2010 Nisan Anneleri

avukatcığım,sedacığım,jaleciğim,zehirciğim çok saolun kızlar gizeminde sizlere selamı var kuzucuk eli yanağında bekliyo her ultrasyonda çok utangaç bir kızım olacak sanırım öylede olsun nazlı olsun inşallah teyzoşları göktuşla ilk gittiğimizde gülücük atmıştı sanırım ben dünürle gideceğim bundan sonra göktuşu görmesi lazım gizemin gülmesi için :))) oyyy mart anneleride doğurmaya başladı ben bu ay sonuna hazırlayayım diyorum ne olur ne olmaz diye çünkü şu an 34 haftalık gözüküyoruz martın 20sinden sonra her an kızım süpriz yapabilir teyzoşları uykudan bahsetmişsiniz ne mümkün uyku var ama 2 saat arayla uyanarak ve sabah kramplarıyla nedense benim doktorum magnezyum vermedi bana anlamadım neyse az kaldı ben dayanırım canım kızım için sayılı günlerimiz kaldı artık

alminacığım şekerciğim hoşgeldin canım nst için çağırdı canım doktorum beni bu ayın sonunda gideceğim ilk nsteme birde sanırım kan tahlili falan yapılcak canım ondan sonra ayın 16sına gün aldık bakalım canım ondan sonrada sanırım doğum tarihini söyler doğuma gideriz büyük ihtimal canım sen nasılsın canım bebiş nasıl yeni eviniz hayırlı olsun canım benim annem banada illa tutturdu ev alana kadar kendi oturduğu yerden kiraya çıkartalım sizi diye eeee ilk torunları ayrı kalmak istemiyo birde devamlı yanında olmamı istiyo bakalım canım bizimde ev alma niyetimiz var inşallah canım ama sanırım ona kadar kiraya çıkacağız gibi bizimkiler durmuyo illa yakın olalım diye tutturdu babam falan gerçi aramız şimdide yürüyerek 15 dakika falan ama onlar hemn diplerinde olmamızı istiyo eşimin nöbetlerinden dolayı bakalım bu işe kayınvalidem pek bi surat yapar ama hayat benim hayatım amannnn

ben kaçar hanımlar.oğlum hasta babannesine naz yapıyormuş.hiç birşey yememiş.gidip onu doyurayım.olmadı doktora götürürüm.size iyi sohbetler.

aklinialirimsmile eee kuzumm.. hep sen mi şaşırtıcan beni kaydirigubbakcemile3
maşallah kızına canımm... oyy bide kıvırcık saçlarınız varmışş maşallah kıvırcık güzele o zamann.. doğum pozisyonu da alınmış ne güzell...
bende de var unutkanlık ama hiç yemek yakmadım daha allaha şükür kaydirigubbakcemile3 genelde bi odaya giriyorum neden oraya gittiğimi unutuyorum ben.. yada bulaşıklar için mtfağa girip meyve alıp çıkıyorum kaydirigubbakcemile3 aman canım şişliğin en aızndan büyük birsorunun sebebi değilmiş ya..kansızlık için de kan hapın vardır mutlaka ama pekmezi tavsiye ederim.. benimkini baya bi yükseltti değerini...

bu arada.. hihoyyyt cumartesi günü öğlen 1de doktordayız inşallahh zemuszemus az önce aradım randevu aldım :lepi: inşallah muayenehanede de çok bekletmezler de hemencecik görürüm yavruşumu boshayallersmile :asigim:​

alminacım.. hoşgeldin canımm.. az önce yazdım kaçakları görüyorum diye ama üstüne alınmadın galiba :))))

nasılsın? bebişin nasıl? son gelişmeler durumlar neler? özlettin kendini ayoll.. haberler sende anlat bakalım...

anaaamm.. kimseden ses yokkkk... çıkayım bari de tv izliyim bende... sessiz sessiz canı sıkılıyo insanın :)

tarhancim sen nasil kurtuldun reflüden :gitme: ,gercekten artik dayanamiyorum sirtima ve gögsüme agri yapmaya basladi
tatlım özgenin doktoru ona pulcet diye bir ilaç yazmış sabahları aç karnına alınıyo. çok rahat etti o bende doktoruma sorudm kullanaiblirsin dedi. o ilaç sayesinde maşallah çok rahatım bende geceleri 4-5 defa fırlıyodum reflüden sürekli bir yanma dediğin gibi artık ağrıya dönüşmüştü. bir gece acillik olduk boğazımdaki tahrişten kusmaktn kan geldi. o ilaç anında geçirdi. çok rahatım şimdi sende doktoruna sor kullan derim ben onca zaman boşuna çekmişim valla. midem yanacak diye doğru düzgün beslenemiyodum şimdi çok rahatım.
slm kızlarr... amanda aman kaçakları görüyorum uzun aradan sonra :)))
bende kaçak listesindemiyim cicimmmmm. demek cumartesi büyük buluşma var utku beye selamlarımızı iletiniz efenim:asigim:
tatlım gizeme maşallah kocaman olmuş söylemeye fırsatım olmamıştı gözünüz aydın tatlım:1hug:

tuğbişim canım çok saol bitanem gizeminde bütün teyzelerine slmı var kocamn kocaman yaa seni bu evde olmak iyicene uykucu yaptı yaa off çalışırken daha sık giriyordun şimdi nickini gören cennetlikkaydirigubbakcemile3 off sık sık gir tuğbiş ya özletme anam benim dünürde kayboldu kesin uyuyo tuğbiş benim dünürümde son zamnda uykucu oldu çıktı

tuğba hanımcıım..sanırım sizdeartık kaçak listesine girmeye başladınız .. :)) hııı .. ne dersiniz :)))

ayy şaka bi yana canımcım.. özlettin valla sohbetini kızz.. nisan anneleri ana sayfasında senin yazdığını grünce hemen uçtum geri :)))

c.tesiyi iple çekiyorum canım sorma valla yaa.. hasret belimi büktü:))) ama bi gidiyim bu doktoru öldüriciim.. 6 hafta oluyo ayoll ... selamlarınızı iletmezmiyim canımm.. :)

kusura bakmayın kızlar ancak yazıyorum ablamla konusuyodum telefonda yenı kapattım.sagol canım yenı evımız ıyı suanda şikayetım yok sükür bende eskı evımde annemlere yakındım aynı sehırdeydık kızım dogdugunda cok faydaları oldu sagolsunlar ama sımdı baska sehırdeyız kuşadasındayız eşimin işi geregi ıkıncıde ayrı olacaz bızımkılerle bayagı zorlanıcagım busefer ama napalım nasıp bence sende annenlere yakın olman cok ıyı olur dedıgın gıbı onemlı olan senın hayatın kayın valıdenın degıl bosver takma
onlara gore hayatımızı yonlerdırsek yanmısız vallahi bende martın 5 inde gıdecegım kontrole ozaman nts ye alır benıde herhalde giderek azalıyor gunleropuyorumnanaktan

hoşbulduk canım kusura bakama yazamadım telefonle konusmaktan ancak yazıyorum.alınmazmıyım canım uzun zaman oldu şükür ogluşumun sağlığı sıhati iyi benim geceleri uyklusuzluklarım ve buyuyen göbişimizin verdigi hareket kısıtlıgı haricinde iyiyiz canım sagol sen nasılsın senın nasıl gidiyor bakalım

oyy sırtım başladı yine ağrımaya.. görüşürüz tuğbacım daha sonra inş :))

:) alminacım..iyiolmanıza sevindim canımm... biz de iyiyiz diyelim iyi olalım inşallah :))

sırt-bel ağrıları,gece kasılma ve krampları,mide ağrısı ve yanması, bide yavruşumun sağ kaburgamı tekmelemesi dışında gayeett iyiyiz :))) şaka bi yana canımın içi..iyiyiz çok şükür.. genel hamile problemleri anlıycağın...

oğluş da en son 26+5 de iyiydi.. 1035gr. 35 cm. olarak :) bakalım bu kadar uzzuuun süre sonunda ne kadar büyümüş.. c.tesi görücez inşallah :))

ayyy canımm hiç sorma evde keyfim yerinde ama tek derdim sizlerle daha az görüşüyor olmak:)

oyy sırtım başladı yine ağrımaya.. görüşürüz tuğbacım daha sonra inş :))
:))))) tatlım yine yetişemedim sana valla tam kargo geldi oğluşumun banyo termometresini getirdiler çok tatlı bir ördek:)
ben de anlamadım şöyleee kesintisiz bir sohbet edemiyoz ayol ya kapı ya telefon çalıyo ya da eşim bölüyo sohbetikaydirigubbakcemile3

tarahancım hosgeldın gecmıs olsun reflü den kurtulmana sevındım canım benım şuanda bu tarz bı sıkayetım yok sukur ama benımde sol bacagımdaki agrılar bayagı yoruyor kalcamda falan oluyo bazen bende onlar ıcın kalsıyum ve magnezyum kullanıyorum canım azadıkca sıkayetlerimiz artmaya baslıyor canımbilmiyorumkismile

kkızlarr hepsiburada siparişimde bir hata yapmış aradım müşteri hizmetlerini 14. sıradaydım şimdi 3. sıradaydım az kaldı kavuşacam müşteri temsilcisinekaydirigubbakcemile3

hanımlar size bir sorum olacak benım 5 şubatta gittigimizde doktorumuza ogluşun pozisyon degiştirdigini baş gelişine döndügünü ögrendim bundan ıkı hafta once normalde 35 haftalıkkken donmeye baslıyolarmış sızınkılerın pozısyonları nasıl vallahı doktorum bısey demedı ama dondugunu ogrendıgım gunden berı erken dogmasından korkar oldum bu kadar erken dönünce kaydirigubbakcemile2

slmm kızlar biz geldik oğlumla öğlen bi yatmışız deliksiz bu saate kadar uyumuşuz....
mide yanmam falan yok,dilimi ısırayım bacak kramplarımda yok ama çok sık uyanır oldum şimdide tek derdim wc .....
yürüsem 10 dk. yol başında wc arıyorum tabi ki yok,bu sefer doğruu eve....
birde idrar da iltihap ve bakteri çıkmıştı idrar kültürü yaptırmıştım yarın bakcaz sonucuna,ama ben deliriyoum yok böle bir kaşıntı ve yanma....
okadar dikkat etmeme karşın nerden buldu bu mikrop beni...

sende hoşgeldin canımmm taşınmak bu aşamada çok yorucu olmuş olmalı güle güle oturun canımcımopuyorumnanaktan. ağrılar sızılar çok normal nerdeyse 4 kg fazladan yük taşıyoruz hem de 24 saat:) benim kramplarım nerdeyse hiç olmadı o yüzden magnezyum ve kalsiyum hiç kullanmadım hala elevit kullanıyom:) ama bel ağrısı çok fazla oluyo. neyseki 1.5 ay kaldı sonraa mutlu sonn:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…