakta istemediğim bi dünya dengesiz kadın evime dolcak.....
düşündükçe geriliyorum....
valla keşke eşim izin versede kırk gun annem evinde baksa bana ne süper olur....
ama hiç sanmıyorum ,yok kabul etmez çünkü dolduruşa gelir.....
her kafadan ayrı ses çıkar....
bizi bize kimse bırakmıyo.....

özgeciğim merak etme dediğin gibi benim annem bir dediğimi iki etmez sağolsun ben hala nazlanırım yani çocuk gibi yeri geldimi benim sorunum kayınvalidemler herşeyi sorun eder benim orada kalmamam bile sorun olur gerçi eşim olmaz kalamaz dedi geçende yine birde onlarda hani kalırmısın yok kal var direk benimde sinir olduğum nokta orası bir şeyi rica etmezler direk seni koşullandırılar ona kızıyorum bende tepkiyide alınca sus pus oluyolar en iyisi ben yengeme takılayım istanbula geleyimaklinialirimsmile

canım kesinlikle kendi kızları hasta olsa başlarından ayrılmıyolar.....
ben tüp bebek yaptırdım geldim yatacağım kimse bakmadı bana....
kayınvalidemin yanında kalıyo annesi normalde diğer bacısına falan bırakır bir akrabanın düğünü olsa falan.1 kere bırakmadı biliyomusun*bir kereseinde 2 görümcem var grip olmuşlar altı üstü grip dinlenirsin ilaç alırsın geçer yanımda kalmadı kızlar hasta diye.Allahıma havale ettim hep ama Allahımda bana ettiklerini yanına bırakmadı.hayııf aldığım için söylemiyorum ama çok canımı acıttılar.bana arkadaşlarım baktı yemek getirip götürdüler evimi topladılar ettiler....kimin yapması lazımdı halbuki.şimdi bende çok istemem öyle yanımda kalmalarını.birde rahatsız olduğumu belli etmeme rağmen çok rahat davranırlar eşimde yatak odama girerler hatta dolabımı açarlar.ay ne gıcıklar ya..........kendilerini çok yakın buluyolar heralde.

aynen canım ben yeni evlendiğim sabah eşimin amcaları düşünebiliyormusun hepside okumuş müfettiş olmuş yengeleri hepsi öğretmen yani cahil birileri olsa neysede evlendiğim sabahı saat 10 da kahve içmeye geldiler bize hesabını yap buradan neymiş adetmiş falan filan o gün balayına gideceğiz daha hazırlık yapıcam bizi yanlız bırakmadılar yaaa neyse düşündükçe çıldırıyorum yine en iyisi düşünmeyeyim boşvereyimde herşey olacağına varıcak zaten

doru valla özge bizden daha lohusa olacakları.millet bebişi kucağına almak öpüp etmek isteyecek bende izin vermiyeceğim.bir sürü insan minicik bebek.offfff annem ve kayınvalidem dışında kimseyi istemiyom valla.

dünürcüğüm bebkleri doğuralım kaçıverelim buralardan canım ne dersin bizim köydeki evimize gideriz annemlerin kimsecikler bulamaz bizi orada ohhh çayımızı demleriz pastamızı yaparız bahçede oturuz bebişlerimizle havada sıcak olur o zamnlara

selam kızlar bakıyorum lohusalık muhabbetleri başlamış valla bizim evde bayağı kalabalık olur.eşimin sülalesi bayılır kuru kalabalığa.ooooffff bende hiç sevmem.

merhaba tatlım hoşgeldin....bizim ev çok kalabalık olmaz sanırım yani öyle eş dost akraba gelmez.benim arkadaşlar ve komşum gelir arada.annem zaten yanımda ocak.öyle kalabalık sevmem zaten kayınvalidemede dedim belli bi süre misafi almam diye.oğlumla hasret gidericem diye.zaten bizde şöyle bişey var bana kendi akrabalarım veya annemin komşularından misafir gelsin annem kaç çeşit yapar pasta bilmez ama börekti garnitürdü yapar getirir.kayınvalidemlerin akrabası gelsin sallana sallana gelir

HERKESE GÜNAYDINLAR.biz buradayız.geçmişi okuduk.bebişlerinden güzel haber alan herkese kocaman.herkes iyidir inşallah.biraz işlerim var ama buralardayım.takip ediyorum sizleri.

günaydın canım.Allah kolaylık versin sanada

ahh kızlar ahhh....
hepimizin dertleri aynı valla...
hepimiz aynı sorunlarla başetmeye calışıyoruz.....;
bu devirde hala bizim gibi düşünen,yasayan varmıdır bilmiyorum....
ya bakıyorum millete,gelinlerinin yanında saygılılar,ya en azından insan olarak saygı duyuyolar....
bende o da yok ,sen kimsinki tavrındalar....
valla şimdiki hangi yeni evli evine karıştıyo kaynanayı falan,valla bastan restini cekiyolar....
eşlerinide yanlarına çekiyolar hatda şaşıp kalıyorum.....
valla bi ben yapamadım....
çok ezildim salakmışım.....
ayyy dert küpüymüşüm be....

geçende görümcem telefon etmiş benim huyumu biliyo ağzımı arıyo diyoki arkadaşının bebği kimseyi yabancılamıyomuş herkese vermiş annesi kucağına öptürmüş o yüzden falan diyo sende öyle yap diyo herkese alışsın diyo bende olmaz dedim herkese bebğimi veripte şapur şupur ederse uyarımıda alır dedim mikrop kapıcak daha taze cildi dedim insanlar salya sümük bebğimi öpemez darılanda gelmesin dedim öylece kaldı telefonda bende dedim senin çocuklar o yüzden babnesine bile gitmek istemiyo dedim buraya gelince sende verseydin keşke dedim aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

çüşşşşşşşşşşş yani onlarada ya ne alemler....sabahın köründe yeni evli insanın evine gelinir mi oha demek istiyorum ben bu düşüncesiz insanlara ya

özgecim.. saol canım.. bende çok öpüyorum seni.. bakalım çekicez üçük hanımın nazını artık :)

lohusalık konuşuluyo sanırım.. ben allaha şükür o konuda rahatım.. eda da da rahattım.. kayınvalidem 1 hafta kaldı yanımda ama sağolsun allah binkererazı olsun ağzını açıp tek kelime etmez.. annemde 1 ay kalmıştı.. anneme tek lafdemez.. sen bilirsin sen daha iyi anlarsın der hep.. yani mantıken de bakılınca annem 49 kayınvalidem 70 yaşında :))annem daha iyi baıp ilgikenmezmi sizce de.. :)) o yüzden allahaşükür rahat olurum yine diyorum.. ilk günden itibaren annem olucak yine yanımda.. gerçi şimdiden oğlan yaramaz olursa çok kalmam diye kıvırsa da salmayız biz onu :))) bi de kayınvalidem köyde kalıyo.. en çok 1 hafta kalabilir.. gerçi 1ayda kalsa sorun olmaz benim için.. başımın üstündeyeri var.. ama insan bazen bide sezeryanda pedini bile değiştiremeyebiliyo.. anneminolucak olması içimi rahatlatıyo. inş. herşey iyi olucak... bi de eltimlerle altlı üstlüyüz ama ben öyleyüz vermem pekk.. zırt pırt gelemezler.. gelseler de bi lafı sokarım bi daha hiç gelemezler.. o yüzdensık gelip bıktırmamayı tercih ediceklerdir kesin... tek düşüncem görümcem.. uyuuzz,yüzsüzzz biridir.. naparız bilemiyorum.. anneme laf sokar durur.. ama onu da anemi kaçırıcak diyerek kocama şikayet edip,ablasını uyarmasını sağlayarak kurtulmayı düşünüyorum :))) hahahee..

herkese iyi günler.. kaçtım benn...

günaydın kızlar...ohhh kayınvalidelerden dertlisiniz anlaşılan((((maalesef her lohusa bu konuda bi sorun yaşıyor((((şimdiye kadar yaşamayan görmedim(((inşallah düşündüğüm gibi olmaz

bende gelebilirmiyim oraya zeyno....
benide kaçırın ne olur....
ben de yaparım kız pasta börek çörek......
boshayallersmile:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…