2010 Nisan Anneleri

kızlar geçen gün göğüs kremimi aldım.mustelanın.bebeğin tüm bakım malzemelerinide mustela aldım fiyatlar biraz tuzlu ama piyasada en iyi buymuşgöğüs kremi 1-1.5 ay önce başla dediler aklınızda olsun.bizim o kadar var nerdeyse.

kızlar resmen gözüm yanıyo çok uykum var yattım 1 saat kadar falan uyuyamadım bebek dergisi okudum yok anacım.ama gözlerim gidiyo resmen bari yürüyüşe çkayım ya.....

canım benimde şekerim yüksek çıkmıştı 3 hafta falan dikkat ettim diyet yaptım sebze ye,hamur işini kes.meyveyi azalt muz hiç yeme mesela........birde kepekli ekmek kullan biraz bunlara dikkat edince geçiyo hiç diyetisyene gitmene gerek kalmayacak.birde meyve sularının içinde şeker oranı fazlaymış onlara dikkat et inşallah düşer canım.aklınada kötü şeyler getirme.sana söylüyorum ben ama benimde aklıma önce en kötüsü gelir

zeyracım ne güzel kızını görecekmişsin.hayırlı güzel haberlerle gel inşallah.gizeme selam söyle bizden.bende dün gördüm oğluşumu.her hata kontrolüm var diye görüyorum ben.

canım nasılsın*ne dedi dün dr un?kaç gram almış geçen haftadan beri oğluşun*suyu nasılmış*çok sordum dimi*

canım çok şükür oğlumun durumu iyi suyumda oldukça iyi çıktı.30+5te 1.500 gr boyuda 40 cm miş.uyumlu haftasıyla dedi.250gr falan almış.maşallah 41 kere oğluma.

canım çok şükür oğlumun durumu iyi suyumda oldukça iyi çıktı.30+5te 1.500 gr boyuda 40 cm miş.uyumlu haftasıyla dedi.250gr falan almış.maşallah 41 kere oğluma.

maşallah canım oğluna .kilosu boyu iyi maşallah........demek ki artık haftada 250 gram alıyolar.....yine her hafta gtmeye devam edeceksin dimi*

ohhhhh benim için de keyif yap şekerim ya hadi bakalım güzelce dinlenin evde bugün

aman hacercim dikkat et ama ne perdesi ne halısı ya kendinmi yapıyosun hala bari biri yardımına gelsin de onları sen yapma güzelim allah korusun yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bak keyfin de yokmuş. boşver olur gider bütün işler yat dinlen birazcık.

hg canım. hadi bakalım gözün aydın demek 250 gr almış minik oğluş. maşallah ona. peki neden hala her hafta gidiyosun tatlım artık herşey yolunda çok şükür demi?

fundacım bişey sorucam tatlım ya şu resim ekleme işi nasıldı bana kısaca anlatır mısın? ben 1 defa yaptım ama unuttum tabiki bari yazayım bi yere

fundacım bişey sorucam tatlım ya şu resim ekleme işi nasıldı bana kısaca anlatır mısın? Ben 1 defa yaptım ama unuttum tabiki bari yazayım bi yere

canım ben hızlıresim de ekliyorum.hızlıresim ekleye giriyosun gözat diyosun seçeceğin resmi yükle diyosun resim sayfada açıldıktan sonra aşağıdan kopyala yapıştır yapıyorum ciciler kısmına veya nereye ekleyeceksen.sonrada baştan http yazan yere kadar,sondan da jpg yazan yere kadar silip yolluyorsun ........takıldığın bi yer olduğunda tekrar sor canım

Gelincik gelmiş hoşgelmiş.hayriyeciğim sen işten ayrıldın mı*bu hafta mı ayrılacaktın*

canım suyumda azalma old.için sürekli kontrol altında tutuyorlar.benimde içim rahat ediyor doktorlarımında.prof olan doktoruma artık 15 günde bir gideceğim .artık 15 te bir gelsende olur dedi.diğer druma hafta bir gideceğim.

canım peki hızlı erişime nasıl erişicem kusura bakma tatlım ama hakkaten pek bilmiyorum kk nın sayfasından mı yoksa google a falan mı yazıcam

geçmişi okumadan atladım hemen çünkü çok işim var. evde kürt çaliii, çingene oyniii. oturma odasını iptal ettik, kardeşimin eşyalarını oraya taşıyacaz sonrada boşalan oda boyanıp, bebişimin eşyaları gelcek. çekyatların altı ve akrdeşimin dolabı 2 gündür öldürdü beni. neyse verilecekler kolilendi belediyeye haber verildi. şimdi bi de koltuklar için haber vercem tamamdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…