hoşbuldum zehircim biz dört aydır veriyorduk ama adam kendi eklemesi gerekeni eklememiş o yüzden kapanmış
doktora pazartesi gitmiştim tatlım ama o zaman bu kadar ağrım yoktu kaşıntı şikayeti için gitmiştim bide o zaman konuştuğumuzda bebeğim doğum pozisyonunda olduğu için ağrın çok olur demiştide bu kadarını beklemiyorum hala ağrıyor kasığım çok sağol canımcım
sen nasılsın?
ah canımyaa reflüdendir
hoşgeldin canım hamdolsun diyeyimİYİ GÜNLER HANIMLAR.nasılsınız?biz oğluşumla adliyeden geldik,yemek yedik,biraz geçmişe bakalım birde temyiz dilekçemiz var yazılacak onu yazalım.ama buralardayız.
sorma tatlımyaacanim artik senin bizden daha az sayili günün kaldi ,haliyle dahada agirlastin
cok hareket etme canimcim yat dinlen dicem ama yatarken bile insan rahat olamiyor ki
kasintilarin gecti mi peki ? yoksa iltihaplanma falan mi oldu ? bi dogum sayfasinda okumustum dogumu tetikliyormus diye ,Allah korusun insallah erken dogum olmaz canim
zaten doktorun gereken bilgiyi sana vermistir,umarim agrilarin azalir canim :teselli:
bende iste reflü lanetiyle ugrasiyorum halbuki bir gün bile sürmezdi ama son bir haftadir yanmasinida biraktim artik bir de agri eklenmeside cabasi senağlama
dün gece sadece 1.5 saat uyudum sersem tavuk gibiyim suan ,basimda agriyor ,ANNELIK NE ZOR ZANAATMIS
hosgeldin avukatcim iyi diyelim iyi olalim canim
sen nasilsin canim yine bir kosusturmaca Allah yardimcin olsun canim :teselli:
al bendende o kadar şekerim. sabah 5' e kadar oturuyom sonra 1' de kalkıyomkaydirigubbakcemile3gene uyudum yaaaa... sonra sabaha kadar apartmanı bekliyom hırsızlara karşı :)
nazlıcım bebişler aklımızı başımızdan aldı ben artık başka hiçbirşeye dikkatimi veremiyorum valla. yani bu unutkanlıklar hem fiziksel hem de psikolojik bence. aklımız fikrimiz bebişlerde olunca çantaları kim takar:) ben çalışırken her belediyeye gidişimde çantamı birisinin masasında bırakıyodum sonra yoldan dönüp alıyodum kaydirigubbakcemile3
valla mide yanmalarım bitince (özgenin ve doktorunun sayesinde) bende çok güzel uyumaya başladım. yani tabiki çok sık uyanıyom ama tekrar dalıyom
maşallah kıvırcık kuzucuğa.bende çok severim kıvırcık saçı.Günaydın kızlar merhaba
Size uzun zamandır yazamadım. Pazartesi doktora gittim. 29 haftalığık 1250 g. doğum pozisyonunu almış. saçları nasıl uzun şaşırdım kaldım. Kıvırcık olmuş benim kızım. Aynı babasına benziyordu.
Sevgiler
sağolasın canım.sanada geçmiş olsun.hosgeldin avukatcim iyi diyelim iyi olalim canim
sen nasilsin canim yine bir kosusturmaca Allah yardimcin olsun canim :teselli:
teşekkürler canım.aman sende kendine dikkat et.hoşgeldin canım hamdolsun diyeyim
afiyet olsun sizede
sorma tatlımyaa
bende iltihaptan şüphelenip gitmiştim doktora ama tahlil sonuçlarım iyi çıktı
hamilelikte akıntının fazlalaşması dolayısıyla mantar oluşmuştur dedi oda ilacı kullanınca yanmam daha da arttı oda normalmiş
rabbim yardımcın olsun tatlım bende en fazla bir saat uyumuşumdur
yatamıyorum uzanamıyorum
reflü bende de var güzelim hatta şu anda öyle kötü yanıyorki boğazım
rabbim yardımcımız olsun
ya dün unutkanlıktan konuştunuz bende yok, hatta hafızam açıldı dedim. dün dr a gittim arabadan iniyorum bi baktım çantam yok. çantasız çıkmışım dükkandan:))))
şimdi uykusuzluk demişisniz. güzel uyuyorum o yüzden hiç yorum yapmayacağım:)))
slm kızlar eve az önce girdik doktordan sonra annemlere gittik çay yemek falan derken bu saat oldu şimdi gizem sultandan bahsedelim gerçi dünürcüğüme anlattım gizem 2 kilo 273 kilo olmuş ultrasyonda yine bir eli yanağındaydı kızımın doktor şeklimi değiştirerek gösterebildi sonunda maşallah yavruma aynen babası kızım tombiş yüzlü satttan 2 hafta ilerdeyiz şu an tam doğum tarihini vermedi doktorumuz ama şu anlık sezeryan gibi göüküyo bu ayın sonunda nstye çağırdı 26sında gideceğim nst için sanırım benim hesaplara görede 20sinden sonrada kızım her an süpriz yapabilir teyzoşları çok tatlıydı yaa maşallah kuzucuğuma şeker testlerimde normalmiş bir sorunumuz yokmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?