aaaaaaaa
çook sevindim. Harika bir haber.
Bir tane erken doğum vardı bebek hastanede kalıyordu. o mu? onun dışında yeni bir bebk mi?. oysa şimdi bebek nasıl çıktılarmı? kuzucuk o :))
günaydın teyzoşlar herkese hayırlı günler şimdiden
etelana canım hoşgeldin maşallah canım kızına rabbim nazarlardan korusun inşallah
dünürcüğüm göktuşuma iyi bak canım bizim kız tombiş olcak yanında tombiş dursun gerçi ikiside aynı kilolarda gidiyolar hep
günaydın annee<.........biz iyiyiz oğlumla siz nasılsınız?bende aynen sen gibiyim kaç saat uyursam uyuyayım hiç uyumamış gibiyim
anneciğim bu arada göbişin çok şeker canım 41 kere maşallah kuzucuğumuza
dünürcüğüm aynen sorma canım valla kiloları bile aynı gidiyo bizim kuzuların ben şimdi pazara çıkacam sakarca alıcam canım dünürün aşşağıda beni bekliyo gerçi o sevmiyo ama ben çok seviyorum yaa birde ben her gece rüyamda bir ünlü görüyorum önce acunu sonra başbakanı sonrada dün gece arka sıradakiler ekibini gördüm anam bizim kız ünlümü olacak ne bilmiyorum bu kadarda olmazki:)))
slm kızlar eve az önce girdik doktordan sonra annemlere gittik çay yemek falan derken bu saat oldu şimdi gizem sultandan bahsedelim gerçi dünürcüğüme anlattım gizem 2 kilo 273 kilo olmuş ultrasyonda yine bir eli yanağındaydı kızımın doktor şeklimi değiştirerek gösterebildi sonunda maşallah yavruma aynen babası kızım tombiş yüzlü satttan 2 hafta ilerdeyiz şu an tam doğum tarihini vermedi doktorumuz ama şu anlık sezeryan gibi göüküyo bu ayın sonunda nstye çağırdı 26sında gideceğim nst için sanırım benim hesaplara görede 20sinden sonrada kızım her an süpriz yapabilir teyzoşları çok tatlıydı yaa maşallah kuzucuğuma şeker testlerimde normalmiş bir sorunumuz yokmuş
Günaydın kızlar merhaba
Size uzun zamandır yazamadım. Pazartesi doktora gittim. 29 haftalığık 1250 g. doğum pozisyonunu almış. saçları nasıl uzun şaşırdım kaldım. Kıvırcık olmuş benim kızım. Aynı babasına benziyordu.
Sevgiler
canımyaa çok üzüldüm rabbim yardımcısı olsun küvezde olan bebekleri görünce öyle üzülüyorum kigünaydın annişler,herkese iyidir umarım..
ben dün şu ikiz bebeklerden erkek olanının yanına gittim,solunum sıkıntısı vardı,dr hayati tehlikesi var diyince,üzüldüm batu için endişelendim,nst ye girdim,en son 2,5 saat önce bişiler yemiştim reaktivitesi az dediler git bişiler ye...nası korktum anlatamam cukulata meyve suyu vs yedim tekrar gittim iyi dediler...diğer bebege üzüldüm,ikiz eşiydi,kg su gayet iyiydi,2700 gr 35 hft dogdu,düşün batu dan daha büyük hemi de...Allah ın takdiri,ikiz kız kardeşi evde o turp gibi....anlayacagınız agzım burnumda bi de saglıkcı olunca herşeyi biliyosun,aklına bin tür şey geliyo...dün akşamı elim karnımda bebeşi dürtükleyerek gecirdim,oynadı yok oynamadı..bi saglıkla dogsa koç kesecem:ecrin_bebek:
ayy maşallah canımyaa bayılırım kıvır kıvır saçları olan çocuklaraGünaydın kızlar merhaba
Size uzun zamandır yazamadım. Pazartesi doktora gittim. 29 haftalığık 1250 g. doğum pozisyonunu almış. saçları nasıl uzun şaşırdım kaldım. Kıvırcık olmuş benim kızım. Aynı babasına benziyordu.
Sevgiler
canımyaa senin işin daha zor ben koltukta bile rahat edemiyorum bide sen sandalyedesin bu halinlekızlar ben artık dükkanda sanalye tepesinde oturamıyorum,her ne kadar rahatda olsa .....
sohbetleri özledim vallla....
nese az kaldı 3-4 gun sonra kardeşimin pc tamirden geliyo ,bol bol konuşuruz....
kendimi bugun cok halsiz hissediyroum nedense....
uykumuda aldım oysa(yeni uyku mekanım oturma odası)......
canımcım devam ediyor mu karın ağrın ?iyi diyelim iyi olsun canım*sen nasılsın*bu akşam karnımda garip şeyler oluyo karın ağrısı v.s.az snra yatavcağım.face bakıom
maşallah canımyaa inşallah sağlıkla alırsın kucağınamerhaba biz geldik dr'dan. geçmişe bakmadan yazayım dedim. sadece nst kontrolümüz vardı zaten bebişimi görmedim. oda gayet yolunda bi problem yok çookkk şükür. 15 gün sonra yine nst ve muayene:)) son muayenemiz olcakmış. bitti mi yani dedim? bitmedi ama muayeneler bitiyor artık dedi. sonra nst devam ve doğum günümüz inşalllahhhhh:))))
oyy oyy oyy yesin teyzesi o tombiş yanakları 41 kere maşallah kokoş kızımaslm kızlar eve az önce girdik doktordan sonra annemlere gittik çay yemek falan derken bu saat oldu şimdi gizem sultandan bahsedelim gerçi dünürcüğüme anlattım gizem 2 kilo 273 kilo olmuş ultrasyonda yine bir eli yanağındaydı kızımın doktor şeklimi değiştirerek gösterebildi sonunda maşallah yavruma aynen babası kızım tombiş yüzlü satttan 2 hafta ilerdeyiz şu an tam doğum tarihini vermedi doktorumuz ama şu anlık sezeryan gibi göüküyo bu ayın sonunda nstye çağırdı 26sında gideceğim nst için sanırım benim hesaplara görede 20sinden sonrada kızım her an süpriz yapabilir teyzoşları çok tatlıydı yaa maşallah kuzucuğuma şeker testlerimde normalmiş bir sorunumuz yokmuş
ay canımyaa okuyunca şaşırdım bir anda ama çok şükür bişey çıkmamış maşalah yavrunadaKızlar herkese slmlar,
Biz dün gece bayağı heyecanlı bir zaman geçirdik, oğluşum çok korkuttu beni. Bebişim saat 6dan sonra pek hareket etmedi. Tabi bende hareket etsin diye çikolata, tatlı, içliköfte sormayın evde ne varsa gece boyunca yedim. Yok oğlum hareket etmiyor yada çok az ve hafif bir hareket. Yakın zamandada bir arkadaşımın bebeğine kordon dolanması olmuş, acilen sezeryana alındı. Onunda kalp atışı ve hareketi azalmış aklıma o geldi.
Neyse eşimde işte, onu aradım. Sonunda dayanamadık gece 12de doktoru aradım. Hemen hastaneye çağırdı. Apar topar bir tanıdık vasıtasıyla hastaneye gittik. NTSye girdik. bebişimin kalp atışları iyi çıktı.
Sabahta tekrar hastaneye gittim, oğlumu gördüm herşey normalmiş. Sanırım bebişim dönmüş, doktor ondan dolayı olabilir dedi.
Kızlar, ben canavar gibi yemek yiyorum ama oğluşum sanırım biraz zayıf olacak. Yesemde yemesemde o alacağı kadar alıyor. 1800 gram çıktık. Bir hafta sonra doktorum tekrar çağırdı.
Kızlar, bu arada aman gögüslerinize pek fazla dokunmayın. Bu zamanda ne yapalım sarkacak ama bebişlerimizi emzirmek için dayanmalıyız. Hamilelikte özellikle son aylarda gögüsleri pek fazla uyarmayın ve dokunmayın. Sıkı sütyen bile kullanmayın derim.
slm kızlar ben geldım nasılsınız
hoşbuldum zehircim biz dört aydır veriyorduk ama adam kendi eklemesi gerekeni eklememiş o yüzden kapanmışzeyracimm masallah gizemcigimeonun yanaklarini yerim ben kaydirigubbakcemile3
jalecim canim hosgeldin,yari yariya ödüyorduk diyorsun adam sizden parayi almis almis yatirmamis mi faturayi,ay yuhh yani akannehir
doktora görünmedin mi canim ? gecmis olsun canim yha :teselli: ,az kaldi canim sabir sabir sabir elimden baska teselli gelmiyor inan
kizlar soluk borum yanip duruyordu oda yetmezmis gibi agriyor artik yha kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?