2010 Nisan Anneleri

Zehirciğim geçmiş olsun.Nasıl oldun?
a.s.hoşgeldin.Geçmiş olsun canım.Şükür bebişte bişey yokmuş.

slm kızlar ben geldım nasılsınız
a.s.canım hoşgeldin.

erkflz
geçmış olsun canım
ahh ahh bende gectım o yollardan
hepınızı o kadar ıyı anlıyorum kı?

Sağol canım. İns bizde sağlıklı bir şekilde senin gibi bebişlerimizi kucağımıza alırız. Ne güzel sen normal doğumda yaptın. İns darısı başımıza.:Saruboceq:

Haceroğuz, yosuncum sağolun kızlar. Korktuk ama çok şükür iyiymişiz.
Sormayın doktor hemen gel deyince aklıma doğum çantası geldi hala tam hazır değil. Ben ne yapacağım diye düşünmeye başladım. Yok yok bu çantayı bu hafta bitirmek lazım.

Benimde hazır değil ama bu hafta hazırlamayı düşünüyorum.Ne kadar tembelim ben yaaaaaaaaa

benimde çekmecede duruyor herşey hazır ama çantada değil işte benimde hazırlamam lazım yaa

merhaba biz geldik dr'dan. geçmişe bakmadan yazayım dedim. sadece nst kontrolümüz vardı zaten bebişimi görmedim. oda gayet yolunda bi problem yok çookkk şükür. 15 gün sonra yine nst ve muayene:)) son muayenemiz olcakmış. bitti mi yani dedim? bitmedi ama muayeneler bitiyor artık dedi. sonra nst devam ve doğum günümüz inşalllahhhhh:))))

sevındım nazlıcım son cumlen heycanlandırdı.artık mua.yok.doğum beklencek.az kaldığını bıkez daha anladık degılmı.

sevındım nazlıcım son cumlen heycanlandırdı.artık mua.yok.doğum beklencek.az kaldığını bıkez daha anladık degılmı.

evet canım son deyince hakkaten içim bi fena oldu. 1 ayımız kaldı şunun şurasında sez. düşünürsek.33 kusurdayım ben en fazla 5 hafta sanırım:))(( ürkütücü ama çk da farlı bir sevinç işte...

evet cnm ıkısı karısık korkuyosunda ama sonunu dusununce cok guzel

Kızlar merhaba....
Dünür aradı şimdi gelinimin kilosu 2kilo 273 grammış.maşallah 41 kere kuzuma herşey iyiymiş.sattan 2 hafta önde çıkmış.biraz tombul bi bebek olabilir demiş dr.2 hafta sonra nst ye çağırmış.

maaş.gızeme.ıyı haberlerle sevınıyoruz işte ne guzel...sağol fundacım

Nazlıcım iyi haberlerle gelmene sevindim canım.az önce dünürle konuştum gelinimde tombiş bi bebek olabilir demiş dr birde sattan 2 hafta büyük görünüyo demiş.martın 20 sinden sonra olabilir demiş dr.iri bi bebek olduğu için sezaryan olur demiş dr.normal zor olur demiş

slm kızlar eve az önce girdik doktordan sonra annemlere gittik çay yemek falan derken bu saat oldu şimdi gizem sultandan bahsedelim gerçi dünürcüğüme anlattım gizem 2 kilo 273 kilo olmuş ultrasyonda yine bir eli yanağındaydı kızımın doktor şeklimi değiştirerek gösterebildi sonunda maşallah yavruma aynen babası kızım tombiş yüzlü satttan 2 hafta ilerdeyiz şu an tam doğum tarihini vermedi doktorumuz ama şu anlık sezeryan gibi göüküyo bu ayın sonunda nstye çağırdı 26sında gideceğim nst için sanırım benim hesaplara görede 20sinden sonrada kızım her an süpriz yapabilir teyzoşları çok tatlıydı yaa maşallah kuzucuğuma şeker testlerimde normalmiş bir sorunumuz yokmuş

Son düzenleme:
bu arada geçmişe bir göz attım beni merak eden bütün teyzoşlarımıza çok teşekkürler rabbime şükürler olsun kızım iyi teyzoşları

Dünür tekrar maşallah canım gizemime.kocaman olmuş yerim ben onun yumruk yapan ellerini........ay ne kadar az bi zaman kaldı yaaaaaaaaa.ben çok heyecanlanıyorum

zeynepcim şükürler olsun senden haber aldık. maşallah gizeme nasıl güzel beslenmiş annesi bu gidişle göktuğun gözüne daha doğarken girecek bayanssulusmile canım gözün aydın hadi bakalım sürpriz çok erken olmadıkça sorun değil artık napalım hayırlısı

selam kizlar
dün giremedim bugünde gec girdim iste
sanirim doktora gidenler olmus güzel haberlerlede gelmisler
adiniza cok sevindim canlar
zeynep ve nazli sanirim sizdiniz doktora gidenler
cok sevindim adiniza mansallah kuzulariniza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…