ahh kızlar ahhh....
hepimizin dertleri aynı valla...
hepimiz aynı sorunlarla başetmeye calışıyoruz.....;
bu devirde hala bizim gibi düşünen,yasayan varmıdır bilmiyorum....
ya bakıyorum millete,gelinlerinin yanında saygılılar,ya en azından insan olarak saygı duyuyolar....
bende o da yok ,sen kimsinki tavrındalar....
valla şimdiki hangi yeni evli evine karıştıyo kaynanayı falan,valla bastan restini cekiyolar....
eşlerinide yanlarına çekiyolar hatda şaşıp kalıyorum.....
valla bi ben yapamadım....
çok ezildim salakmışım.....
ayyy dert küpüymüşüm be....
geçende görümcem telefon etmiş benim huyumu biliyo ağzımı arıyo diyoki arkadaşının bebği kimseyi yabancılamıyomuş herkese vermiş annesi kucağına öptürmüş o yüzden falan diyo sende öyle yap diyo herkese alışsın diyo bende olmaz dedim herkese bebğimi veripte şapur şupur ederse uyarımıda alır dedim mikrop kapıcak daha taze cildi dedim insanlar salya sümük bebğimi öpemez darılanda gelmesin dedim öylece kaldı telefonda bende dedim senin çocuklar o yüzden babnesine bile gitmek istemiyo dedim buraya gelince sende verseydin keşke dedim aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
çüşşşşşşşşşşş yani onlarada ya ne alemler....sabahın köründe yeni evli insanın evine gelinir mi oha demek istiyorum ben bu düşüncesiz insanlara ya
dünürcüğüm bebkleri doğuralım kaçıverelim buralardan canım ne dersin bizim köydeki evimize gideriz annemlerin kimsecikler bulamaz bizi orada ohhh çayımızı demleriz pastamızı yaparız bahçede oturuz bebişlerimizle havada sıcak olur o zamnlara
bende gelebilirmiyim oraya zeyno....
benide kaçırın ne olur....
ben de yaparım kız pasta börek çörek......
boshayallersmile:asigim:
evet canım resmen şokkk oldum eşimde şaşırdı kahvaltı yapıcaktık eşim ekmek almaya gitmişti bense üstüme elbisemi yeni giymiştim kapı çaldı eşim geldi sandım o an başka bişeyde olabilirdi üstümde düşünebilişyomusun bir açtım süpriz hepside girebilirmiyiz yok gelin kahvesi içmeye geldik güzel gelinimizin kahvesini içeceğiz diye içeri doldu 15 kişi olarak eşim geldi eşimde bir şok yaşadı ayyy hatırladıkca çıldırcam zaten balayına gittik görümcem sağolsun yanlız bırakmadı çoluk çocuk yani bir insan düşüncesiz olunca neylersin
gerçekten canım ya milletin eşide gerçekleri görüyo.hoş benim eşimde görüyo ama yinede kendi ailesi üstte geliyo.görüyolar ama bişey demek istemiyolar.kendi aileleri melek..benim ailem o kadar düşkün ki eşime onun binde biri eşimin ailesinden bana karşı olsaydı bizi düşünselerdi ben eşimin ailesine melek gözüyle bakardım.o kadar yardımcı oldularki benim eşime maddi manevi arayıp sordular herşey ya......keşke azcığıda kayınvalidemlerde olsaydı
geçende görümcem telefon etmiş benim huyumu biliyo ağzımı arıyo diyoki arkadaşının bebği kimseyi yabancılamıyomuş herkese vermiş annesi kucağına öptürmüş o yüzden falan diyo sende öyle yap diyo herkese alışsın diyo bende olmaz dedim herkese bebğimi veripte şapur şupur ederse uyarımıda alır dedim mikrop kapıcak daha taze cildi dedim insanlar salya sümük bebğimi öpemez darılanda gelmesin dedim öylece kaldı telefonda bende dedim senin çocuklar o yüzden babnesine bile gitmek istemiyo dedim buraya gelince sende verseydin keşke dedim aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
evet canım resmen şokkk oldum eşimde şaşırdı kahvaltı yapıcaktık eşim ekmek almaya gitmişti bense üstüme elbisemi yeni giymiştim kapı çaldı eşim geldi sandım o an başka bişeyde olabilirdi üstümde düşünebilişyomusun bir açtım süpriz hepside girebilirmiyiz yok gelin kahvesi içmeye geldik güzel gelinimizin kahvesini içeceğiz diye içeri doldu 15 kişi olarak eşim geldi eşimde bir şok yaşadı ayyy hatırladıkca çıldırcam zaten balayına gittik görümcem sağolsun yanlız bırakmadı çoluk çocuk yani bir insan düşüncesiz olunca neylersin
ben ılk gelınım hıc kıymetım bılınmedı
sımdı ıkıncıyı aldılar daha 6 aylık
anca degere bındım+2gun beraber oturdular
bırlıkte oturacaklar ust katımda
daha ılkgunden ben sıze bakmam demıs kayınpedere gelınn
hahahaaaa
okadar saygılıydım kııı
alma mazlumun ahınııııııııııııı
anam senin görümcende iyi hoşta çok karışıyo ya balayına görümceyle gitmeyi düşünemiyorum Allah korusun.çok düşüncesizler ya...
özge kız valla biz kaçalım dünürlerin köyüne anam rahat ederiz.pasta börek hehehehe iyi kilo alırız
hehhehehh:))));
valla kaçalım ohh mis gibi köy havası ne gzl olur hemide....
hersey tazecik bol bol yeriz,sonra cocukları bağlarız sırtımıza dağ tepe dolanırız,kız fındık toplarız kilo falan kalmaz bizde...
bebişleride salarız oynarlar.....
arada bide türkü söleriz ......
bu kaynanayı ne yapmalı kaynar ateşe atmalı diye ......
heheheheh:))))):lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?