- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
bi ben burdayım zeyracım keşke uyuyabilsem
canımcım bende ilk haftalar senin gibiydim uykuya doyamıyordum ama son 2 haftadır uyku falan kalmadı maleseffkaydirigubbakcemile3 ya ben bir yatıyorum sabah 11 buluyo kalkmam canım uyku sorunum yokda sivilceler fırladı bende en son 20 yaşında sivilcelendiğimi biliyorum bu hafta ne olduysa bana
canım süt iç yoğurt ye geceleri yatmadan uykuyu çok getiriyo süt ürünleri valla mışıl mışıl uyursun canım inşallah desene senin bebiş erkenden başladı seni uyutmamaya
kaydirigubbakcemile5yaa uyuyamadım ben geldim meraba kızlar
bende sütümü içiyorum uykuya hazırlık :dance:
kaydirigubbakcemile5
ohh afiyet baş şeker olsun canım
CANIM BETA HCG KAÇ CIIKMIŞTI KAÇ GÜNLÜKKEN?
AYRICA PARDON HEYCANLANIYOM IKIZ DUYUNCA YA GÖZÜN AYDIN BUARADAhihoyyyt
yerleşiyor bebişimiz annesibende ıyıyım canım benımde kasık agrılarım var bı kac gundur
afiyet olsun canımmbende ıcıcem yatmadan once nesquıklı:)))
selam kızlar ben geldim perşembe günü dr a gittim 8 haftalık olması lazım ama çok küçük gelişmemiş dedi dr 20 gün sonra bi daha gel dedi ilaç verdi içmek istemiyorum dedim ii beslen dedi o zaman sadece folik iç mutlaka dedi ilk çocuğumda böyle bişey yaşamamıştım kalp atışını bile duymadım sadece kese grdüm
selam kızlar ben geldim perşembe günü dr a gittim 8 haftalık olması lazım ama çok küçük gelişmemiş dedi dr 20 gün sonra bi daha gel dedi ilaç verdi içmek istemiyorum dedim ii beslen dedi o zaman sadece folik iç mutlaka dedi ilk çocuğumda böyle bişey yaşamamıştım kalp atışını bile duymadım sadece kese grdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?