2010 Nisan Anneleri

gerçekten canım çok sıkkın.moralim sıfır.insanlar niye böyle. söz verdimi tutmuyorlar.artık merhamet denen duyguyu öldürüyorlar bende.Allah hepimizi iyilerle ve iyiliklerle karşılaştırsın.

tuğbacım.. hoşgeldin canımm... biz iyiyiz .. buna şükür.. siz nasılsınız?
meraba refiyecim kusura bakma biraz geç oldu bi kaç telefon görüşmesi yaptık da yine. bu aralar kafamızçok yoğun valla hem maddi hem de hazırlıklar yönünden yoğunluk var. bunların dışında iyiyim.
edşum aşı olmuş da kolu ağrımış geçmişe göz atınca gördüm geçmiş olsun minnoşa:asigim:

mrb.kızlar bız geldık ama sezsızlık var.fundacım sarımelek nasılsınız.zeynep gelmemiş hastaneden ıns.guzel haberlerle gelr.msn de bı ark.konustuk kılodan acıldı konu ben 11 kılo aldım toplamda dedı.yaa ama ben durmadam tıkınıyorum napım cnm ıstıyo zayıftım ben 36 38 gıyıyodum.sımdı ıse 25 kılo almıs durumdayım.benım kadar alan varmı aceppp???

selam canım iyilik bizdende arkadaşa çaya gittim geldim yemek attım ocağa pişiyor.zeynep dünürüm gelmedi geziyolardır eşiyle giresunda...sen nasılsın canım*

canım bende 15 kilo aldım ya

ay yandım ama gittim su içtim kızlar.baya yandı dilimin ucu.eşimin külüstür bilgisayarından giriyorum benimki gelce az sonra format atılcaktı.bu da kapanıp duruyo heee

iyiyim tuğbacığım.c.tesiyi iple çekiyorum.dünüre çağrı attım dönmedi...naptı acaba *

ay unutkanlığım tutuyo bazen he sen nasılsın kaan nasıl*evet ya görüşemiyoz artık*yemek yapıyom hadi bu akşam gelin yemeğe okey atarız

fundacım ne yapayım bende mutfağa geçecem şimdi yemek yapmaya valla yakın olsanız atlar gelirdik de sen hala okey oynayabiliyonmu kız ben bu haftasonu aynadım da sandalye tepesinde belim kopuyodu:)
zeyracım nereye gitcekti ki bugün doktoramı yoksa?
cumartesi günü göktuşa bizim yerimize de el salla tamam mı:) tabi unutmazsan ben oğluşumu görnce soracağım herşeyi unutup çıkıyom doktorun odasından:))

slm kızlar...
biz geldik. işten ayrıldım fazla gıremez oldum evde tek kalmamaık için gezıp duruyoz oğlumla.. kalçamda ıyı şükür .. eşim şaşırıyor benden hızlı yuruyosun seda dıyor :))
ama hergun calsiyum , magnezyum ve 5 bardak süt içiyorum.. ondan mı bilmem..
dünde baya gezzdık arkadaşla..

sizler nasılsınız ? geçmişi okuyamıyorum eşim gelcek yemek hazırlamam lazım.. hasta olan yoktur ıns..
zeynep doktora gıtcektı gelmedi mi daha ?

bak ben de unuttum fundacım.:) kaanın selamı var cicim artık hareketleriyle yer yerinden oynuyo hemde benim bazen canım acıyo. tahminime göre keyyfi yerinde sıpamın hem annesi hem babası full time yanında ne de olsa.

ay valla ilk defa topiğe girdiğimde fazla sayfanın birikmediğini görüorum huuu kızlarr bugün noldu size..ağırlaştık die topikte mi ağırlaştı sırnaşık şey daha kaynatılcak çok şey var bee ..gitmeyin biyerlere.. :

ilke nur cum hoşgeldin maşallah ağrılaırının geçmesi güzel haber. yalnız günde 5 bardak sütt mü içiyosun şok oldum valla hemde o kadar kalsiyum takviyesinin üstüne. maşallah valla.
ben o kadar içemiyom 1 yada 2 bardak süt birde bol bol peynir yiyorum. ama doktorum bana kalsiyum ya da magnezyum vermedi.

ben de gunde sadece iki bardak süt içebiliyrom kızlar zaten süt bende hep gaz yapmıştır....
bu arada zaten doğru düzgun yiyemez oldum,oğlum mideme çok baskı yapıyor.....

Merhaba kızlar,

Refişim edamızın kolu çok ağrıyorsa soğuk uygulama yapın.Bize yapılan Td aşısı onlarada yapılıyor.Epeyce ağrır yaniGeçer inşallah.Birde ağrıyan kolunun üstüne yatmasın ağrı kesici ver rahatlatır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…