2010 Nisan Anneleri

kaydirigubbakcemile3 ya ben bir yatıyorum sabah 11 buluyo kalkmam canım uyku sorunum yokda sivilceler fırladı bende en son 20 yaşında sivilcelendiğimi biliyorum bu hafta ne olduysa bana

bi ben burdayım zeyracım keşke uyuyabilsem

canım süt iç yoğurt ye geceleri yatmadan uykuyu çok getiriyo süt ürünleri valla mışıl mışıl uyursun canım inşallah desene senin bebiş erkenden başladı seni uyutmamaya

kaydirigubbakcemile3 ya ben bir yatıyorum sabah 11 buluyo kalkmam canım uyku sorunum yokda sivilceler fırladı bende en son 20 yaşında sivilcelendiğimi biliyorum bu hafta ne olduysa bana
canımcım bende ilk haftalar senin gibiydim uykuya doyamıyordum ama son 2 haftadır uyku falan kalmadı maleseff
canım süt iç yoğurt ye geceleri yatmadan uykuyu çok getiriyo süt ürünleri valla mışıl mışıl uyursun canım inşallah desene senin bebiş erkenden başladı seni uyutmamaya

ahh ahh canım yapmadığım kalmıyorkii

jnazcığım ben kaçtım canım görüşürüz sonra kendine iyi bak güzel annecik hayırlı geceler canım kocaman öpüyorum seni

tamam güzelimm hadi gidin uyuyun siz bebişinle biz arkadaşıyla biraz daha oyalanalım :)
bende öpüyorum seni canımm iyi geceler tatlı rüyalarr

selam kızlar ben geldim perşembe günü dr a gittim 8 haftalık olması lazım ama çok küçük gelişmemiş dedi dr 20 gün sonra bi daha gel dedi ilaç verdi içmek istemiyorum dedim ii beslen dedi o zaman sadece folik iç mutlaka dedi ilk çocuğumda böyle bişey yaşamamıştım kalp atışını bile duymadım sadece kese grdüm

CANIM BETA HCG KAÇ CIIKMIŞTI KAÇ GÜNLÜKKEN?
AYRICA PARDON HEYCANLANIYOM IKIZ DUYUNCA YA GÖZÜN AYDIN BUARADAhihoyyyt

benim mikroenjeksiyon...ama tek yumurta ikizlerinin tedaviyle bir ilgisi yokmuş.benim transferden sonra 12.gün 85....14.gün 146......16.gün 219....benim kan degerlerim düşükdü ama böylede oluyomuş demekki....yalnız dr bakalım digerinin kalbi atmaya devam edecekmi...dedi.şimdilik güzel gidiyor dedi.bana hep altdan bakdılar...tedavi oldugum dr bakdı hep...nezaman o çataldan kurtulcam bilimiyom...

bende ıyıyım canım benımde kasık agrılarım var bı kac gundur
yerleşiyor bebişimiz annesi
bende ıcıcem yatmadan once nesquıklı:)))
afiyet olsun canımm

hacercim belkide geç döllenme olmuştur canım kalbini ferah tut inşallah bi sorun çıkmaz

canım sende bol bol süt iç peynir ye canım doktorun folik asit vermedimi canım:uhm:

selam canım hosgeldın
bazen gec gelısebılıyolar canım bol bol su ıcc duzenlı beslen ıhsallah guzel haberler alırsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…