2010 Nisan Anneleri

özgeciğim canım o bence kayınvalidenin anlayışıyla alakalı benim yengem gelininin yanında nasıl konuşur nasıl öper sever nazlar anlatamam herşey karşılıklı canım onlardan ilgi alaka görsek böyle düşünmeyiz eşim benim sağolsun hiç ezdirmedi o yönden hakkını yiyemem laf söyletmez ban kıyameti koparır en ufak yüzüm asılsa o yönden hiç derdim yok sadece beni sanırım kısakanıyolar o kadar çokta tınn yani hiçte önemsesem

gerçekten canım ya milletin eşide gerçekleri görüyo.hoş benim eşimde görüyo ama yinede kendi ailesi üstte geliyo.görüyolar ama bişey demek istemiyolar.kendi aileleri melek..benim ailem o kadar düşkün ki eşime onun binde biri eşimin ailesinden bana karşı olsaydı bizi düşünselerdi ben eşimin ailesine melek gözüyle bakardım.o kadar yardımcı oldularki benim eşime maddi manevi arayıp sordular herşey ya......keşke azcığıda kayınvalidemlerde olsaydı

valla ben kimsenin bebeğini doğduğunda öpüp etmedim.kimsede benim bebeğime yapmasın valla bencede gelmesede olur öyle düşünenler küken küstüğüyle kalsın.bebeğim herkesten kıymetli.

çüşşşşşşşşşşş yani onlarada ya ne alemler....sabahın köründe yeni evli insanın evine gelinir mi oha demek istiyorum ben bu düşüncesiz insanlara ya

evet canım resmen şokkk oldum eşimde şaşırdı kahvaltı yapıcaktık eşim ekmek almaya gitmişti bense üstüme elbisemi yeni giymiştim kapı çaldı eşim geldi sandım o an başka bişeyde olabilirdi üstümde düşünebilişyomusun bir açtım süpriz hepside girebilirmiyiz yok gelin kahvesi içmeye geldik güzel gelinimizin kahvesini içeceğiz diye içeri doldu 15 kişi olarak eşim geldi eşimde bir şok yaşadı ayyy hatırladıkca çıldırcam zaten balayına gittik görümcem sağolsun yanlız bırakmadı çoluk çocuk yani bir insan düşüncesiz olunca neylersin

kaçalım dünürcüğüm iyi olur valla....annelerimizi rabbimiz başımızdan eksik etmesin kızlar ya onlar herşey inanın

bende gelebilirmiyim oraya zeyno....
benide kaçırın ne olur....
ben de yaparım kız pasta börek çörek......
boshayallersmile:asigim:

kız gel anacağım çıkın çıkın gelin valla ne güzel olur sen pasta yapmasanda gel canım benim kimsecikler bulamaz güle oynaya doya doya bakarız kuzucuklarımıza:teytey:

yuuuuuuuuuuhhhhhhhhhh diyorum başkada yorum yapmıyorum.

fundacım gercekten yasadıklarımız okdara birbirne benziyorki anlatamam.....
ve seni gercekten cok ii anlıyroum....benim ailemde eşime çok düşkündür,hatda dün babam diyorki ne zamandır damatla yemek yiyemedik maaşı alayımda onun sevdiği yemekleri yapalım bize gelin diyor,annem desen aynen hep oğlum çıkar ağzından....
bende normalde insanlarla acayip gzl iletişim kurarım,,kimseyle sorunum yoktur,ama işte insandan insana değişiyormuş demekki....dün akşam yiğeninde bağırdım diye bana kızdı hakkım yokmuş ben bağıramazmışım,ayy ne zoruma gitti anlatamam....indi yiğeninin adrından aşağı gönlünü aldı ahha hhh bi fitil oldum....
kız küçücük çocuk tınlamıyo beni gözümün içine baka döküyo önündekileri daha 5 yasnda ama vala tahammülüm yok,ama kırılıyo insan işte....demekki 4 yılda bu ufacık hakka sahip olamamışım......

ben ılk gelınım hıc kıymetım bılınmedı
sımdı ıkıncıyı aldılar daha 6 aylık

anca degere bındım+2gun beraber oturdular
bırlıkte oturacaklar ust katımda
daha ılkgunden ben sıze bakmam demıs kayınpedere gelınn
hahahaaaa
okadar saygılıydım kııı
alma mazlumun ahınııııııııııııı

:roflol:kaydirigubbakcemile3sırnaşık şeyoldu canım deseydin tövbeeeeeeee minnacık bebek öptürülürmü bende asla öptürmem

zeynooo sana yapılana pes diycem ama benimde başıma geldi,düğünden eve geldik bana geldi görümcemler ve eltim kahve içmeye ,bide saçlarını çözdürdüler,evde kahve falan yok alıp geldiler ,oturdular sohbet ettiler,eşim çok sinirlendi,ohooo ama anlayan kim.....
ben yeni gelinim git diyemiyorum.....
eşim abisine çıktı söledi de ,kadınlara bi fırca attı o öle çıktılar.....
demekki herkeste oluyomuş böle dengesizler....
balayına da görümcen mi geldi nası yani harbii yuh......

bosverın kızlar
zamanla kıymetımız anlasılır
yetrkı esımız arkamızda olsun

anam senin görümcende iyi hoşta çok karışıyo ya balayına görümceyle gitmeyi düşünemiyorum Allah korusun.çok düşüncesizler ya...
özge kız valla biz kaçalım dünürlerin köyüne anam rahat ederiz.pasta börek hehehehe iyi kilo alırız

valla kızlar zor yani ne olursa olsun insan kendi evinde kendi bildiğini yapmak istiyo kendi düzenini bozdurmak istemiyo kimi kayınvalideden kimi görümceden çekiyo ama sonuçta bir karışan oluyo ben düşünüyorumda ne annem ne ben gelinimiz olunca karışmayız kardeşimin mutluluğu için hiç ağzımızı açmayız çünkü herşeyden önce kardeşim incinir onu düşünürüz

ya canım bence onun ilk yada son gelin olmakla hiç ilgisi yok,ben de son gelinim ama oturmuş bir aileye gelin gitmek cok zor içlerine kolay kolay almıyolar,ne olsa sen suclu oluyorsun,benimsenmemk çok kötü...
benimde eltim çok kıymetlidir,kızları gibidir...neymiş ben çok içe kapanıkmışım,yabaniymişim...içlerinde girmeyi becerememişim.....
benimde üst katımda kaynım ve kaynanam var dünyanın en kötü olayı aile apartmanında oturmakmış.....ama mazlumun ahı olayına katılıyorum canım,allah öle bir çıkarıyorki.....rabbim çok büyük.....

özgeciğim canım oluyo valla bende yeni öğrendim ondan sonrada zaten kime ne tepki vereceğimi öğrendim görümcem bizim balayı ettiğimiz yerde oturuyodu o zamn eşi yüzbaşıydı biz gittik peşimizden damladılar hergün geldiler sağolsunlar yanlız kalmadık hiç yabancılık çekmedik balayımızdasırnaşık şey

hehhehehh:))));
valla kaçalım ohh mis gibi köy havası ne gzl olur hemide....
hersey tazecik bol bol yeriz,sonra cocukları bağlarız sırtımıza dağ tepe dolanırız,kız fındık toplarız kilo falan kalmaz bizde...
bebişleride salarız oynarlar.....
arada bide türkü söleriz ......
bu kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı diye ......
heheheheh:))))):lepi:

kızlar ben en iyisi köydeki evi anneme hazırlattırayım lohusa evi olarak çıkın çıkın gelin anacığım kim dertliyse bu konuda 40mızıda orada beraber çıkarır mevlüdümüzde okutruruz hep beraber kimseciklere haber vermeyiz ne güzel olur

:roflol:yerimsenibenzemuszemus ayy ne güzel olurdu bunu düşünmesi bile insana huzur veriyo :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…