2010 Nisan Anneleri

slm şekerler nasılsınız bende iim bugün halı işinide hallettik oğlumun odasına.sonunda uygun bişiy buldum.beşik sepetimide aldımm yarın gelicek çok hoşuma gitii o krem tüllülerden. rahatladım waala artık yarında temizliğe başlıcaz bitsinde bende rahatlıyım artık.yoksa yetişmicekmiş gibi ewham yapıyorum.

maaş.gızeme.ıyı haberlerle sevınıyoruz işte ne guzel...sağol fundacım

slm kızlar
zeyra masallah bebegıne
ınsallah normal olur cnm

Dünür tekrar maşallah canım gizemime.kocaman olmuş yerim ben onun yumruk yapan ellerini........ay ne kadar az bi zaman kaldı yaaaaaaaaa.ben çok heyecanlanıyorum

selam kizlar
dün giremedim bugünde gec girdim iste
sanirim doktora gidenler olmus güzel haberlerlede gelmisler
adiniza cok sevindim canlar
zeynep ve nazli sanirim sizdiniz doktora gidenler
cok sevindim adiniza mansallah kuzulariniza

çok teşekkürler teyzoşlarımız tekrar rabbim hep böyle güzel haberler almamızı nasip eğler herzaman inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız kuzucuklarımızı:Saruboceqlumunekankayizsmile

teyzoşlar bugün yorulmuşuz rahimeciğim bu gece gece kuşu olamayacağım sanırımbilmiyorumkismile birazcık yorulmuşuz sanırım kocaman öptüm hepinizi uykumuz geldi erkenden sabahtan erken kalkıyoruz ondan sanırım görüşmek üzere bebişlere iyi bakın ömerciğide öp annesi benim için

zeynepçim maşallah neyle besledin öyle:):):)

merak etme 20 sinden sonra da gelse erken sayılmaz artık. bende hep 20 sinden sonra gelicek diye hazırlıyorum kendimi. çantamda odamda hazır. bi tek bebiş bekliyoruz:)

iyiyim askitom sen nasılsın?
sütümü ısıttım geldim. duşumuda aldım inşallah rahat uyucam bu gece.. nasılsa sen nöbettesin:)))
nasıl ömercik bugün dr a gitcektiniz??

ben geldim kızlarr ama gitcem yine on dakika iznim var:)))
bi hatrınızı sorayım dedim aşkitomcum burdayım:)
fundacım mehtapcım naber:)

iyi diyelim iyi olsun canım*sen nasılsın*bu akşam karnımda garip şeyler oluyo karın ağrısı v.s.az snra yatavcağım.face bakıom

sagol nazlıcım
gıttık ve dr amcamızdan cok menun kaldık
resmen cekup yaptı adam
ömerım ıyı çok sukur
benımde moralım yerıne geldı allaha sukur
1 hafta sonra ya cagırdı
kılo alımına bakacak
ona gore sutum yetıyormu karar verecek

aşkitom canımm doktor kontrolünüzün iyi geçmesine çok sevindim
nihayet içini rahatlatacak bir doktor bulmuşsun
maşallah ömere canım
inşallah haftaya ömercik yeterince kilo almış olur

günaydın kızlarr.. herkese iyi günlerr...

slm bebekcim az önce baktim msn de beni ekleyen 2 arkadas beni silmis acayip sasirdim vede üzüldüm silinecek ne yaptimkialsanaalsanasmile
sempatiksalakcinni kızz kimmiş o 2 arkadaşın? bende hala eklisin canımcım... silmem için ne sebep olabili rde siliyim ki... yada belki onlarda silmemiştir ne biliyim... en iyisi sen msn e gel de konuşak accık canım.. sayfada açık görünüyosun...
opuyorumnanaktan çok saol tuğbacım.. ayy valla içim eridi o kolunu sabit tuttukça.. eridi bitti tükandi içim sanki.. evlat hçbirşeye benzemiyo canımm boshayallersmile
ayy canımm.. çok saol bende ısrar ediyorum ağrı kesici içiremedim ki.. inatt.. o kadar aşı vurulmuş.. aşının etkisini kaybettirirmiş ağrı kesici.. takrar aşı olamam valla deyip durdu :) anlatamadım canım :)) ayy bide sol kolu ağrıyo sadece sanırım o dediğin aşı ona denk geldi.. dün sağlık ocağındaki hemşiremiz de dedi ki bize vurulan aşıdan.. ben 1 hafta kolumu kıpırdatamamıştım... yalnız benim anlamadığım şey kolunda aşıyı vurdukları yerde hafif kabarıklık ve kızarma var.. olabilirmiş.. ama daha önceden izi olan bebeklik aşısının olduğu yerde kızarık ve orası daha çok acıyo diyo CADIARZU onu çözemiyorum..
-tatlicadiarzu- yetiştiği kadar canım.. ama ben 6:40 da uyanıyorum yani kaydirigubbakcemile3 onun da payı varmıdır :))
canımm.. yavrun korkutmuş seni ama allaha şükür ki bi sorun yokmuşş.. amaan minyon olsun canım..sağlıkları yerinde olsun da birazcık zayıfça olsunlar napalım... bende oğluşu en çok 3 kilo olur diye bekliyorum açıkçası bilmiyorumkismile
ohh şükür.. nst niz de iyi çıkmış.. biz daha hiç girmedik... bakalım bu kez ne dicek dr.umuz... ee nazlıcım sona doğru yaklaşıyoruz.. hayırlısyla sağlıkla inşallahh.. :Saruboceq:

neyse canlar.. daha kimseler yokk... bende gidip kahvaltı bulaşıkları,yataklar fln.. işlerimi bitireyim de öğlen toplantı varmış okulda.. edayla birlikte gidicez.. o zamana kadar bisin işler... şimdilik öptüm hepinizii.. ayy inanmıyorum .. c.tesi ye .. oğlumu görmeme sadece 2 günn.... :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…