günaydın kızlarr.. herkese iyi bir gün diliyorum... sadece size bi slm vermek için girdim ne yazıkki..
bugün kızımın okulunda aşı vurulcakmış.. velilerde gelsin diye yazı göndermişler ve biz dünden beri bi nazlıyızz bi ayılıp bayılıyoruz sormayın :)) öğretmen okumayın annenize götürün demiş ama sağolsun servisteki büyük öğrenciler söylemişler ve geldiğinden beri bızıklanıyo :) bakalım neler olucak..kaçta gelirim bilemiyorum.. yada sanırım bizimle eve geri gönderirler onları da.. neyse gelince bakarım yine.. öpüyorum hepinizi...
hiç sevmem kuru kalabalığı bende gürültü falan ayyy yaa düşünmesi bile zor ve stresli helede yaşıtların değilse gel gör şimdi ne sorular kadınlarda ne sorular olur off off düşünmüyorum en iyisi yengem gelecek istanbuldan benim doğumuma onla ben istanbula gideyim sorun çözülür bebğimle ne güzel bol bol vakit geçiririz sülale dersen eşimin ve benimkiler bizim ilçeyi oluşturuyo o kadar yani kalabalık bir sülaleye sahibiz en ufak bişeyde kapılarda bile yer kalmaz yani o kadar kalabalık nüfüsun yarıdan çoğunu oluşturuyoruz ilçede tanımayan yok valla
ya neden böle yapıyolar funda ya.....
kendi kızları yanındaymış dokuz boyunca bi bulaşık yıkamamış ya....
ama demekki insanın kendi canı olunca baska mı oluyo.....
benimde anacım yaptrmaz bana bişi,lohusaykende o bakıcak bana,ama annemide hizmet etsin onlara istemyorum ......
banada öle diyolar hatda alırız bebeği aşağı yukarı tasırız diyolar.....
delleniyorum....
insafı yok kimsenin ,kimse bana nasılsın demiyo....
bebeğim ne zaman doğcak kimse bilmiyo birde üst katımdalar....
zaten hep fuzuli insanlarla dolcak evim bende çıldırıyorum...
ama benim huyum pistir acayip surat asarım,suratımdan anlaşılır.....
selam kızlar bakıyorum lohusalık muhabbetleri başlamış valla bizim evde bayağı kalabalık olur.eşimin sülalesi bayılır kuru kalabalığa.ooooffff bende hiç sevmem.
HERKESE GÜNAYDINLAR.biz buradayız.geçmişi okuduk.bebişlerinden güzel haber alan herkese kocaman.herkes iyidir inşallah.biraz işlerim var ama buralardayım.takip ediyorum sizleri.
doru valla özge bizden daha lohusa olacakları.millet bebişi kucağına almak öpüp etmek isteyecek bende izin vermiyeceğim.bir sürü insan minicik bebek.offfff annem ve kayınvalidem dışında kimseyi istemiyom valla.
aynen canım ben yeni evlendiğim sabah eşimin amcaları düşünebiliyormusun hepside okumuş müfettiş olmuş yengeleri hepsi öğretmen yani cahil birileri olsa neysede evlendiğim sabahı saat 10 da kahve içmeye geldiler bize hesabını yap buradan neymiş adetmiş falan filan o gün balayına gideceğiz daha hazırlık yapıcam bizi yanlız bırakmadılar yaaa neyse düşündükçe çıldırıyorum yine en iyisi düşünmeyeyim boşvereyimde herşey olacağına varıcak zaten
dünürcüğüm bebkleri doğuralım kaçıverelim buralardan canım ne dersin bizim köydeki evimize gideriz annemlerin kimsecikler bulamaz bizi orada ohhh çayımızı demleriz pastamızı yaparız bahçede oturuz bebişlerimizle havada sıcak olur o zamnlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?