canım biz iyiyiz oğluşla...sen nasılsın şmdi*geçmiş olsun canım...canım bende öyle bişey olmadı inşallah geçer canım seninkide yakında
anacım bende hiç sıkıntı olmadı bugüne kadar. dünden beri çekyat aç kapa, baza aç kapa, koli taşı falan kesin doğururm diyordum ama bebiş gık demedi. sadece bütün akşam tepindi durdu. anlamıyom ben ağrıdan sancıdan o yüzden..
ayşegülcüm... kolay gelsin tatlım.. baya bi uğraşmışsın eşyalar koltuklar derken.. yorma kendini..
mehtapçım.. nasılsın bitanemm.. biz evdeyizbugün.. edoşun sol kolu fena ağrıyo.. şimdi sanki daha iyice gibi.. ama ben okulda bri çarpar fln da ağlar diye göndermedim.. barbileriyle oynuyo şimdi.. dinlendi bi güzell :)
zehircim... geçmiş olsun canım.. dikkat et.. dinlenmeye çalış.. öyle bi sancım olmadı ama benimki de bolca mideme ve sağ kaburgama baskı yapıyo... kırılacak diye korkuyorum artık o derece... ama normal diyolar.. dinlen geçer .. erşey normal karşılanıyo şu zamanlarımızda zaten.. doğumla ilgili bi sancı olduunda zaten anlarsınız deniyoo..
inşallah renkli görürsün canımcım göktuğu biz son gdişimizde gördük azıcık ama beyfendi elini çekmedi ağzından tam net bir poz yakalayamadık.tuğbacığım alıntı ile cevap veremiyorum bu bilgisayardan.canım uzun zamandır bende oynamadım en son dünürlerle oynamıştık.canım zeynep dr a gitti ama hala gelmediler 2 defa çağrı attım yk.belki buraya uğrarlar diyodum kendi kendime.......sana koolay gelsin canım mutfakta.......
canım bende oğlanı görünce herşeyi unutuyorum mest oluyorum resmen.ama artık renksiz usgde bişey anlamıyorum rica edicem bakalım renklide gösterecekmi.renkli usg başka katta inşallah gösterir..........
sedacım hoşgeldin tatlım.valla işten ayrılanlar bizi hep yalnız bırakıyo...sen nasılsın canım biz iyiyiz oğluşla hergün yürüyoruz bugün çıkmadık sadece babamız çıkaracak şimdi bizi gezmeye.........iyi olmana ve kalçandaki ağrının geçmesine sevindim tatlım.sütün baya etkisi vardır canım
ilke nur cum hoşgeldin maşallah ağrılaırının geçmesi güzel haber. yalnız günde 5 bardak sütt mü içiyosun şok oldum valla hemde o kadar kalsiyum takviyesinin üstüne. maşallah valla.
ben o kadar içemiyom 1 yada 2 bardak süt birde bol bol peynir yiyorum. ama doktorum bana kalsiyum ya da magnezyum vermedi.
tuğbacığım alıntı ile cevap veremiyorum bu bilgisayardan.canım uzun zamandır bende oynamadım en son dünürlerle oynamıştık.canım zeynep dr a gitti ama hala gelmediler 2 defa çağrı attım yk.belki buraya uğrarlar diyodum kendi kendime.......sana koolay gelsin canım mutfakta.......
canım bende oğlanı görünce herşeyi unutuyorum mest oluyorum resmen.ama artık renksiz usgde bişey anlamıyorum rica edicem bakalım renklide gösterecekmi.renkli usg başka katta inşallah gösterir..........
sedacım hoşgeldin tatlım.valla işten ayrılanlar bizi hep yalnız bırakıyo...sen nasılsın canım biz iyiyiz oğluşla hergün yürüyoruz bugün çıkmadık sadece babamız çıkaracak şimdi bizi gezmeye.........iyi olmana ve kalçandaki ağrının geçmesine sevindim tatlım.sütün baya etkisi vardır canım
ya bişey sorayım mı? benim göğüsler havası kaçmış balon gibi bööle göbeğime yayıldı kaldı. bu düzelcek miki?
ya bişey sorayım mı? benim göğüsler havası kaçmış balon gibi bööle göbeğime yayıldı kaldı. bu düzelcek miki?
Kızlar herkese slmlar,
Biz dün gece bayağı heyecanlı bir zaman geçirdik, oğluşum çok korkuttu beni. Bebişim saat 6dan sonra pek hareket etmedi. Tabi bende hareket etsin diye çikolata, tatlı, içliköfte sormayın evde ne varsa gece boyunca yedim. Yok oğlum hareket etmiyor yada çok az ve hafif bir hareket. Yakın zamandada bir arkadaşımın bebeğine kordon dolanması olmuş, acilen sezeryana alındı. Onunda kalp atışı ve hareketi azalmış aklıma o geldi.
Neyse eşimde işte, onu aradım. Sonunda dayanamadık gece 12de doktoru aradım. Hemen hastaneye çağırdı. Apar topar bir tanıdık vasıtasıyla hastaneye gittik. NTSye girdik. bebişimin kalp atışları iyi çıktı.
Sabahta tekrar hastaneye gittim, oğlumu gördüm herşey normalmiş. Sanırım bebişim dönmüş, doktor ondan dolayı olabilir dedi.
Kızlar, ben canavar gibi yemek yiyorum ama oğluşum sanırım biraz zayıf olacak. Yesemde yemesemde o alacağı kadar alıyor. 1800 gram çıktık. Bir hafta sonra doktorum tekrar çağırdı.
Kızlar, bu arada aman gögüslerinize pek fazla dokunmayın. Bu zamanda ne yapalım sarkacak ama bebişlerimizi emzirmek için dayanmalıyız. Hamilelikte özellikle son aylarda gögüsleri pek fazla uyarmayın ve dokunmayın. Sıkı sütyen bile kullanmayın derim.
Kızlar herkese slmlar,
Biz dün gece bayağı heyecanlı bir zaman geçirdik, oğluşum çok korkuttu beni. Bebişim saat 6dan sonra pek hareket etmedi. Tabi bende hareket etsin diye çikolata, tatlı, içliköfte sormayın evde ne varsa gece boyunca yedim. Yok oğlum hareket etmiyor yada çok az ve hafif bir hareket. Yakın zamandada bir arkadaşımın bebeğine kordon dolanması olmuş, acilen sezeryana alındı. Onunda kalp atışı ve hareketi azalmış aklıma o geldi.
Neyse eşimde işte, onu aradım. Sonunda dayanamadık gece 12de doktoru aradım. Hemen hastaneye çağırdı. Apar topar bir tanıdık vasıtasıyla hastaneye gittik. NTSye girdik. bebişimin kalp atışları iyi çıktı.
Sabahta tekrar hastaneye gittim, oğlumu gördüm herşey normalmiş. Sanırım bebişim dönmüş, doktor ondan dolayı olabilir dedi.
Kızlar, ben canavar gibi yemek yiyorum ama oğluşum sanırım biraz zayıf olacak. Yesemde yemesemde o alacağı kadar alıyor. 1800 gram çıktık. Bir hafta sonra doktorum tekrar çağırdı.
Kızlar, bu arada aman gögüslerinize pek fazla dokunmayın. Bu zamanda ne yapalım sarkacak ama bebişlerimizi emzirmek için dayanmalıyız. Hamilelikte özellikle son aylarda gögüsleri pek fazla uyarmayın ve dokunmayın. Sıkı sütyen bile kullanmayın derim.
cok cok sükür canim bebegin iyiymis
seninki kac haftalikti canim ? sanki sen bizden bayagi ilerilerdesin gibime geliyor yoksa yaniliyormuyum CADIARZU
insallah bir daha korkutmaz minigin seni :teselli:
bu arada gögüslere dokunursak ya da SIKI sütyen takarsak nolur ki canim
canım hoşgeldin.. çok şükür korktugun gıbı olmamış hiçbirşey.. bence oğluşunda gayet ıyı kılosu.. doktor bırsey demıyorsa sorun etme.. miyon olcak belli. benımkıde cok şişman olmayacak galıba :) boşver canım daha kolay doğururuz hem.. doğunca kılo aldırırız ınsallah..
maşallah bebeğine evet artık haftada 250 gr alıyomuş suyunda ii miş inşallah sonuna kadar bi sorun çıkmaz canımcanım çok şükür oğlumun durumu iyi suyumda oldukça iyi çıktı.30+5te 1.500 gr boyuda 40 cm miş.uyumlu haftasıyla dedi.250gr falan almış.maşallah 41 kere oğluma.
kendim yapıyom valla biraz daha geçse daha da ağırlaşacam hiç yapamayacam kim gelecek canım yaa yardıma valla herkes kendi halinde şu kıza yardım edeyim diyen yok valla bi kadın tutayım gelsin temizlesin diyorum bidaha vaz geçiyorum temiz yapmazsa dayanamam söylenir kadını kaçırırımohhhhh benim için de keyif yap şekerim ya hadi bakalım güzelce dinlenin evde bugün
aman hacercim dikkat et ama ne perdesi ne halısı ya kendinmi yapıyosun hala bari biri yardımına gelsin de onları sen yapma güzelim allah korusun yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bak keyfin de yokmuş. boşver olur gider bütün işler yat dinlen birazcık.
hg canım. hadi bakalım gözün aydın demek 250 gr almış minik oğluş. maşallah ona. peki neden hala her hafta gidiyosun tatlım artık herşey yolunda çok şükür demi?
bebeğin korkutmuş seni ama çok şükür durumu iyimiş maşallahKızlar herkese slmlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?