iyi günler güzel teyzoşlarr.. gerçi topikte kimse yokşu an ama olsun...:)
biz gece hiiiç uyumadık.. benim kasılmalarımdan sabaha kadar masaj yaptı kociş göbüşüme de saat 5 gibi dalmışım öyle dyo.. :asigim: bide dün eda lı kızımız aşı olmuştu.. iki koldan vurulmuş.. biri daha ağırmış sanırım mehtap teyzemiz öyle demişti dün akşam.. sol kolu birazcık kızardı aşı yeri.. sabaha kadar kıpırdadıkça acıdı da ağladı durdu yavrum... babamız sabahladı başımızda anlıcanız yani :) bi kızına bi bana baktı durdu... :)
eee sadece anne olmak değill.. yeri geldiğinde baba olmak da çoook fedakarlık gerektiren bi durum:1rolleyes:
bugün okula gitmicezz.. sabah sağlık ocağında kontrolüm vardı... 1 ayda 3 kilo almışım.. :çok üzgünüm: şu an moralim sıfır durumda.. ama oğluşumun kalp sesini dinledik.. gümbür gümbürdü yine.. maşallah ona..c.tesi daha bi gelmez oluyo günler azaldıkça... Çok üzgünüm çoook
aşılı kolumuzu da gösterdik bu arada bugün okula gitmesin ağrı yapabilir dedi.tüm gün çizgi film izlicez sanrım ablamızın sayesinde... -tatlicadiarzu-
selam kızlar moralim çok bozuk.sabah kahvaltıdan sonra kan şekerimi ölçtürdüm tokluk 167 çıktı.geçen hafta 140 dı.olması gereken 120 imiş.hiç dikkat etmedim yediklerime,şimdi onun vicdan azabını yaşıyorum.diyetisyene gitmek artık farz oldu bana galiba.aranızda giden var mı diyetisyene?beni en çokda korkutan ani bebek ölümleri yazıyor nette.
saol özgecim.. evet valla keyif yapıcaz bugün... inşallah kimseler de gelmez :)) ayy ne kötüyüm ama demi... yaa canım gelene kapım açık ama accık istirahat edelim manasında dedim :))
evet.. dün gündüz ve akşam deniz durumunu yazmıştım.. arayınca aklıma geldi :) bugün günü vardı kendilerinin :)) şu an arkadaşında günde... gesmeklerde yani... sabah da eşi evdeymiş.. belediyede işi fln var diye geç gitmiş işe.. kahvaltı yapmışlar seni ben bırakim deyince hiç girememiş. amaann ne ayrıntıya girdim :))
sonuç olarak herşey yolunda.. iyi... bir de ne dicem.. hep o bizi şaşırtcak değil yaa.. evden bi ararsın denizin cebini..sanırım 0224 nerenin kodu düşüncesiyle 4-5 kez çalınca açtı ve şok :)) hehehe
slm canım....
aaa yapma sakın aklına öle kötü seyler getirme bebişide etkileme....
diyetisyene giden arkadaslar olcak topikte,onlarada sor baklaım....
olsun gebelikte seker çıkabiliyormuş biraz dikkat edip durumu toprlarsın canım gecmiş olsun.....
selam kızlar moralim çok bozuk.sabah kahvaltıdan sonra kan şekerimi ölçtürdüm tokluk 167 çıktı.geçen hafta 140 dı.olması gereken 120 imiş.hiç dikkat etmedim yediklerime,şimdi onun vicdan azabını yaşıyorum.diyetisyene gitmek artık farz oldu bana galiba.aranızda giden var mı diyetisyene?beni en çokda korkutan ani bebek ölümleri yazıyor nette.
zeyracım ne güzel kızını görecekmişsin.hayırlı güzel haberlerle gel inşallah.gizeme selam söyle bizden.bende dün gördüm oğluşumu.her hata kontrolüm var diye görüyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?