Günaydın kızlar merhaba
Size uzun zamandır yazamadım. Pazartesi doktora gittim. 29 haftalığık 1250 g. doğum pozisyonunu almış. saçları nasıl uzun şaşırdım kaldım. Kıvırcık olmuş benim kızım. Aynı babasına benziyordu.
Sevgiler
kızlar ben artık dükkanda sanalye tepesinde oturamıyorum,her ne kadar rahatda olsa .....
sohbetleri özledim vallla....
nese az kaldı 3-4 gun sonra kardeşimin pc tamirden geliyo ,bol bol konuşuruz....
kendimi bugun cok halsiz hissediyroum nedense....
uykumuda aldım oysa(yeni uyku mekanım oturma odası)......
Ah sormayın. İşler bir yoğun ki anlatamam. Doğum iznine çıkmadan bitirmeye çalışıyorum. Birde yabancı konuklarımız var toplantı sunum organizasyon. Akşam sultanahmet vs gezdir. Yemek 11.30 da eve gidiyorum. bir süredir. Öldüm bittim. Gece yorgunluktan uyuyamadım. Bu gün gidiyorlar ben de dinlerim biraz.günaydın canım maşallah kızına.demek saçları kıvırcık ne güzel........neden daha sık girmiyosun*
Çok teşekkür ederim. sana da inşalah :)))etelane maşallah canım bbeişine..şimdiden dönmüş demekki.ne güzel.allah hayırlı doğumlar nasip etsin canım
canım bi nisan bebeğimiz doğdu biliyormuydun*gerçi baya oldu ama o zaöanlar girip girmediğini bilmiyorum.onun dışında Allaha şükür herkes iyi
zeynepçim maşallah neyle besledin öyle:):):)
merak etme 20 sinden sonra da gelse erken sayılmaz artık. bende hep 20 sinden sonra gelicek diye hazırlıyorum kendimi. çantamda odamda hazır. bi tek bebiş bekliyoruz:)
teşekkürler nazlıcığım ,özgeciğim valla bu aralar tahinli helvaya taktım sanırım o kilo aldırdı doktorumuzda dedi biraz tombiş olacak diye :)))olsun canı sağolsun ama ultrasyonda yanakları o kadar şekerdiki anlatamam doktor biraz karnımla oynadı hala elini yanağından almıyo emiyodu sanırım parmağını bu gidişle ama bize normal doğum yolları kapandı olsun ne yapalımboshayallersmilegunaydın kızlar....
doktordan ii haberlerle dönmüşünüz zeyracım ve nazlıcım maşlh bebişlere.....
zeyra anacım neyle besliyorsun gizemi bana da söle ya ,benim oğlan çırpı kaldı valla......:))))
ohhh geçmişe bi bakıverdim bebişlerden mutlu haberler aldım keyfim yerime geldi valla.. zeyracım canım benim gizemimiz kocaman bi hanfendi oluvermiş maşallah yaa..kilosu süper tombiş bi kız gelio dünya tatlısı..demek şimdilik sezeryan gözüküo sen zaten sezeryan istemiomuydun tatlım?öle hatırlıom sanki.hakkımızda hayırlısı olsun..pek bişe kalmadı yaa hatırladıkça acaip heyecanlanıorum
Günaydın kızlar merhaba
Size uzun zamandır yazamadım. Pazartesi doktora gittim. 29 haftalığık 1250 g. doğum pozisyonunu almış. saçları nasıl uzun şaşırdım kaldım. Kıvırcık olmuş benim kızım. Aynı babasına benziyordu.
Sevgiler
kızlar ben artık dükkanda sanalye tepesinde oturamıyorum,her ne kadar rahatda olsa .....
sohbetleri özledim vallla....
nese az kaldı 3-4 gun sonra kardeşimin pc tamirden geliyo ,bol bol konuşuruz....
kendimi bugun cok halsiz hissediyroum nedense....
uykumuda aldım oysa(yeni uyku mekanım oturma odası)......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?