2010 Nisan Anneleri

tuğbacığım alıntı ile cevap veremiyorum bu bilgisayardan.canım uzun zamandır bende oynamadım en son dünürlerle oynamıştık.canım zeynep dr a gitti ama hala gelmediler 2 defa çağrı attım yk.belki buraya uğrarlar diyodum kendi kendime.......sana koolay gelsin canım mutfakta.......
canım bende oğlanı görünce herşeyi unutuyorum mest oluyorum resmen.ama artık renksiz usgde bişey anlamıyorum rica edicem bakalım renklide gösterecekmi.renkli usg başka katta inşallah gösterir..........
sedacım hoşgeldin tatlım.valla işten ayrılanlar bizi hep yalnız bırakıyo...sen nasılsın canım biz iyiyiz oğluşla hergün yürüyoruz bugün çıkmadık sadece babamız çıkaracak şimdi bizi gezmeye.........iyi olmana ve kalçandaki ağrının geçmesine sevindim tatlım.sütün baya etkisi vardır canım

tuğbacım evdesin artık msni acmıyorsun valla işteyken daha gzl sohbet ederdik,şimciiii unutttun bizi....

kilo alanlar sabah dinledim çocuğu bi gün emzirince 300 kalorti yakılıyomuş.buda 45 dakika koşmaya eş değermiş. lohusa şerbetlerine kanmayın, bol bol su için azbıkta yediklerinize dikkat edin kilo vermek için en uygun zaman emzirme diyodu...

özgecim valla ne deseniz haklısınız. eve adapte olamadım bir türlü bir yandan da deli gibi tembellik yapıyom eşimde evde olunca ben böyle hiçbir yere yetişemez oldum. gerçekten de çalışırken daha çok görüşüyoduk az kaldı ama bir düzene koyacam.
heyyy evde olan hatunlar siz tüm gün hem burada olup hemde ev işlerini nasıl yetiştiriyosunuz ayol:))) gerçi ben çok geç kalkıyom galiba ondan yetişmiyo:)))

canım biz iyiyiz oğluşla...sen nasılsın şmdi*geçmiş olsun canım...canım bende öyle bişey olmadı inşallah geçer canım seninkide yakında

sagol canim benim

dinleniyorum zaten isten ciktiktan sonra devamli ama iste anlayamadigim bir agri ve cok kötü mafoldumben

masallah de canim valla bunca agrili sizili anne adaylari nazar eder bak kaydirigubbakcemile3

insallah hep iyi olursun

valla dogum sancisi oldugunu sanmiyorum bende canimcim yha

midene baski mi yapiyor ayy kiyamam yha iki ay var daha dogumlarina nasil katlanicaz inanki bilmiyorum :gitme:

inşallah renkli görürsün canımcım göktuğu biz son gdişimizde gördük azıcık ama beyfendi elini çekmedi ağzından tam net bir poz yakalayamadık.
zeynepcim de güzel haberlerle gelir inşallah bir an önce:1hug:

ya bişey sorayım mı? benim göğüsler havası kaçmış balon gibi bööle göbeğime yayıldı kaldı. bu düzelcek miki?

hoşbulduk kızlarr.. sütü zorlada olsa içiyorum kalçamdan çok çektım çünkü.. o gunlerın gerı gelmesınden korkuyorum (

ya bişey sorayım mı? benim göğüsler havası kaçmış balon gibi bööle göbeğime yayıldı kaldı. bu düzelcek miki?

ademircim bana bir hemsire söyledi hastaneden randevu alirken

dogumdan sonra gögüslere, geriye ve yukariya dogru masaj yaparsak eski hallerine dönermis

bir de netten okumustum soguk ve sicak su Şoku yapmaliymisiz aklinialirimsmile

ee doğurak yapalım. zati buradaki emzirme eğitiminde de emzirmeden 10-15 dakika dairesel hareketlerle masaj yapın sütünüz rahat akar dediydi ebe. birazda yukarı ovarız napak...

Kızlar herkese slmlar,
Biz dün gece bayağı heyecanlı bir zaman geçirdik, oğluşum çok korkuttu beni. Bebişim saat 6dan sonra pek hareket etmedi. Tabi bende hareket etsin diye çikolata, tatlı, içliköfte sormayın evde ne varsa gece boyunca yedim. Yok oğlum hareket etmiyor yada çok az ve hafif bir hareket. Yakın zamandada bir arkadaşımın bebeğine kordon dolanması olmuş, acilen sezeryana alındı. Onunda kalp atışı ve hareketi azalmış aklıma o geldi.
Neyse eşimde işte, onu aradım. Sonunda dayanamadık gece 12de doktoru aradım. Hemen hastaneye çağırdı. Apar topar bir tanıdık vasıtasıyla hastaneye gittik. NTSye girdik. bebişimin kalp atışları iyi çıktı.
Sabahta tekrar hastaneye gittim, oğlumu gördüm herşey normalmiş. Sanırım bebişim dönmüş, doktor ondan dolayı olabilir dedi.
Kızlar, ben canavar gibi yemek yiyorum ama oğluşum sanırım biraz zayıf olacak. Yesemde yemesemde o alacağı kadar alıyor. 1800 gram çıktık. Bir hafta sonra doktorum tekrar çağırdı.
Kızlar, bu arada aman gögüslerinize pek fazla dokunmayın. Bu zamanda ne yapalım sarkacak ama bebişlerimizi emzirmek için dayanmalıyız. Hamilelikte özellikle son aylarda gögüsleri pek fazla uyarmayın ve dokunmayın. Sıkı sütyen bile kullanmayın derim.

cok cok sükür canim bebegin iyiymis

seninki kac haftalikti canim ? sanki sen bizden bayagi ilerilerdesin gibime geliyor yoksa yaniliyormuyum CADIARZU

insallah bir daha korkutmaz minigin seni :teselli:

bu arada gögüslere dokunursak ya da SIKI sütyen takarsak nolur ki canim

canım hoşgeldin.. çok şükür korktugun gıbı olmamış hiçbirşey.. bence oğluşunda gayet ıyı kılosu.. doktor bırsey demıyorsa sorun etme.. miyon olcak belli. benımkıde cok şişman olmayacak galıba :) boşver canım daha kolay doğururuz hem.. doğunca kılo aldırırız ınsallah..

erkflz
geçmış olsun canım
ahh ahh bende gectım o yollardan
hepınızı o kadar ıyı anlıyorum kı?

Canım 33 olduk. Bu ay dünyayı yedim, sorma faydalı diye yemediğim kalmadı. Ama yok benim bebişim tombiş olmuyor. mafoldumben
Canım çok gögüsleri çok uyarmak erken doğumu tetikliyormuş, sıkı sütyenlerde süt gelmesini engelliyormuş.

Canım sanırım zayıf olacak. Ne baba nede ben minyon tipleriz. Ama zayıfız doğrusu belki o yüzden. Uzun boylu ve zayıfız. Sanırım bize çekecek. İns canım doğunca emziririz bol bol ve hemen toparlanırlar.

selam anneler biz yine geldik artı oturamıyorum bile yaa kasıklarıma oğlum çok kötü vuruyor biraz oturuyom hemen uzanıyom dayanamıyorum yaa dönsede bende rahatlasam artık

canım çok şükür oğlumun durumu iyi suyumda oldukça iyi çıktı.30+5te 1.500 gr boyuda 40 cm miş.uyumlu haftasıyla dedi.250gr falan almış.maşallah 41 kere oğluma.
maşallah bebeğine evet artık haftada 250 gr alıyomuş suyunda ii miş inşallah sonuna kadar bi sorun çıkmaz canım
kendim yapıyom valla biraz daha geçse daha da ağırlaşacam hiç yapamayacam kim gelecek canım yaa yardıma valla herkes kendi halinde şu kıza yardım edeyim diyen yok valla bi kadın tutayım gelsin temizlesin diyorum bidaha vaz geçiyorum temiz yapmazsa dayanamam söylenir kadını kaçırırım
bebeğin korkutmuş seni ama çok şükür durumu iyimiş maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…