2010 Nisan Anneleri

günaydın annişler,herkese iyidir umarım..

ben dün şu ikiz bebeklerden erkek olanının yanına gittim,solunum sıkıntısı vardı,dr hayati tehlikesi var diyince,üzüldüm batu için endişelendim,nst ye girdim,en son 2,5 saat önce bişiler yemiştim reaktivitesi az dediler git bişiler ye...nası korktum anlatamam cukulata meyve suyu vs yedim tekrar gittim iyi dediler...diğer bebege üzüldüm,ikiz eşiydi,kg su gayet iyiydi,2700 gr 35 hft dogdu,düşün batu dan daha büyük hemi de...Allah ın takdiri,ikiz kız kardeşi evde o turp gibi....anlayacagınız agzım burnumda bi de saglıkcı olunca herşeyi biliyosun,aklına bin tür şey geliyo...dün akşamı elim karnımda bebeşi dürtükleyerek gecirdim,oynadı yok oynamadı..bi saglıkla dogsa koç kesecem:ecrin_bebek:

gunaydın kızlar....
doktordan ii haberlerle dönmüşünüz zeyracım ve nazlıcım maşlh bebişlere.....
zeyra anacım neyle besliyorsun gizemi bana da söle ya ,benim oğlan çırpı kaldı valla......:))))

Dün güne gitttim.Refiş söylemiş zaten.Sağolun.Beni merak eden arkidişler çko teşekkürler...
Şimdi kahvaltı falan yapalım da bir gelelim.Eksik kalmışım kaç gündür yaaaa.Çok ayıp..
Bu arada refiş dün hakkaten şok oldum kim la bu numara didim..aklinialirimsmile

Günaydın kızlar merhaba
Size uzun zamandır yazamadım. Pazartesi doktora gittim. 29 haftalığık 1250 g. doğum pozisyonunu almış. saçları nasıl uzun şaşırdım kaldım. Kıvırcık olmuş benim kızım. Aynı babasına benziyordu.
Sevgiler

günaydın canım maşallah kızına.demek saçları kıvırcık ne güzel........neden daha sık girmiyosun*

ohhh geçmişe bi bakıverdim bebişlerden mutlu haberler aldım keyfim yerime geldi valla.. zeyracım canım benim gizemimiz kocaman bi hanfendi oluvermiş maşallah yaa..kilosu süper tombiş bi kız gelio dünya tatlısı..demek şimdilik sezeryan gözüküo sen zaten sezeryan istemiomuydun tatlım?öle hatırlıom sanki.hakkımızda hayırlısı olsun..pek bişe kalmadı yaa hatırladıkça acaip heyecanlanıorum

kızlar ben artık dükkanda sanalye tepesinde oturamıyorum,her ne kadar rahatda olsa .....
sohbetleri özledim vallla....
nese az kaldı 3-4 gun sonra kardeşimin pc tamirden geliyo ,bol bol konuşuruz....
kendimi bugun cok halsiz hissediyroum nedense....
uykumuda aldım oysa(yeni uyku mekanım oturma odası)......

etelane maşallah canım bbeişine..şimdiden dönmüş demekki.ne güzel.allah hayırlı doğumlar nasip etsin canım

valla özgecim bende akşam ılık ballı süt içip yattım. ne güzel uyudum anlatamam...

günaydın bu arada herkese...

canım ya ayağını uzatmadıkça sandalye ne kadar rahat olsada sen rahat edemezsin.artık baya ağırlaştığımız için hep dinlenmek istiyoruz.yan gelip yatmak istiyorum ben çoğu zaman.çok yatıncada sırtım ağrıyor baya.sen son zamana kadar devam edecekmisin canım

günaydın canım maşallah kızına.demek saçları kıvırcık ne güzel........neden daha sık girmiyosun*
Ah sormayın. İşler bir yoğun ki anlatamam. Doğum iznine çıkmadan bitirmeye çalışıyorum. Birde yabancı konuklarımız var toplantı sunum organizasyon. Akşam sultanahmet vs gezdir. Yemek 11.30 da eve gidiyorum. bir süredir. Öldüm bittim. Gece yorgunluktan uyuyamadım. Bu gün gidiyorlar ben de dinlerim biraz.
Ama kızım çok tatlı maşallah tekmeler atıyor. oynuyor içeride :))
Size de yazamıyorum. Geçmişi okuyamıyorum. Herkes iyidir herşey yolundadır inşalah

canım bi nisan bebeğimiz doğdu biliyormuydun*gerçi baya oldu ama o zaöanlar girip girmediğini bilmiyorum.onun dışında Allaha şükür herkes iyi

canım bi nisan bebeğimiz doğdu biliyormuydun*gerçi baya oldu ama o zaöanlar girip girmediğini bilmiyorum.onun dışında Allaha şükür herkes iyi

aaaaaaaa
çook sevindim. Harika bir haber.
Bir tane erken doğum vardı bebek hastanede kalıyordu. o mu? onun dışında yeni bir bebk mi?. oysa şimdi bebek nasıl çıktılarmı? kuzucuk o :))

zeynepçim maşallah neyle besledin öyle:):):)

merak etme 20 sinden sonra da gelse erken sayılmaz artık. bende hep 20 sinden sonra gelicek diye hazırlıyorum kendimi. çantamda odamda hazır. bi tek bebiş bekliyoruz:)

teşekkürler nazlıcığım ,özgeciğim valla bu aralar tahinli helvaya taktım sanırım o kilo aldırdı doktorumuzda dedi biraz tombiş olacak diye :)))olsun canı sağolsun ama ultrasyonda yanakları o kadar şekerdiki anlatamam doktor biraz karnımla oynadı hala elini yanağından almıyo emiyodu sanırım parmağını bu gidişle ama bize normal doğum yolları kapandı olsun ne yapalımboshayallersmile

hayriyeciğim canım benim saolasın evet tombiş bir yeğenin olacak sorma canım inşallah sağlıklı olsunda gerisi mühim değil doktor noırmalde bu haftalarda 17000-1800 arası dedi maşallah seni kıza dedi bana :)))ben boşunamı diyorum oburum obur diye 1 kilo almışım onuda kızım almış canım şu gün itibariyle 71 kiloyuz:CüvCüv:

haa bu arada nazlıcığım senin kızada maşllahh canım demek sen çantaları hazırladın ben daha duruyo sadece ütüleyip bıraktım benimde ayın sonunda nstem var canım hadi hayırlısı baklım rabbim sağlıcakla gelmelerini nasip eğlesinde canım vaktinde :Saruboceq:

günaydın teyzoşlar herkese hayırlı günler şimdiden

etelana canım hoşgeldin maşallah canım kızına rabbim nazarlardan korusun inşallah

dünürcüğüm göktuşuma iyi bak canım bizim kız tombiş olcak yanında tombiş dursun gerçi ikiside aynı kilolarda gidiyolar hep

günaydın kızlar. nasılsınız bakalım? herkesin keyfi yerindedir inşallah. çok güzel bir gün geçirmemiz dileğiyle...

hg canım. gözün aydın bu arada bayılırım kızlarda kıvırcık saça benim olmadığı için heralde. allah sağlık versin tatlım. maşallah kızına

ayyy o uykusuzluğu sorma ya kaçta yatarsam yatayım gece uyansam da uyanmasam da sabah uyandığımda sanki 1 saat uyumuş gibi kalkıyorum. ben de bazen öyğle araları koltuğumu yatırıp uzanır gibi yapıyorum işyerinde napalım olacak o kadar
:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…