maaş.gızeme.ıyı haberlerle sevınıyoruz işte ne guzel...sağol fundacım
slm kızlar
zeyra masallah bebegıne
ınsallah normal olur cnm
Dünür tekrar maşallah canım gizemime.kocaman olmuş yerim ben onun yumruk yapan ellerini........ay ne kadar az bi zaman kaldı yaaaaaaaaa.ben çok heyecanlanıyorum
zeynepcim şükürler olsun senden haber aldık. maşallah gizemenasıl güzel beslenmiş annesi bu gidişle göktuğun gözüne daha doğarken girecek bayanssulusmile canım gözün aydın hadi bakalım sürpriz çok erken olmadıkça sorun değil artık napalım hayırlısı
selam kizlar
dün giremedim bugünde gec girdim iste
sanirim doktora gidenler olmus güzel haberlerlede gelmisler
adiniza cok sevindim canlar
zeynep ve nazli sanirim sizdiniz doktora gidenler
cok sevindim adiniza mansallah kuzulariniza
sempatiksalakcinni kızz kimmiş o 2 arkadaşın? bende hala eklisin canımcım... silmem için ne sebep olabili rde siliyim ki... yada belki onlarda silmemiştir ne biliyim... en iyisi sen msn e gel de konuşak accık canım.. sayfada açık görünüyosun...slm bebekcim az önce baktim msn de beni ekleyen 2 arkadas beni silmis acayip sasirdim vede üzüldüm silinecek ne yaptimkialsanaalsanasmile
opuyorumnanaktan çok saol tuğbacım.. ayy valla içim eridi o kolunu sabit tuttukça.. eridi bitti tükandi içim sanki.. evlat hçbirşeye benzemiyo canımm boshayallersmilemeraba refiyecim kusura bakma biraz geç oldu bi kaç telefon görüşmesi yaptık da yine. bu aralar kafamızçok yoğun valla hem maddi hem de hazırlıklar yönünden yoğunluk var. bunların dışında iyiyim.
edoşum aşı olmuş da kolu ağrımış geçmişe göz atınca gördüm geçmiş olsun minnoşa:asigim:
ayy canımm.. çok saol bende ısrar ediyorum ağrı kesici içiremedim ki.. inatt.. o kadar aşı vurulmuş.. aşının etkisini kaybettirirmiş ağrı kesici.. takrar aşı olamam valla deyip durdu :) anlatamadım canım :)) ayy bide sol kolu ağrıyo sadece sanırım o dediğin aşı ona denk geldi.. dün sağlık ocağındaki hemşiremiz de dedi ki bize vurulan aşıdan.. ben 1 hafta kolumu kıpırdatamamıştım... yalnız benim anlamadığım şey kolunda aşıyı vurdukları yerde hafif kabarıklık ve kızarma var.. olabilirmiş.. ama daha önceden izi olan bebeklik aşısının olduğu yerde kızarık ve orası daha çok acıyo diyo CADIARZU onu çözemiyorum..Merhaba kızlar,
Refişim edamızın kolu çok ağrıyorsa soğuk uygulama yapın.Bize yapılan Td aşısı onlarada yapılıyor.Epeyce ağrır yaniGeçer inşallah.Birde ağrıyan kolunun üstüne yatmasın ağrı kesici ver rahatlatır.
-tatlicadiarzu- yetiştiği kadar canım.. ama ben 6:40 da uyanıyorum yani kaydirigubbakcemile3 onun da payı varmıdır :))özgecim valla ne deseniz haklısınız. eve adapte olamadım bir türlü bir yandan da deli gibi tembellik yapıyom eşimde evde olunca ben böyle hiçbir yere yetişemez oldum. gerçekten de çalışırken daha çok görüşüyoduk az kaldı ama bir düzene koyacam.
heyyy evde olan hatunlar siz tüm gün hem burada olup hemde ev işlerini nasıl yetiştiriyosunuz ayol:))) gerçi ben çok geç kalkıyom galiba ondan yetişmiyo:)))
canımm.. yavrun korkutmuş seni ama allaha şükür ki bi sorun yokmuşş.. amaan minyon olsun canım..sağlıkları yerinde olsun da birazcık zayıfça olsunlar napalım... bende oğluşu en çok 3 kilo olur diye bekliyorum açıkçası bilmiyorumkismileKızlar herkese slmlar,
Biz dün gece bayağı heyecanlı bir zaman geçirdik, oğluşum çok korkuttu beni. Bebişim saat 6dan sonra pek hareket etmedi. Tabi bende hareket etsin diye çikolata, tatlı, içliköfte sormayın evde ne varsa gece boyunca yedim. Yok oğlum hareket etmiyor yada çok az ve hafif bir hareket. Yakın zamandada bir arkadaşımın bebeğine kordon dolanması olmuş, acilen sezeryana alındı. Onunda kalp atışı ve hareketi azalmış aklıma o geldi.
Neyse eşimde işte, onu aradım. Sonunda dayanamadık gece 12de doktoru aradım. Hemen hastaneye çağırdı. Apar topar bir tanıdık vasıtasıyla hastaneye gittik. NTSye girdik. bebişimin kalp atışları iyi çıktı.
Sabahta tekrar hastaneye gittim, oğlumu gördüm herşey normalmiş. Sanırım bebişim dönmüş, doktor ondan dolayı olabilir dedi.
Kızlar, ben canavar gibi yemek yiyorum ama oğluşum sanırım biraz zayıf olacak. Yesemde yemesemde o alacağı kadar alıyor. 1800 gram çıktık. Bir hafta sonra doktorum tekrar çağırdı.
Kızlar, bu arada aman gögüslerinize pek fazla dokunmayın. Bu zamanda ne yapalım sarkacak ama bebişlerimizi emzirmek için dayanmalıyız. Hamilelikte özellikle son aylarda gögüsleri pek fazla uyarmayın ve dokunmayın. Sıkı sütyen bile kullanmayın derim.
ohh şükür.. nst niz de iyi çıkmış.. biz daha hiç girmedik... bakalım bu kez ne dicek dr.umuz... ee nazlıcım sona doğru yaklaşıyoruz.. hayırlısyla sağlıkla inşallahh.. :Saruboceq:merhaba biz geldik dr'dan. geçmişe bakmadan yazayım dedim. sadece nst kontrolümüz vardı zaten bebişimi görmedim. oda gayet yolunda bi problem yok çookkk şükür. 15 gün sonra yine nst ve muayene:)) son muayenemiz olcakmış. bitti mi yani dedim? bitmedi ama muayeneler bitiyor artık dedi. sonra nst devam ve doğum günümüz inşalllahhhhh:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?