2010 Nisan Anneleri

Hoşgeldin ayşegül.Kolay gelsin.

merhaba arkadaslar nasilsiniz

dün geceden beri belimden karnima dogru aci bir agri var

bir an sol bir anda sag tarafim cok kötü acimaya basliyor,bbebegin vurdugu yer agriyor hemen

karnim tam ortada tas gibi toplaniyor ,su an daha iyiyim ara ara oluyor

aranizda benim gibi olan var mi ?

kızlarr bugün topiğimize ve sakinlerine nolldu? kimseler yokk.. sayfalar ilerlemiyoo... msn de bile kk'den 1 allahın kulu yok...

canım biz iyiyiz oğluşla...sen nasılsın şmdi*geçmiş olsun canım...canım bende öyle bişey olmadı inşallah geçer canım seninkide yakında

yav bi şey sorcam fikir verin bana karulaaaarrr. şimdi ben lavanta kesesi falan yapmaktan vazcaydıydım, onun yerine çikolata alacaktım. dün kuzenle geyik yaparken hastaneye bebek şekilli kurabiye yapıp mavi keselere koyup getireceğini sööledi. hazır kalıptan kesip kesip yapcam diyo. acaba eve de onlardan mı yapsam gelen misafire dağıtırım.

anacım bende hiç sıkıntı olmadı bugüne kadar. dünden beri çekyat aç kapa, baza aç kapa, koli taşı falan kesin doğururm diyordum ama bebiş gık demedi. sadece bütün akşam tepindi durdu. anlamıyom ben ağrıdan sancıdan o yüzden..

ayşegülcüm... kolay gelsin tatlım.. baya bi uğraşmışsın eşyalar koltuklar derken.. yorma kendini..

mehtapçım.. nasılsın bitanemm.. biz evdeyizbugün.. edoşun sol kolu fena ağrıyo.. şimdi sanki daha iyice gibi.. ama ben okulda bri çarpar fln da ağlar diye göndermedim.. barbileriyle oynuyo şimdi.. dinlendi bi güzell :)

zehircim... geçmiş olsun canım.. dikkat et.. dinlenmeye çalış.. öyle bi sancım olmadı ama benimki de bolca mideme ve sağ kaburgama baskı yapıyo... kırılacak diye korkuyorum artık o derece... ama normal diyolar.. dinlen geçer .. erşey normal karşılanıyo şu zamanlarımızda zaten.. doğumla ilgili bi sancı olduunda zaten anlarsınız deniyoo..

tuğbacım.. hoşgeldin canımm... biz iyiyiz .. buna şükür.. siz nasılsınız?

Gelincik gelmiş hoşgelmiş.hayriyeciğim sen işten ayrıldın mı*bu hafta mı ayrılacaktın*

Hayatım kusura bakma yeni gördüm yazdığını..ah ahhh ne ayrılması şekerim bu haftada çalışıorum ben..doktorum geçen hafta vermedi izin 1 haftan daha var yasal izne göre diye..bende paşa paşa döndüm işyerime şafak geri tepti yeniden sayıyom balım..akannehir şafak 4 hihoyyyt

Slm kızlar belimın agrısından mahvolmus durumdayım daha yenı kalktım yataktan sol yanım cok agrıo gecmısı okuyamadım hasta olanlarımız varsa gecmıs olsunn

DENıZCıM ne oldu canım hayırdır msn den kim sildi seni..belkide yanılıosundur canımcım..neden silsinlerki..

herkese iyi akşamlar bayanlar.
nasılsınız bakalım?
ben yoğunum yine.
bu günlerde hiç tadım tuzum yok.
ben 30 marta kadar nasıl dayanacağım bilmem.Rabbim hepimize yardım etsin

herkese iyi akşamlar bayanlar.
nasılsınız bakalım?
ben yoğunum yine.
bu günlerde hiç tadım tuzum yok.
ben 30 marta kadar nasıl dayanacağım bilmem.Rabbim hepimize yardım etsin

slm canım hoşgeldin..ben oturduğum yerden bu hafta bile zor dayanıom sen koşturuyon insanlarla uğraşıon off ne zor yaa nasıl dayanıon tatlım heleki 30 marta kadar offf çok uzun süre canım yaaa çok zorlanacaksın tatlım..allah yardımcın olsun..

sağolasın canım.amin.cümlemizin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…