2010 Nisan Anneleri

canım cok gecmiş olsun.....vallahi zor işimiz.....bende mide bulantısıyla uyandım,uyku tutmadı bi daha...eda ya da cok gecmiş olsun tatlım ,dinlensin bugun bol bol inşlh acısı gecer...ohhh bugun utku beyde keyif yapsın ablasıyla,çizgi film keyfi:))))

slm canım....
aaa yapma sakın aklına öle kötü seyler getirme bebişide etkileme....
diyetisyene giden arkadaslar olcak topikte,onlarada sor baklaım....
olsun gebelikte seker çıkabiliyormuş biraz dikkat edip durumu toprlarsın canım gecmiş olsun.....

nazlıcım.. deniz dün temizlik fln yaptı evde .. çok işi vardı... akşam da eşinin dayısıydı sanırım rahatsızmış onu ziyarete gittiler.. ama sabahtan beri nerelerde bi arıyım ben cnım...

anneee... canımm.. valla çekyatı kapatmadık.. üstüne bi battaniye attık.. iki tarafında birer yastık.. ikimizinde kucağında birertepside kahvaltımız :) yatağımızda kahvaltımızı ettik.. şimdi de edoş hanım tv izliyo mekanında.. bende katılıcam ona birazdan :))) aslında dün aşı sonrası okuladan eve gönderselerdibugün çoğu çocuk okuldan kalmıcaktı biliyomusun.. karşı komşumuzun kız da yan sınıfta.. ve oda evde şu an.. çoğu da gitmicektir eminim.. neyse kendileri kaşıntılar da bize kafadan izin yaptırdılar :))) canımcım. senin bebiş doğum pozisyonunu almıştır büyük ihtimalle..

ya ewt ayse denizden haberi olan varmı bende merak ettim.....
refiş senin haberin varmı tatlım iyi değilmi???

saol özgecim.. evet valla keyif yapıcaz bugün... inşallah kimseler de gelmez :)) ayy ne kötüyüm ama demi... yaa canım gelene kapım açık ama accık istirahat edelim manasında dedim :))

evet.. dün gündüz ve akşam deniz durumunu yazmıştım.. arayınca aklıma geldi :) bugün günü vardı kendilerinin :)) şu an arkadaşında günde... gesmeklerde yani... sabah da eşi evdeymiş.. belediyede işi fln var diye geç gitmiş işe.. kahvaltı yapmışlar seni ben bırakim deyince hiç girememiş. amaann ne ayrıntıya girdim :))

sonuç olarak herşey yolunda.. iyi... bir de ne dicem.. hep o bizi şaşırtcak değil yaa.. evden bi ararsın denizin cebini..sanırım 0224 nerenin kodu düşüncesiyle 4-5 kez çalınca açtı ve şok :)) hehehe

saol özgecim.. evet valla keyif yapıcaz bugün... inşallah kimseler de gelmez :)) ayy ne kötüyüm ama demi... yaa canım gelene kapım açık ama accık istirahat edelim manasında dedim :))

amann refiş bazen insan istiyo valla dinlenmk,kimse gelmsin dediği oluyo,çok normal...
bide kaç aylık hamişiz artık gelende haberle gelsin değilmi....

aman refiş iyi olsunda hiç sorun değil....;
hehe:))
iyi yapmışın hep omu bizi şaşırtacak....
ohh gezsin kızcağız çok bunalmıştı ......

sağol canım umarım biraz dikkatle düzene girer.ben hep herşeyin kötüsünü düşünmeyi severim.klava:

canım bendede 50lik yüksek çıkmıştı 100lük iyidi doktorum sadece dikkat et dedi geçen haftada rutin kontrolüme gittim açlık ve tokluk normal çıktı hemşiresine iyi demişti doktorum doktorumu görememiştim ameliyathanede olduğu için bugün yine gösterceğim son sonucumu gidince canım kepekli ekmek ye yürüyüş yap tatlıyı hamur işlerini şekerli meyveleri(muz,portakal,elma)azalt günde 1 tane yiyebilirsin çayını şekersiz iç ben bunları yapmıştım 100lük değerim iyiydi canım hiç canını sıkma ben çok tanıdığım var şekeri olupta bebişi turp gibi olana birde genelde herkeste çıkabiliyo benim sanırım 50likte bir gece öncesinde çokomel yiyip yatmıştım ekmek üstü ondan çıkmıştı vücuttan şeker kolay atılmıyo biliyosun bol bol yürüyüş canım ben vakit buldukca gecede olsa çıkıyoruz eşimle yürüyoruz birazcık canım moralini bozam biraz dikkatle herşeyin düzelicek emin ol rabbim korusun 200lerde olursa sorun oluyo canım ben öyle biliyorum doktorunlada konuş muhakkak bu konuyu canımcıma.s

dünürcüğüm,anneciğim saolun inşallah güzel haberlerle gelirim gizem sultanım bakalım ne kadar olmuş annesine yine gülücük atacakmı artık sayılı satimiz kaldı açık görüşrümüze onu görünce bütün dünya duruyo sanki sadece diyebildiğim ayyyy ayyy yavrum canım o kadar yaa donuyorum resmen benohaoldumsmile

ay evet özgecim yaa insan diyo bazen işte şöyle ayaklarımı bi uzatayım dinleneyim... hatta tv de kapalı olsun kimse gelmesin.. ben sessizlikte düşünmeyi severim mesela.. ama bazen mümkün olamayabiliyo... bizde inş. bugün kızım ve oğlumla :) dinlenicez... belki öğlen uykusuna yatarız.. sabaha kadar uyu uyan sersem olduk... deniz içinde çook seviniyorum biliyomsun.. işyerinde çok sorunar yaşayıp gerilmişti.. gezsin valla doya doya ne kadar daha gezebilicez ki şurda.. ohh valla sefası olsun...

merhaba kızlar nasılsınız
bende müthiş bi kırgınlık var ya içimden hiç bişey yapasım gelmiyor evi temizliyodum 2-3 gündür yavaş yavaş perdeler halılar falan her iş duruyor öle yapasım hiç yok yaa

özgeciğim bende kayınvalideme küsmüştüm canım rüyamda sanırım çok etkiledi bu konuşma bizi sorma kadıncağız ben sana ne yaptım ne yaptım diye peşimdeydi dün aradı bana şal dokuyomuş gel örnek beğen dedi bende gelemem çok soğuk dedim ne yapim sonra annemlere gitmiş geçende bana yana döne şal örneği ararmış anneme lizöz giymez dermiş benden için şal kullanmayı seviyo dermiş annemde senden çekiniyo baya diyo az önce telefonda bana yaa aslında iyidir kayınvalidem amabirşeyi illa diretmesi beni sinirlendiriyo yoksa ben oraya gittiğimde ayağıma çayımı getirir falan o derecede sadece birazcık kıskançlık var ne yapim yaa

slm hoşgeldinzi hacerciğim,sarımelekciğim kendi adıma çok iyiyim şükürler olsun bugün kızımı görmeye gideceğim ayyy saat 1 olmuş 2de evden çıkıcaz kocacığımla gideceğiz gerçi babamızda biraz kırgınlık var hastalıktan tam iyileşmedi ben giderim dedim yok olmaz dedi seni ve kızımı göndermem dedi sizden başka gözümün gördüğümü var dedi canım yaa inşallah kızım babaya çeker yaa çok isterim bir aşkımın yanına ikincisi gelicek boshayallersmile

kızlarr biz şimdilik çıkıyoruz.. kahvaltı bulaşıklarımı yıkıycam daha :) sonra da evebi çeki düzen vereyim.. sabah sabah sağlık ocağında oyalanınca işler beni bekliyo halaa... daha sonra girerim inş.. öpüyorum hepinizii çook...

zeyracım ne güzel kızını görecekmişsin.hayırlı güzel haberlerle gel inşallah.gizeme selam söyle bizden.bende dün gördüm oğluşumu.her hata kontrolüm var diye görüyorum ben.

zeyracım ne güzel kızını görecekmişsin.hayırlı güzel haberlerle gel inşallah.gizeme selam söyle bizden.bende dün gördüm oğluşumu.her hata kontrolüm var diye görüyorum ben.

teşekkürler canım güzel dileklerin için rabbim hepimize sağlıcakla hep güzel haberlerini almamamızı nasip eğler inşallah canım benimolumunekankayizsmile

teyzoşlar hepinizi kocaman öpüyorum ben ancak hazırlanırım saat 2ye görüşmek üzere hepinizi öptük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…