2010 Nisan Anneleri

canim artik senin bizden daha az sayili günün kaldi ,haliyle dahada agirlastin

cok hareket etme canimcim yat dinlen dicem ama yatarken bile insan rahat olamiyor ki

kasintilarin gecti mi peki ? yoksa iltihaplanma falan mi oldu ? bi dogum sayfasinda okumustum dogumu tetikliyormus diye ,Allah korusun insallah erken dogum olmaz canim

zaten doktorun gereken bilgiyi sana vermistir,umarim agrilarin azalir canim :teselli:

bende iste reflü lanetiyle ugrasiyorum halbuki bir gün bile sürmezdi ama son bir haftadir yanmasinida biraktim artik bir de agri eklenmeside cabasi senağlama

dün gece sadece 1.5 saat uyudum sersem tavuk gibiyim suan ,basimda agriyor ,ANNELIK NE ZOR ZANAATMIS

hosgeldin avukatcim iyi diyelim iyi olalim canim

sen nasilsin canim yine bir kosusturmaca Allah yardimcin olsun canim :teselli:

İYİ GÜNLER HANIMLAR.nasılsınız?biz oğluşumla adliyeden geldik,yemek yedik,biraz geçmişe bakalım birde temyiz dilekçemiz var yazılacak onu yazalım.ama buralardayız.
hoşgeldin canım hamdolsun diyeyim
afiyet olsun sizede

sorma tatlımyaa
bende iltihaptan şüphelenip gitmiştim doktora ama tahlil sonuçlarım iyi çıktı
hamilelikte akıntının fazlalaşması dolayısıyla mantar oluşmuştur dedi oda ilacı kullanınca yanmam daha da arttı oda normalmiş
rabbim yardımcın olsun tatlım bende en fazla bir saat uyumuşumdur
yatamıyorum uzanamıyorum
reflü bende de var güzelim hatta şu anda öyle kötü yanıyorki boğazım
rabbim yardımcımız olsun

jnazcımm hoşgeldin canım..özledik seni..amann sağlığın iyiymiş çok şükür..ağrıların normal canımm sen bizden önde giidon ne kadar daha..bizi de beklio a ağrılar..allah yardımcın olsun canım yat dinlen ii bak kendine..

ya dün unutkanlıktan konuştunuz bende yok, hatta hafızam açıldı dedim. dün dr a gittim arabadan iniyorum bi baktım çantam yok. çantasız çıkmışım dükkandan:))))

şimdi uykusuzluk demişisniz. güzel uyuyorum o yüzden hiç yorum yapmayacağım:)))

nazlıcım bebişler aklımızı başımızdan aldı ben artık başka hiçbirşeye dikkatimi veremiyorum valla. yani bu unutkanlıklar hem fiziksel hem de psikolojik bence. aklımız fikrimiz bebişlerde olunca çantaları kim takar:) ben çalışırken her belediyeye gidişimde çantamı birisinin masasında bırakıyodum sonra yoldan dönüp alıyodum kaydirigubbakcemile3
valla mide yanmalarım bitince (özgenin ve doktorunun sayesinde) bende çok güzel uyumaya başladım. yani tabiki çok sık uyanıyom ama tekrar dalıyom

evet canım deliksiz bi uyku yok artık amayine de uyuyabilmek çok güzel. benim ADA olduktan sonraki en büyük korkum uyku zaten. çok seviyorum ben yaaa...bakalım uslu, uysal bi kızım olursa yaşadım. en azından 2 satte bir diye kendimi proglamlarım. gerçi allah sabrını veriyormuş. mide yanmalarının geçmesine çok sevindim ama:)))

maşallah kıvırcık kuzucuğa.bende çok severim kıvırcık saçı.

sağolasın canım.sanada geçmiş olsun.
teşekkürler canım.aman sende kendine dikkat et.
zeyracım maşallah kızımıza.
diğer bebişlerini görüp güzel haber getiren arkadaşlarada maşallah.
benim uyku problemim zaten var.şükür unutkanlık yok.oda zaten hergün duruşma defterime ve ajandama bakıyorum yapılacak işler için.yani ondan yok.şimdi ajandamı yeni tarihlere göre tekrar düzenleyeceğim.malum bizim iş süreli işler.süreyi kaçırmamak çok önemli.yani bu kadar hatırlatmaya unutkanlık olmuyor.birde hatırladığım kadarıyla unutkanlık b-12 vitamini eksikliğine bağlıydı.acaba hamillelikte bu vitamininde eksikliği oluyormu?

aynen nazlıcım valla uyku benim içinde çok önemli, haftasonları öğlenede kadar uyumazsam o hafta dinlenemezdim. bakalım sıpacıklar bize uyumamayı da öğretecekler:) benim nedense içimde kaan bey çok sessiz sakin annesi gibi tembel bir çocuk olacakmış gibi bir his var. ben böle diyom ama afacan fırlama uyumayan bir çocuk pırtlatadabilirimkaydirigubbakcemile3bakarsın ada sultan senden uykucu çıkar hiç yormaz seni annesi:asigim:
ya ben hala inanamıyom 1 ayı geçti midem tık demiyo. neler çekmiştim valla ben mide yanmasından reflüden şikayetçi olanlara boşuna çekmeyin diyorum :lepi:

selam canlarım nasılsınız yıne bı aradan sonra buradayım ev taşıma telaşı falan derken nıhayet tasındık yerleştık ama bu donemde nekadarda olsa bıraz zor oldu koman bı göbişle.uykusuzluk benımde problemım gecelerı nerdese 2-3 saatte bı tuvalete kalkıyorum helekı yatakta bır yandan bır yana donmek resmen işkence uykuya dalmak ölüm sanki neyazıkkı bazen eşimde benım yatak içinde kıpırdamalarımdan uyuyamıyor malesef ((kafamçokkarıştı

uyuyorsan ne kadar güzel ne mutlu sana masallah dıyelımde nazar deymesın canım

hosgeldiniz tarhancim,hayriyecim,ademircim,nazlicim,alminacim Şeniz

tarhancim sen nasil kurtuldun reflüden :gitme: ,gercekten artik dayanamiyorum sirtima ve gögsüme agri yapmaya basladi

hayriyecim hosgeldin canim nasilsin ,görünmüyorsun pek ,evinede tasindin onlarla ugrasiyorsun sanirim ,cok yorma canim kendini Şeniz

nazlicim unutkanlik bendede olmadi hic dicem ama yorumundan sonra korktum valla,en iyisi susmak kaydirigubbakcemile3

ademircim uyu canim napican baska ,cok ararsin iki ay sonra bu uykulari kaydirigubbakcemile3

anacım uyky dediğin şeyin stoğu yok ki. 2 ay uyusam sonra 2 gün uykusuz kalsam gene sersem tavuk oluyorum. unutkanlık demeyin bana artık yemek yakmadığım, gün yok neredeyse. adam gün içinde arayıp ocağın üstünde bi şey var mı onu soruyoo. şişmelerim için yapılan tahlil sonuçlarım çıkmış. idrarda protein kaçağı aradı dr. o da yaparmış şişlik. herşey düzgün. kansızlık hariç. 36. ayda başlaması gerek şişliğim 30. haftada başlamış sadece. problemsiz problemsiz geçiyo diyodum ahanda sana problem.

canım güzel haberlerle dönmene sevındık masallah kocaman olmuş kızın.bu arada doktorun senı 15 gunde mı cagırmaya basladı ne kadar güzel opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…