2010 Nisan Anneleri

evet sedakt ben oyle bırını arıyorum ama benım durumum anlattıgım gbı cok tıbbı.

gözün aydın canım bende endişelenmiyeyim o zaman 5 haftalıkmış benimki.. 2 hafta geriden geliyo .. ama dr. 20 mm de görünmemesi problem değil deyince rahatladım bende.. iyi düşünelim iyi olsun canım.. bebişleri de görücez inş..

bebeg canım çok sevindim bu arada...hadi bakalım sıra bebişlerimizi görmeye geldi......
bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizopuyorumnanaktan
hayırlı olsun inşallah bebişleriniz....

ilgin ve desteğin için saol canım a.s. evet tatlım ya bide bebişlerimizi görsek demi zemuszemus

hakkında hayırlısı olsun canım :Saruboceq: inş. meleğinin hiç bir probleminin olmadığını herşeyin yolunda olduğunu öğrenirsin en kısa zamanda.. :Saruboceq:

hoşgeldin cnm.. bir önceki gebeliğin için geçmiş olsun şimdiki içinde hayırlı olsun a.s. inş. rabbim aynı acıları yaşatmıcak bu gibi olayları yaşayanlara :Saruboceq:

gözün aydın seninde.. bebeğinde küçükmüş ama ne güzel.. benim kız7 yaşında valla gözüm yemeye yemeye niyetlendim buna da.. bu bebekde 16 ay sonra geldi bana şükürler olsun.. rabbim kucağına almayı nasip etsin..

bebeg83 İnsaellah insaellah. hepımız kavusacagız yalnız bıraz yokus ınıp cıkacagız artık.

haklısın canmm.. amaann bebekler iyi olsun da annelik fedakarlık değilmidir canmm.. katlanıcaz artık..

canım senin durumun gibi bi durumla karşılaşmadım ne yazıkki dua etmekten başkada yardımım dokunamıyo ama Allah yardımcınız olsun canım umarım herşey gönlünce olurrr.

insaellah hıc karsılasmazsınız kımse karsılasmaz duadan daha guzel yardım mı olur sagolun

bebeg cim saol cnm evet kızım çok küçük daha 8 aylık ama kısmet böleymiş çok şükür bakacak durumumuz var Allah yardımcımız olsun canım

bebeg cim saol cnm evet kızım çok küçük daha 8 aylık ama kısmet böleymiş çok şükür bakacak durumumuz var Allah yardımcımız olsun canım

canımm.. rabbim ol diyoda oluyo... her işte bir hayır vardır... ama şimdi okudum 2. için bayaa ara vermişsin.. ne güzel bunlar birlikte büyürler... allah hepimizin yardımcısı olsun.. tekrar kutlarım opuyorumnanaktan

nazcım bende diyorum yaa.. kızımı 20 yaşında doğurdum bu inş. 27 olcak.. diyorum eşime 30 da da bi tane daha olsun diye kaydirigubbakcemile3 o da diyo sen bunu bi doğur bakalım da 3. yü düşünürüz kaydirigubbakcemile3 benim 1 erkek kardeşim var keşke dedim hep bi de kız olsaydı.. inş. benim kızımın 1 erkek 1 kız kardeşi olur.. iki duyguyu da yaşar .. rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin canımm.. sağlıklı,uzun ömürlü. :Saruboceq:

saglıklı sıhatli kucagına alman dilegimle benımde bi kızım var 3.5 yaşında bakalım bunuda kucagıma alırım insallah :Saruboceq:

kızlarr kimseler kalmamış :)) kaydirigubbakcemile3

dayımlar iftara gelicek... çıkıyım bende artık.. masayı hazırlamaya başladı bile annem..

bir dahaki girişime kadar kendinize ve bebeklerinize iyi bakın.. öptüm hepinizi.... byy... birbirimize de dua edelim nolur.. :Saruboceq: dualarım sizinle.. :Saruboceq:

bende ıstıyorum 2 yada 3 bebek ALLAHIM IHSALLAH NASIP EDER
CUNKU TUP BEBEK ILE HAMILE KALDIM BEN

inş canım Allah isteyen herkese nasip etsin

evet canım ilkini 15 yaşımda doğurdum ben o yüzden ikinci için bu kadar bekledim 28 yaşımda kısmet oldu kızımda bana deimya kısmet

saglıklı sıhatli kucagına alman dilegimle benımde bi kızım var 3.5 yaşında bakalım bunuda kucagıma alırım insallah :Saruboceq:

tşk ederim Allah bağaşlasın canım.umarım sağ salim sorunsuz olur tüm bebişler.

merhaba kızlar uzun süredir giremedim........ bazı aksiliklerden dolayı...... dün bebeğimin kalbini duymaya gittim ........ama bebeğim nazlı çıktı..........ne bebeği nede kalp atışını duydum............ tabi üzüldüm yine aynı durumumu yaşıyorum diye........ sonra doktor bizi 4 boyutlu ultrasona gönderdi .....veeeeeee bebeğimin kalbi atıyor sadece sesini dinleye bildim çok güzeldi......... tabi hep üstten bakıldı............ ben biraz kiloluyum o yüzden bebek net bir şekilde gözükmüyordu........... ama olsun sesini duydum dünyalar benim oldu............birşey soracaktım sizler bebeğinizin kalbini dinlemeye gittiğinizde kalp atışının kaç attığını söylüyorlarmı......... yada kağıtta bununla ilgili birşey varmı çünkü ben sadece ses duydum ama kaç attığını söylemedi kağıttada öyle birşey yazmıyor............. sadece ultrason görüntüsü ve canlı embriyo yazıyor

merhaba kızlarr
bugün hiç uğrayamadım çünkü sancım had safhadaydı gecede hiç uyutmadı beni
sabahta apar topar hastaneye gittik eşimle kendi doktorumun randevuları doluymuş yarına verdiler bende başka bir hastaneye gittim çok şükür bebişim iyi ve büyümüş teyzeleri doktor baktığında kuzu kuzu uyuyor dedi
sancılarım içinde ilaç ve ağrı kesici verdi eve gelincede ilacı içtikten sonra öyle uyumuşumki akşama doğru anca kalktım
şimdi ara ara tekrar başlıyor bakalım ağrı kesici aldım işe yarar inşallah
sizler nasılsınız keyifler yerindedir inşallah
kardelen banada doktor söylemedi sormak ta aklıma gelmedi açıkçası

meraba jnazcığım geçmiş olsun canım bende 4 -5 gündür giremedim kayınvalidemlerdeydik eşimle sizi çok özledim valla sohbet baya bir ilerlemiş ben yokken benimde bugün kasık ağrılarım var ara ara vurup geçiyo sanırım bebiş kendine yer açıyo teyzesi

bu arada benim yüzüm sivilce doldu gögüs bölgem falan saçlarımda çok dökülüyo hormonlardan sanırım bugün epey bi çoğaldı sivilceler 18 genç kız gibiyim haaa:kedi:

[table="head"]|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Cinsiyet|Güncel notları...........................................................
1|jnaz| 28 | 26 haziran | 2 nisan | 65 | | pıt pıt atıyor kalbi |
2|zümmin | 24 | 27 Haziran| 3 nisan | 60 | |pıt pıt atıyor kalbi
3|rabia fatma | 25 | 27 haziran | 3 nisan | 48 | | pıt pıt atıyor kalbi
4|butterfly1103 | 26 | 13temmuz | 19nisan |63 | |kese göründü
5|acer 28 | 29 | 3 temmuz| 9 nisan | 53 | | |
6|bebeg83 | 26 | 10temmuz | 16nisan | 79 | |kese görüldü
7|nuru_huda | | | | | |
8|birperi | | 15 temmuz |20 nisan | | |
9|ebram | 26 | 9temmuz | 15nisan | 57 | | pıt pıt atıyor kalbi|
10|kayserilim | 33 | 26 haziran | 2nisan | 52 | |
11|yazgülüm | 31 |9 temmuz| 15 nisan | 62 | | kese görüldü
12|dtbernat |27 | 15temmuz | 21nisan |65 | |kese görüldü |
13 |elifelif |35 |1 temmuz |8 nisan | 72| | pıt pıt atıyor kalbi|
14 |buket_asude | 25 |1temmuz| 7nisan | 66 || pıt pıt atıyor kalbi|
15 | umudumsumbebeğim | 21 |28haziran| 4nisan ||| pıt pıt atıyor kalbi
16| angelsky |25| 16temmuz | |62| |pıt pıt atıyor kalbi
17 | eylül35 | 35 |12temmuz| | 75 |
18| esila@mısra | | | |
19 | nesli |31 | 7temmuz |13nisan| 56|| kese görüldü|
20 | tatu | 26 | 5temmuz |11nisan |68| || pıt pıt atıyor kalbi|
21 | sena | 29 |6temmuz| 12nisan|54| |kese görüldü|
22 | buneya | 21 | 5temmuz|10nisan|71| |pıt pıt atıyor kalbi|
23 | viena |33 | 5temmuz |11nisan | 52|
24 | kokoşçum | | ||
25 | allegra |28 |25haziran| 8nisan|51,5|
26 | | || ||
27 | rosemaria | 26 |1temmuz| 10nisan|70| |kese görüldü|
28 | mademoiselle | 28 |3temmuz|9nisan |65| |pıt pıt atıyor kalbi
29 | gülsümmmm | || || ||
30 | şevval | 30 |24haziran| 2nisan|57| |pıt pıt atıyor kalbi
31| naz1982 | 27 |11temmuz| 16nisan|57| |pıt pıt atıyor kalbi
32| masalsi | || || |
33| yosun_ | |9temmuz|16nisan |||pıt pıt atıyor kalbi
34| tülaysvs | 29 |3temmuz|10nisan |58| |kese görüldü
35| gölgeler | |10temmuz| 17nisan|60 ||kese görüldü
36| tarhan | |27haziran|4nisan | 73||pıt pıt atıyor kalbi
37| ademir47 | 31 |15temmuz|22nisan |75 ||kese görüldü
38| atala | 29 |12temmuz|19nisan |53 ||kese görüldü
39| parisparis | 26 |3temmuz|9nisan | 50||pıt pıt atıyor kalbi
40| esros | 31 |15temmuz|22nisan |79 ||kese görüldü
41| baharçelik | |29haziran||60||kese görüldü
42| ayşe_denizy | |7temmuz|13nisan|||kese görüldü
43| angel84 | 25 |10temmuz|15nisan|||pıt pıt atıyor kalbi
44| zehir | 23 |16temmuz|22nisan|54| |
45| zeyra | 27 |8temmuz|14nisan|58||pıt pıt atıyor kalbi
46| sarımelekA&B | 27 |15temmuz|22nisan|57||pıt pıt atıyor kalbi
47| gunayder | 30 |7temmuz|13nisan|61 | |pıt pıt atıyor kalbi
48| princess of rain | 24 |20temmuz|26nisan|68| |
49| ummuhan_d | 20 |24temmuz|30nisan|73| |
50| kardelen86 | 23 |12temmuz|18nisan|| |
51| akar | 22 |14temmuz|19nisan| 49,2| |kese görünüyor
52 | sütlü gayfe | ||| |
53| a.almina | 26 |11temmuz|17nisan|46 |
54| dsa06 | ||| | |
55| semafatih |24 |2temmuz|8nisan|59 | | hemde iki pıt pıt
56| | |temmuz|nisan| | |

[/table]|

Son düzenleme:
sağol zeyracım bende giremediğim zamanbi eksiklikhissediyorum bağımlılık yaptı galiba:)
kasık ağrıları normal diye biliyorum canım ne yapalım hayırlısıyla b 7 ayıda atlatsaydık :)
bu arada benim yüzüm sivilce doldu gögüs bölgem falan saçlarımda çok dökülüyo hormonlardan sanırım bugün epey bi çoğaldı sivilceler 18 genç kız gibiyim haaa:kedi:

bende de sivilce başladı ama çok değil canm kuru ciltli olduğum için tek tük çıkıyor

kimse yokmu kızlar huuuu uyumayamı kaçtınız yoksa:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…