2010 Nisan Anneleri

aaaaaaaa
çook sevindim. Harika bir haber.
Bir tane erken doğum vardı bebek hastanede kalıyordu. o mu? onun dışında yeni bir bebk mi?. oysa şimdi bebek nasıl çıktılarmı? kuzucuk o :))

evet canım ondan bahsediyorum bende sen biliyomusun.hastanedeydi en son daha haber vermedi çok ta merak ediyorum aslında nasıl acaba 2.5 kiloydu doğduğunda minik prensimiz

evet canım aynı kilolarda gidiyolar ....eeeeee anneleri bu kadar birbirerine benzerlerde yavruları benzemez mi benimkide tombiş olcak dr a göre............

günaydın annee<.........biz iyiyiz oğlumla siz nasılsınız?bende aynen sen gibiyim kaç saat uyursam uyuyayım hiç uyumamış gibiyim

günaydın annee<.........biz iyiyiz oğlumla siz nasılsınız?bende aynen sen gibiyim kaç saat uyursam uyuyayım hiç uyumamış gibiyim

günaydın fundacım. allaha şükür biz de iyiyiz. bi yandan iş bi yandan burayı takip etmeye çalışıyorum tatlım. bana özellikle de hiç olmayacak zamanlarda hepten uyku basıyo hepten fena oluyo yani. aman neyse tek sorunumuz bu olsun napalım mazeretimiz var anneyiz biz. :asigim:

kızlar bende gördüm kızımın saçlarını saçları dümdüzdü bizimkinin ama baya bir saçı var yaaa çok güldüm doktoru renksiz ultrasyon kağıdı verdi orda daha bir belli yaa bu gidişinizde bebişlerinizi tanıyamayacaksınız inanın küçücük bey ve beyefendi olmuş oluyolar maşallah kuzucukalrımıza

Zeyra canım ayy yerim sizi ben.Heşeyin iyi olmasına çok sevindim canım benim...(Kusura bakma biraz geç yazdım ama ehehe atrık alışma sürecine ver ev hanımlığı babındaa)

gunaydın kızlar
nasılsınız

anneee
ıyı dıleklerın ıcın çok tesekkur ederım

anneciğim bu arada göbişin çok şeker canım 41 kere maşallah kuzucuğumuza

dünürcüğüm aynen sorma canım valla kiloları bile aynı gidiyo bizim kuzuların ben şimdi pazara çıkacam sakarca alıcam canım dünürün aşşağıda beni bekliyo gerçi o sevmiyo ama ben çok seviyorum yaa birde ben her gece rüyamda bir ünlü görüyorum önce acunu sonra başbakanı sonrada dün gece arka sıradakiler ekibini gördüm anam bizim kız ünlümü olacak ne bilmiyorum bu kadarda olmazki:)))

oyyy oyyy ayşe teyzoşu saol canım benim maşallah hepimizin kuzucuklarına canım sorma bizim kız bize süpriz yaptı babasına çekti baabasıda boylu poslu hafif göbüşlü (not:göbek evlendikten sonra oluştu benim yemekler sayesinde)bizim kızda benim yemem sayesinde sanırım sorma ayşeciğim ama ben abartılı yiyorum yani

teşekkür ederim bitanem ama göbek yarışında bayrağı elimden alamıcak kimse demi? :CüvCüv:

kızlar biz bir pazara çıkalım geliriz eşim beni bekliyo öptük hepinizi

rahimeciğim canım hoşgeldin yaaa bende tam çıkıyordum ömerciği öp annesi her gün benim için heee sakın unutma yaaa keşke resmini koyabilsen buraya

anneciğim canım maşallah canım benimde aynı merak etme kuzucuklar büyüyo o yüzden öyle canım bende aslında eklerim çekersem gelince canım

zeynepcim maşallah gizemciğimize kocaman olmuş.. belli çook tatlı bir kız olacağı şimdiden..annesinede maşallah iyi bakmış prensesine.. opuyorumnanaktan

maşallah canım senin prensesinede.. kıvırcık saçlı kılr çook tatlı oluyor.. inşallah bizimde ikinci bebekler kız olur :))

merhaba kızlarr
biz geldik
malesef kaç gündür giremiyordum netim yoktu. çok özledim sizi
bizim evimizde tlf yok o yüzden yan tarafımızdaki büfeden çekmiştik neti ve yarı yarıya ödüyorduk meğerse adam 4 aydır ödememiş o yüzden kapanmış sabah yatırmışta açıldı şükür
onun dışında pek iyi değilim kızlaryaa kabus gibi bir gece geçirdim kasıklarım çok ağrıdı aynı adet sancısı gibi ne uzanabildim ne yan dönebildim şimdide sol kasığım ağrıyor. onun dışında doktor kaşıntı için krem ve fitil vermişti o daha da bi yaktı umursamamaya çalışıyorum ama olmuyor birde uzun bir süreden sonra kramplarım da başladı . şimdide hem uykusuzum gözlerim kapanıyor hemde her yerim ağrıyor
sizler nasılsınız geçmişe bi bakayım

zeyracimm masallah gizemcigime onun yanaklarini yerim ben kaydirigubbakcemile3

jalecim canim hosgeldin,yari yariya ödüyorduk diyorsun adam sizden parayi almis almis yatirmamis mi faturayi,ay yuhh yani akannehir

doktora görünmedin mi canim ? gecmis olsun canim yha :teselli: ,az kaldi canim sabir sabir sabir elimden baska teselli gelmiyor inan

kizlar soluk borum yanip duruyordu oda yetmezmis gibi agriyor artik yha kafamçokkarıştı

canımyaa çok üzüldüm rabbim yardımcısı olsun küvezde olan bebekleri görünce öyle üzülüyorum ki
ayy maşallah canımyaa bayılırım kıvır kıvır saçları olan çocuklara
biz renkli ultrasonda bakmadığımız için bilemiyorum kime benzediğini
canımyaa senin işin daha zor ben koltukta bile rahat edemiyorum bide sen sandalyedesin bu halinle
iyi diyelim iyi olsun canım*sen nasılsın*bu akşam karnımda garip şeyler oluyo karın ağrısı v.s.az snra yatavcağım.face bakıom
canımcım devam ediyor mu karın ağrın ?
maşallah canımyaa inşallah sağlıkla alırsın kucağına
oyy oyy oyy yesin teyzesi o tombiş yanakları 41 kere maşallah kokoş kızıma
vakti zamanında gelsin annesi ama düşünüyorumda ne kadar az kaldı dimi
çok şükür şekerinde çıkmamış canımcım çok sevindimm güzel haberlerine
ay canımyaa okuyunca şaşırdım bir anda ama çok şükür bişey çıkmamış maşalah yavrunada
önemli olan zayıf olması değilki tatlım hem zayıf bebekler daha çabuk topluyor kendini yiğenlerimden biliyorum biri 2 kg biride 2.600 doğmuşlardı

slm kızlar ben geldım nasılsınız

hoşbuldum zehircim biz dört aydır veriyorduk ama adam kendi eklemesi gerekeni eklememiş o yüzden kapanmış
doktora pazartesi gitmiştim tatlım ama o zaman bu kadar ağrım yoktu kaşıntı şikayeti için gitmiştim bide o zaman konuştuğumuzda bebeğim doğum pozisyonunda olduğu için ağrın çok olur demiştide bu kadarını beklemiyorum hala ağrıyor kasığım çok sağol canımcım
sen nasılsın?
kizlar soluk borum yanip duruyordu oda yetmezmis gibi agriyor artik yha kafamçokkarıştı

ah canımyaa reflüdendir

ıYı GÜNLER HANIMLAR.nasılsınız?biz oğluşumla adliyeden geldik,yemek yedik,biraz geçmişe bakalım birde temyiz dilekçemiz var yazılacak onu yazalım.ama buralardayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…