:) alminacım..iyiolmanıza sevindim canımm... biz de iyiyiz diyelim iyi olalım inşallah :))
sırt-bel ağrıları,gece kasılma ve krampları,mide ağrısı ve yanması, bide yavruşumun sağ kaburgamı tekmelemesi dışında gayeett iyiyiz :))) şaka bi yana canımın içi..iyiyiz çok şükür.. genel hamile problemleri anlıycağın...
oğluş da en son 26+5 de iyiydi.. 1035gr. 35 cm. olarak :) bakalım bu kadar uzzuuun süre sonunda ne kadar büyümüş.. c.tesi görücez inşallah :))
canım ben en son 28. haftada kontrole gittiğimde baş aşağı dönmüştü. geçen hafta 33. haftada hala baş aşağıydı benimki de çok erken döndü ama doktorum bunu problem yapmadı aksine herşey yolunda normal doğum için bir engel yok dedi. sanmıyorum erken doğumla ilgisi olacağını.hanımlar size bir sorum olacak benım 5 şubatta gittigimizde doktorumuza ogluşun pozisyon degiştirdigini baş gelişine döndügünü ögrendim bundan ıkı hafta once normalde 35 haftalıkkken donmeye baslıyolarmış sızınkılerın pozısyonları nasıl vallahı doktorum bısey demedı ama dondugunu ogrendıgım gunden berı erken dogmasından korkar oldum bu kadar erken dönünce kaydirigubbakcemile2
slmm kızlar biz geldik oğlumla öğlen bi yatmışız deliksiz bu saate kadar uyumuşuz....
mide yanmam falan yok,dilimi ısırayım bacak kramplarımda yok ama çok sık uyanır oldum şimdide tek derdim wc .....
yürüsem 10 dk. yol başında wc arıyorum tabi ki yok,bu sefer doğruu eve....
birde idrar da iltihap ve bakteri çıkmıştı idrar kültürü yaptırmıştım yarın bakcaz sonucuna,ama ben deliriyoum yok böle bir kaşıntı ve yanma....
okadar dikkat etmeme karşın nerden buldu bu mikrop beni...
sende hoşgeldin canımmm taşınmak bu aşamada çok yorucu olmuş olmalı güle güle oturun canımcımopuyorumnanaktan. ağrılar sızılar çok normal nerdeyse 4 kg fazladan yük taşıyoruz hem de 24 saat:) benim kramplarım nerdeyse hiç olmadı o yüzden magnezyum ve kalsiyum hiç kullanmadım hala elevit kullanıyom:) ama bel ağrısı çok fazla oluyo. neyseki 1.5 ay kaldı sonraa mutlu sonn:asigim:
canım ben en son 28. haftada kontrole gittiğimde baş aşağı dönmüştü. geçen hafta 33. haftada hala baş aşağıydı benimki de çok erken döndü ama doktorum bunu problem yapmadı aksine herşey yolunda normal doğum için bir engel yok dedi. sanmıyorum erken doğumla ilgisi olacağını.
hatta 2 gündür oğlum resmen içerde çıkış yolunu arıyo gibi baskı yapıyo birde karnım aşağı indi yav eşimde fark etti asıl bunlardan ben korkuyom. bilgisi olan varmı bebek ne zaman aşağı iner??
benım doktorumda bısey demedı hersey yolunda gelısımı de ıyı dedı ama ınsan ıster ıstemez kuruyor kafasında neysekı yanlız olmadıgımı duymak içimi rahatlatıyor vallahi nezaman ıner asgıya bılmıyom uzgunum bilmiyorumkismile
slmm kızlar biz geldik oğlumla öğlen bi yatmışız deliksiz bu saate kadar uyumuşuz....
mide yanmam falan yok,dilimi ısırayım bacak kramplarımda yok ama çok sık uyanır oldum şimdide tek derdim wc .....
birde idrar da iltihap ve bakteri çıkmıştı idrar kültürü yaptırmıştım yarın bakcaz sonucuna,ama ben deliriyoum yok böle bir kaşıntı ve yanma....
avukatcığım,sedacığım,jaleciğim,zehirciğim çok saolun kızlar gizeminde sizlere selamı var kuzucuk eli yanağında bekliyo her ultrasyonda çok utangaç bir kızım olacak sanırım öylede olsun nazlı olsun inşallah teyzoşları göktuşla ilk gittiğimizde gülücük atmıştı sanırım ben dünürle gideceğim bundan sonra göktuşu görmesi lazım gizemin gülmesi için :))) oyyy mart anneleride doğurmaya başladı ben bu ay sonuna hazırlayayım diyorum ne olur ne olmaz diye çünkü şu an 34 haftalık gözüküyoruz martın 20sinden sonra her an kızım süpriz yapabilir teyzoşları uykudan bahsetmişsiniz ne mümkün uyku var ama 2 saat arayla uyanarak ve sabah kramplarıyla nedense benim doktorum magnezyum vermedi bana anlamadım neyse az kaldı ben dayanırım canım kızım için sayılı günlerimiz kaldı artık
tuğbişim canım çok saol bitanem gizeminde bütün teyzelerine slmı var kocamn kocaman yaa seni bu evde olmak iyicene uykucu yaptı yaa off çalışırken daha sık giriyordun şimdi nickini gören cennetlikkaydirigubbakcemile3 off sık sık gir tuğbiş ya özletme anam benim dünürde kayboldu kesin uyuyo tuğbiş benim dünürümde son zamnda uykucu oldu çıktı
geçmiş olsun canım mantar mı oldu sendede bendede ara ara oluyo ve gecıyor durup durup oluyor vallahi gecen gece uykudan uyandıgımda gecenın bır vaktı mantarla ugrastım vallahi o uyku arasında oyle kotu bırseykı sımdı yıne gecırdım ama nezaman tekrarlıyacagı bellı olmuyor vallahi.umarım sonuclarında bır problenmm cıkmaz canım ıyıo haberler alırsın bende kan ve ıdrar vermıstım bugun soracam sonucunu bakalım nasıl cıkmış
kızlar ben cıkıyorum sonra yıne gorusuruz bırazda facedekı tarlama bakayım :)) buarada bebişin duruslarıyla ılgılı baska bas aşagıya donen yok heralde hayırlısıyla saglıklı sıhatlı kucagımıza alsakta bu dusunceler bıtse-tatlicadiarzu-
fundacım hoşgeldin tatlım seni çok iyi anlıyorum bende koca göbeğimle yollarda en ufak bir engelde çok sinirleniyorum. zaten kendimi zor taşıyom bir de yolu kapatmışlar geçemiyom körmü bunlar diye söyleniyomkaydirigubbakcemile3 sanırım insanların her zamanki hali yollar nerde duracağını bilmiyen insanlarla dolu ama bize çok batıyo bu aralar galiba:CüvCüv:
kızlar ben cıkıyorum sonra yıne gorusuruz bırazda facedekı tarlama bakayım :)) buarada bebişin duruslarıyla ılgılı baska bas aşagıya donen yok heralde hayırlısıyla saglıklı sıhatlı kucagımıza alsakta bu dusunceler bıtse-tatlicadiarzu-
aaaa hatırlıyom ben o çatlağı düşeceği varsa düşer demişti sana valla içinde büyüyen can için bu kadar kaygısız olabiliyo ya hayret valla. kendisi bebeğine senin kadar özen göstermiyo ya ondan çatlıyo bence ohoşbulduk canım....ay gerçekten katil olcam ya çok sinrleniyorum millet kaldırımda dururken yola inip sonra yukarı çıkmak işkence gibi geliyor.bazılarına söyleniyorum bile....birde bugün bişey daha oldu.arkadaş ben ilk 3 ay yatarken ne yatıyosun boşver kalk,gez evin işini yapv.s derdi biliyoda tüp bebek olduğunu.......neyse şimdi o da hamile düşük tehlikesi vardı neyse hiç tkmadı bebek te nerdeyse şimdi 4aylık alan olacak tutacağı varsa tutar ben takmıyorum falan dedi bana bende dedimki artık tak ettirdi yani benimki tüp bebek kolay olmadı dedm.ama bu lafı söyletene kadar resmen çatlattı beni.o laftan sonra hangi ortama girersek girelim benim lafımın aksine bişey söylüyo.bir ev alma durumuuz vardı sen önce borçlarını öde de sonra bakarsın, kaç yıllık evlisiniz daha,Allah mutluluk versin evden ne oluyo,sein dr un gtsinde senide görücem ben filan.ya adam bozmayı sevmem bozdummuda tam bozarım ne yapsam anlayamadım.ama dedimye çıldırttı artık beni
kızlar azönce kardeşim geldi,pc tamirdeydi,şimdi aramışlar gelin alın diye....
bu süper bi haber artık full msn de olurum....
hatda annemlerdemi kalmaya başlasam akşam sohbetlerinize katılırım.....
hehe sevindirik oldum....
özgecim yaşasınnn akşamları seni görmek ne güzel olacak yalnız bi wınnnn almadınki 24 saat görelim senikaydirigubbakcemile3
bu arada akşama ben sanırım yine yokum kızlar bi arkadaşa gitcez eşim oğlunun bilgisayarını yapacak. çok geç gelmeyiz gece geç saatlere yetişirim sanırım.
asıl yarın olmıcam ben çünkü yarın yatak odamızı düzenlicez. yatak ve gardırop sökülüp yerleri değişecek böylece beşiğimize yer açıcaz:asigim: sonrada beşiğimizi getirip kurcaklar.
ondan sonrada yavaş yavaş yıkar ütülerim cicilerimizi. o iş bitincede evi temizlemeye başlarız eh hala doğurmamışsam da görüşürüz kızlardelikafadulden :roflol:
ayyy hayırr sakınnn unutmayın benii. 2 haftadır kayınvalidem yok cumartesi gelecek. o gelince benimde yüküm hafifler. hem yarın işimiz çok ama diğer günlerdeki bütün işler ara vere vere yapılcak işler. daha sık girerim artık diyom yarın hariç. bütün yatak odası baştan yerleşecek çünkü.eyvahedigeldismileyaaaa tuba artık unutalım mı seni peki....
öffff.......,
ev sana yaramadı valla....azcık vakit bulursun bi ceee dersin ama dimi....
olsun eviniz bitince beşik falan gelince hemen ekliyorsun resmini bizi daha fazla merakta bırakma olurmu....
oyy ne tatlı telaşlar bunlar...
sende cok yorma tamam mı kendini....
yavas yavas yap...ütü yapmak bile çok yoruyo insanı benim belim çatlıycak sanmıştım üç gün üst üste ütü yapmaktan,bebiş kıyafetleri minik minik çok oyalıyo.....
haydinnn kolay gelsin sana öleyse....
ayyy hayırr sakınnn unutmayın benii. 2 haftadır kayınvalidem yok cumartesi gelecek. o gelince benimde yüküm hafifler. hem yarın işimiz çok ama diğer günlerdeki bütün işler ara vere vere yapılcak işler. daha sık girerim artık diyom yarın hariç. bütün yatak odası baştan yerleşecek çünkü.eyvahedigeldismile
kayınvalidem bana yardım eder çok yorulmam merak etme tatlım:asigim:
ay yerim ben o kıyafetleri valla senin bütün hazırlıkları bittimi canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?