2010 Nisan Anneleri

maşallah canım oglusuna bende ıkı hafta oncesı kontrele gıttım benım ogluşta 1950gr boyunu soylemedı ama canım.saydıgın şikayetlerin cogu bendede mevcuz gercı hepımız aynı sıkayetlerı yasıyoruz sanırım bır eksık bır fazla sempatiksalakcinni

canım ben en son 28. haftada kontrole gittiğimde baş aşağı dönmüştü. geçen hafta 33. haftada hala baş aşağıydı benimki de çok erken döndü ama doktorum bunu problem yapmadı aksine herşey yolunda normal doğum için bir engel yok dedi. sanmıyorum erken doğumla ilgisi olacağını.
hatta 2 gündür oğlum resmen içerde çıkış yolunu arıyo gibi baskı yapıyo birde karnım aşağı indi yav eşimde fark etti asıl bunlardan ben korkuyom. bilgisi olan varmı bebek ne zaman aşağı iner??

hoşgeldin canımmm ne güzel dinlenmişsiniz valla kuzey beyle maşallah
bende de mantar vardı kaşıntı yanma mahvetişti beni 1 fitil verdi doktor çok iyi geldi.
canım bağışıklık sistemlerimiz eskisi kadar güçlü değil istedğin kadar koru kendi olacağı varsa oluyo üzülme:1hug:

sagol canım yenı bebek yenı ev yenı bır yasantı bakalım hayırlısıyla herseyı yenıledık gerısıde guzel olur ınsallah evet canım cok yardımcı olamasamda eşime yınede yoruldum vallahi.benım doktorum elevıtı bıraktırdı kılom fazla olunca kesmemı soyledı suanda 15 kilo olduk bakalım kacla doguma gırerız allah bılır cokacimcoook

geçmiş olsun canım mantar mı oldu sendede bendede ara ara oluyo ve gecıyor durup durup oluyor vallahi gecen gece uykudan uyandıgımda gecenın bır vaktı mantarla ugrastım vallahi o uyku arasında oyle kotu bırseykı sımdı yıne gecırdım ama nezaman tekrarlıyacagı bellı olmuyor vallahi.umarım sonuclarında bır problenmm cıkmaz canım ıyıo haberler alırsın bende kan ve ıdrar vermıstım bugun soracam sonucunu bakalım nasıl cıkmış

KIZLAR merhaba......öğleden sonra bi arkadaşa gittik oğlumla.........iyi sayılırdı.ay kızlar kesin ben katil olcam heeee....yolda yürürken bir yerde kaldırım yok mecburum ordan geömeye.delinin teki taaa karşı taraftan gelip arabayı resmeüstüme sürüp beni duvara yapıştırdı ay ne sinir oldum yaaaaaaa.....birde bizim burada şöyle bişey var kaldırımda millet durur karşılaştığı insanlarla laf eder görür brisinin geçeceğini böyle :1shok: bakar siir olurum ne yol verme var ne başka bişey..memleketim ama bazen sinir oluyorum insanlarına...

canım hehehe benle gitcen artık gizemin en güzel poarını yakalamak istiyosan göktuğla gideceksin

dünür yok kız gezmeye gittim.şu günlerde dr günüm bir an evvel gelsin diye vakit geçiriyorum

canım o lavaboya yetişme işi bende de var............evde abdest almadan lavaboya gidiyorum abdest alıp namaz kılıyorum.sonra hazırlanıp dırı çıkmadan tekrar gidiyorum.10 dakika yol yürüyünce tekrar gidesim geliyo...çok sıklaştı yani

fundacım hoşgeldin tatlım seni çok iyi anlıyorum bende koca göbeğimle yollarda en ufak bir engelde çok sinirleniyorum. zaten kendimi zor taşıyom bir de yolu kapatmışlar geçemiyom körmü bunlar diye söyleniyomkaydirigubbakcemile3 sanırım insanların her zamanki hali yollar nerde duracağını bilmiyen insanlarla dolu ama bize çok batıyo bu aralar galiba:CüvCüv:

cok saol canım,aslında test sonucum bugun çıktı ama gidemedim yarına kaldı...
bakalım ne diyecek doktorcum eminim bunun içinde nokta atışı yapacaktır,ya cok isabetli ilaçlar veriyor saolsun doktorcum....
tahminimce mantar oldum.....

kızlar ben cıkıyorum sonra yıne gorusuruz bırazda facedekı tarlama bakayım :)) buarada bebişin duruslarıyla ılgılı baska bas aşagıya donen yok heralde hayırlısıyla saglıklı sıhatlı kucagımıza alsakta bu dusunceler bıtse-tatlicadiarzu-

canım bi çoğumzun aşağı döndü artık bebekleri. Ters duran pek kalmadı galiba... Benim de çok uzun zamandır kafa aşağıda:))

hoşbulduk canım....ay gerçekten katil olcam ya çok sinrleniyorum millet kaldırımda dururken yola inip sonra yukarı çıkmak işkence gibi geliyor.bazılarına söyleniyorum bile....birde bugün bişey daha oldu.arkadaş ben ilk 3 ay yatarken ne yatıyosun boşver kalk,gez evin işini yapv.s derdi biliyoda tüp bebek olduğunu.......neyse şimdi o da hamile düşük tehlikesi vardı neyse hiç tkmadı bebek te nerdeyse şimdi 4aylık alan olacak tutacağı varsa tutar ben takmıyorum falan dedi bana bende dedimki artık tak ettirdi yani benimki tüp bebek kolay olmadı dedm.ama bu lafı söyletene kadar resmen çatlattı beni.o laftan sonra hangi ortama girersek girelim benim lafımın aksine bişey söylüyo.bir ev alma durumuuz vardı sen önce borçlarını öde de sonra bakarsın, kaç yıllık evlisiniz daha,Allah mutluluk versin evden ne oluyo,sein dr un gtsinde senide görücem ben filan.ya adam bozmayı sevmem bozdummuda tam bozarım ne yapsam anlayamadım.ama dedimye çıldırttı artık beni

canım benimkinin başı sol kasığımda vucudu sağımda.....tam dönmedi yani

kızlar azönce kardeşim geldi,pc tamirdeydi,şimdi aramışlar gelin alın diye....
bu süper bi haber artık full msn de olurum....
hatda annemlerdemi kalmaya başlasam akşam sohbetlerinize katılırım.....
hehe sevindirik oldum....

aaaa hatırlıyom ben o çatlağı düşeceği varsa düşer demişti sana valla içinde büyüyen can için bu kadar kaygısız olabiliyo ya hayret valla. kendisi bebeğine senin kadar özen göstermiyo ya ondan çatlıyo bence o klava: insan nasıl kendi bebeği için takmıyom tutacağı varsa tutar der yaaa aklım almıyo.
hani bende hep sakınan göze çöp batar diye çok abartılı derecede kendimi kısıtlamıyom dikkatli bir şekilde eğiliyom kalkıyom ama en ufak bir şüphede sorunda çıldırcak gibi oluyom yoksa bi zarar mı verdim bebeğime diye. hemen herşeyi bırakıp dinleniyom.

özgecim yaşasınnn akşamları seni görmek ne güzel olacak yalnız bi wınnnn almadınki 24 saat görelim senikaydirigubbakcemile3

bu arada akşama ben sanırım yine yokum kızlar bi arkadaşa gitcez eşim oğlunun bilgisayarını yapacak. çok geç gelmeyiz gece geç saatlere yetişirim sanırım.
asıl yarın olmıcam ben çünkü yarın yatak odamızı düzenlicez. yatak ve gardırop sökülüp yerleri değişecek böylece beşiğimize yer açıcaz:asigim: sonrada beşiğimizi getirip kurcaklar.
ondan sonrada yavaş yavaş yıkar ütülerim cicilerimizi. o iş bitincede evi temizlemeye başlarız eh hala doğurmamışsam da görüşürüz kızlardelikafadulden :roflol:

yaaaa tuba artık unutalım mı seni peki....
öffff.......,
ev sana yaramadı valla....azcık vakit bulursun bi ceee dersin ama dimi....
olsun eviniz bitince beşik falan gelince hemen ekliyorsun resmini bizi daha fazla merakta bırakma olurmu....
oyy ne tatlı telaşlar bunlar...
sende cok yorma tamam mı kendini....
yavas yavas yap...ütü yapmak bile çok yoruyo insanı benim belim çatlıycak sanmıştım üç gün üst üste ütü yapmaktan,bebiş kıyafetleri minik minik çok oyalıyo.....
haydinnn kolay gelsin sana öleyse....

ayyy hayırr sakınnn unutmayın benii. 2 haftadır kayınvalidem yok cumartesi gelecek. o gelince benimde yüküm hafifler. hem yarın işimiz çok ama diğer günlerdeki bütün işler ara vere vere yapılcak işler. daha sık girerim artık diyom yarın hariç. bütün yatak odası baştan yerleşecek çünkü.eyvahedigeldismile
kayınvalidem bana yardım eder çok yorulmam merak etme tatlım:asigim:
ay yerim ben o kıyafetleri valla senin bütün hazırlıkları bittimi canım?

ayy biri yardım etsin sana olmuyo tek zaten ....
canım unutırmuyuz seni .....
:)))
benim eksiğim olmazmı ohoooo var tabi...
daha benim odama konulacak beşiğe karar verilmedi,park yatağımız var ama bir tane daha alıncak,ama ne alsam bilmiyorum,bambu sepet tarzı bişimi,yoksa mobilya beşikmi....
sonra kuzeyin halısı ve perdesi eksik daha.....
sonra daha doğum çantam hazır bile değil....
sonra kzueyin bakım ürünleri daha alınmadı....
ohhh evin son buyuk temizliği duruyo daha benim odam hallolcak....
salonum boyanacak....
üff sayayım mı daha....
nerdee tatlım hazırlık bitermi....
aslında diyorum bi ara nohut ,kurufasulye falan haşlasam,yaprak sarsam,menemen falan yapsam atsam diyorum dolaba .....
amannn bunu yapcak kadın lazım.....

tarhancım kolay gelsin canım zevkle yapılcak işler bunlar hem zaman geçiverir çabucak..bende haftaya kendimi evimdeki işlere atacam zaman çabuk geçsin oyalanayım die..ama kendini yorma ttalım tek başına sakın uğraşma işlerle..allah korusun zor zamanlarımız doktorlar son aylarda eğilmek bile yok dio..kendine dikkat et canım öptümm

özgecim öle yapılcak işler saymışınki ben okurken yoruldum başım döndü valla..kuzum ne çok işin var senin bide çalışmam lazım kendi işim bırakamam dion ee ne olcak bölee.doğuma yakın kimse gelmeyecekmi yardıma yanına..sende tek başına bütün bunların üstesinden gelmeye çalışma sakın haa..bişeylerde eksik kalıversin nazar bozar derler..

Son düzenleme:
bende özge sayesinde liste yaptım yapılacaklar listesi..gözümde büyüdü valla imkanı yok tek başıma yetiştiremem allahtan annem kaynanam görümcem en ufak çağrıda koşarlar..şimdiden soruyolar gerçi senimi bekleyelim bizmi yapalım die yok diorum bende olcam ki hazırlıkların keyfini sürcem.benim kuzumun oda takımı henüz gelmedi 1 hafta sonra kısmetse.daha halısı avizesi tülü eksik.odasına göre süsler aksesuarlar filanda istiorum.daha hastane çantam var hazırlanacak bebeişime bez alıcam bide burun aspiratörü..son olarak da cicişlerimiz yıkanıp ütülenip dolabımıza yerleştirilcek..sonnrasında keyifle oğlumu bekleyecem inşallah...zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…