a.s.hoşgeldin.Geçmiş olsun canım.Şükür bebişte bişey yokmuş.Kızlar herkese slmlar,
Biz dün gece bayağı heyecanlı bir zaman geçirdik, oğluşum çok korkuttu beni. Bebişim saat 6dan sonra pek hareket etmedi. Tabi bende hareket etsin diye çikolata, tatlı, içliköfte sormayın evde ne varsa gece boyunca yedim. Yok oğlum hareket etmiyor yada çok az ve hafif bir hareket. Yakın zamandada bir arkadaşımın bebeğine kordon dolanması olmuş, acilen sezeryana alındı. Onunda kalp atışı ve hareketi azalmış aklıma o geldi.
Neyse eşimde işte, onu aradım. Sonunda dayanamadık gece 12de doktoru aradım. Hemen hastaneye çağırdı. Apar topar bir tanıdık vasıtasıyla hastaneye gittik. NTSye girdik. bebişimin kalp atışları iyi çıktı.
Sabahta tekrar hastaneye gittim, oğlumu gördüm herşey normalmiş. Sanırım bebişim dönmüş, doktor ondan dolayı olabilir dedi.
Kızlar, ben canavar gibi yemek yiyorum ama oğluşum sanırım biraz zayıf olacak. Yesemde yemesemde o alacağı kadar alıyor. 1800 gram çıktık. Bir hafta sonra doktorum tekrar çağırdı.
Kızlar, bu arada aman gögüslerinize pek fazla dokunmayın. Bu zamanda ne yapalım sarkacak ama bebişlerimizi emzirmek için dayanmalıyız. Hamilelikte özellikle son aylarda gögüsleri pek fazla uyarmayın ve dokunmayın. Sıkı sütyen bile kullanmayın derim.
a.s.canım hoşgeldin.slm kızlar ben geldım nasılsınız
erkflz
geçmış olsun canım
ahh ahh bende gectım o yollardan
hepınızı o kadar ıyı anlıyorum kı?
Benimde hazır değil ama bu hafta hazırlamayı düşünüyorum.Ne kadar tembelim ben yaaaaaaaaaHaceroğuz, yosuncum sağolun kızlar. Korktuk ama çok şükür iyiymişiz.
Sormayın doktor hemen gel deyince aklıma doğum çantası geldi hala tam hazır değil. Ben ne yapacağım diye düşünmeye başladım. Yok yok bu çantayı bu hafta bitirmek lazım.
sevındım nazlıcım son cumlen heycanlandırdı.artık mua.yok.doğum beklencek.az kaldığını bıkez daha anladık degılmı.
selam anneler biz yine geldik artı oturamıyorum bile yaa kasıklarıma oğlum çok kötü vuruyor biraz oturuyom hemen uzanıyom dayanamıyorum yaa dönsede bende rahatlasam artık
kendim yapıyom valla biraz daha geçse daha da ağırlaşacam hiç yapamayacam kim gelecek canım yaa yardıma valla herkes kendi halinde şu kıza yardım edeyim diyen yok valla bi kadın tutayım gelsin temizlesin diyorum bidaha vaz geçiyorum temiz yapmazsa dayanamam söylenir kadını kaçırırım
valla içine tam olarak sinmese de erken doğurmaktan iyidir allah korusun. neyse zaten bitirmişsin bi daha yapma kendin
merhaba biz geldik dr'dan. geçmişe bakmadan yazayım dedim. sadece nst kontrolümüz vardı zaten bebişimi görmedim. oda gayet yolunda bi problem yok çookkk şükür. 15 gün sonra yine nst ve muayene:)) son muayenemiz olcakmış. bitti mi yani dedim? bitmedi ama muayeneler bitiyor artık dedi. sonra nst devam ve doğum günümüz inşalllahhhhh:))))
evet canım son deyince hakkaten içim bi fena oldu. 1 ayımız kaldı şunun şurasında sez. düşünürsek.33 kusurdayım ben en fazla 5 hafta sanırım:))(( ürkütücü ama çk da farlı bir sevinç işte...
nazlıcım hadi gözün aydın diyeyim canım hem iyi nst sonucu için hem de yaklaşan doğum tarihin için allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah.
slm kızlar eve az önce girdik doktordan sonra annemlere gittik çay yemek falan derken bu saat oldu şimdi gizem sultandan bahsedelim gerçi dünürcüğüme anlattım gizem 2 kilo 273 kilo olmuş ultrasyonda yine bir eli yanağındaydı kızımın doktor şeklimi değiştirerek gösterebildi sonunda maşallah yavruma aynen babası kızım tombiş yüzlü satttan 2 hafta ilerdeyiz şu an tam doğum tarihini vermedi doktorumuz ama şu anlık sezeryan gibi göüküyo bu ayın sonunda nstye çağırdı 26sında gideceğim nst için sanırım benim hesaplara görede 20sinden sonrada kızım her an süpriz yapabilir teyzoşları çok tatlıydı yaa maşallah kuzucuğuma şeker testlerimde normalmiş bir sorunumuz yokmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?