selam kızlar moralim çok bozuk.sabah kahvaltıdan sonra kan şekerimi ölçtürdüm tokluk 167 çıktı.geçen hafta 140 dı.olması gereken 120 imiş.hiç dikkat etmedim yediklerime,şimdi onun vicdan azabını yaşıyorum.diyetisyene gitmek artık farz oldu bana galiba.aranızda giden var mı diyetisyene?beni en çokda korkutan ani bebek ölümleri yazıyor nette.
zeyracım ne güzel kızını görecekmişsin.hayırlı güzel haberlerle gel inşallah.gizeme selam söyle bizden.bende dün gördüm oğluşumu.her hata kontrolüm var diye görüyorum ben.
teyzoşlar hepinizi kocaman öpüyorum ben ancak hazırlanırım saat 2ye görüşmek üzere hepinizi öptük
canım çok şükür oğlumun durumu iyi suyumda oldukça iyi çıktı.30+5te 1.500 gr boyuda 40 cm miş.uyumlu haftasıyla dedi.250gr falan almış.maşallah 41 kere oğluma.
nazlıcım.. deniz dün temizlik fln yaptı evde .. çok işi vardı... akşam da eşinin dayısıydı sanırım rahatsızmış onu ziyarete gittiler.. ama sabahtan beri nerelerde bi arıyım ben cnım...
anneee... canımm.. valla çekyatı kapatmadık.. üstüne bi battaniye attık.. iki tarafında birer yastık.. ikimizinde kucağında birertepside kahvaltımız :) yatağımızda kahvaltımızı ettik.. şimdi de edoş hanım tv izliyo mekanında.. bende katılıcam ona birazdan :))) aslında dün aşı sonrası okuladan eve gönderselerdibugün çoğu çocuk okuldan kalmıcaktı biliyomusun.. karşı komşumuzun kız da yan sınıfta.. ve oda evde şu an.. çoğu da gitmicektir eminim.. neyse kendileri kaşıntılar da bize kafadan izin yaptırdılar :))) canımcım. senin bebiş doğum pozisyonunu almıştır büyük ihtimalle..
merhaba kızlar nasılsınız
bende müthiş bi kırgınlık var ya içimden hiç bişey yapasım gelmiyor evi temizliyodum 2-3 gündür yavaş yavaş perdeler halılar falan her iş duruyor öle yapasım hiç yok yaa
canım çok şükür oğlumun durumu iyi suyumda oldukça iyi çıktı.30+5te 1.500 gr boyuda 40 cm miş.uyumlu haftasıyla dedi.250gr falan almış.maşallah 41 kere oğluma.
fundacım bişey sorucam tatlım ya şu resim ekleme işi nasıldı bana kısaca anlatır mısın? Ben 1 defa yaptım ama unuttum tabiki bari yazayım bi yere
canım ben hızlıresim de ekliyorum.hızlıresim ekleye giriyosun gözat diyosun seçeceğin resmi yükle diyosun resim sayfada açıldıktan sonra aşağıdan kopyala yapıştır yapıyorum ciciler kısmına veya nereye ekleyeceksen.sonrada baştan http yazan yere kadar,sondan da jpg yazan yere kadar silip yolluyorsun ........takıldığın bi yer olduğunda tekrar sor canım
Merhaba fundacığım nasılsın?Topik bomboş yine.
canım peki hızlı erişime nasıl erişicem kusura bakma tatlım ama hakkaten pek bilmiyorum kk nın sayfasından mı yoksa google a falan mı yazıcam
Bende iyiyim canım çokşükür.merhaba canım iyiyim ne yapayım topik bomboş evet bende sabahtan beri bekliyorum topiği...sen nasılsın canım*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?