geçmişi okumadan atladım hemen çünkü çok işim var. evde kürt çaliii, çingene oyniii. oturma odasını iptal ettik, kardeşimin eşyalarını oraya taşıyacaz sonrada boşalan oda boyanıp, bebişimin eşyaları gelcek. çekyatların altı ve akrdeşimin dolabı 2 gündür öldürdü beni. neyse verilecekler kolilendi belediyeye haber verildi. şimdi bi de koltuklar için haber vercem tamamdır.
merhaba arkadaslar nasilsiniz
dün geceden beri belimden karnima dogru aci bir agri var
bir an sol bir anda sag tarafim cok kötü acimaya basliyor,bbebegin vurdugu yer agriyor hemen
karnim tam ortada tas gibi toplaniyor ,su an daha iyiyim ara ara oluyor
aranizda benim gibi olan var mi ?
merhaba arkadaslar nasilsiniz
dün geceden beri belimden karnima dogru aci bir agri var
bir an sol bir anda sag tarafim cok kötü acimaya basliyor,bbebegin vurdugu yer agriyor hemen
karnim tam ortada tas gibi toplaniyor ,su an daha iyiyim ara ara oluyor
aranizda benim gibi olan var mi ?
Gelincik gelmiş hoşgelmiş.hayriyeciğim sen işten ayrıldın mı*bu hafta mı ayrılacaktın*
kızlarr bugün topiğimize ve sakinlerine nolldu? kimseler yokk.. sayfalar ilerlemiyoo... msn de bile kk'den 1 allahın kulu yok...
slm msn de beni silen arkadaslar nedenini sorabilirmiyim?
herkese iyi akşamlar bayanlar.
nasılsınız bakalım?
ben yoğunum yine.
bu günlerde hiç tadım tuzum yok.
ben 30 marta kadar nasıl dayanacağım bilmem.Rabbim hepimize yardım etsin
slm canım hoşgeldin..ben oturduğum yerden bu hafta bile zor dayanıom sen koşturuyon insanlarla uğraşıon off ne zor yaa nasıl dayanıon tatlım heleki 30 marta kadar offf çok uzun süre canım yaaa çok zorlanacaksın tatlım..allah yardımcın olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?